F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.848
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)
ja111 kaže...

jebo codemasterima mater u picku tako da se raspala od jebanja vise, potrosit 250 kn u danasnje vrijeme da saznam da ako imas amd graficku u laptopu da nece radit u vise od 90% slucaja i nista ne poduzimaju ljencine jedne posrane.

laptop je dovoljno jak, na can i run it ocjena 6,8 prosjek

ma braco, f1 je super igra samo kreatri imaju toliko propusta i sranja su napravili da su upropastili komplet igru..sranja do sranja...gledam po forumima ljudi se prepiru ko je za kolko sek, prosa krug..pa ludi jebote skroz koji, k*** koga boli jel ti vozis 1.48 ili 1.1.49... ovo je igra..previse se uzive ljudi...u svakom slucaju..propusti su ogromni

13 godina
neaktivan

codemasterovi administratori ne odgovaraju na tu temu vec 8 dana, a na svaku drugu temu u forumu je administrator sudjelovao, ignoriraju.
dok je iz amd-a stigla isprika zbog nekompaktibilsnosti 

13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

dal ko vozi sa volanom cng gw3 da mi da postavke 

zato kad skrećem u neke zavoje mi opće ne skrene kak hoću nego po tra vi ili ode u šljunak

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crack kaže...

evo moj rage video,nemam živaca više,čekam neki patch ako uopće ikad izađe

na to mislim

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 22:09 (IvanKovacic).
16 godina
neaktivan
Alex.Mahone kaže...
ja111 kaže...

jebo codemasterima mater u picku tako da se raspala od jebanja vise, potrosit 250 kn u danasnje vrijeme da saznam da ako imas amd graficku u laptopu da nece radit u vise od 90% slucaja i nista ne poduzimaju ljencine jedne posrane.

ma braco, f1 je super igra samo kreatri imaju toliko propusta i sranja su napravili da su upropastili komplet igru..sranja do sranja...gledam po forumima ljudi se prepiru ko je za kolko sek, prosa krug..pa ludi jebote skroz koji, k*** koga boli jel ti vozis 1.48 ili 1.1.49... ovo je igra..previse se uzive ljudi...u svakom slucaju..propusti su ogromni

Ovo definitivno nije igra za tebe... Da iole pratiš F1 znao bi kako je sekunda po krugu velik zaostatak. Ima ljudi koji ipak traže malo više od igre od prvog mjesta na Easy...

13 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...
crack kaže...

na to mislim

zna ko riješit problem

14 godina
neaktivan
Spectre kaže...
Alex.Mahone kaže...
ja111 kaže...

Ovo definitivno nije igra za tebe... Da iole pratiš F1 znao bi kako je sekunda po krugu velik zaostatak. Ima ljudi koji ipak traže malo više od igre od prvog mjesta na Easy...

kenjas ti drug..."iole" znam, ali ja govorim za igru..i o tome koliko se prepucavate ko je za koliko presao krug ne seri..

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Zekat kaže...
SimeKZ kaže...

Nema sanse. Kako u ona prva dva tri zavoja bilo koje utrke se uspijem probit na 12-13 mjesto i onda samo padam. A ovi ispred mene smao odu na 9-10 sec. Ne razumijem. Professional i ostale stvari pogasene i imam krug konstantno po 3-4 sec. sporiji u kvalifikacijama od 17. I nikako da napravim objective.

Koji bolid i koja staza je u pitanju? Težina AI je na profesional?

Tezina Professional, bolid Force India, Staza je Australia. Full sam brz, svaki zavoj idem sa pola gasa, rijetko kada kocim jer je jako brza staza. Ali nikako da ulovim onoga ispred sebe. Jednostavno kad me prestigne i ako fulam jedan zavoj sa ulazom totalno se mogu otpisat.

Neznam u čemu je fora. Ja u Australiji sa Force Indiom na professional budem prvi na kvalifikacijama i na utci također. Igram na tipkovnici, TC ja na full.

13 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...
crack kaže...

na to mislim

molim vas mi ko more pomoći

15 godina
F1 2012 (Codemasters)

ja igram s xboxovi controlerom sa default postavkama i sve radi savršeno, mogu slobodno reć da je ovo najbolja F1 igra koja je do sad izašla. P.S. izašo je update.1

Sve što znam o životu naučio me Đelo Hadžiselimović
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 13:20 (koji-lik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
IvanKovacic kaže...
IvanKovacic kaže...
crack kaže...

na to mislim

molim vas mi ko more pomoći

Naući se voziti.

Ja neznam o čemu vi pričate. Ja na yoyu mogu odvezti normalan krug bez problema, neznam gdje je onda problem s volanom gdje je mogučnost korigiranja bolida milijun puta veća.

Video kolege s foruma @doktor1 koji savršeno pokazuje da se svi zavoji s @crack-ovog video mogu proči bez problema s dobrim set-upom.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
13 godina
neaktivan
speedy56 kaže...

Naući se voziti.

Ja neznam o čemu vi pričate. Ja na yoyu mogu odvezti normalan krug bez problema, neznam gdje je onda problem s volanom gdje je mogučnost korigiranja bolida milijun puta veća.

Video kolege s foruma @doktor1 koji savršeno pokazuje da se svi zavoji s @crack-ovog video mogu proči bez problema s dobrim set-upom.

znam ja jako dobro vozit

ali to nije moj video neko od nekoga drugog ali imam probleme u zavoju to jest nekima ne mogu proći normalnom brzino nego jedino ako jako koćim

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 15:31 (pirat).
14 godina
IvanKovacic kaže...
znam ja jako dobro vozit

ali to nije moj video neko od nekoga drugog ali imam probleme u zavoju to jest nekima ne mogu proći normalnom brzino nego jedino ako jako koćim

Understeer.

F1 2012 je puno više simulacija nego F1 2011, i ima više understeera.

Meni se vozni model sviđa, jedina mana mi je što je dosta teško izgubiti bolid u zavoju.

Dali voziš s onom racing line crtom, ili bez.

Ako voziš bez, možda ti je problem u (pre)kasnoj točki kočenja. Probaj odvesti par krugova s time.

Neznam što bi drugo moglo biti osim krivog vozačkog pristupa {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 15:32 (pirat).
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

gle jako donro znam voziti i probal sam sve ali to se događa samo na 2 3 zavoja u 1 utrki jedonostavno neće skrenut i probal sam sve neće

0 0 hvala 0
14 godina
IvanKovacic kaže...

gle jako donro znam voziti i probal sam sve ali to se događa samo na 2 3 zavoja u 1 utrki jedonostavno neće skrenut i probal sam sve neće

Ovo je misterij :D

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

napravi video pa da vidimo. inace s igrom nema nikakvih problema u vezi skretanja i svega toga, naravno da se događaju oversteeri i understeeri a to je sve normalno ako ima malo doze simulacije u ovoj igri a i ima. mozda prekasno kocis pa blokiras kotace jer nemas abs i normalno da nemozes skrenut, nesmijes odmah do kraja zakocit moras dozirati kocnicu isto sto i doziras gas da ne blokiras kotace

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dmanz kaže...

napravi video pa da vidimo. inace s igrom nema nikakvih problema u vezi skretanja i svega toga, naravno da se događaju oversteeri i understeeri a to je sve normalno ako ima malo doze simulacije u ovoj igri a i ima. mozda prekasno kocis pa blokiras kotace jer nemas abs i normalno da nemozes skrenut, nesmijes odmah do kraja zakocit moras dozirati kocnicu isto sto i doziras gas da ne blokiras kotace

imaš par postaova gore video od jednog tipa na primjer zadnji zavoj na australi pogeldaj

15 godina
speedy56 kaže...
IvanKovacic kaže...
znam ja jako dobro vozit

Understeer.

F1 2012 je puno više simulacija nego F1 2011, i ima više understeera.

Meni se vozni model sviđa, jedina mana mi je što je dosta teško izgubiti bolid u zavoju.

Dali voziš s onom racing line crtom, ili bez.

Ako voziš bez, možda ti je problem u (pre)kasnoj točki kočenja. Probaj odvesti par krugova s time.

Neznam što bi drugo moglo biti osim krivog vozačkog pristupa {#}

glupost f1 2012 je arkada,ima više understeera ali to nije pravi understeer,ovaj u igri mi tako nekako umjetno izgleda,jednostavno preloše,prednje gume ne osjećam,nemam povjerenja u bolid,da se ispravit sa dobrim setupom,al to oped nije uredu,jer čisto sumljam da bolid tako loše skreće u stvarnosti ako su već pokušalli neku simulaciju tu napravit.A ovo sa oversteerom mi je isto nelogično,bolid od xxx HP pogon na zadnje kotače i da se ti moraš namučit da dobiješ neki mizerni oversteer,dok understeer se sam generira ko lud,mislim da bi trebali zamjenit te dvije stavke i bilo bi puno bolje.

13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

kak da skinem onaj p*atch da vidim dal bu onda dobro 

ili kakav upd*te

ili može *ink

1 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

Najbolje je kad na startu ih osines do jedno 5 mjesta za super, uber bolidom HRT.a koji niti nema KERS i onda oni samo prolaze kraj tebe koda te nema :) Zadnja utrka u Australiji sam zavrsio 16 i to da sam se opasno branio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

auuu da ne pricam o Formulama. Preteska su brate. a grafija predobra

0 0 hvala 0
15 godina
DTSRyder kaže...

auuu da ne pricam o Formulama. Preteska su brate. a grafija predobra

xD,di si ti kupio to šta konzumiraš oće i tata sine :)

14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Force India, professional. Na kvalama prvi u utrci prvi (jedva). Kad sam izašo iz boxa gume hladne jedva sam se obranio od Hamilltona a i bez obzira na gume bio je uvjerljivo brži, da me prestigo nebi ka nikad stigo jer je radio kao i još nekolicina po sekundu brže krugove od mene a najbrži krug (Alonso) je za 1,2 sekunde bolji od mog najbržeg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

A to si ih polovio na prvim zavojima ili si se izborio za to mjesto ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

trebam pomoć oko online igranja....dakle, igra nije skinuta sa steama...ja sam skinuo steam i dodao igru u popis, ali ne radi...jel baš mora biti preko steama skinuto??

isprika ako ovo pitanje zvuči glupo, ali nikad nisam ništa igrao online pa eto...

16 godina
moderator
mister11 kaže...

trebam pomoć oko online igranja....dakle, igra nije skinuta sa steama...ja sam skinuo steam i dodao igru u popis, ali ne radi...jel baš mora biti preko steama skinuto??

isprika ako ovo pitanje zvuči glupo, ali nikad nisam ništa igrao online pa eto...

A gdje si ti kupio igru?

سمندری ڈاکو
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Čovječe šta su ljudi smješni sa tim vražijim skretanjem. U igri volan funkcionira identično kao i u F1 2011, F1 2010, GTR2, rFactor, SHIFT2................................ IDENTIČNO!

Svaki zavoj ću preći identično kao real life vozač ako pogledam onboard video na službenoj F1 stranici određene staze.... I igra nema nikakvih problema sa skretanjem. Igra sam igru na četiri različita volana i svaki radi perfektno!

A već sam ja mislim 1646456465464351379876468176817 puta rekao kako podesit volan... Ali iznova i iznova ljudi kukaju, a nisu u pravu

A druga stvar je šta netko nema pojma staze niti točke kočenja i u kojoj brzini preći određeni zavoj pa vozi ovu igru kao NFS koja to nije!!

Onaj tko kaže da vozi odlično i da je problem u igri, neka se spoji na moju mrežu, dat ću ime i pass i onda da odvozimo stazu koju želi, (osim ove nove, Austin jer je još nisam niti vidio, a kamoli da iamm ikakvog pojma šta da radim tamo)! Pa da vidimo tko je lud!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 20:29 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Čovječe šta su ljudi smješni sa tim vražijim skretanjem. U igri volan funkcionira identično kao i u F1 2011, F1 2010, GTR2, rFactor, SHIFT2................................ IDENTIČNO!

Svaki zavoj ću preći identično kao real life vozač ako pogledam onboard video na službenoj F1 stranici određene staze.... I igra nema nikakvih problema sa skretanjem. Igra sam igru na četiri različita volana i svaki radi perfektno!

A već sam ja mislim 1646456465464351379876468176817 puta rekao kako podesit volan... Ali iznova i iznova ljudi kukaju, a nisu u pravu

A druga stvar je šta netko nema pojma staze niti točke kočenja i u kojoj brzini preći određeni zavoj pa vozi ovu igru kao NFS koja to nije!!

mislim da se ovo odnosi na mene :))) 

igra nema bas previse smisla,vozni model nula.

17 godina
crack kaže...
doktor1 kaže...

igra nema bas previse smisla,vozni model nula.

Pa dobro, ne sviđa ti se, skini iRacing i rFactor pa vozi do besvjesti.

Igru koja m se ne sviđa ne igram, ali niti ne posjećujem teme od te igre, a kamoli da djelim prodike kako je igra smeće jer se MENI ne sviđa i ja sam u pravu! I svi ostali su debili jer im se igra sviđa....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 20:36 (doktor1).
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Save problem mi unisti zelju da igram ovu igru! Bio napravio, danas odvezao Bahrein (7. zavrsio na utrci) i sad upalim, kad opet moram vozit Bahrein.  Stave patch, ali moze se samo skinuti sa steama, igru nisam skino sa steama, i nemogu skinuti ovaj patch.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice