F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 187.331
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Sljedeći tjedan ćemo dobiti prvi gameplay video.

"Exciting news for you all, we're going to be releasing our first #F12012 gameplay video next week on Monday at 10am (UK Time). "

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

F1 2012’s Champions Mode will challenge players to take on each of the six champions in turn, starting with Kimi Räikkönen, followed by Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso and then Michael Schumacher.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 7
14 godina
Re: F1 2012 (Codemasters)
pirat kaže...

F1 2012’s Champions Mode will challenge players to take on each of the six champions in turn, starting with Kimi Räikkönen, followed by Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Fernando Alonso and then Michael Schumacher.

Pa zašto stavljaju taj žuto/smeđi filter? Fuj! {#}

“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
14 godina
neaktivan
Promster kaže...
pirat kaže...

Ma neka bude ovako, samo da se ne vračaju na filter boja iz f1 2010.

14 godina
Đapa club kaže...
Promster kaže...
pirat kaže...

Ne sjećam se više, kaj je tamo bilo?

14 godina
neaktivan
Promster kaže...
Đapa club kaže...

Evo jedan video:

Meni je f1 2010 igra sa najodvratnijim bojama, jako monotono i mlako. Hvala "bogu" pa su na racedepartmentu postojali modovi da se to ispravi, ali ipak nemožeš ju dotjerat dokraja. Ako k tome dodamo iste zvukove, volane i jako loš vozni model monotoniji nema kraja. Ajde codmasters se potrudio i u f1 2011 unio vedrinu i sve ostalo što nije valjalo, samo da je igra još malo teža i bila bi odlična. Zato u najboljim nadama očekujem f1 2012 koja je zasada must buy, isključivo zato što nema GFWL-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 1:40 (Đapa club).
14 godina
Đapa club kaže...
Promster kaže...
Đapa club kaže...

Evo jedan video:

Meni je f1 2010 igra sa najodvratnijim bojama, jako monotono i mlako. Hvala "bogu" pa su na racedepartmentu postojali modovi da se to ispravi, ali ipak nemožeš ju dotjerat dokraja. Ako k tome dodamo iste zvukove, volane i jako loš vozni model monotoniji nema kraja. Ajde codmasters se potrudio i u f1 2011 unio vedrinu i sve ostalo što nije valjalo, samo da je igra još malo teža i bila bi odlična. Zato u najboljim nadama očekujem f1 2012 koja je zasada must buy, isključivo zato što nema GFWL-a.

Vidi se velika razlika, ali ovaj C.A.R.S izgleda najbolje.

EDIT: Sad sam još jednom pogledal ovaj trailer, tamo na kraju kad Vettel vozi po Monaku, kad prođe pokraj kamere i začuje se onaj zvuk zbog kojeg volimo F1 sjetio sam se da je u prijašnja dva naslova zvuk motora bio za k*rac.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 21:57 (Promster).
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

C.A.R.S prvo mora izači, istina izgleda bolje, ali je i rađen na potpuno drugačijem engine-u i nije za šire mase. Jednostavno današnji klinci ne vole kada trkača igra izgleda pravocrtno, a codmasters nerazumije da Formula1 nije DIRT. No kako god F1 2011 ne izgleda loše, ali kaska vremenski, odnosno igra ne nudi ništa neviđeno. Zvukovi nisu loši, barem u f1 2011(u 2010 su bili užasni), ali su vrlo slični i postanu monotoni, tako da mjesta za napredak ima.

2 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Na videima što su dostupni sa ove nove staze u SAD-u, čini se da je zvuk otišao stepenicu više. {#}

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

F1 2012 - Young Driver Test Developer Diary (ESRB Version)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:47 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
briatore kaže...

Na videima što su dostupni sa ove nove staze u SAD-u, čini se da je zvuk otišao stepenicu više. {#}

Neznam baš, no nisam mislio na onboard zvuk (zadovoljan sam onboard zvukom), nego na zvuk u replayu, odnosno na onoj TV kameri, tamo zvuči ko da prolaze autići na baterije.

14 godina
neaktivan
pirat kaže...

F1 2012 - Young Driver Test Developer Diary (ESRB Version)

Ovaj video najviše pokazuje napredak koji f1 2012 donosi. Grafika je bolja, nekako vedrija više nije onako puna žarkih boja, nego je nekako bliža stvarnoj i ozbiljnija. HUD također izgleda nešto bolje, ali mogli su ga još više približiti stvarnome. Još se samo nadam se da su unaprijedili osječaj vožnje bolida iz cockpita.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 19:04 (Đapa club).
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Da vidi se napredak,a drugi tjedan(mislim od petka) ćemo dobiti hrpu videa sa gamescoma.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

uz tu "zakon" grafiku trebali bi staviti i ovaj logo gore desno da izgleda još realnije...ne kužim kako im više možete vjerovati kada ta dva lika lažu čim zinu...sve im je nešto spešl i ultra real a ono kada igra izađe dobijemo samo 10-15 novih bugova naspram prošle godine

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 20:36 (Cojonero).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cojonero kaže...

uz tu "zakon" grafiku trebali bi staviti i ovaj logo gore desno da izgleda još realnije...ne kužim kako im više možete vjerovati kada ta dva lika lažu čim zinu...sve im je nešto spešl i ultra real a ono kada igra izađe dobijemo samo 10-15 novih bugova naspram prošle godine

E moj ti... prvi sam koji nevoli codmasters i njihovo prodavanje magle. No neznam gdje si ti pročitao da je netko pisao da smo uočili nešto revolucinarno i drugačije. Sada baš mislim na moj komentar koji se odnosi isključivo na grafiku i HUD(gdje se vidi napredak kod jednog i drugog), a ostalo vjerujem tek kada probam. F1 je jako mlad naslov za codmasters i prošle godine smo dobili čisto solidnu igru autosporta kojeg ja obožavam. Dok god ne izađe rfactor 2 ili cars project, dajem potporu codmastersu.

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

jel ima ovdje zainteresiranih za F1 2012, ima nas ljudi sa gp1.hr portala, a igralo bi se na PC-u i na PS3, znači to bi bilo online natjecanje, te bi se vozila puna sezona, detalji još nisu dogovoreni, al jedino što znamo da želimo jednu hrvatsko f1 2012 natjecanje, pa ako ima zainteresiranih javite se.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Očito bude demo ove godine...

F1 2012 Demo. For the first time in FORMULA ONE gaming, fans can experience a demo before the full retail release. The F1 2012 demo will allow players to try out two of the game’s new features, as players take part in the first day of the Young Driver Test before taking to the grid to compete in the first race of the Season Challenge. Further details on demo content and release date are forthcoming.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
MasniVikich kaže...

jel ima ovdje zainteresiranih za F1 2012, ima nas ljudi sa gp1.hr portala, a igralo bi se na PC-u i na PS3, znači to bi bilo online natjecanje, te bi se vozila puna sezona, detalji još nisu dogovoreni, al jedino što znamo da želimo jednu hrvatsko f1 2012 natjecanje, pa ako ima zainteresiranih javite se.

Racunaj na mene. Javi mi porukom u inbox

12 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Danas najavljen demo koji će izaći 14.9.2012. :D

0 0 hvala 1
16 godina
F1 2012 (Codemasters)

F1 2012™ - Lotus Spa Gameplay | Gamescom 2012

Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
Vidi se napredak, posebno staze i vožnje blizu drugih bolida. Sad čekam kokpit.
Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

meni to jos uvijek izgleda pre arkadno

League of Legends EU West: Allrad
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

damage je očito ostao isti

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 10:19 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

meni to jos uvijek izgleda pre arkadno

Također.

Vjerovatno jer igraju na gamepadu (u ovom Lotus Spa gameplayu) i imaju uključene svakojake asiste.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 12:46 (thesekiman).
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ma ove vožnje sa ovih sajmova su totalna debilana. Kao da voze retardirani ljudi. Ubiti voze sa svim pomoćima, bez štete i bez poznavanja staze. To nema veze sa vezom.... Kada recimo TeamVVV dobije igru i onda čovjek odvozi sa volanom i bez pomoći uspoređujući sa prethodnim nastavcima i gledajući neke pojedinosti, onda mogu vidjet dali ima kakve razlike...

Ali ne djeluje mi ništa epski... Nisu u stanju napraviti malo ljepši HUD već je identičan od F1 2010, osim naravno ovih informacija u donjem desnom kutu koje nisu u stanju malo podignut da ne budu preko cijelog jebbenog desnog retrovizora.....

Vidim samo ubačen balans kočnica, ali treba vidjet kakvog će to uopće učinka imat, (sjetimo se F1 2010 kada bi malo oštetili krilo iz boks bi javili da se promjeni nagib, ali razile nebi bilo nikakve.

Ovo mi zasada samo djeluje F1 2011 - 2012 seasson DLC.

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Codmasters sa svojim f1 naslovom može samo napredovati jer ima tek dva iza sebe. Pitanje je samo u kojem smjeru idu i kojom brzinom, ja se ne žalim svake godine imamo novu f1 igru. Zasada sve to izgleda vrlo slično prošloj godini, ali barem mi se čini da je AI agresivniji. Iz grafičkog aspekta osvjetljenje i boje su napredovali, ali HUD je ostao potpuno isti/sličan i to me malčice razočaralo(nebitan dio igre, ali za primjetit). Još uvijek nevidim napredak u osječaju težine bolida, odnosno nema nekih posebnih vibracija pri kočenju što je po meni vrlo bitno za sam gameplay. Odlična stvar je demo jer to znači da codmasters ima povjerenja u f1 2012 i ne boji se previše ranih kritika. Ako ima još videa po netu slobodno postajte ja nisam našao ništa novo.

3 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 19:52 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
F1 2012 (Codemasters)

Odlično izgleda iako je mala rezolucija.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 3
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Šta, ove godine nema Dev Diary-ja? Recesija?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
briatore kaže...

Šta, ove godine nema Dev Diary-ja? Recesija?

Sutra :)..LINK

سمندری ڈاکو
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice