Detalji na high na rezoluciji 1024x768,Ili tvoj 17" monitor može namistiti 1680x1050,kad se prića o grafici,smatra se da se igra na danas standarnoj rezoluciji
Dođi pa vidi
Detalji na high na rezoluciji 1024x768,Ili tvoj 17" monitor može namistiti 1680x1050,kad se prića o grafici,smatra se da se igra na danas standarnoj rezoluciji
Dođi pa vidi
Dođi pa vidi
Što da vidin?Da igraš na većoj rezoluciji od 1024x768?
Evo kako sam bio prije napisao, igra nije bila na ti sa Vistom pa nisam odigrao do kraja, ali kako je nedavno bila na akciji na steamu i kupio sam je, jučer navečer, u 1 u noći odlučio sam je instalirati.
Danas sam je evo završio, i definitivno je potvrdila status meni možda najdraže akcijske avanture koju sam ikada igrao. I sigurno da je u top 3 najzanimljivije priče koje sam sreo u igrama.
Igra je prepuna preokreta i raznih emocija, koje čak i pređu na igrača. Definitivno igra koja igrača potpuno uvuče u svoj svijet. Lako se poistovjetiti sa Lucasom, a ostali likovi baš prirastu srcu.
Igru sam prešao kako se kaže 'u jednom dahu', zbilja je zanimljiva.
Ako postoji još netko tko ovo nije odigrao, pod obavezno uzmite ovaj naslov, neće vam biti žao.
Odlična igra, ima neponovljivo dobru atmosferu..
Mogao bi je opet brzo instalirat, zaboravio sam priču gotovo..samo se uvoda sjećam.
Odlična igra, ima neponovljivo dobru atmosferu..
Mogao bi je opet brzo instalirat, zaboravio sam priču gotovo..samo se uvoda sjećam.
Da bar ja imam tih problema ja kad nesto priđem nema sanse da zaboravin iti jedan kut nekog levela u igrici a kamoli da zaboravin pricu.
Igra je bila pravo osvježenje pričom i načinom igranja, ali kontrole i rezolucija su me ubile... radi toga sam i odustao od igre nešo prije polovice.
Imam problem u vezi igre.Instaliram igru,pokrenem tetris i instaliram drivere.Restartam racunar i mount-am Fahrenheit.tdf i zatim pokrenem igru.Igra radi normalno u intro-u ali cim hocu da udjem na profil samo zakoci,ali nema nikakvog error-a.Citao sam na ostalim forumima ali niko nema ovakav problem.Ako netko moze pomoci bio bih mu jako zahvalan.
kaže meni frend da moram odigrati fahrenheit,jedna oda najboljih igra ikad
tvrdi on...
danas završio igru,10h sveukupno i igra je mega razočaranje,pod tim
mislim druga polovica igre,stvarno su se izgubili u priči,imala je igra
potencijal,na žalost nedovoljno iskrošten...
proklet bio David Cage 
Meni je isto frend rekao da ju moram odigrati.Evo danas sam ju prešao i razočaran sam drugom polovicom igre i završetkom.
Gameplay je odličan (kao i u Dreamfall:The Longest Journey).Atmosfera je prva liga,likovi su zanimljivi i odlično modelirani.
Sviđa mi se upravljanje mišem i brzo stiskanje tipki unutar ona dva kruga i najviše mi se sviđa što je vrijeme za dati odgovor ograničeno.
Volio bi kada bi ovo bila jedna realna krim priča,kakva i jest sve do druge polovice igre.Mrzim igre u kojim jedan lik mora spasit svijet i onda se usput
još i zaljubi u žensku i eto on je spasio čovječanstvo od zla i sad je junak.Osim tog mrzim igre u kojima se ogromna važnost pridodaje malim djevojčicama sa super moćima,to je jednostavno lame.
Sad će ona doći na zemlju da kaže veliku tajnu svemira i onda na kraju igre prošapuće tri rijeći na nekom asjkfgajksf jeziku.
Ugl. igra se isplati odigrati ako se mogu progutati navedene stvari.
Upravo sam započeo Fahrenheit i u opcijama mogu birati samo između tri rezolucije: 800x600, 1024x768 i 1280x1024
E sad, meni ne smeta ni ograničenje rezolucije ni nepodržan widescreen; problem je u tome što na najvišoj rezoluciji imam s gornje i donje strane dvije crne crte.
Nisu neprimjetne kao u AC-u kad se igra na nižim rezolucijama nego sveukupno zauzimaju čak pola ekrana!
Postoji li ikakvo rješenje za ovaj problem?
Volio bi kada bi ovo bila jedna realna krim priča,kakva i jest sve do druge polovice igre.
odigraj Heavy Rain od istog developera
moram ti rec da je to los nacin
s obzirom da igra jako puno razlicitih zavrsetaka i razgrana se svakak
nije to to kad netko drugi igra jer ne igra na tvoj nacin i samim time ne dobijte isti zavrsetak
Ima za pogledat i sve krajeve......