F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

može linkkk on onoga novog patcha kaj riješi save problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)
IvanKovacic kaže...

Nemože!!

Crosimracing-James Hunt
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
IvanKovacic kaže...

Nemože!!

zkj

14 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

ja fakat neznam kak vi vozite ja sam sa williamsom na legend bil 1 u australia

složi si bolji setup

Volan ili tipkovnica?

De daj da vidimo taj čarobni setup.

13 godina
F1 2012 (Codemasters)

opet pitam-spojio sam Joystick i odabrao u opcijama gamepad ali nemogu voziti s njim,niti opcije napraviti.Moze netko pomoci

Xfire-strmi007

0 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

Nema sanse. Kako u ona prva dva tri zavoja bilo koje utrke se uspijem probit na 12-13 mjesto i onda samo padam. A ovi ispred mene smao odu na 9-10 sec. Ne razumijem. Professional i ostale stvari pogasene i imam krug konstantno po 3-4 sec. sporiji u kvalifikacijama od 17. I nikako da napravim objective.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zekat kaže...
IvanKovacic kaže...

ja fakat neznam kak vi vozite ja sam sa williamsom na legend bil 1 u australia

složi si bolji setup

Volan ili tipkovnica?

De daj da vidimo taj čarobni setup.

odi pod racedepartment australia dry stranica 2 i pred kraj i je jedan setup kaj je ovaj s mclaren odvozil 1 21.8 mise čini to ti je taj

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nema sanse. Kako u ona prva dva tri zavoja bilo koje utrke se uspijem probit na 12-13 mjesto i onda samo padam. A ovi ispred mene smao odu na 9-10 sec. Ne razumijem. Professional i ostale stvari pogasene i imam krug konstantno po 3-4 sec. sporiji u kvalifikacijama od 17. I nikako da napravim objective.

Koji bolid i koja staza je u pitanju? Težina AI je na profesional?

12 godina
neaktivan

Pitam se trebam li biti stalno na internetu kad igram, trebam li biti samo prvi put ili ne trebam biti uopće. Ako ne trebam postoji li neki modus da si tako naštimam?

Hvala, bilo bi mi jako od koristi kad bi mi netko odgovorio....

16 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Kaj se tiće sporosti, ili si loš i treba ti vježbe ili imaš loš setup. :)

A za volan, obavezno u postavkama kontrola na dnu postavite "Steering input" ili "Forced control" ili tako nešto na "Steering wheel". I podesite si volan kak spada, ima na netu dobrih postavki za svaki volan, no za početak je dobro sve staviti na 0, osim Steering Linearity na 30-40%.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo da se pohvalim 6 mjesto na trenutačnom racenet eventu. Inače imam vrijeme za treče, ali tog vremena nema nigdje odnosno igra ga je stavila u time trial sekciju. Ako netko igra original zna što je racenet event, ukratko event na tjednoj bazi gdje vozači moraju postiči što brže vrijeme i prvih deset se nalaze na listi. Cilj mi je do kraja eventa spustit vrijeme ispod 1.20, samo da malo unaprijedm setup i mislim da neče biti problema.

Crosimracing-James Hunt

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

volan cng gw3

zkj mi reže zavoje to jest ne prolazi kroz njih može mi ko dati postavke volana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Je li riješen problem sa save-ovima ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

mene zanima samo jedna jedina stvar...dakle, imam kvalifikacije koje se voze malo po mokrome, malo po suhome...a ja ne mogu mjenjati setup bolida...jel to zapravo tako ili je to neki njihov propust...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

zapravo je tako.. parc ferme

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zekat kaže...
SimeKZ kaže...

Tezina Professional, bolid Force India, Staza je Australia. Full sam brz, svaki zavoj idem sa pola gasa, rijetko kada kocim jer je jako brza staza. Ali nikako da ulovim onoga ispred sebe. Jednostavno kad me prestigne i ako fulam jedan zavoj sa ulazom totalno se mogu otpisat.

15 godina
SimeKZ kaže...
Zekat kaže...
SimeKZ kaže...

Tezina Professional, bolid Force India, Staza je Australia. Full sam brz, svaki zavoj idem sa pola gasa, rijetko kada kocim jer je jako brza staza. Ali nikako da ulovim onoga ispred sebe. Jednostavno kad me prestigne i ako fulam jedan zavoj sa ulazom totalno se mogu otpisat.

hahahahaha uf čovječe patentiraj to da ti neko ne ukrade za neku dobru scenu u filmu :)

17 godina
SimeKZ kaže...
Zekat kaže...
SimeKZ kaže...

Da mije vidjet tu vožnju..... {#}

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan

znači dok imam kišnu utrku a recimo polukišne kvalifikacije osuđen sam na neki balans bolida za mokro i suho??

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

recimo to tako, da

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

dal je riješen problem sa saveom

0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Evo HD skinovi za sve bolide uz priložene slike.....

To su slike iz moje igre, sve radi i nema nikakvih problema....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
IvanKovacic kaže...

Nemože!!

da sto ne moze! daj link.. đapa pleaseee {#}

17 godina
F1 2012 (Codemasters)
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Svaku večer ima oko 15 serveradoktor1 kaže...

Svaku večer ima oko 15 servera,i ne lan nego online :)

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

jebo codemasterima mater u picku tako da se raspala od jebanja vise, potrosit 250 kn u danasnje vrijeme da saznam da ako imas amd graficku u laptopu da nece radit u vise od 90% slucaja i nista ne poduzimaju ljencine jedne posrane.

laptop je dovoljno jak, na can i run it ocjena 6,8 prosjek

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Dosao do Bahrenia, utrka, izadjem iz igre i kasnije opet udjem kad me vratilo na Sepang (Malezia), vec me drugi put vraca. Kako ste vi rijesili ovaj problem? Kako onaj patch skinuti sa steam-a? Moze li se skinut sa neceg drugog, da nije steam?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
canonnn7 kaže...

Dosao do Bahrenia, utrka, izadjem iz igre i kasnije opet udjem kad me vratilo na Sepang (Malezia), vec me drugi put vraca. Kako ste vi rijesili ovaj problem? Kako onaj patch skinuti sa steam-a? Moze li se skinut sa neceg drugog, da nije steam?

Napravi onaj postupak koji sam stavio na jednoj stranici sa split screenom.

Crosimracing-James Hunt
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
canonnn7 kaže...

Napravi onaj postupak koji sam stavio na jednoj stranici sa split screenom.

Nemam druge kontrole. :( . Igram samo na tastaturi

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Zekat kaže...
SimeKZ kaže...

ja sam tako kreno s catarhamom i nikad medju prvih 8-10 i kvalifikacije i utraka nikad po nekoliko puta na EASY..onda uzmem toro roso i 1 ko od sale gdje god se pojavim..minus za ovo f1 :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice