- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aaa jos sedam danaaaa
Ovaj volan bi bilo još bolje nabavit, a još je i made in croatia
tu je i cijena prava sigurno
630€
Meni je sasvim dovoljan ovaj moj Formula Force EX,
a samo 300kn sam ga platio.
Još malo do izlaska igre, jedva čekam.
Samo se nadam da će izać' i taj F1 Legends DLC sa starim bolidima.
Piše i cijena, osnovni model je 630 eura, naravno u to nije uračunat tvoj G25/27, i onda imaš još neke extra dodatke koji se dodatno plaćaju, i na kraju sve to smjestiš na ovo i da vidiš uživancije
Ovaj volan bi bilo još bolje nabavit, a još je i made in croatia
tu je i cijena prava sigurno
630€
Meni je sasvim dovoljan ovaj moj Formula Force EX,
a samo 300kn sam ga platio.
Još malo do izlaska igre, jedva čekam.
Samo se nadam da će izać' i taj F1 Legends DLC sa starim bolidima.
Ja isto imam Formula Force EX :D
Službeno podržani volani za F1 2011:
- Thrustmaster Universal Challenge
Moj je ovaj,dobar volanić,samo šteta što vibrići ne rade na PC-u.
Platio ga 320kn,sad ga ima već za 250kn.
Piše i cijena, osnovni model je 630 eura, naravno u to nije uračunat tvoj G25/27, i onda imaš još neke extra dodatke koji se dodatno plaćaju, i na kraju sve to smjestiš na ovo i da vidiš uživancije
tu se slazem da je to uzivancija dok to sve kompletiras,ali ove cijene me nekako odbijaju,ajd jos bi i dao do 200 eura za g27,ali jos 630 eura za volan i oko soma za sjedalo je previse,ja razmisljao o pravom sjedalu tipa recaro i smjestit ga na kotacice od obicnog uredskog stolca i to bi bilo jeftinije 3 puta a super izgleda.
Te cijene odbijaju svakog ko je pri zdravoj pameti Naravno da kada bi imao puno previše novaca onda bi si priuštio to, ali ovako i snovi su sasvim dovoljni, ja trenutno razmišljam o kupovini ovog, čak je i cura rekla da joj se sviđa pa mislim da bi se i to moglo srediti kroz par mjeseci ili godinu dana. Ispadne oko 500 eura s carinom ugrubo što i nije toliko puno
Na base-hostu imate za 145kn key.
Ja pokusavam ne gledat niti jedan video.Tako da me iznenadi(mozda je malo glupo,ali meni je fora).Zasad mi ide dobro,jos samo 6 dana
Piše i cijena, osnovni model je 630 eura, naravno u to nije uračunat tvoj G25/27, i onda imaš još neke extra dodatke koji se dodatno plaćaju, i na kraju sve to smjestiš naovo i da vidiš uživancije
Meni je taj PlaySeat živo govno, imao sam ga prilike par puta isprobati i nisam zadovoljan, zbog ove šipke koja drži postolje volana kočnica je teško dostupna na volanima s 3 pedale.
Dobar video spor vozač.
Ja ću igru kupit u Sloveniji, doće me skoro pa besplatno.

I ja isto...Sad vidim da će u Americi izaći 20-og znači prije nego u Europi, nekužim zašto, k'o da ameri prate F1.
Ni ja, nek' oni furaju svoj Nascar.
Za dva tri dana izlazi igra, can't wait.

Izlasci nisu bili laki niti u 2010, ali ulasci su ostali vrlo slični. Meni je kiša u f1 2010 bila daleko prelagana u kvalifikacijma sam znao i po 4 sekunde(u prosjeku 2) biti brži od ostalih što me jako smetalo.
1. ima dosta gripa po zavojima, na izlasku ok slazem se, treba kontrolirat...ali kod prolaska zavoja...
2. lik sjekao o ruz i nije dobio nikakvu kaznu
3. spa nema na zavoju di je izletio onu run.off areu koju su ove god stavili - po meni trebali su azurirati barem ove staze koje su vec bile ove god...
4. neznam ne odusevljuje me previse ova nova formula...vidjet cemo kad izade
1. ima dosta gripa po zavojima, na izlasku ok slazem se, treba kontrolirat...ali kod prolaska zavoja...
2. lik sjekao o ruz i nije dobio nikakvu kaznu
3. spa nema na zavoju di je izletio onu run.off areu koju su ove god stavili - po meni trebali su azurirati barem ove staze koje su vec bile ove god...
4. neznam ne odusevljuje me previse ova nova formula...vidjet cemo kad izade
pa sta znas mozda je rules imao na off ili reduced... to nikad neznas osim ako pise
Tu na videu na Spa ko piši ima vrijeme 1:55 u drugom krugu,a sad pred nekoliko tjedana po kiši u kvalifikacijama(s puno manje gorive) su vozili oko 2:06.
Neznam jeste vi primjetili, u 2010 npr. u Yas Marini uzmem forceindia-u startam 11 i završim bez problema 1 (na najtežem) dok npr. u Španjolskoj ni sa Red Bullom nemogu biti među prvih 10 a na kvalifikacijama da negovorim. Taj balans između snaga na pojednim utrkama je malo u qurcu.