Kakav nered... 100% utrka, Legend, razbio se u kvalifikacijama, startao devetnaesti, opako garenje i dolazak na osmu poziciju, (na startu se probio četiri pozicije, dobar setup) safety car, crvena zastava, restart, završio osmi, kazna od +20s radi nepoštivanja plave zastave, (opravdano, bio sam u borbi i nisam pazio) no ipak završio na desetom mjestu i u bodovima, samo trinaest bolida završilo utrku.......
Svaka čast na volji. Ja sam ostao bez save-a, pa ispočetka karijera.... Nego htio sam te pitati nešto. Znači s tipkovnicom primjerice s Williamsom na onoj drugoj težini dođem samo tako do polea i još lakše pobjedim, a s volanom se mučim za tamo 5. mjesto u utrci i oko 10. na kvalama u Mercedesu. Kočim savršeno i gas dajem postupno čim mogu, na samom rubu da me okrene. Problem je u skretanju, tj. s volanom nikako ne mogu dobiti "responsive" trzaj i savršeno proči zavoj, imam osjećaj ko da imam hendikep s volanom, što god radio nerealno se ponaša prednji kraj (svjestam sam što je understeer, no to nije problem budući da tih problema nemam primjerice u rFactoru, GTR 2 ili Live for speed). Postoji li nešto u postavkama volana, a da mi je promaknulo. Stavio sam onaj override na wheel, slidere na default, steering deadzone smanjih na 1 (da nemam "luft" u volanu). Ja s volanom napravim skoro lock, u igri jednostavno ne skrene dovoljno, to se naročito primjeti kad me okrene, ima krug okretanja kao kamion :)
Ako imaš koji tip...
EDIT: Ugasio sam i FF da mogu brže reagirati.