F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 187.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

demo je na steam došao nedavno:)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

pitanje za one koji su skinuli demo:jel moguće pokrenuti demo u full scrernu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Probao sam igru i dojmovi su:

CODEMASTERS{#}... kad mi se bude dalo probat ću demo ponovno, ali sve u svemu razočaranje(teksture, boje, vozni model, totalno zanemarena podrška za volan su minusi), plus(ozbiljnost menu-a, zvukovi, osjecaj brzine i ništa više barem kakvo je sada stanje).

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 8:28 (Đapa club).

0 1 hvala 0
15 godina
Re: F1 2012 (Codemasters)
ddd3 kaže...

pitanje za one koji su skinuli demo:jel moguće pokrenuti demo u full scrernu?

alt+enter

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan

hvala ti puno majstore.

14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Počeo sam malo shvačati ovaj novi vozni model. Uglavnom potpuno je drugačiji od starog te traži dobar setup+puno veći skill igranja. Nesmiju se radit nagli pokreti na ravnom, a ulazak u zavoje mora biti krajnje precizan, no i dalje je volan vrlo nemiran što bi se dalo popravit sa nekim patchem. Kočenja su sada duplo duža, ali barem se koči jer u f1 2011 bi pritisnuo nakratko kočnicu i bolid bi stao, a sada je i za to potrebna određena vještina. Dojam malo raste, ali za opširniju sliku trebat će mi sat, dva testiranja igre.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 9:52 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

evo bacio sam koji krug i moram priznat da mi se jako svidlo ovo sto su napravili ako nekog prestignete ilegalno imate nekoliko sekundi da mu vratite poziciju a ne odmah kazna..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 10:40 (tomislavivic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

jel zna neko podesit da volan ne leti onako,totalno je osjetljiv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
crack kaže...

jel zna neko podesit da volan ne leti onako,totalno je osjetljiv.

To muči sve koji su probali igru.. U pitanju je potpuno izmjenjen vozni model i treba se priviknut. Kada voziš po ravnome odabrat jednu putanju i držat do zavoja(ruke na volanu mirne). Kada je bolid sporiji, odnosno prolazi kroz spore zavoje, tada je i lakši za voziti baš kao i u pravoj formuli1.

17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Grafički --------------------- Codemasters jebbite se svi redom; sve je rečeno, (da moding zajednica muhte napravi 21665846576543746 puta bolji posao od tih jazavaca)

Vozni model -------------------- Nakon još malo šamaranja bacim komentare........

Racedepartmen here I come..., (modovi, modovi, modovi)

Zašto, ali ZAŠTO ti šugavci u Codemastersu stavljaju to sivilo/žutilo u ovaj svijet Formule 1!!! Nije ovo jebbeni GRID. Totalni debili, ali totalni

______________-

Za sada, vožnja sa volanom djeluje kao u DiRT jedinici...............

Umjesto da unaprijeđuju igru u svim segmentima oni debiliraju. Bravo CM, bravo!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

nerazumijem ovu ogorcenost meni je cak i sve ok sa volanom kad sam si ga podesio tam pod wheel setings samo se jos trebam naviknut na voznju do kraja i zakon..:D
jedva cekam da full igrica izadje.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

meni volan jako smeta,jer nedaje nikakve povratne informacije,a ak stavim ono wheel weight na 10% totalno je tesko,koda sam stavio na 100%,bezveze sta se toga tice,jednostavno nema nikakvog osjecaja.

EDIT: nakon dvosatnog namjestanja volana,nisam ga namjestio,odvozio neki jadan krug za kvale,24 startam,probijam se do 11 mjesta na startu,prođe prvi zavoj,dobijem penalty neznam zašto uopce,prodje drugi zavoj oped penalty,restartam utrku,oped probijem se visoko i isto oped penaltije dobijem,Esc->quit to main menu->exit....to je moja priča s ovim demom.......zanima me kako oni prođu onaj prvi zavoj desni,u onom sugested pise da se prolazi u 4 brzini,nemoguce je underster je ogroman i samo preko nosa ode van u pjesak,probao sam i onaj racing line,smeće totalno nema veze s vezom,kreneš kočit na crvenom i fulaš zavoj za 100 metara,dalje nedaj Bože da ti se zaključa prednja guma dok kočiš ne da neces uc u taj zavoj za koji kocis nego i onaj sljedeci ces fulat,moguce da se sve ovo dogadja zbog jako loseg setupa,jer uopce nemam nikakvog osjecaja za bolid.....svidja mi se zvuk,i oni tragovi od guma sta ostaju po cesti,ostatak vrlo loše sve,puno se moze cuttat stazu bez penaltija,a s druge strane daju penaltije za collision koji uopce niti ne napravis.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 12:39 (crack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Jel igra barem dobro optimizirana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crack kaže...

meni volan jako smeta,jer nedaje nikakve povratne informacije,a ak stavim ono wheel weight na 10% totalno je tesko,koda sam stavio na 100%,bezveze sta se toga tice,jednostavno nema nikakvog osjecaja.

EDIT: nakon dvosatnog namjestanja volana,nisam ga namjestio,odvozio neki jadan krug za kvale,24 startam,probijam se do 11 mjesta na startu,prođe prvi zavoj,dobijem penalty neznam zašto uopce,prodje drugi zavoj oped penalty,restartam utrku,oped probijem se visoko i isto oped penaltije dobijem,Esc->quit to main menu->exit....to je moja priča s ovim demom.......zanima me kako oni prođu onaj prvi zavoj desni,u onom sugested pise da se prolazi u 4 brzini,nemoguce je underster je ogroman i samo preko nosa ode van u pjesak,probao sam i onaj racing line,smeće totalno nema veze s vezom,kreneš kočit na crvenom i fulaš zavoj za 100 metara,dalje nedaj Bože da ti se zaključa prednja guma dok kočiš ne da neces uc u taj zavoj za koji kocis nego i onaj sljedeci ces fulat,moguce da se sve ovo dogadja zbog jako loseg setupa,jer uopce nemam nikakvog osjecaja za bolid.....svidja mi se zvuk,i oni tragovi od guma sta ostaju po cesti,ostatak vrlo loše sve,puno se moze cuttat stazu bez penaltija,a s druge strane daju penaltije za collision koji uopce niti ne napravis.

Nemam pojma šta si ti radio da si dobio tolike kazne.Ja sam dobio jednu ali to je kad sam jednog izgurao sa staze.poslje toga sam deset puta "naguzio" ai vozaača i ništa.po meni kazne su prepreblage.

kažeš da si ih deset obišao u prvom zavoju tj na startu? pa šta očekuješ onda nego penalty zbog vrlo vjerojatno preagresivne vožnje i ometanja drugih(ovo nije destrakšn derby).jesi li ikad vidio u bilo kojoj utrci da netko na startu uzme 11 pozicija.nisi.zašto? zato što je nemoguće.trebao bi obratit pažnju na retrovizor i onda ćeš vidjet šta si napravio tj kako si uletio među njih jer je drugačije nemouće napredovat za toliko pozicija odjednom!

po meni igra je prelagana(igram na gamepad i svi assisti off).primjetio sam da je na onom treningu nešto teže ali u samoj trci bolid je prestabilan a ai prespor

15 godina
F1 2012 (Codemasters)

kill frenzy nikog nisam izgurao,ono kers i udri i preteknes ih vec par na ravnini i u zavoju pazim....ok ajde prvi taj penalty jos i mogu shvatit,ajmo rec 10 bolida je nagurano i mozda sam enkog dotaknuo,al ona ravnina poslje tog zavoja tamo dobijem jos jedan priliko kocenja u drugi zavoj,20 metara udaljen od svih ostalih,moguce da sam trebao nekog propustit pise nesto -10 sec .

Edit: igra je ok optimizirana,fino i glatko se vrti,neznam kakve su postavke videa nisam dirao nista,ubiti neznam jel se uopce moze.al sve u svemu ide fino,nema trzanja nikakvih,ili fps dropova.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 14:29 (crack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

Možda ti je kazna stigla kasnije jer ti je dao šansu da vratiš poziciju koju si stakao na nedozvoljen način. Uglavnom meni se sistem kazni sviđa iako bi ga ja još zaoštrio.

Što se tiče grafike i optimizacije.Igra ide super i na ultra ali su neke texture loše,stvarno loše. Npr minimapa(točkice) ili reklame na bolidima(čekamo modove)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vidim komentari su tu {#}.

14 godina
Đapa club kaže...

Počeo sam malo shvačati ovaj novi vozni model. Uglavnom potpuno je drugačiji od starog te traži dobar setup+puno veći skill igranja. Nesmiju se radit nagli pokreti na ravnom, a ulazak u zavoje mora biti krajnje precizan, no i dalje je volan vrlo nemiran što bi se dalo popravit sa nekim patchem. Kočenja su sada duplo duža, ali barem se koči jer u f1 2011 bi pritisnuo nakratko kočnicu i bolid bi stao, a sada je i za to potrebna određena vještina. Dojam malo raste, ali za opširniju sliku trebat će mi sat, dva testiranja igre.

Daj mi objasni samo kako si ti to kočio u F1 2011 samo sa kratkim kočenjem  na hrpi staza tipa Kina, Malezija i slično gdje se koči sa 340 km/h ?? Ja to nemogu izvest !

14 godina
crack kaže...

Na PS3 demo izlazi u 17h, pa ga još nemam, pa bih te molio da mi kažeš o kojoj to stazi pričaš?

Monza (Italija)?

Neznam, meni je isto kao i kolegi nerealno da dobiš 10 pozicija, ali dobro.

Na kakvim postavkama igraš (AI), možda u tom grmu leži zec ;)

Što se tiće igre.

Ako su poboljšali vozni model i ako su grafika i zvuk (jedva čekam ovo opaliti na pojačalu. Valjda podržava DTS) realniji nego u F1 2011, ja sam (donekle) zadovoljan. Sve više od toga mi je plus.

Vidim da se dosta ljudi žali na igranje volanom, ja igram na gamepadu (i ja bih na volanu, ali se nema love, a i mjesta za volan i stalak) tako da mi ovo i nije neki minus.

Možete rčunati na moju mini recenziju dema za PS3!

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
15 godina
speedy56 kaže...
crack kaže...

Na PS3 demo izlazi u 17h, pa ga još nemam, pa bih te molio da mi kažeš o kojoj to stazi pričaš?

Monza (Italija)?

Neznam, meni je isto kao i kolegi nerealno da dobiš 10 pozicija, ali dobro.

Na kakvim postavkama igraš (AI), možda u tom grmu leži zec ;)

Što se tiće igre.

Ako su poboljšali vozni model i ako su grafika i zvuk (jedva čekam ovo opaliti na pojačalu. Valjda podržava DTS) realniji nego u F1 2011, ja sam (donekle) zadovoljan. Sve više od toga mi je plus.

Vidim da se dosta ljudi žali na igranje volanom, ja igram na gamepadu (i ja bih na volanu, ali se nema love, a i mjesta za volan i stalak) tako da mi ovo i nije neki minus.

Možete rčunati na moju mini recenziju dema za PS3!

igram sve off ,na hard,jednostavno dok se svi oni poredavaju i koče za taj prvi zavoj uvijek se probijem do barem 13 mjesta,sad maloprije sam igrao i čak sam 9 bio a startao sam 24, i nisam dobio nikakav penalty,nego stvarno oderu me na ona 2 zavoja desna,jednostavno nekuzim sta krivo radim,malo sam podesavao volan jos uspio sam nesto al oped nevalja(nije ugodno) mislim da su se dosta posvetili trkaćoj stazi jer kad izadjes izvan nje prasina je i slabo koci,i samim tim force feedbek se aktivira i neda ti skretat,uzaso puno understeera,jos jedna stvar koja mi se jako svidja je sta su povecali snagu kersa bas se vidi to ubrzanje kad ga stisnes......jedino monza i postoji u demu.

17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Igra je rađena za gamepad! Počnem gubit bolid naglo skosnem sa volanom, ovaj ga vrti kao u bullet timeu.....

Monzu sam doktorirao u svim igrama, ona dva desna zavoja, (pogotovo prvi) su nemogući! Zadnji zavoj...pa ja tamo ne mogu volan OKRENUT koliko želim nego on stoji u određenom kutu i ne miče se.

Zašto, o zašto su uništili vožnju sa volanom. Totalne debilčine i ništa drugo. Možda samo 5% ljudi vozi sa volanom pa im je to nova orjentacija. Vražijih 5%!!

Teksture na bolidima su mrvicu kvalitetnije nego prije, ali presmješne kada pogledam svoju F1 2011 sa modovima. Osvjeteljenje, (šugavo žutilo) je kao i u F1 2010... Zašto su mkanuli Fuel Mix? Ubacili su Brake Balans!! Zar nisu mogli oboje pacijenti. Mislim F1 ima toliko gumbića po volanu i oni izbace jedno da stave drugo. Stvarno napredak!

Razlike u ponašanju bolida nema. Malo sporije koči, ali to možeš napravit i u F1 2011 sa Breaking Deadzone.

Bravo Codemasters.

Ali stvarno mi nije jasno zašto su volanizam uništili!!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Evo probao i ja dvadesetak krugova... ne znam sto reci osim da mi je ovo nakon rFactora malo smijesno..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
F1 2012 (Codemasters)

e doktor drago mi je da neko ima isti problem,vec sam mislio da sam zaboravio vozit :) ovo za zadnji zavoj imas pravo.jesi izletio kad na drugom S zavoju onaj kratki prije 2 desna,tako ak uletiš automatski ti se brzina spusti na 20 valjda,koda si u bazen uskočio,i bez ikakvog skretanja se izvrtim koda sam dao puni desni i po gasu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Đapa club kaže...

Daj mi objasni samo kako si ti to kočio u F1 2011 samo sa kratkim kočenjem  na hrpi staza tipa Kina, Malezija i slično gdje se koči sa 340 km/h ?? Ja to nemogu izvest !

Dobar skill, solidan setup, usporedbe radi sam naveo puno zahtjevniji i duži prag kočenja. Naravno može se i tu skratit sa dobrim setupom, ali sada je teže pogoditi apex zavoja dok je prije bilo vrlo lak. Neznam koliko dugo vozač drži kočnicu u Kini i Maleziji, ali u f12011 je to prekratko trajalo.

crack: imam istih problema, izgleda da su uzrokovani novim modelom vožnje+nedovoljno testiranim volanima. Neka sa prvim patchem poprave trzav volan na ravnom i bit će ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 16:52 (Đapa club).
14 godina
doktor1 kaže...

Igra je rađena za gamepad! Počnem gubit bolid naglo skosnem sa volanom, ovaj ga vrti kao u bullet timeu.....

Monzu sam doktorirao u svim igrama, ona dva desna zavoja, (pogotovo prvi) su nemogući! Zadnji zavoj...pa ja tamo ne mogu volan OKRENUT koliko želim nego on stoji u određenom kutu i ne miče se.

Zašto, o zašto su uništili vožnju sa volanom. Totalne debilčine i ništa drugo. Možda samo 5% ljudi vozi sa volanom pa im je to nova orjentacija. Vražijih 5%!!

Teksture na bolidima su mrvicu kvalitetnije nego prije, ali presmješne kada pogledam svoju F1 2011 sa modovima. Osvjeteljenje, (šugavo žutilo) je kao i u F1 2010... Zašto su mkanuli Fuel Mix? Ubacili su Brake Balans!! Zar nisu mogli oboje pacijenti. Mislim F1 ima toliko gumbića po volanu i oni izbace jedno da stave drugo. Stvarno napredak!

Razlike u ponašanju bolida nema. Malo sporije koči, ali to možeš napravit i u F1 2011 sa Breaking Deadzone.

Bravo Codemasters.

Ali stvarno mi nije jasno zašto su volanizam uništili!!!

Svaka čast, uzeo si mi post iz usta...Moje mišljenje je da je ovo k*rac, predhodnik je bio bolji. Mislim da je ovo zadnja igra u ovoj franšizi koju ću probati, CM uopće ne sluša kaj im fanovi govore, nego samo deru sa svojom kišicom i kak na jednom djelu staze pada a na drugom ne. Može li mi netko poslati postavke volana (steering deadzone idt.) jer mi se neda zezat 3 sata.

EDIT: Zaboravio sam spomenuti da je bolid ponovo zaljepljen za stazu, iako sam je koristio set-up sa najmanje downforce-a.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 17:20 (Promster).
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)
tolko sam cekao na demo i sada kad sam probao, meh....

ne znam sta da kazem, cudno mi je, cini mi se dosta teze.... na volan nisam probao niti ne mislim demo

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ima netko da oće kupiti F1 2012 na steamu? 25% popusta je ako se dva uzmu pa ako je netko zainteresiran neka se javi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Evo prvi krug u Monzi....

Sada ću na službeni forum pitat zašto sam dobio kaznu na 1:06.... Dobio kaznu za izazivanje sudara, a ja ga izbjegao samo tako..... Debiliraju strašno. Malo sam podesio volan, ali igra mi jednostavno neda da u zavoju okrenem volan koliko želim!!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

Evo prvi krug u Monzi....

Sada ću na službeni forum pitat zašto sam dobio kaznu na 1:06.... Dobio kaznu za izazivanje sudara, a ja ga izbjegao samo tako..... Debiliraju strašno. Malo sam podesio volan, ali igra mi jednostavno neda da u zavoju okrenem volan koliko želim!!

Mislim da zato jer kad su izletili iz staze odmah se digla žuta zastava, a ti si ih pretekao pod njom, ili si udario Force Indiu kad se vraćala na stazu.

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 18:46 (Promster).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice