F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 187.452
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: F1 2012 (Codemasters)
doktor1 kaže...

Kakav nered... 100% utrka, Legend, razbio se u kvalifikacijama, startao devetnaesti, opako garenje i dolazak na osmu poziciju, (na startu se probio četiri pozicije, dobar setup) safety car, crvena zastava, restart, završio osmi, kazna od +20s radi nepoštivanja plave zastave, (opravdano, bio sam u borbi i nisam pazio) no ipak završio na desetom mjestu i u bodovima, samo trinaest bolida završilo utrku.......

Poredak nakon utrke

Svaka čast na volji. Ja sam ostao bez save-a, pa ispočetka karijera.... Nego htio sam te pitati nešto. Znači s tipkovnicom primjerice s Williamsom na onoj drugoj težini dođem samo tako do polea i još lakše pobjedim, a s volanom se mučim za tamo 5. mjesto u utrci i oko 10. na kvalama u Mercedesu. Kočim savršeno i gas dajem postupno čim mogu, na samom rubu da me okrene. Problem je u skretanju, tj. s volanom nikako ne mogu dobiti "responsive" trzaj i savršeno proči zavoj, imam osjećaj ko da imam hendikep s volanom, što god radio nerealno se ponaša prednji kraj (svjestam sam što je understeer, no to nije problem budući da tih problema nemam primjerice u rFactoru, GTR 2 ili Live for speed). Postoji li nešto u postavkama volana, a da mi je promaknulo. Stavio sam onaj override na wheel, slidere na default, steering deadzone smanjih na 1 (da nemam "luft" u volanu). Ja s volanom napravim skoro lock, u igri jednostavno ne skrene dovoljno, to se naročito primjeti kad me okrene, ima krug okretanja kao kamion :)

Ako imaš koji tip... 

EDIT: Ugasio sam i FF da mogu brže reagirati. 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 16:36 (Lovac).
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

je izašwl kaka patch za ono kaj me ne vraća na stazu koju sam već odvozil

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

U ovoj igri mi je volan previše osjetljiv.. totalno drukčije mi je nego na 2011...nemogu se naviknut nikako.I u postavkama namjestim ali nije to to

EDIT: uspio sam sredit to s volanom..ali igra mi zna ponekad zablokat,nevjerujem da mi je slab PC za to.. ionako su mi detalji an medium i na low.. neznam u čemu je problem

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 16:57 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Jel ima neko zainteresiran da svi koji imamo originale da organiziramo nekakvu stranicu za ligu. Svi zainteresirani javite mi se na PM

www.fifa-onlineliga.com.hr
14 godina
neaktivan
pajdek kaže...

Jel ima neko zainteresiran da svi koji imamo originale da organiziramo nekakvu stranicu za ligu. Svi zainteresirani javite mi se na PM

Nisam za to zaineteresiran, ali može nas se skupit pa odvozit koju trku.

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Da li se f1 2012 za pc moze igrati na joystick? imam spojen adapter i ps2 joystick, ali niam nigde našao postavke ili setings da se može odabrati joystick umjesto tipkovnice. rijetko sam igrao f1, ali nakon što sam ovu probao kupit ću si za ps3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

je izašwl kaka patch za ono kaj me ne vraća na stazu koju sam već odvozil

zna ko?

15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Pozz ljudi.. evo jucer sam na poklon dobio volan pa bi htio probat kakav je to feeling igrat s volanom... i sad neam pojma kako da uštimam postavke za volan jer neće da radi? moze pomoc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Da li se f1 2012 za pc moze igrati na joystick? imam spojen adapter i ps2 joystick, ali niam nigde našao postavke ili setings da se može odabrati joystick umjesto tipkovnice. rijetko sam igrao f1, ali nakon što sam ovu probao kupit ću si za ps3.

Nemoj kupovat za PS3, možeš sa joystickom igrat na PC-u samo odi u controle settings i namjesti.

14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Majku im heben nadrogiranu jesu je zabiberili, baš bi volio vidjet onog debila iz CM sa naočarama kako vozi na legend s  tipkovnicom, pljunem mu usta. 

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina

Ahahahahhahahhhaa, kakav si ti komedijaš {#}.

17 godina
Zekat kaže...

Majku im heben nadrogiranu jesu je zabiberili, baš bi volio vidjet onog debila iz CM sa naočarama kako vozi na legend s  tipkovnicom, pljunem mu usta. 

ššššš - možda su u šumi
12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
marcus1950 kaže...

Nemoj kupovat za PS3, možeš sa joystickom igrat na PC-u samo odi u controle settings i namjesti.

Hvala na odgovoru{#} Daj mi molim te reci gdje se nalazi controle setting? tamo gdje je instalirana igra ili kad pokrenem igru? nisam našao pa isprika na ovakvom pitanju. Svako dobro...

13 godina
F1 2012 (Codemasters)

kako vi rjesavate problem s motorom meni se stalno kvari i kad stavim na auto mjenjanje..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...
Zekat kaže...
marcus1950 kaže...

Hvala na odgovoru{#} Daj mi molim te reci gdje se nalazi controle setting? tamo gdje je instalirana igra ili kad pokrenem igru? nisam našao pa isprika na ovakvom pitanju. Svako dobro...

Kad uđeš u igru, odeš na MY F1 pa DRIVING CONTROLS pa CONTROL PROFILE i tamo izabereš hočeš joystik, tipkovnicu, volan..

14 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

kako vi rjesavate problem s motorom meni se stalno kvari i kad stavim na auto mjenjanje..??

Jel ti govoriš o F1 2012?

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Zekat veliko HVALA{#} kakav gušt je sada voziti. ubila me tipkovnica. Igra je vrhunska{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)
Jeli nekim programom snimate,slikate sebe dok vozite ili ??
Mes que un club!

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

ovako nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Nakon nekog vremena kad igram f1 2012 ugasi mi se komp. Dok igram fifu 13 to mi se ne dešava. Druge igre ni ne igram pa ne bih znao usporediti. Da li je to do grafičke ili? Da li bi pomoglo da smanjim rezoluciju ili šta drugo? Ako da, kako? Ako ima tko strpljenja da odgovori{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 21:28 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno ti je slabo napajanje. Popuni Moj PC pa da znamo s čim raspolažeš. F1 2012 je jako CPU i GPU zahtjevna igra a FIFA nije, to može objasniti zašto ti se gasi u F1 a ne u FIFI.

12 godina
neaktivan

Probao ispuniti pa valjda sam upisao sve što treba{#}

14 godina

A koje je napajanje ??

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Napajanje? iskreno ne znam{#} Skinuo sam program everest, ali ne znam pod šta bi trebao pogledati da bi znao koje napajanje imam. Probao sam smanjiti rezoluciju maximalno i isključiti sve što mogu i nije se više gasilo. Sada mi igra nije preko cijeloga ekrana, ali nema veze bitno da radi. Probat ću skinuti 2010 ili 2011 možda bude radilo bolje na starijim nastavcima. Hvala{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 14:23 (marcus1950).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

da li neko uspio da nadje rijesenje za savegame? dodjem do kanade i dalje nece da mi snima saaanse nema... 

0 0 hvala 0
14 godina
marcus1950 kaže...

Napajanje? iskreno ne znam{#} Skinuo sam program everest, ali ne znam pod šta bi trebao pogledati da bi znao koje napajanje imam. Probao sam smanjiti rezoluciju maximalno i isključiti sve što mogu i nije se više gasilo. Sada mi igra nije preko cijeloga ekrana, ali nema veze bitno da radi. Probat ću skinuti 2010 ili 2011 možda bude radilo bolje na starijim nastavcima. Hvala{#}

A da probaš otvoriti kućište i pročitati na etiketi koje je napajanje i specifikacije ??

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

imam problem skinula mi se igrica sa torenta i idem ju instalirat i kaze mi di ju ocu spremit ja mu kazem u d data i pokeze mi se ovo. u cemu je problem?

mata091
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 13:45 (mata091).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mata091 kaže...

imam problem skinula mi se igrica sa torenta i idem ju instalirat i kaze mi di ju ocu spremit ja mu kazem u d data i pokeze mi se ovo. u cemu je problem?

Jel imaš daemon tools, preko njega instaliraš igru?

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

nemam da ga skinem?

mata091

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

evo skinuo sam ga i uspjesno instaliro.... hvala

mata091

0 0 hvala 0