F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
14 godina
RE: F1 2010 - rasprava
Hacker-ri kaže...

imam problem....

nekako sam uspio minimizirat F1, i sad kad je maximise ona se otvori u prozoru...

kako da je vratim da bude full screen?

Probaj ALT + Enter :D

17 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

klanjam se :D

u ovoj situaciji i nervozi ne pada na pamet

potpis :D
14 godina
Hacker-ri kaže...
smola3005 kaže...

klanjam se :D

u ovoj situaciji i nervozi ne pada na pamet

Tak je i meni bilo ^^ Isto sam tražio po forumima xD

Uživaj!

14 godina
neaktivan

to treba kad ona novinarka trazi da das ima prezime i ostalo pa ne razumjem gdje je taj local profil

14 godina
neaktivan

Stisnes "Home" tipku

16 godina
F1 2010 - rasprava

Nabavija sam volan i nemam baš nekog iskustva s njim pa može li preporuke i mala objašnjenja kako postavit postavke volana u igri i šta je šta.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Koji volan marku i model?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010 - rasprava

Logitech Formula Force EX, ali uspio sam namistit kako mi odgovara. 

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Nabavija sam volan i nemam baš nekog iskustva s njim pa može li preporuke i mala objašnjenja kako postavit postavke volana u igri i šta je šta.

To je Codemastersova igra i ima jako sličnu strukturu menija kao GRID, a u GRIDu pored svake opcije (dead zone, saturation itd.) ti piše za šta je što. Nemam Formulu 2010, ali vjerovatno je tako. Ako znaš imalo engleski, skužit ćeš sve.

Evo na F1 2010 forumu jedan vrlo sličan thread ,pročačkaj malo: LINK

Inače, svaki vozač namješta sebi kako si paše, kad skužiš čemu služe koje postavke, odi u quick race i isprobavaj razne postavke dok ne pogodiš jer ne odgovara svima ista generička postavka.

Sretno!

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
17 godina
F1 2010 - rasprava

Desio mi se jedan problem sa F1...

Prošao sam dosta toga, jedno 10-12 utrka odvozio, i onda su mi se Windowsi s*ebali i morao sam ih mijenjat. Save od igre sam si spremio na drugu particiju.

Kad sam ponovo instalirao igru, vratio sam save u odgovarajući folder, no ne radi, tj, kad uđem u igru kreće ispočetka, ko da ovaj save uopće ne postoji...

Jel ima ko ideju kako to popravit?

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

e imam jedno glupo pitanje zaglavio sam u onoj kamp kućici sa ovim agentom  kako izaći iz tog sorry zbog glupog pitanja ali eto trebam pomoć

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 17:27 (CANABIS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Desio mi se jedan problem sa F1...

Prošao sam dosta toga, jedno 10-12 utrka odvozio, i onda su mi se Windowsi s*ebali i morao sam ih mijenjat. Save od igre sam si spremio na drugu particiju.

Kad sam ponovo instalirao igru, vratio sam save u odgovarajući folder, no ne radi, tj, kad uđem u igru kreće ispočetka, ko da ovaj save uopće ne postoji...

Jel ima ko ideju kako to popravit?

Nemam F1 ali mislim da navedena igra radi preko games for windows sistema

Saveovi su povezani sa games for windows profilom tak da ih nemožeš ubaciti

Nemam dotičnu igru pa nisam baš siguran u ovo što govorim, pa neka neko potvrdi ako je tačno, u suprotnom neka me ispravi ;)

CANABIS kaže...

e imam jedno glupo pitanje zaglavio sam u onoj kamp kućici sa ovim agentom  kako izaći iz tog sorry zbog glupog pitanja ali eto trebam pomoć

Vjerojatno kao u DiRT 2

Ako imaju neka vrata u toj kamp kućici idi na njih i izađi

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge
15 godina

Imali opcija za izabrat jezik,jer bih kupio u Italiji F1 2010,a ne zelim bas talijanski.

17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

I kod mene je nakon patcha nestala vecina bugova, cak je igra optimiziranja u sto nisam mogao vjerovati.

Medutim, ipak, ostao je jedan bug. A to je kad ides u boks kad ide vecina, onda me ne pustaju iz boksa dok svi ostali ne izadu iz boksa, nema veze ako su usli poslije mene. To me uzasno frustrira. No, to barem rijesim da idem u boks kad ne ide nitko, ili kad ih ide 1-2.

Kad ja budem medu prvim utrci, pa hajde ti sad znaj koliko ce ih jos u boks poslije tebe.

Problem s boksom koji opisuješ može se ovak riješiti: voziš kvalifikacije na "prime" gumama, tako da sa njima startaš utrku, a "option" gume stavljaš pred kraj utrke kad više nitko ne ide u boks i bez brige si. Provjereno funkcionira!

5870, najjsss....
14 godina
neaktivan

Kako da smanjim detalje u F1 ? kada uđem nemoguće mi šteka!  (ako je ikako moguće :) )

15 godina
neaktivan
Vicko kaže...
Prison Breaker kaže...

I kod mene je nakon patcha nestala vecina bugova, cak je igra optimiziranja u sto nisam mogao vjerovati.

Medutim, ipak, ostao je jedan bug. A to je kad ides u boks kad ide vecina, onda me ne pustaju iz boksa dok svi ostali ne izadu iz boksa, nema veze ako su usli poslije mene. To me uzasno frustrira. No, to barem rijesim da idem u boks kad ne ide nitko, ili kad ih ide 1-2.

Kad ja budem medu prvim utrci, pa hajde ti sad znaj koliko ce ih jos u boks poslije tebe.

Problem s boksom koji opisuješ može se ovak riješiti: voziš kvalifikacije na "prime" gumama, tako da sa njima startaš utrku, a "option" gume stavljaš pred kraj utrke kad više nitko ne ide u boks i bez brige si. Provjereno funkcionira!

da, osim onih koji su bili slabiji u kvalifikacijama i ispali u q3 oni najcesce voze na prime pred kraj utrke idu u box oko 6-10 njih

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

evo nakon duže stanke vratim se karijeri i završim prvi trening i na lodingu za drugi mi jednostavno bloka. Klasika, probam sve kombinacije tipki i jedino ALT+F4 radi. Opet uđem i vidim da je spremljeno, nastavljam na practice dva. i opet isto, uđem u igru i nastavim na P3, i opet isto uđem i nastavim na kvalifikacije i opet isto uđem u igru i odvezem utrku i opet isto uđem u igru kad ono opet moram utrku vozit{#}. WTF???

Jel se to još kome desilo, staza je suzuka. Inače windowsi su novi ali je sve praktički isto ko prije, jel to jer je sejv gejm kopiran iz prošlih windowsa možda?

eni ajdija?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
N-s24x kaže...

Kako da smanjim detalje u F1 ? kada uđem nemoguće mi šteka!  (ako je ikako moguće :) )

Kad ti ona zenska isprica sve..kad mozes pocet igrat, izadjes van iz tog busa, il sta je..i imas career, grand prix, time trial, multiplayer, my f1..

Ides na my F1, i na graphics..tamo si smanji..

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ja imam problem kad otvorim igricu izadje mi eror (graf n9500 gt 2 gb ram 2.4Ghz proc. dualcore) please help

0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

evo neki dan nastavio igrat championship gdje sam stao pred par mjeseci...ovaj put sa volanom i igra je skroz drugacija, kontrole mi ne lagaju uopce kao prije na tipkovnici, gust je igrat...

stao sam na trci u kini po kisi...startao sam 21. dosao 2. sa velikom borbom sa hamiltonom...predobro...webber je bio u svom svijetu :D

dalje krenuo sam practice 1 od barcelone, i sad da postavim pitanje...zasto u treninzima su protivnici toliko jaki, da ja se popnem JEDVA medu prvih 15-18...isto vrijedi i za kvalifikacije, a poslije u utrci oderem svih bez beda...nije mi jasno, znam da inace u kvalifikacijama se vozi brze nego u utrci, ali ovo je stvarno previse...sad mi je objektiv biti u Q medu prvih 15, nema sanse, u trci medu prvih 12, to je ok...ali P i Q su mi koma...igram se sa setupom, isprobavam svasta, no stalno sam 3-4 sekunde sporiji nego ostali...

mozda jer je to lotus, pa je realno :D? pa onda jednostavno imam bolju ritam za u utrci i opcenito taktiku?

jel mi moze netko dat link za modove i patcheve, da si malo osvjezim igru (nisam instal. nije dan mod do sad, posto nisam igrao na tipk. jer mi je lagalo uzasno) htio bi one boje osvjeziti, pa jos ako ima za grafiku sta, i slicno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: F1 2010 - rasprava
RuskeGTT kaže...

jel mi moze netko dat link za modove i patcheve, da si malo osvjezim igru (nisam instal. nije dan mod do sad, posto nisam igrao na tipk. jer mi je lagalo uzasno) htio bi one boje osvjeziti, pa jos ako ima za grafiku sta, i slicno...

Imaš na ovoj stranici (samo se moraš registrirati mislim) modova da ti pamet stane, za sve moguće. Ne igram više ali tu sam sve skidao.

http://www.racedepartment.com/dlcat-f1-2010-game-89/

14 godina
neaktivan
riseha kaže...

Ja imam problem kad otvorim igricu izadje mi eror (graf n9500 gt 2 gb ram 2.4Ghz proc. dualcore) please help

Dobro si nam objasnio svoj problem

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Molim vas jeli netko zna jeli istina da 2011 sezona F1 nece biti na TV-u (tj. HRT-u 2)?

eee...kuda ovaj svijet ide...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Granny kaže...

Molim vas jeli netko zna jeli istina da 2011 sezona F1 nece biti na TV-u (tj. HRT-u 2)?

Da,nažalost to je točno,ali si fulao temu.Ova tema ja za igru F1 2010,tema bas za sport F1 se zove kutak za ljubitelje Formule 1.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
15 godina
Granny kaže...

a bas si padobranac, em fulas temu, em sta se o ovome prica vec pol godine...

14 godina
protjeran

pa naravno.sry ako smetam, za f1 2010 imam samo pohvale, a sto se tice teme i nisam previse fulao.

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

jel može neko da mi objasni čemu služe oni brojevi kada u boksu biram gume? Npr. kada odaberem prime gume imam da biram brojeve od 1 do 5 (pri čemu mi za 1,2 i 3 puše unavailable).

.if you're gonna be dumb you're gonna be tough.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

To ti je broj seta koji imaš na raspolaganju.

15 godina
neaktivan

Aha, pa da. A nema razlike u karakteristikama između setova?

.if you're gonna be dumb you're gonna be tough.
14 godina
protjeran

Ima jedino ako su istrošeni.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice