F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.017.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

pa nemoj ju igrat onda.. kaj se žestiš radi nečeg kaj ti nevalja. :)

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
Dodi NAPALMIKUS kaže...

pa nemoj ju igrat onda.. kaj se žestiš radi nečeg kaj ti nevalja. :)

zato što sam očekivao da ću dobiti igru koja je barem igriva.

meni se igra f1 igra i kad je napokon netko dobio licencu usrao je i to naveliko

volim taj sport i želim igrati f1 igru,te bih joj zažmirio na sve mane koje bi se vjerovatno popravljale iz godine u godinu da je igra IGRIVA.ali ona to nije,tj. igriva je ako ne ulaziš u boks što ipak odnosi dobar dio čara u igri a čini karijeru neigrivom

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 12:51 (patch123).
15 godina
F1 2010 - rasprava

i da!!!!!!

nisu nista napravili sto se tice lap invalidated...kao pise da samo u zadnjim zavojima, e bome ne...igrao sam brazil stazu i u prvom S zavoju sam izletio malo radi preksnog kocenja, i bio sam sa pola bolida preko pasice i sta? corner cutting, lap invalidated...NABIJEM IH NA K...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 13:26 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Meni sa ovom konfom igra radi na 1024x768,8xAA,Sve na ma maxed out..(znači ultra),dx11 na 20-25fps jako sam zadovoljan...

Fuck you
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
patch123 jesi kupio igru?
hmda
16 godina
sheX kaže...

Meni sa ovom konfom igra radi na 1024x768,8xAA,Sve na ma maxed out..(znači ultra),dx11 na 20-25fps jako sam zadovoljan...

Ne da si jako zadovoljan nego nemoš sam sebi prznat da ti igra šteka.20-25 fpsa je TROKIRANJE.....

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
sheX kaže...

Ne da si jako zadovoljan nego nemoš sam sebi prznat da ti igra šteka.20-25 fpsa je TROKIRANJE.....

I NFS Shift je i 60fps trokiranje....a u ovoj igri je jednostavno igrivo sa 25fps...inače igram na high,1280x1024,2xAA i dobijam oko 40fps

Fuck you
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

meni vise nece sejvati career, odvozim par utrka , ugasim igru, i opet sam ko da nisam odvozio nijednu

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Jel mi može netko tko je dosta igrao igru sažeti što je dobro, a što loše. Znači neka recenzija, da znam dal se isplati igrati igru :) Unaprijed hvala.

Garena-APazinjan, Steam-APazinjan, Xfire-APazinjan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
APazinjan kaže...

Jel mi može netko tko je dosta igrao igru sažeti što je dobro, a što loše. Znači neka recenzija, da znam dal se isplati igrati igru :) Unaprijed hvala.

E sad imaš stvarno puno recenzija na netu..

BAZINGA
16 godina
protjeran
ZDS kaže...
APazinjan kaže...

E sad imaš stvarno puno recenzija na netu..

Znam ali više vjerujem forumašima :) Uostalom treba mi samo sažetak, ne tražim pravu recenziju, dakle samo pluseve i minuseve :)

Garena-APazinjan, Steam-APazinjan, Xfire-APazinjan
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Samo da se nadovežem meni igra nakon patcha radi besprijekorno bug sa boxom nije do kraja riješen, ali je unaprijeđen maksimalno vas jedan auto prođe u boksu. Nezam moram još neko vrijeme igrati da bi donio konačnu presudu, ali zasada mi se čini kao da je igra još bolje optimizirana i da je AI nešto brži.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010 - rasprava

Ugasio sam CF i upalio igru. Igra piči sto posto fluidno i još sam dobio 15 frejmova. Toliko o podržavanju crossfirea i o atijevim driverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Ja sam čuo da se može nekako skinuti onaj glupi žuti filter što ga Codemasters ubacuje svugdje....i u Gridu ga ima..

Fuck you
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sheX kaže...

Ja sam čuo da se može nekako skinuti onaj glupi žuti filter što ga Codemasters ubacuje svugdje....i u Gridu ga ima..

u f1 ga nema

mozda ima ali malo, svakak ja igram sa light patchom nema sanse da igram na original, imam 1000 modova instalirano i rokam

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 15:31 (dmanz).
14 godina
protjeran
dmanz kaže...
sheX kaže...

u f1 ga nema

mozda ima ali malo, svakak ja igram sa light patchom nema sanse da igram na original, imam 1000 modova instalirano i rokam

ima brate,čitao sam u screenfunu i davali su neki link za neki patch što ga skida i onda je normalno plavo nebo..

Fuck you
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ugasio sam CF i upalio igru. Igra piči sto posto fluidno i još sam dobio 15 frejmova. Toliko o podržavanju crossfirea i o atijevim driverima.

Probaj instalirati 10.10c hotfix, onda bi CF trebao raditi kako treba.

LINK

15 godina
neaktivan
sheX kaže...
dmanz kaže...
sheX kaže...

u f1 ga nema

ima brate,čitao sam u screenfunu i davali su neki link za neki patch što ga skida i onda je normalno plavo nebo..

nema:

ovo je stari video, jedino ako igras bahrain ili takve staze pa ti se cini zuto kad je puno pijeska i jako je sunce

14 godina
protjeran
dmanz kaže...
sheX kaže...
dmanz kaže...
sheX kaže...

u f1 ga nema

nema:

ovo je stari video, jedino ako igras bahrain ili takve staze pa ti se cini zuto kad je puno pijeska i jako je sunce

Čini ti se,ima filtera vidi se

Fuck you
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

pa rekao sam da ima malo, kod mene nema jer ja imam moddano i boje su prave ko na rfactoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dax_22 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Probaj instalirati 10.10c hotfix, onda bi CF trebao raditi kako treba.

LINK

probao sam sve drivere od sada pa godinu unazad i samo je još gore.sada čekam 10.11

15 godina
Kill Frenzy kaže...
sheX kaže...

blago se svima vama kad vam je 25fps trokiranje...ocito imate brdo para za graficke koje ce pokretati igre na 60-80 fps...

ja sam se navikao na 20-25...a znao sam igrati igre i sa manje fps-a, uvijek cu se sjetiti koliko sam bio ovisan o mafiji (JEDAN, naravno, ne ovaj poluproizvod II) da sam ju igrao na najvecem smecu od kompa pri niti 5 fps...ali DOSLOVNO...to sam trebao snimati jer mi nitko ne vjeruje kako sam prosao CIJELU igru sa 5fps...ako ne i manje...ozbiljno, auto se kretao jedva, redoviti sudari i slicno...a zamislite onda pucnjavu...ma odlicno...jbg, igra me zaintrigirala kao nijedna pucacina do sad (osim recimo wolf-a)...

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Krenuo sam karijeru i zađem ja u boks i 15 sekundi me držali, uninstal. Nemam više živaca, ova je igra jedino dobra za uzet jednu utrku i vozit karijera je upropaštena.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Krenuo sam karijeru i zađem ja u boks i 15 sekundi me držali, uninstal. Nemam više živaca, ova je igra jedino dobra za uzet jednu utrku i vozit karijera je upropaštena.

Nrznam kako pa meni sve radi ok možda nisi patch dobro usnimio.

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

bio sam jeno 20 puta u boksevima nakon patcha i to kad je bila guzva drzali me 5-8 sec uvijek

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 - rasprava

Saving and playing replays in F1 2010

In the 1.01 patch we included the ability to save race replays. Here’s a tutorial on how to save your finest moments and show off the power of your PC!

Disclaimer:There are a few things you need to be aware of before you proceed. File sizes can easily reach in excess of 500MB for a 3 lap race with 24 cars. Make sure you only save replays if you have plenty of space on your hard disk. You may also experience a slight pause after finishing a race as the replay file is written to you computers hard disk.

Recording replays

To record replays you will need to run F1 2010 with a command line option.

1. Create a new shortcut.
      You can do this by right-clicking on your desktop, selecting ‘New’ and select ‘Shortcut’
   2. Click Browse and navigate to your F1 2010 installation folder.
      The default location is C:\Program Files\Codemasters\F1 2010\
   3. Select the ‘f1_2010.exe’ and click ‘Ok’
   4. Add the command ‘-savereplay’ on the end of the shortcut location and click ‘Next’
   5. Name the shortcut e.g. ‘F1 2010 (Saves Replays) and click ‘Finish’.
   6. Just double-click the shortcut and all replays will automatically be saved to ‘My Documents\My Games\FormulaOne\replays’

Playing replays videos

To view saved replays you will need to run F1 2010 with a command line option.

1. Create a new shortcut.
      You can do this by right-clicking on your desktop, selecting ‘New’ and select ‘Shortcut’
   2. Click Browse and navigate to your F1 2010 installation folder.
      The default location is C:\Program Files\Codemasters\F1 2010\
   3. Select the ‘f1_2010.exe’ and click ‘Ok’
   4. Add the command ‘-replayui’ on the end of the shortcut location and click ‘Next’
      Note: Do not add the ‘-savereplay’ option as this will stop you from viewing your previously recorded replays.
   5. Name the shortcut e.g. ‘F1 2010 (Play Replays) and click ‘Finish’.
   6. Open Windows Explorer and navigate to ‘My Documents\My Games\FormulaOne\replays’
      You can do this by selecting ‘Start’ and ‘My Documents’ or by pressing the windows key and ‘e’
   7. To play your replay, just drag the ‘.f1replay’ file onto your new shortcut

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
patch123 kaže...

Ma igra nije napravljena kako treba ni u kojem pogledu osim kišnih uvjeta na stazi.I to pritom mislim samo na grafiku a na ostale stvari koje dolaze uz kišu ne.Vožnja je solidna,premalo podataka na stazi,nema safety cara,očajan damage model,tyre i fuel simulation također očajni,ja vozim 5 krugova na option gumama i pocrvene mi te se mučim održati bolid na stazi dok AI isto na option gumama koje bi trebale biti isto istrošene kao i moje vozika bez problema i radi najbolje krugove te me prestiže ko od šale.Career mode strašno malo detaljan,praktički ne radiš ništa osim što voziš utrke.

Osim toga u igri ima premalo kvarova,maksimalno 2-3 bolida ne završe utrku dok najčešće samo 1 ne završi.To je daleko premalo i skroz nerealno.Mnogo utrka sam vozio iza nekoga i nikad mi se nije dogodilo da se netko ispred sudario ili da mu se pokvario motor te je morao završiti utrku.

Ali igra bi opet bila zabavna koliko god mana imala i to pod jednim uvjetom-DA NEMA PUN QRAC USRANIH BUGOVA.

Ono jedino dobro i što te uz ovu igru može držati malo duže jest career mode koji je totalno neigriv uz bug u boksovima.Mislim da nitko nema namjeru ulaziti u boks u 2. umjesto u 5.krugu ili ponavljati utrku po 3-4 puta kako bi izbjegao bug.

Nadao sam se da će sa patchom popraviti bugove ali nisu,tako da ovoj igri ne mogu dati ocjenu veću od 7/10 .Inače bi igra zaslužila nekih 8/10 ali ovako je i ta sedmica puno.

Od ostalih sportskih igara,NBA 2K11 bi dobio 9.5/10 dok bi PES 2011 dobio 8.5/10.FIFU nisam pretjerano igrao te joj ne mogu reći prednosti i mane ali s obzirom da su ove godine igre podjednake vjerovatno bi dobila ocjenu kao i PES,tj. 8.5/10

SC i mehaničke kvarove su najavili za F1 2011. iako ne znam zašto mehaničke kvarove nisu stavili u ovoj verziji. To je jedan veliki propust i neshvatljivo mi je da to nisu napravili.

Career mode su stvarno i mogli malo bolje napravit, osim intervjua koji su stalno isti ništa se ne radi i tu imaju puno prostora za napredak.

A za bug, ne vidim di je problem. S ovim patchem je popravljen. Ne znam kak je onima koji imaju piratsku verziji ali ja sa originalom nakon što sam instalirao patch nisam niti jednom imao problem s boxom.

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Praetorian1 kaže...

Nrznam kako pa meni sve radi ok možda nisi patch dobro usnimio.

Izgleda da je to bilo sad sam reinstliro sad sam proletim kroz BOX HVALA{#}

F.C LIVERPOOL
17 godina
F1 2010 - rasprava

Izasao je patch za PC

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Izgleda da je to bilo sad sam reinstliro sad sam proletim kroz BOX HVALA{#}

ja sam opet instalirao patch i nije pomoglo

opet me u montrealu zadrži 15 sekundi u boksu,ovaj put sam brojao

propustio je točno 6 bolida ispred mene

utrku prije montrelala nisam imao problema ali u ovoj imam

ma ništa,uninstall i mirna bosna

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice