F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.082
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
moderator
RE: F1 2010 - rasprava
fight kaže...

drustvo bog zanimame sto je taj steam u igrici dali je to neki softver za igru ili sto glupo pitanj ali

igrao sam iks igrica a niti jedna nije imala taj steam pa me zanima sto mi mozete rec malo o tome steamu?

Steam je...link,link(link)

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Nisam igru igrao na tastaturi al mi se čini da bi na njoj bio brži nego sa volanom. Danas igrao sa volanom Logitech G27 nisam nimalo oduševljen a mogu mislit kako je sa ovim jeftinim volanima.

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Nisam igru igrao na tastaturi al mi se čini da bi na njoj bio brži nego sa volanom. Danas igrao sa volanom Logitech G27 nisam nimalo oduševljen a mogu mislit kako je sa ovim jeftinim volanima.

bubno i osto živ kako bi se u narodu reklo... al uzet ću ti u obzir da je kasno i da si umoran pa neznaš kaj pričaš...

14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Zekat kaže...

bubno i osto živ kako bi se u narodu reklo... al uzet ću ti u obzir da je kasno i da si umoran pa neznaš kaj pričaš...

A koju su to prednosti volana pred tastaturom? (nisam umoran sad sam se digo).

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 22:53 (Zekat).
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

ček ti se šališ ili kaj?

14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Zekat kaže...

ček ti se šališ ili kaj?

Ozbiljan sam, pa te ljepo molim, ti sigurno znaš nešto što ja neznam.

15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

tek sam sad zapravo shvatio koliko su glupi milijuni ljudi koji kupuju volane a imaju tipkovnice... a jel možda znaš jel bolje igrat pucačine s volanom? jel ima kakve prednosti naspram miša i tipkovnice? možda ti o tome znaš nešto što ja neznam...

14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Zekat kaže...

tek sam sad zapravo shvatio koliko su glupi milijuni ljudi koji kupuju volane a imaju tipkovnice... a jel možda znaš jel bolje igrat pucačine s volanom? jel ima kakve prednosti naspram miša i tipkovnice? možda ti o tome znaš nešto što ja neznam...

Ljudi koji kupuju volan u prvom redu žele imat realniju situaciju a ne da budu brži. Nemoj okolišat nego odgovori jel tolko teško.

15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ljudi koji kupuju volan u prvom redu žele imat realniju situaciju a ne da budu brži. Nemoj okolišat nego odgovori jel tolko teško.

ajde ovako odvezi par krugova na tipkovnici i postaj u hot lap temu da vidimo koliko se brža vremena rade bez volana...

14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Zekat kaže...

ajde ovako odvezi par krugova na tipkovnici i postaj u hot lap temu da vidimo koliko se brža vremena rade bez volana...

Nemogu jer sam igrao u igraonici (nemam je kod kuče slab mi komp) zato i tražim objašnjenje.

15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Nemogu jer sam igrao u igraonici (nemam je kod kuče slab mi komp) zato i tražim objašnjenje.

probaj pa ćeš znat... znači ukratko s volanom je veći gušt vozit(pogotovo G27), brži si, imaš bolji osječaj zbog ff-a, možeš dozirat gas i kočenje, gušt šaltanja brzina i tako u nedogled... tipkvnica nema  ni jednu prednost naspram volana...

14 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Zekat kaže...

probaj pa ćeš znat... znači ukratko s volanom je veći gušt vozit(pogotovo G27), brži si, imaš bolji osječaj zbog ff-a, možeš dozirat gas i kočenje, gušt šaltanja brzina i tako u nedogled... tipkvnica nema  ni jednu prednost naspram volana...

Nisam osjetio ni jednu prednost koj si naveo al igrao sam samo sat vremena, eventualno neki gušt al ajd, inace cijeli život igram preko tastaure. Volio bi da ima neko na forumu ko igra grand Prix 4 sa volanom da ga oderem ko vola u kupusu.

17 godina
Zekat kaže...

Nisam osjetio ni jednu prednost koj si naveo al igrao sam samo sat vremena, eventualno neki gušt al ajd, inace cijeli život igram preko tastaure. Volio bi da ima neko na forumu ko igra grand Prix 4 sa volanom da ga oderem ko vola u kupusu.

Ma ti si bog (troll u biti)

Isključi sva pomagala u vožnji i onda napravi video kruga i postavi ga na youtube.

Možeš postavit screenshot vremena kruga, ali to se lako da namjestit, pa i nije dokaz.

Može u ovoj igri, a nebi bilo loše da probaš isto i u gtr2, live for speed, i r factoru, čisto da si mjeriš performanse

Igrao sam i sa tipkovnicom i sa kombinacijom miš+tipkovnica(gtr2 i live for speed), sa gamepadom, i volanom.

Volan uvjerljivo pobjeđuje(sa istim postavkama težine vožnje, odnosno bez uključenih pomagala), smiješno je što ti se to mora uopće objašnjavati.

BC2: NoobsMcKenzie_HR
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

--------------

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 7:36 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

------------

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 7:36 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
Zekat kaže...

Isključi sva pomagala u vožnji i onda napravi video kruga i postavi ga na youtube.

Možeš postavit screenshot vremena kruga, ali to se lako da namjestit, pa i nije dokaz.

Može u ovoj igri, a nebi bilo loše da probaš isto i u gtr2, live for speed, i r factoru, čisto da si mjeriš performanse

Igrao sam i sa tipkovnicom i sa kombinacijom miš+tipkovnica(gtr2 i live for speed), sa gamepadom, i volanom.

Volan uvjerljivo pobjeđuje(sa istim postavkama težine vožnje, odnosno bez uključenih pomagala), smiješno je što ti se to mora uopće objašnjavati.

A čuj možda nismo svi isti. Ove s doziranjem gasa mi je smješno kao i još neke "prednosti" al dobro. Možda je moje iskustvo za volanom prekratko.

16 godina
neaktivan
Zekat kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...
Zekat kaže...

A čuj možda nismo svi isti. Ove s doziranjem gasa mi je smješno kao i još neke "prednosti" al dobro. Možda je moje iskustvo za volanom prekratko.

dijete drago jesi ti ikad sjeo za volan automobila? ako jesi kojom cudnom okolnosti jel nabijes gas odmah do kraja kad vozis, jel kocnicu odmah do kraja kad kocis, jel volan okrenes odmah do kraja kad namjeravas skrenit? vjerojatno ne, a sad pokusaj logicki zakljucit. i ovdje... svi smo isti na ovom području. volan uvjerljivo pobjeduje tipkovnicu, zbog stvari vec navedenih gore, a tvoje iskustvo nije prekratko nego vrlo vjerojatno nikakvo

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Gosp. Mitsuoka brobaj te malo uči u srđ problema igranja preko tastature i vrlo brzo čete shvatiti ako vam je IQ veći od broja cipela koje nosite da to neradi na istom principu kao pravi auto i zato nemojte stvarne aute uspoređivat sa igricama. Ja nekažem da volanom nije realnije igrat već da nemora istovremeno značit i da je brže. A što se tiće skretanja sa tastaturom ja skrenem u svakom zavoju dokraja kako Ti kažeš al volan ispravljam gasom, jel malo jasnije, da nenabrajam dalje. Možda više nema smisla raspravljat volio bi nekog ko igra Grand Prix 4 sa volanom da  mi pokaže što zna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 13:33 (Zekat).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
protjeran
Zekat kaže...

Gosp. Mitsuoka brobaj te malo uči u srđ problema igranja preko tastature i vrlo brzo čete shvatiti ako vam je IQ veći od broja cipela koje nosite da to neradi na istom principu kao pravi auto i zato nemojte stvarne aute uspoređivat sa igricama. Ja nekažem da volanom nije realnije igrat već da nemora istovremeno značit i da je brže. A što se tiće skretanja sa tastaturom ja skrenem u svakom zavoju dokraja kako Ti kažeš al volan ispravljam gasom, jel malo jasnije, da nenabrajam dalje. Možda više nema smisla raspravljat volio bi nekog ko igra Grand Prix 4 sa volanom da  mi pokaže što zna.

Nisi ti baš..{#} daj recite mu da je upravu da se prestane blamirat..

16 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Gosp. Mitsuoka brobaj te malo uči u srđ problema igranja preko tastature i vrlo brzo čete shvatiti ako vam je IQ veći od broja cipela koje nosite da to 1. neradi na istom principu kao pravi auto i zato nemojte stvarne aute uspoređivat sa igricama. Ja nekažem da volanom nije realnije igrat već da nemora istovremeno značit i da je brže. A što se tiće skretanja sa tastaturom ja skrenem u 2. svakom zavoju dokraja kako Ti kažeš al volan ispravljam gasom, jel malo jasnije, da nenabrajam dalje. Možda više nema smisla raspravljat volio bi nekog ko igra Grand Prix 4 sa volanom da  mi pokaže što zna.

zašto oko bozica dolazi pun k* trollova na forum -.-'

1. nisu igrice, nego igre o cemu raspravljamo, tako da se vecina simulacija (žanr igre ako neznas) moze usporediti sa stvarnošću, nitko ovdje ne govori o CTR ili Split/secondu nego o F1 2010 u kojemu je potrebno doziranje gasa kad su sve pomoci iskljucene

2. znaci i u zavoju od 20° ti zakrenes volan za 270° ludilo ej, znaci istina je da bog lude cuva jer da je obrnuto sumnjam da bi ti bio jos sa nama. 

I nemoj mi se obracat sa gospodine, to prihvacam samo od ljudi koje cijenim, druge ne zelim ni da mi se obracaju.

@ZDS: NEVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 15:41 (Mitsuoka).
14 godina
Zekat kaže...

Možda više nema smisla raspravljat volio bi nekog ko igra Grand Prix 4 sa volanom da  mi pokaže što zna.

grand prix 4 je jedina igra koju je bolje igrat na tastaturi nego sa volanom...i to zato jer je skoro nemoguce namjestiti kontrole za volan i zato jer bolid djelomicno sam skrece u zavoj pa ga zato i mozes kontrolirati sa tipkovnicom..

a to nije slucaj ni u jednoj drugoj simulaciji..tj.nema sanse da si sa tipkovnicom brzi.

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

jel moze netko kratko recenzijski objasnit razliku u voznji volanom?!

idem si po G27 pa me cisto zanima sta da ocekujem

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

jel ti dosta ako kažem da sam ljubomoran? {#} slobodno postavi letvicu očekivanja visoko ako ćeš uzimat g27... bolje od toga ne ide...

17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Hacker-ri kaže...

jel ti dosta ako kažem da sam ljubomoran? {#} slobodno postavi letvicu očekivanja visoko ako ćeš uzimat g27... bolje od toga ne ide...

kad te vec pravim ljubomornim (a nije mi bila namjera), dobivam i formula slapice (sad je namjerno) :D

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

kad te vec pravim ljubomornim (a nije mi bila namjera), dobivam i formula slapice (sad je namjerno) :D

nemoj da ti dođem u rijeku pa da dobiješ i par komada po njušci...{#} a šta drugo da ti kažem nego uživaj i uživaj još malo...

14 godina
Hacker-ri kaže...

Imam G25 i iz iskustva ti mogu reći da očekuj samo najbolje. Nema tu neke filozofije, tipkovnica (fićo), gamepad (golf), volan(ferrari) {#}

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Zdravo ljudi...

vec pola sata pokusavam na temi naci kako igrati multiplayer,ako je uopste i moguce,bez originalne igrice ?

search na temi ne radi,pa sam isao od stranice do stranice i malo mi dojadilo :D

isto bih vas zamolio,ako nekome nije mrsko,da mi objasni ono oko pomjeranja krilca...kad je najbolje da pomjerim neko,u kojim uvjetima i tako to :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

kako sejvati bez org igrice u karijerri???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

imam problem....

nekako sam uspio minimizirat F1, i sad kad je maximise ona se otvori u prozoru...

kako da je vratim da bude full screen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zekoelita kaže...

kako sejvati bez org igrice u karijerri???

Kad te traži da napraviš novi profil za Games for Windows live, scrollaj dolje do linka Create local profile, klikni napravi profil. Uživaj ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice