F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Codemasterse, Codemasterse, Codemasterse...

Vozim Sepang, 100% duljine, assits off, legend...

Prvih 4 krugova pada kiša i svi u 4. idu u boks. Startao sam 7. i (pre)agresivnim startom sam se probio na prvo mjesto (dobor da nisam dobio kaznu). Izlazim iz boksa, prodnosti sloidnih 5 sec. I tako manje više cijelu utrku, netko se malo pribiliži, ali opet udalji (najviše zbog prometa). 

I ulazim ja u zadnji stint...

55. krug. 1. sam, Button iza mene za 1-1.5 sec i jedan Caterham ispred,  prije 14. zavoja (prije zadnjeg hairpina). Prvi pokušaj, ja dođem, on valjda vozi s pola gasa i naravno, bum. Fleshback, ponovni pokušaj. Razmišljam dugoročno i puštam gas, no pokušavam dobiti što bolju putanju za 14. zavoj i odlazim što je šire moguće. I tu dolazi Gumbek i s (u pitanju je valjda bilo 15ak cm) pr. krilom mi se zabi u zadnji kotač i spina se. I onda? I onda? Ja dobim kaznu!!! Ja koji sam naprijed, sam kriv što se je ovaj iza mene zabio u mene i okrenuo!

Poludio sam!

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Iman i ja jadnu dobru, vozio sam Suzuku 50% (Red Bull, all asists off, manual mijenjac), i sad krenuo sam s 3. mjesta, i do kraja prvog kruga uspio sam doci naprijed na 1. poziciju.

Sad, drzao sam prvu poziciju sve do kobnog 17.kruga, odjednom pocme padati kisa lagano, osjecam ja da gubim grip i odmah odem po intere, a sad dolazi dobar dio, dakle nakon sto sam krenuo u 19. krug  (odmah kod ciljne ravnine ) pocme padati pljuscina nemila, jbt opci potop!!

I umisto da ti pocmes lagano gubiti grip na interima i da si u stanju dovuci se do boksa po full wet , ma kakvi stari, nema gripa apsolutno nikakvog, a vidis prolazi me Hamilton i Alonso sa prime gumamoa (bijele ili sive, nisam siguran vise) stari ko po tracnicama ,a pada kisa, a ja s interima ne mogu drzati auto na cesti ma kakvi, i izletio ja u spoon zavoju, razbio prednje krilo, uspio sam se nekako dosvercati do boksa, prominio na full wet, a da vidis sad gripa, kao da ne pada kisa, vozis (a ono pada pljuscina) kao po suhom, jednostavno nemama komentara, to jednostavno tako ne moze...a pogotovo da me Alonso i Hamilton prolaze sa slick gumama, a ono pada kisa, ma daj katastrasno!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 21:17 (Kiki287).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: F1 2012 (Codemasters)

slupaš se il vozi u suprotnom smjeru dok nedobiješ crnu zastavicu, uvijek pali

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ljudi pozdrav, evo ovo mi je prvi puta da pišem na ovaj forum, a nadam se da će te mi pomoči.

Ovako znači ušao sam u igru kao i svaki puta ljepo stisnuo na svoj profile, ali on je nestao tj. automatski mi je počeo raditi novi profile, a staroga više nema dali netko zna gdje se nalazi od te igre savegame, da obrišem to od danas, ili moram sve ispočetka ovo mi se već 2-3 puta dogodilo pa zato mi se stvarno neda ispočetka voziti

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

ima koji patch za onu verziju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Bilo bi odlično kad bi u boksu brzina zamjene ovisila o sposobnosti igraća kao na F1 2006 na PS2. Premotat na 6:48

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Nebi bilo dobro... Ti si tu vozač i ne odlučuješ ti kada će promjenit gume ili dignut lizaljku...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ne vidim razloga zašto nebi par sekundi po utrci bio mehanićar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Jer sam vozač možda... I tu diskusija staje. Tebi se sviđa, meni ne i ne znači da ako se tebi sviđa da su to trebali stavit.

I njihov je moto "olfo živi život F1 vozača kroz utrke", a tu se nikako ne uklapa i mjenjanje guma sa kojima vozač nemam ama baš nikakve veze dok nekog ne zgazi u boks; w onda je pitanje kako će teći promjena... Bolje da su stavili kontroliranje bolida kroz boks, a ne kao snoba da me kompjuter vodi...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Totalno si u krivu. A gdje je seks sa manekenkama i sve ostale blagodati koje vozači imaju? Ja bih jamačno stalno vozio samo kao Lewis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 18:03 (briatore).
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Živi život vozača F1 a kroz box te preuzme komp. i dok mehaničari rade kamera se vrti 10 metara iznad uokolo. I naravno nema mogučnosti pogreške što bi u slučaju da ti upravljaš mehaničarima bilo.

Svidlo bi ti se na kraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

zašto ja nemogu promijeniti,tj. niti namjestiti rezoluciju? na laptopu sam instalirao igru, dok na kompu s istom igrom je sve uredu?

[IMG]http://i50.tinypic.com/kf30ub.jpg[/IMG]

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Novi patch(20mb)

F1 2012 – PC Patch #8 News

Today sees patch #8 available on Steam for PC versions of F1 2012.

This update addresses the following issues:

•     Added an option to turn the Parc Ferme rules on or off in online Custom Race, Co-Op and LAN games.  This option can be found within the Simulation Settings and defaults to on.  Setting this to off will allow players to set up their cars in Qualifying sessions and will also allow players who join in progress during qualifying to edit their car setup before the race.
  •     Fixed an exploit in One Shot Qualifying where users could post impossibly quick lap times.

We’re continuing to investigate the issue of saves being shown as corrupt after being restored from the cloud.  For now our advice would be to always choose to keep your local save if there is a mismatch.

The Error 41 issues that some users have been seeing broadly cover three issues.

• Users with insufficient memory on their graphics cards.  In this case we believe that running the game in safe mode should allow the game to be booted.  From there the player should be able to change their graphics settings until they find some that work for their card and they’re happy with.

To launch in Safe Mode:In the Steam library right click F1 2012.

1. Click Properties.
  2. Click SET LAUNCH OPTIONS.
  3. Type –safemode.
  4. Click OK.

This will reduce the resolution to 800x600 and force all settings to Ultra Low or Low with MSAA off.

Users with old graphics card drivers, in particular for on board graphics chips.  Unfortunately we cannot offer any help other than to advise getting the latest drivers for your hardware.  This might involve replacing the laptop manufacturer’s driver with the chipset manufacturer’s driver.

Users with dual graphics card laptops.  We can’t fix this issue directly but there should be some settings on your laptop which allow you to run the game on the specific gaming graphics card.  It is also possible that you will also encounter the low memory issue above.

The fixes listed above and those specific to the Xbox 360 and PS3 versions of the game are also being tested and verified on those platforms. As these versions require additional submission and authorisation from both Microsoft and Sony the release date for these will follow a little later than the PC version.

We are working on other issues you have reported via the forums, Facebook and Twitter and are working to fix them as quickly as possible.  In the meantime, please note that we are still collecting feedback via our Technical Assistance forums and do encourage you to post your issues there being sure to include as much information as possible. 

Thanks for your continued feedback!

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ja i dalje na PS3 ne mogu pronaći random sesiju...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
motomann kaže...

zašto ja nemogu promijeniti,tj. niti namjestiti rezoluciju? na laptopu sam instalirao igru, dok na kompu s istom igrom je sve uredu?

[IMG]http://i50.tinypic.com/kf30ub.jpg[/IMG]

itko ??

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo pisao sam prije par dana u vezi problema s profileom, u međuvremenu sam skužio da je to problem koji se događa zbog steama, koji mi traži da se ažurira i kad se ažurira izgubim stari profile, moje je pitanje dali je taj steam moguće kako deaktivirati, a da igra radi ili barem ga isključiti tj. uptade isključiti.

Molim Vas odgovorite mi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
hrcfaca kaže...

Evo pisao sam prije par dana u vezi problema s profileom, u međuvremenu sam skužio da je to problem koji se događa zbog steama, koji mi traži da se ažurira i kad se ažurira izgubim stari profile, moje je pitanje dali je taj steam moguće kako deaktivirati, a da igra radi ili barem ga isključiti tj. uptade isključiti.

Molim Vas odgovorite mi.

Isključi steam clouds synchronization.

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
pirat kaže...
hrcfaca kaže...

Molim Vas odgovorite mi.

Isključi steam clouds synchronization.

Evo, jesam hvala ti na pomoći, nadam se da mi sad više neće brisati profile, jer sam sad već 5 puta krenuo od početka.

13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

NEBREM VJEROVAti već po 300-ti put pitam dal se može ozbrisat profil 

i dal može linkkkk on kojeg patcha i niko ništ ne odgovara

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

Naporan si, imaš google, snađi se!!

16 godina
moderator
IvanKovacic kaže...

Slažem se s Đapom,probajte mao koristiti google.

Uglavnom patcheva nema.

A save game ti je tamo gdje ti je instaliran stem.

A pretpostavljam da nisi kupio igru,onda ti je save game ovdje...C:\Users\username\AppData\Local\FLT\Steam\208500

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
IvanKovacic kaže...

Slažem se s Đapom,probajte mao koristiti google.

Uglavnom patcheva nema.

A save game ti je tamo gdje ti je instaliran stem.

A pretpostavljam da nisi kupio igru,onda ti je save game ovdje...C:\Users\username\AppData\Local\FLT\Steam\208500

nisam igru skinul prek steama a kad idem poud users onda mi nema usersname

16 godina
moderator
IvanKovacic kaže...

LOL!

To ti je ime kompa,ili tvoje ime ili što si već stavio kod instalacije windowsa.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
IvanKovacic kaže...

LOL!

To ti je ime kompa,ili tvoje ime ili što si već stavio kod instalacije windowsa.

ok ali kad tam dojdem dalje mi nema ono appdata

16 godina
moderator
IvanKovacic kaže...

Skriven je,moras staviti "Show hidden files...."

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
IvanKovacic kaže...

Skriven je,moras staviti "Show hidden files...."

puno hvala

usple sam

16 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

dali itko zna gdje ima mod za oštećenje guma,ja ga nigdje nemogu pronaći..hvala

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
debs kaže...

dali itko zna gdje ima mod za oštećenje guma,ja ga nigdje nemogu pronaći..hvala

U prvom postu ove teme.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

F1 2012 od sad možete kupiti i na originu.(40€)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tko jos daje tolike pare za to smece od igre :(((

kupis volan da igras igru sto realnije ono dobijes k..... 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice