ja nebrem vjerovat kak neki mogu igrat igru ovu bez modova ja ih imam bar 100 ovisan sam o njima XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa na svakom sektoru ti HUD sada pokazuje kolko je ko ispred odnosno iza tebe, a prije je pokazivao za samo taj krug
ne uvijek, zato i jest iritantno.
Dmaz aj mi daj nekoliko dobrih modova pa da instaliram pls
Tia bi igrat sa gamepadon mogu li i kako namistit?
Dmanz aj mi napiši koji su dobri modovi za F1 2010
a jesu dobri oni modovi sa race departmenta i koje modove vi koristite?
Prije svega 1.01 patch
Racedepartment
- Lighting mod - popravlja boje na ekranu i opcenito bolji izgled igre (po meni najvazniji mod)
- Tyres - mod za realne gume, tragovi trosenja na njima itd.
- AI Slow Corner Fix - sve je u naslovu receno
- Helmets Pack - puno raznoraznih helmeta
- ArtGear - nove HD slike pri izboru bolida i staza
- HUD & Speedmeter - novi pokazivac brzine te prikaz stanja bolida usred utrke
SKINOVI:
- Ferrari
- McLaren
- Red Bull
- Sauber
- Hispania
- Virgin
- Mercedes
- Renault
- Lotus
evo malo sam se potrudio pa nasao linkove za vas da ucinite igru boljom i zabavnijom
dobio sam pitanje na PP kako instalirati lighting mod, pa evo za one koji neznaju , svi modovi se instaliraju na isti nacin:
1. Download
2. Extract bilogdje
3. Nadjete mapu toga extractanoga i kopirajte sadrzaj koji zelite ubaciti u igru:
4. kod lighting moda imate na izbor zelite li obican lighting mod koji je sam po sebi dobar , malo sjajniju verziju te verziju bez blura
ja cu koristiti obicnu verziju pa mape "postprocess" i "tracks" kopirajte
5. Idite u folder gdje imate instaliranu igru te zalijepite sadrzaj moda
6. kada vas pita za replace potvrdite u vise navrata.
NAPOMENA: pozeljno je raditi backup originalnih datoteka zbog mogucih komplikacija da nebi morali reinstalirati igru, ja osobno nikada nisam imao komplikacija
ja fakat neznam, nije mi htio sejvat pa sam reinstalirao igru i stavio patch i neke modove i sad mi je full tesko igrat nemam pojma zasto, na svakom zavoju se izvrtim, jako sporo gas dodaje, svi me prestizu, slabo skrece itd.
nema teoretske sanse da mogu napraviti neku krug bolji od 24. mjesta, neznam sto se dogadja prije mi je bilo super. mogu stavit trakciju na full i opet se vrti nakon svakog kocenja
potpuno drukcija igra otkad sam je reinstlao
edit: skuzio sam onaj 25 % damage mode ima u sebi i onaj grip mod jadni
Prvo sezonu sam vozio za Virgin, u drugoj sam evo prešao u Force Indiju i osjeti se razlika između bolida.
Od modova sam stavio tyre mod, nove skinove za neke bolide, novi speedometer i "štetometar" kako ga je zovem.
Igra je nešto bolja nakon patcha, ali još se dosta toga treba popravit.
I da, zna li netko koliko reputation bodova treba za ponudu ugovora od Mercedes GP-a ?
Prvo sezonu sam vozio za Virgin, u drugoj sam evo prešao u Force Indiju i osjeti se razlika između bolida.
Od modova sam stavio tyre mod, nove skinove za neke bolide, novi speedometer i "štetometar" kako ga je zovem.
Igra je nešto bolja nakon patcha, ali još se dosta toga treba popravit.
I da, zna li netko koliko reputation bodova treba za ponudu ugovora od Mercedes GP-a ?
mene zanima ako igram 3 sezone dugu karijeru, koliko treba da pocnu davati neke ponude timovi? treba proc cijela sezona ili mogu usred?
Trenutno završavam prvu sezonu na medium.
Pobjedom u singapuru sam postao prvak sa 100+ bodova nad Webberom.
Vozio sam u BMW Sauber i potpisao sam za Red Bull.
Što reći nego FANTASTIČNA igra !
mene zanima ako igram 3 sezone dugu karijeru, koliko treba da pocnu davati neke ponude timovi? treba proc cijela sezona ili mogu usred?
Krajem sezone ti nude ugovore i to ovisno o tome koliko za koji tim treba reputation bodova.
sarkazam ili stvarno?
sarkazam ili stvarno?
sa patchem, STVARNO
F1 2010 je još jedna igra za koju je neophodno barem 3GB, a optimalno 4GB RAM-a.
Meni jede oko 2GB sama igra.
Men je čudno zašto su nam developeri dali pogrešne zahtjeve koji uopće ni nisu za tu igru.
Minimum Specifications
- Windows XP/Vista/7
- DirectX 9.0c
- Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
- 1GB RAM (2GB for Vista)
- Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
- DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 GB Hard Drive Space
Recommended Specifications
- Windows XP/Vista/7
- DirectX 9.0c
- Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz or Athlon X2 4200+
- 2GB RAM
- Graphics Card: GeForce 9800 or ATI Radeon HD 4850 series
- DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 GB Hard Drive Space
Pa zavisi koji OS imate...
ne znam, igrao sam s 2 GB na xp bez problema i od neki dan imam 4 GB i sve je isto
2 ili 4 GB, sasvim je svejedno, ali ako je potrebno, nije problem nadograditi - barem to nije skupo.
Modana igra, detalji na ultra, HD rezolucija, patch... Igra izgleda stvarno predobro sa najkvalitetnijim modovima (bolidi - teksture, osvjetljenje, gume - teksture i habanje, boje....).
aj daj link za te modove za grafiku...
Kako sve te modove instalirati?
Kako sve te modove instalirati?
pa sam napisao gore
Da li se treba registrirat na megauploudu????
Da li se treba registrirat na megauploudu????
Ne,samo sastrane napiši koja slova vidiši i onda skini.
Sta trebam da uradim kad me neki agent ispituje na pocetku sezone.
I ima li neki patch nisam pratio temu od pocetka.