Fallout 4

poruka: 2.013
|
čitano: 325.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Fallout 4

Majko mila sta je igra hardwareski zahtjevna u odredjenim djelovima, imam na momente <25fps sa clockanom 390-kom i i7 5820K... Pogledas u krivom smjeru i fps se strmoglavi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Ubijem muhu i dropa mi :

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

7 0 hvala 0
16 godina
Fallout 4

PATCHEVI su na putu, beta patch sljedeći tjedan:
Fallout 4 patches are on the way, PC before console

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Fallout 4
ansha kaže...

Majko mila sta je igra hardwareski zahtjevna u odredjenim djelovima, imam na momente <25fps sa clockanom 390-kom i i7 5820K... Pogledas u krivom smjeru i fps se strmoglavi..

Meni radi ko zmaj. Možda sam do sada u 18 levela i 20-ak sati odigranih imao jedan crash. Također, nema nigdje FPS dropova, čak ni u Diamond Cityu, a imam stalno Fraps upaljen pa pratim. 

PSN - DeniZg80
18 godina
Fallout 4

Nisam imo pojma za ovo kod hakiranja terminala... (0:59 video)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 12:12 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 4
18 godina
ansha kaže...

Osim sto je igra uzasno neoptimizirana, nVidia je izdala day one drivere za fallout, a AMD je rekao da ce novi driver doc uskoro koji bi trebao podosta poboljsat performanse.
Naravno cekaju se i patchevi za igru...

- Psiho246
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
ansha kaže...

Osim sto je igra uzasno neoptimizirana, nVidia je izdala day one drivere za fallout, a AMD je rekao da ce novi driver doc uskoro koji bi trebao podosta poboljsat performanse.
Naravno cekaju se i patchevi za igru...

Ma kad iskljucim vsync, prosjek mi bude valjda 70-80fps, al odredjene lokacije su strasno zahtjevne i tu zna past ispod 30. Ovdje pricamo o apsolutno svim settingsima na ultra. 

13 godina
doktor1 kaže...

Nisam imo pojma za ovo kod hakiranja terminala... (0:59 video)

hebo me pas ako sam ja skužio što se tu radi, pogotovo jer sam na poslu i nemrem sad isprobati ništa u samoj igri

ajde doture dobri malo nam to razjasni ako si ti skužio, ja sam triput gledao video i nije mi jasno jel se ono na kraju nešto utipka ili samo klikneš nešto i što se ustvari time dobije???

16 godina
protjeran
Fallout 4

Kliknes na rijec, moras pogoditi rijec, nakon sta jednu izaberes ti pise koliko slova se poklapa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ansha kaže...

Kliknes na rijec, moras pogoditi rijec, nakon sta jednu izaberes ti pise koliko slova se poklapa.

Čovjek u videu pokazuje kako funkcioniraju zagrade u tom "kodu"!

Jer vjerujem da za riječi i poklapanje slova svi znaju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:12 (doktor1).
17 godina
Fallout 4

Ma, ako nakucaš nešto što je u zatvorenim zagradama, tipa (dfkhdjfhdjf), [skdsdh], {skdjsjfhjsfhj} dobiješ neku posebnu funkciju, tipa vrati ti se broj pokušaja na 4 itd.

Evo, našao sam jedan primjer za F3, na žalost loše kvalitete:

EDIT: 

Evo i pisane upute (može maknuti i netočne passworde, fora):

First, always move the cursor over every character displayed on the screen. You'll often come across sets of characters that highlight. They will be surrounded with [ ], ( ), { }, and < > characters. Clicking/choosing these sets will remove incorrect passwords from the list.  Then start guessing the password. When you see something like "3/9 correct", it means the word you chose has 3 letters that are in the same position as the correct password. So say the password is "DANGEROUS"... if you had clicked on "DEMENTORS" and were told you had 3/9 letters correct, imagine it like this: DANGEROUS | | | DEMENTORS You can see which three letters are in the same spots. So when you're given the clue like "3/9 correct", compare the word you chose to the remaining words and pick ones that have only 3 letters in the same spots (this will often match multiple words). Also, when you're on your last guess and you're being told you're going to be locked out, click on the orange square on the terminal - that's the power button. It'll exit out of the terminal and send you back to the game. Then just go at it again - you'll have new words to pick through, but you won't be locked out. You can only break into locked terminals once your skill is maxed.

EDIT2:

Evo, ovdje lik miče netočne riječi s tom forom:

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:33 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DeniZg kaže...
ansha kaže...

Meni radi ko zmaj. Možda sam do sada u 18 levela i 20-ak sati odigranih imao jedan crash. Također, nema nigdje FPS dropova, čak ni u Diamond Cityu, a imam stalno Fraps upaljen pa pratim. 

Zasto kazes cak ni u Diamond city-u? Meni je Diamond city 60fos lock, ima puuuno zajtjevnijih djelova.

Uostalom, ako se ljudi sa 980Ti bune na fps dropove, onda o cemu pricamo?

13 godina
ansha kaže...
DeniZg kaže...
ansha kaže...

Zasto kazes cak ni u Diamond city-u? Meni je Diamond city 60fos lock, ima puuuno zajtjevnijih djelova.

Ja ne kažem da igra radi svima super, al' meni je do sada radila super.

Daj reci neki dio mape gdje dropa FPS, baš me zanima da probam.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:54 (DeniZg).
18 godina
ansha kaže...

Ja sam danas pratio Freedom Trail quest..

Uredno sa 50 FPSa na 29 tamo!! Nigdje nisam do sada imo takav nered..

Uglavnom taj pad mi je negdje ovuda

13 godina
ansha kaže...

doktor1 kaže...
ansha kaže...

Čovjek u videu pokazuje kako funkcioniraju zagrade u tom "kodu"!

Jer vjerujem da za riječi i poklapanje slova svi znaju...

hvala doture, poštedio si me pojašnjavanja 

jesi li isprobao nove trikove, čini se kao dobra fora

baš taj hacking mi je dosad najviše išao na živce - ne znam jel mi gore/bolje truditi se pronaći tu i tamo koje slovo se poklapa u riječima ili ići na tupastu metodu ćorave koke, jer kako god okrenem hacking se na krau svodi na lutriju hoću li se nanovo ulogiravat u terminal "samo" triput ili 12 puta

18 godina
picajzla0707 kaže...
 hvala doture, poštedio si me pojašnjavanja 

jesi li isprobao nove trikove, čini se kao dobra fora

Upravo sada; uz pomoć zagrada sam likvidiro četiri odgovora i napravio reset pokušaja

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 14:25 (doktor1).
18 godina
Fallout 4
Moj PC  
10 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Fallout 4

lipo sam reka da treba bethesda the fps dropove patchirat sta je previse je previse

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Sad sam na netu vidio nekog lika koji kaze da je odustao od igre zbog bugova. Ja do sada nisam susreo neki veci bug, cak niti manjih, mozda svega 5-10 glitcheva, sto je za igru ove velicine poprilicno nevjerovatno, igram vec preko 42 sata na ovom liku plus 10 sati sa test likom. Da mi je netko rekao da ce Bethesda imati ovako bug free igru po izlasku rekao bih mu da je lud. Igrao sam Witchera3 isto po izlasku i imao je vise problema nego Fallout4, to je moje iskustvo, i veliko ugodno iznenadjenje. Doduse imao sam jedan mali problem*, nisam mogao fast travel iz nekog razloga, a kako igram samo s 2 save, jedan svaki put kada u bazi istovarim stvari i quick save propalo bi mi 2 sata igranja, lutao sam okolo 20 minuta, usao u par borbi i onda mi je nakon nekog vremena opet fast travel proradio, osim toga nikakvih problema. Ima tu stvari koje mi se nesvidjaju i koje bi mogle biti bolje, kontrole, interface itd..., ali ovo sto su napravili radi odlicno. Kakva su vasa iskustva?

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4
Ja imam preko 30 sati igranja i pola toga je zajebavanje sa naseljima. Nijednom mi se nije freezala a nije original. Nikakav niti jedan glitch.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
zagi55 kaže...

r/deathslavsquat

14 godina
neaktivan
Fallout 4

ste se probali vozit vertibirdom kao u traileru?

ako da dali vam tada fps obara negativne rekorde kao u mene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Fallout 4

Super, ja je još nisam niti počeo igrat jer ne mogu kontrole promjenit pas im mater ne kužim u čemu je poanta da su tipke rezervirane 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Pih...Mene je taj isprebijao u toj rupi ko malog majmuna.

17 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

ste se probali vozit vertibirdom kao u traileru?

ako da dali vam tada fps obara negativne rekorde kao u mene?

Vozio se na onoj prvoj misiji kada dodjde BoS sa brodom letecim, i nisam imao dropova ništa. Ubiti nisam imao 99% problema što ljudi prijavljuju. To je vjerojatno do OP konfiguracije pa se ne primjeti, ono ne znam šta bi drugo moglo biti. Jer prijatelj sa starijim procesorom i gtx780ti ima dropove posebice recimo kad gleda u puno zgrada, sjena i sl. (ruševine Bostona).

oseb

18 godina
Fallout 4

Sjene rada najveći problem sa FPSom..

No izašo je mod koji mnogi hvale!

Na modu je radio i Boris Vorontsov, (ENB plugin)

FPS dynamic shadows - Shadow Boost

Može se vidjet kako u daljini isključi sjene da bi FPS ostao kod broja kojeg smo odredili

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 13:26 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Može se vidjet kako u daljini isključi sjene da bi FPS ostao kod broja kojeg smo odredili

thx vidite evo kreator moda kaze da igra nije dobro optimizirana a ovdje određena grupa ljudi tvrdi da jest hmmm......

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Taj Boris bogami zna posao... Njegov RealVision za Skyrim je očaravajuć ali jede moju grafu za doručak :/

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
14 godina
neaktivan
sylar951 kaže...
doktor1 kaže...

Taj Boris bogami zna posao... Njegov RealVision za Skyrim je očaravajuć ali jede moju grafu za doručak :/

meni ne radi mod nisam primjetio nikakvu razilku a napravio sve kako je pisalo u uputama te ini.fajlovi mi nisu na read only u cem je problem?

EDIT: moze li mi netko objasniti zašto mi je fps tako nizak u ovoj sceni šta li je  to toliko zahtjevno u pm u ovom pogledu?

koristim shadow distance na 6000 i split dir factor na 2

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2015 20:35 (njuska11).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice