F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.192
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
14 godina
RE: F1 2010 - rasprava
naxeem kaže...

Ako nije vozio, ne, ali ako jest onda se namještaju. Kad ne voziš, sve je random.

Bilo bi malo i blesavo da moraš čekati da ti AI odsimulira vožnju ako ti ne želiš voziti.

To sa sudarom su mogli riješiti doduše :D

pa vozio je ali se sudario sa massom u prvom sektoru i obojica nisu mogla vise nastaviti...znaci da bi po tome i massa morao biti posljednji skupa sa njim...a na kraju je bio sedmi na gridu...

po tome znaci da su vremena simulirana bez obzira sta se AI-u desi...meni je to zalosno..a sad kako kome..

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

pa jel moguce da je massa već odvozio krug jer takva je meni situacija bila u singapuru kad sam imao sudar s kubicom i njemu su odletili kotači ali je već imao vrijeme pa je startao u prvih deset

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Igor18 kaže...

Evo još jedan bug.

Vozim kvalifikacija u japanu. Q1 i izletim u 1 sektoru i na mene naleti Massa i dogodi se sudar.

spaws kaže...

pa jel moguce da je massa već odvozio krug jer takva je meni situacija bila u singapuru kad sam imao sudar s kubicom i njemu su odletili kotači ali je već imao vrijeme pa je startao u prvih deset

nije moguce zato jer se sudar desio u Q1(mislim)...

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

nema to veze mogao je on izletiti iz boxa u zadnjim minutama Q1 kada već svi imaju vremena

jedno pitanje, jel moguće da nema intemediate guma novih za promjenit, tj. eto od svih treninga i kvalifikacija u utrci jedino pada kiša, startam na intermediate i idem u box po novi set tih guma i ne mogu ništa drugo osim wet

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

koliko znam...a znam dosta u vezi F1...

nemozes uci u top 10 ako ne dodes do Q3...

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

e to nisam registrirao :D

a onda to potvrđuje tvrdnju da su već sva vremana namještena

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

A mozda je Massa imao vec vrijeme potrebno za Q2, i sudario se s njim, pa su mu uspjeli popraviti bolid i na kraju u Q3 dosao do 7. pozicije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 19:44 (commandos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sudar je bio odmah u prvim minutama, massa nije imao vrijeme to mu je bio ulazni krug

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

jel ima išta novog oko toga patcha koji svi toliko iscekujemo?

1 0 hvala 0
14 godina
F1 2010 - rasprava
pa i sami developeri su potvrdili da su vremena u kvalifikacijama namjestena..tako da nema veze da li se AI skrši ili ne...

igram F1 igre od grand prix 1 na amigi jos...i svaku igru sam igrao mjesecima/godinama. ali zbog takvih stvari ova mi je dosadila vec nakon par tjedana...jednostavno mi nema ono nesto..nadam se da ce barem patch donekle to popraviti.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

imam problem sa f1 uvijek mi zakoci pc kad mi se loading

evo mog pc:

AMD athlon x2 2.7

RAM DDR2 800 2gb

grficka ATI SAPPHIRE 5570-ima dx11 shader 5 donje sigurno nije

trebam li uzeti jos 1gb rama ili ????

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

Sve razmišljam.Zamislite da je ostalo pravilo o točenju goriva tj da Berni i ekipa nisu  ukinuli doljevanje goriva za vrijeme trke.

Zamislite da su morali još i to stavit u igru.Pa totalni haos. ako nisu mogli napravit da svi auti kreću s punim tankom i da se gorivo polako troši kako bi tek to. Još oko 200 bugova i devet mjeseci kašnjenja izlaska igre.LOL. e moj CM spasio te Berni

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 22:30 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skopljak kaže...

imam problem sa f1 uvijek mi zakoci pc kad mi se loading

evo mog pc:

AMD athlon x2 2.7

RAM DDR2 800 2gb

grficka ATI SAPPHIRE 5570-ima dx11 shader 5 donje sigurno nije

trebam li uzeti jos 1gb rama ili ????

hvala

probaj reinstalirati igru

a što se tiče komponenata,grafička ti je najslabija karika u konfiguraciji

taj dualac i 2gb rama su sasvim dovoljni za vrtnju svih igara današnjice dok je grafička low-end

15 godina
patch123 kaže...

probaj reinstalirati igru

a što se tiče komponenata,grafička ti je najslabija karika u konfiguraciji

taj dualac i 2gb rama su sasvim dovoljni za vrtnju svih igara današnjice dok je grafička low-end

pa i nije taj procesor baš za današnje igre.nek zavrti bc2 na njemu ili gta4 :d

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
pa i nije taj procesor baš za današnje igre.nek zavrti bc2 na njemu ili gta4 :d

ja igram bfbc2 na high sa dualcem na 2,8GHz

kao i sve ostale igre

crysis sam vrtio na medium ali to nije bilo do procesora...

znam da je bolje imati quada,ali ako će mu neka igrica štekati glavni krivac će mu biti grafička

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 0:02 (patch123).
15 godina
F1 2010 - rasprava

kad skontaš da taj tvoj dualac nije isto što i njegov onda ćemo pričat a do tad....oprostite na offtopicuNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 0:03 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

kad skontaš da taj tvoj dualac nije isto što i njegov onda ćemo pričat a do tad....oprostite na offtopicuNamigiva

ako je on mislio na AMD Athlon II X2 na 2,7GHz(ako takav uopće postoji,obično viđam modele iznad 2,8GHz) onda je više-manje ista stvar kao i moj

15 godina
patch123 kaže...

ako je on mislio na AMD Athlon II X2 na 2,7GHz(ako takav uopće postoji,obično viđam modele iznad 2,8GHz) onda je više-manje ista stvar kao i moj

a ako je mislio na ovaj,što je i napisao http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103210???

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 0:11 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
a ako je mislio na ovaj,što je i napisao http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103210???

napisao je athlon x2,tako da može biti i jedan i drugi (naravno ako postoji onaj na kojeg ja mislim na 2,7GHz)

nećemo više u offtopic,iako opet mislim da će mu više problema uzrokovati grafička nego procesor

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

pozdrav!

mene zanima kakve kontrolere koristite ? jel' vecina vas igra na volanima (ako da,kojima?) ili na joypadima?

imate kakvu preporuku kvalitetnog kontrolera posto u pon. planiram opskrbu?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

eto i ja sam zavrsio prvu sezonu

lotus, 7. mjesto, 113 bodova i sve bodove sam timu donio ja, ispred mene su bila 2 mclarena. 2 red bulla, 2 mercedesa i alonso i na kraju mi nisu htjeli produzit ugovor u lotusu i jedini ostali timovi od kojih sam dobio ugovor su hrt i virgin, prihvatio sam od hrt-a

nije logično al ok, samo se nadam da ću bit u prva 3 ove sezone jer već sam upoznao staze i način igre a i u prvoj sezoni sam prve 3-4 staze završavao zadnji dok se nisam navikao na sve, tako da imam šanse

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Napokon! LINK

Update: The team have been hard at work and as a result we have now completed all internal testing on the patch.

The patch is now in submission with Microsoft and Sony for all 3 platforms, and once this process has been successfully

completed the patch will be released, ready for you to download. Keep an eye out on the forums, facebook, and twitter,

as we’ll let you know as soon as it’s ready to download.

Još malo...

Moj PC  
0 0 hvala 5
15 godina
F1 2010 - rasprava

tjedan,dva i eto nam peča

"Full patch notes will be posted once the patch has passed the submission process, things could still have to be changed based on feedback from MS & Sony."

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 12:55 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

Vozim hokenhajm  i trka kreće po suhom, ja na option gumama. Nakon tri kruga počinja padat kiša,lagana kiša. Pada ona neka tri četiri kruga a inžinjer ni riječi o kiši.iza mene se lagano stvara onaj oblak vode,cesta je mokra a ja pičim na optionu kao pravi,bez ikakvih promjena gripa ,ma ništa.i tako piči kiša sve jače i jače a mi svi na gumama za suho.Mislim pa reko nisam dirao postavke da sam tyre simulation stavio na off ali reko ipak ću pogledat kada on tyre sim na on.Krasno,baš krasno

EDIT. još me smeta što  nekad mi je na istoj stazi na legend preteško a drugi put prelako.Hebeš ti takav AI

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 18:15 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Vozim hokenhajm  i trka kreće po suhom, ja na option gumama. Nakon tri kruga počinja padat kiša,lagana kiša. Pada ona neka tri četiri kruga a inžinjer ni riječi o kiši.iza mene se lagano stvara onaj oblak vode,cesta je mokra a ja pičim na optionu kao pravi,bez ikakvih promjena gripa ,ma ništa.i tako piči kiša sve jače i jače a mi svi na gumama za suho.Mislim pa reko nisam dirao postavke da sam tyre simulation stavio na off ali reko ipak ću pogledat kada on tyre sim na on.Krasno,baš krasno

EDIT. još me smeta što  nekad mi je na istoj stazi na legend preteško a drugi put prelako.Hebeš ti takav AI

Da istina je to s gumama, a mene zivcira sto gume nikako da prestanu radit, cjelo vrijeme su u optimalnoj temperaturi, nikako ih nemozes niti ohladit(izljetanjem u travu,pjesak) niti pregrijat ( naglim kocenjem, proklizavanjem i sl...)

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
F1 2010 - rasprava

Ako malo stojim one budu plave ali nikad ne pocrvene zbog jakih kočenja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ako malo stojim one budu plave ali nikad ne pocrvene zbog jakih kočenja.

vidis nisam jos probo stajat na mjesti, al kad idem po travi ili pjesku se ne ohlade a u pravilu bi trebale

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
F1 2010 - rasprava

Jep.

glupo je što se gume počnu klizat tek kad kiša napada a ustvari je najgore kad onako malo napada.Znam i sam kad vozim auto ili motor, lagana kišica je najgora a ovdje to baš i nema veze...a hvalili se tom kišom toliko da je to bilo za pop...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 18:25 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Ja sam igru prestao igrati prije dva tjedna čekam taj patch pa da ko čovjek mogu odigrati carrier mod.

BAZINGA
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice