Koja je razlika između difficulty level i AI difficulty level?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo je vjerovatno opcija da namjestiš težinu za sebe, koliko teško da ti bude voziti, a ovo drugo koliko jaki da budu protivnici.
broj gledatelja na streamu sa 800 u roku 5 min na 1800
Ma, nek' igra ostane na kvaliteti prethodnika, uz mala poboljšanja i dodatke, i ja ću biti zadovoljan.
Prvo je vjerovatno opcija da namjestiš težinu za sebe, koliko teško da ti bude voziti, a ovo drugo koliko jaki da budu protivnici.
Tako sam i mislio al neznam u kom smislu da meni bude teže, jedino mi teže može biti ako je AI brži.
Tako sam i mislio al neznam u kom smislu da meni bude teže, jedino mi teže može biti ako je AI brži.
ABS, TC itd.
koji k igra je ista kao prosla!
menu je isti, podesavanja formule ista...wtf ono...................
Pa promijenili su paddock koji je puno bolji ove godine, a ovaj meni prije utrke je ok i nema ga potrebe mijenjat.
koji k igra je ista kao prosla!
menu je isti, podesavanja formule ista...wtf ono...................
dobro da nisi spomenuo da se opet vozi po zemlji, a ti bas mislio da ce formula letit...
pa narvno da je isti ako je 80% korisnika zadovoljno sadasnjim stanjem...
nece ga valjda mjenjat za ostalih 20....
ovaj filmic po mokrome u monacu RULA! predobar je, otkriva mi najvise, a to mi najvaznije da fali gripa...jedva cekam...
sto se tice menija mogli su malo drugacije nesto, al ok...bitan je gameplay
Gle dečki,prestanite o Slovencima,jogurtima,torrentima,crackovima i ostalim piratskim temama,jer s time kršite pravila foruma.
Sljedeći kojeg vidim da piše nešto o piratluku dobiva karton i njegov post se briše.
zajeban s ti igrač
Evo par riječi Andy Gray-a iz streama koje sam zapamtio:
- staze ne mogu biti na djelomično suhe/mokre
- moguće je polomiti suspenziju ako se previše jaše rubnike ili udara u zidove
- mogući su kvarovi na motoru ili mjenjaču ako se previše vozi na limiteru
- ove godine veća razlika između bolida "novih" momčadi i ostatka grida
- moguće je pratiti tuđe online utrke i kvalifikacije kao spectator
- u online utrkama su svi bolidi bazirani na performansama red bulla
- prošle godine je abu dhabi startao u predvečernjem svjetlu, a ove godine starta na dnevnom svjetlu pa polako dolazi mrak
Gle dečki,prestanite o Slovencima,jogurtima,torrentima,crackovima i ostalim piratskim temama,jer s time kršite pravila foruma.
Sljedeći kojeg vidim da piše nešto o piratluku dobiva karton i njegov post se briše.
pirate, to je paradoksalno, jer vec citirajuci tvoj post komentiramo nesto oko piraterije
nego ljudi htio sam pitat jel bolje uzet XBOX kontroler za 400kn za ovu igru ili neki jeftinjava volan? Nekako mi primamljivije zvuci kvalitetni joystick.
Ili mozda riskirat sa njuskalom i trazenjem necega rabljenoga do tih para, (MOMO?!)
Jer ipak ce bit grijeh igrat ovu igru bez volana, a to sam odgodio prosle godine radi buga sa pit-om.
3 | XBOX kontroler |
---|---|
14 | jeftini volan do 400kn |

Pa nemoj citirat moj post.Ili misliš da je moj nick povezan s piratlukom?
jel igra izasla il stA?
jel igra izasla il stA?
Nije još,u petak izlazi.
Ili mozda riskirat sa njuskalom i trazenjem necega rabljenoga do tih para, (MOMO?!)
Jer ipak ce bit grijeh igrat ovu igru bez volana, a to sam odgodio prosle godine radi buga sa pit-om.
hbg i meni bi bilo super da imam volan, ali kupio sam xboxov kontroler, i mogu reć da vrijedi svake kune koja se da, precizan, ljepo leži u rukama, kvalitetan, a voziti na trigere je pun k bolje nego na gljive, barem meni
tako da po mom mišljenju, bolje uzeti kontroller nego neki tamo volan za 400 kn, a realno gledajući od kontrolera ćeš imati puno više koristi
kako je microsoftov proizvod instalacija je plug'n'play, a svaka novija igra podržava taj kontroler, i kad se kontroler ušteka i uđe u igru ne moraš ni kontrole namještati, sve po defaultu savršeno radi, provjereno u dosta igri od moje strane
Evo par riječi Andy Gray-a iz streama koje sam zapamtio:
- staze ne mogu biti na djelomično suhe/mokre
JADNO!!! nabijem ih nak... obecaju nesto i onda to ne naprave...zelim SPA da na o ruzu bude pljusak a tamo dalje u sumi da se susi i natrag na cilju da roka kisa! nabijem ih

hbg i meni bi bilo super da imam volan, ali kupio sam xboxov kontroler, i mogu reć da vrijedi svake kune koja se da, precizan, ljepo leži u rukama, kvalitetan, a voziti na trigere je pun k bolje nego na gljive, barem meni
tako da po mom mišljenju, bolje uzeti kontroller nego neki tamo volan za 400 kn, a realno gledajući od kontrolera ćeš imati puno više koristi
kako je microsoftov proizvod instalacija je plug'n'play, a svaka novija igra podržava taj kontroler, i kad se kontroler ušteka i uđe u igru ne moraš ni kontrole namještati, sve po defaultu savršeno radi, provjereno u dosta igri od moje strane
Vidim masu glasova za volan, ali nitko nista ne argumentira, cini mi se da cu onda na kontroler lijepo... em manje mjesta zauzima, em je kvalitetniji od nekih wannabe volana, osim ako ne nadem po oglasniku MOMO.
Hvala ti na preporuci
iznenadio bi se kakvih sve volana imas do 400kn...
ne bih pitao da znam. tako da si moga bit i konkretniji. al na PM da bezveze ne spamamo.
ne bih pitao da znam. tako da si moga bit i konkretniji. al na PM da bezveze ne spamamo.
Preporucio bih ti Logitech Formula Force Ex, ali posto ga nema za kupiti najbolje je ovo.
Vidim masu glasova za volan, ali nitko nista ne argumentira, cini mi se da cu onda na kontroler lijepo... em manje mjesta zauzima, em je kvalitetniji od nekih wannabe volana, osim ako ne nadem po oglasniku MOMO.
Hvala ti na preporuci
A šta ti se treba tu argumentirati . Jel se Formula vozi sa volanom, ili nekavim joysticima
.
Hvala ti na preporuci
A šta ti se treba tu argumentirati . Jel se Formula vozi sa volanom, ili nekavim joysticima
.
ma nije u pitaju samo to,ja bi također dao 300 kn za odličan gamepad koji će me služiti u svim igrama,nego za neki ne baš dobar volan koji ću koristiti u dvije igre.Gamepad za tu lovu ima pravi force feedback i uopće nije loše igrati s njim,znam iz iskustva jer igram F1 2010 i DiRT 3 na Xbox gamepadu.Nemojte me krivo shvatiti,naravno da je veći užitak ovakve igre igrati na volanu,ali je jako lijepo imati odličan gamepad,pogotovo sad u vrijeme izlaska novih sportskih naslova.
i jako je lijepo imati volan od 300kn koji radi u svim igrama i kojeg koristim u svim igrama, ciju marku kad spomenem nekima se smrkne pred ocima, a ni neznaju sta je i kakav je jer ga nisu nikad imali...
samo marke vidite!