Da li se isplati uzeti ovaj volan?
http://www.makromedia.hr/katalog/canyon-cng-gw3-gaming-wheel-for-pc-ps2-ps3-with-feedback-retail
Hvala!
http://www.makromedia.hr/katalog/canyon-cng-gw3-gaming-wheel-for-pc-ps2-ps3-with-feedback-retail
Hvala!
Hvala!
Ne.Rađe neki rabljeni Logitech.
Kad birate volan, obavezno uzmite neki sa force feedbackom. OBAVEZNO. Neće vam biti žao a znati ćete zašto to govorim nakon što ga uzmete.
Ne budite cicije i platite koju stoticu više, recimo Formula Force EX kao neki minimum. Volan ne kupujete svaki dan, već vam on traje godinama.
bolje ni sam ne bi mogao napisati.
Hvala puno!
Jao..jedva čekam. Uskoro će kraj F1 sezone, ali zahvaljujući ovome meni sezona tek počinje..!!
Al ću šamarat Alonsa i ekipu.. A kada mi Rob Smedley kaže: "doktore baby, Alonso is much faster than you..." samo ću proć po ciljnoj ravnini i pokazat im srednji prst na pit wall-u..
Pitanjce za vlasnike volana, dali kočite ljevom nogom ili koristie samo desnu za gas i kočenje?
Pitanjce za vlasnike volana, dali kočite ljevom nogom ili koristie samo desnu za gas i kočenje?
Lijevom kad vozim formulu, a inače desna...
Ja uvijek obje noge koristim.
Evo malo o izradi (kućna izrada) sjedalica za naše omiljene volane, ima super ideja. Odlučio sam se za izradu ove sa drugog linka i pri kraju sam (još tapeciranje), praktična je jer ne zauzima puno mjesta u sobi. Ako netko ima nešto slično nek pošalje slike da malo iskomentiramo.
http://www.gtplanet.net/forum/showthread.php?t=55048
Ovo će biti EPIC,moram nabavit neki volan.
Mislim da je IGN zasada jedini objektivan - A ne kao oni neki prvi nesluzbeni reviewi i ocjene kao 100/100 i sl.
Nevjerujem u Codemasters da mogu napraviti nešto najbolje na svijetu ;) Igra ce biti odlična ali vjerujem ne najbolja F1 igra.
Mislim da je IGN zasada jedini objektivan - A ne kao oni neki prvi nesluzbeni reviewi i ocjene kao 100/100 i sl.
Nevjerujem u Codemasters da mogu napraviti nešto najbolje na svijetu ;) Igra ce biti odlična ali vjerujem ne najbolja F1 igra.
Kako to misliš da su bili neslužbeni reviewi?
Pa evo svi službeni
ComputerAndVideoGames.com - 9/10
The National Newspaper - 5/5
OXM UK Magazine - 8/10
GamesMaster Magazine - 90/100
Xbox Magazine Italia - 9.2/10
Games Aktuell Score: 88% (german print magazine)
Gamesreactor Sweden - 8/10
Playmania (spanish magazine) review score: 93%
IGN Review - 8.5/10
I svi oni misle da će Codemastersova F1 biti najbolja F1 igra do sad.
Da ali nisu mi nešto baš razvikani.
IGN, PCGamer, Gamespot, njima vjerujem. A najviše ocjeni sa Metacriticsa koja se u 99% slučajeva poklopi sa mojim mišljenjem :)
Čekat još malo manje od 2 tjedna pa da vidimo na što to liči. Sve je moguce ali osobno jako sam pesimističan da ce to biti najbolja F1 igra dosad.
Formula Force EX ima force feedback ? naso sam jedan za 300 kn, i jos mi je blizu, sutra mogu otic po njega.. hhh.. sad sam jos vise uzbuđen.. naravno zbog F1
Formula Force EX ima force feedback ? naso sam jedan za 300 kn, i jos mi je blizu, sutra mogu otic po njega.. hhh.. sad sam jos vise uzbuđen.. naravno zbog F1
Uzimaj!
A netko je pitao kako vozimo na ovim volanima.. Kao normalni automobil. Desna noga gas, kočnica, a ljeva na "odmaralištu". Sa obe ne mogu niti zamislit. Kao kada sa ljevom u vožnji stisnem kočnicu...
a ja recimo s obje vozim tj igram igre a u rl normalno,lijeva samo kvačilo pardon spojka
Zar i u početku na promo videima nisu mogli dati nekome normalnom liku da vozi. Pa ovaj video je bolji od svih prikazanih do sada. vidjevši ovo jednostavno ne mogu dočekat igru. Zadovoljan sam ponašanjem bolida, a pogotovo u kišnim uvjetima kako polid puše u prazno i kako treba biti oprezan na gasu. E u ovome ti trebaju volan i papučice jer možeš dozirat gas po potrebi a ne na tastatur gdje je to nemoguće.
Btw. kako nakon prolaska ispod onog malog mostića zabljesne sunce. Baš me zanima izlazak iz tunela u Monacu.... Jedva čekam....
Zar i u početku na promo videima nisu mogli dati nekome normalnom liku da vozi. Pa ovaj video je bolji od svih prikazanih do sada. vidjevši ovo jednostavno ne mogu dočekat igru. Zadovoljan sam ponašanjem bolida, a pogotovo u kišnim uvjetima kako polid puše u prazno i kako treba biti oprezan na gasu. E u ovome ti trebaju volan i papučice jer možeš dozirat gas po potrebi a ne na tastatur gdje je to nemoguće.
Btw. kako nakon prolaska ispod onog malog mostića zabljesne sunce. Baš me zanima izlazak iz tunela u Monacu.... Jedva čekam....
ma stavis suncane naocale,sjednes pred monitor, 2x klik na f12010.exe i ozezi..
I čorav vidi da če ovo biti najbolja F1 ikad.
Jer se to meni čini ili to volan ipak malo kasni?
Jer se to meni čini ili to volan ipak malo kasni?
To se vjerovatno da namjestit u samoj igri. Ali definitivno ka da ima "praznog hoda". Sjećam se da je u GRIDU i DiRT-u bilo tih problema, dok je DiRT2 radio fenomenalno sa volanom. Samo se nadam da nisu nešo zaje sa tim jer ako nebude volan radio normalno neću niti igrat igru.
Kad nikad nisi igrao drugu F1 igru.
Kad nikad nisi igrao drugu F1 igru.
A koja to F1 za PC može konkurirat ovoj 2010-tki?
Igro sam ih jako puno.