- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
je izašel koji patc*
je izašel koji patc*
Pa napisi patch,neću ti ništa. :)
Zabranjeno je o krekovima i tim ilegalnim sranjima,iako ti patchevi ne izlaze legalno smješ pitati dal je izašao koji.
Za nas koji imamo original izašao je već 6. patch jučer.
je izašel koji patc*
Pa napisi patch,neću ti ništa. :)
Zabranjeno je o krekovima i tim ilegalnim sranjima,iako ti patchevi ne izlaze legalno smješ pitati dal je izašao koji.
Za nas koji imamo original izašao je već 6. patch jučer.
A ti isto imaš original @pirat, ovaj Steam isto, uopće mi se ne pojavljuje da itko od mojih steam friendova ima igru.
Moramo odvozit koju, jel ima uopće šta ljudi na MP ?
A ti isto imaš original @pirat, ovaj Steam isto, uopće mi se ne pojavljuje da itko od mojih steam friendova ima igru.
Moramo odvozit koju, jel ima uopće šta ljudi na MP ?
Ja od svojih prijatelja vidim samo tebe da imaš original.
Budemo bacili da.
Imam ja original tko želi može me dodati Hunt1976 se zovem na steamu.
Imam ja original tko želi može me dodati Hunt1976 se zovem na steamu.
Ok,ja sa ti online navečer od 9-10 pa sve do 12-1.
Pa ćemo se valjda nać jednog dana nas 4.
Došao 7. patch.
F1 2012 Updated
Product Update - Valve
Today sees patch #7 available on Steam for PC versions of F1 2012.
This update addresses the following issues:
- Added two new options for PC users to improve voice communications.
- Added a Push To Talk option. This can be turned on in the Audio Options (My F1 -> Audio) and is bound to T by default. The key used can be edited in My F1 -> Driving Controls -> View / Customise Profile.
- Added a Disable All Voice Comms option. This can be turned on in the Audio Options (My F1 -> Audio) and will disable all outgoing and incoming voice communication.
- Fixed an issue where the track could become wet without any rain being visible.
- Rebalanced engine wear so it will go below 99% during a season.
We are working on other issues you have reported via the forums, Facebook and Twitter and are working to fix them as quickly as possible. In the meantime, please note that we are still collecting feedback via our Technical Assistance forums and do encourage you to post your issues there being sure to include as much information as possible.
Thanks for your continued feedback!
Došao 7. patch.
F1 2012 Updated
Product Update - Valve
Today sees patch #7 available on Steam for PC versions of F1 2012.
This update addresses the following issues:
- Added two new options for PC users to improve voice communications.
- Added a Push To Talk option. This can be turned on in the Audio Options (My F1 -> Audio) and is bound to T by default. The key used can be edited in My F1 -> Driving Controls -> View / Customise Profile.
- Added a Disable All Voice Comms option. This can be turned on in the Audio Options (My F1 -> Audio) and will disable all outgoing and incoming voice communication.
- Fixed an issue where the track could become wet without any rain being visible.
- Rebalanced engine wear so it will go below 99% during a season.
We are working on other issues you have reported via the forums, Facebook and Twitter and are working to fix them as quickly as possible. In the meantime, please note that we are still collecting feedback via our Technical Assistance forums and do encourage you to post your issues there being sure to include as much information as possible.
Thanks for your continued feedback!
a koji je zadnji patch za onu verziju i kaj poboljša
Neznam,valjda onaj prvi jos uvijek.
Neznam,valjda onaj prvi jos uvijek.
može linkkkkkkkkk
Hebejš takvu firmu kad izdaje 7. patch za igru koju su izbacili prije mjesec dana !!
Hebejš takvu firmu kad izdaje 7. patch za igru koju su izbacili prije mjesec dana !!
A gle večinom je riječ o sitnim patchevima, a bolje da ih izdaju nego da šute i da nastavimo igrati poluproizvod. Fanovima nikad dosta i stalno ih nešto smeta.
To ti je ubiti jedan patch od 400mb.
A bolje da su puštali ovak patcheve od par mb,nego da smo jedan veliki patch čekali 1mjesec.
Malo su pretjerali sa situacijom kad te počme okretat zbog prevelikog gasa, nekad me počme okretat i bolid paralelno samnom al ne, on me okreće ja udaram (ribam) u bolid pored, pustio gas, lagano kočim i volan u kontru al ne on okreće. Al dobro niko nije savršen.
Danas mi se prvi puta desilo da mi kers rikne i sam od sebe ponovno proradi.
Danas mi se prvi puta desilo da mi kers rikne i sam od sebe ponovno proradi.
Jučer sam vozio 50% utrke (multiplayer) i negdje na pola mi je na par krugova krepao drs.
Tek zadnje vrijeme sam imao više vremena voziti malo F1 ( vozim samo na 100% utrke i Legend razinu bez ikakvih smanjivanja težine ). Fizika nije loša mada neke detalje ne shvaćam zašto su tako napravili i po kojoj logici.. Vozim sa Force Indiom koji je u F1 2012 svrstan izgleda malo niže nego je zaprave. Vozio dvije utrke i mogu reći da sam katastrofalan. Inače mi se čini da je za jedno kolje po težini ispred f1 2011 ako ne i više. Između ostalih stvari što me Codemasters nervira je i to što nemožeš odustati u utrci ????? Lani je to bilo i to možeš i zaprave, jednostavno neshvaćam takve previde s njihove strane.
di se nalaze sejvovi
jer sam napravil slučajno 2 accpa da izbrišem jedan
di se nalaze sejvovi
C:\Users\username\Documents\My Games\FormulaOne2012...
ili documents > my games > f1...
di se nalaze sejvovi
C:\Users\username\Documents\My Games\FormulaOne2012...
ili documents > my games > f1...
nema tam samo hardware settings
zna ko kak da obrišem 1 profil jer ih imam 2?
Tek zadnje vrijeme sam imao više vremena voziti malo F1 ( vozim samo na 100% utrke i Legend razinu bez ikakvih smanjivanja težine ). Fizika nije loša mada neke detalje ne shvaćam zašto su tako napravili i po kojoj logici.. Vozim sa Force Indiom koji je u F1 2012 svrstan izgleda malo niže nego je zaprave. Vozio dvije utrke i mogu reći da sam katastrofalan. Inače mi se čini da je za jedno kolje po težini ispred f1 2011 ako ne i više. Između ostalih stvari što me Codemasters nervira je i to što nemožeš odustati u utrci ????? Lani je to bilo i to možeš i zaprave, jednostavno neshvaćam takve previde s njihove strane.
Ja sam u 2011 sa Torro Roso-m skoro na svim stazama bio prvi na najjačoj težini. U 2012 na legend neznam dali bi mogao i sa Ferrari-em.
Ukucao uredno vip-pass (PS3) i već danima poruka kada idem u mp u online->custom race:
There are currently no available game sessions for you to join.
Wtf?
Ukucao uredno vip-pass (PS3) i već danima poruka kada idem u mp u online->custom race:
There are currently no available game sessions for you to join.
Wtf?
Meni se ista stvar znala nasumično pojavljivati na pc-u, neznam u čemu je bio problem.
dal se može izbrisat profile?
Uuuuuuuuuuuuuuu.......
Taj je BAJA
Ovo valjda ne košta ispod 10k €, ako i više.
Uuuuuuuuuuuuuuu.......
uz malo truda si sam slozis takvu stvar,jedino trebas jedno 3-4k kuna za monitore.
Uuuuuuuuuuuuuuu.......
Taj je BAJA
10 soma eura? Za tu lovu možeš složiti dobar sistem sa hidraulikom.
Uuuuuuuuuuuuuuu.......
Taj je BAJA
10 soma eura? Za tu lovu možeš složiti dobar sistem sa hidraulikom.
Ili uzet rabljenu Alfu 159.