F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.163
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
Kora kaže...
nidjo123 kaže...
JackD kaže...

Jel mi tko moze objasnit ovo:

Vozim za Lotus, ide mi ok, ali kod kvalifikacija mi se dogada nesto cudno. Task je da zavrsim kvalifikacije 15. ili bolje, ja to i uspijem, recimo zauzmem 11. mjesto. Iz boxa mi cestitaju itd. Kad dode dan utrke me baci na 17. mjesto ( i naravno nisam ispunija task). Nije mi jasno zasto, nema veze bija ja 10 ili pole position, uvik me baci na 17. mjesto. Jel to bug ili mene hebe komp ?

I ne nemam nikakve penale i slicno.

Možda zato što je netko poslije tebe postigao bolje vrijeme ako si vozio među prvima.

Da dobro kaže, ja sam npr imao 12 vrijeme u kval prije zadnjeg kruga, i onda mi kaže finish this lap i ja odvezem fenomenalno i zauzmem drugo vrijeme u kval

Stvarno neznam, vozim kvalifikacije uvik do kraja..jave mi "5 mins left", ja odvozim koliko jos mogu ali me opet baci nazad.

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

mozda ako imas long race weekend onda ti samo odvozis q1 a q2 i q3 preskocis.... pa te onda baci na 17. mj

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
gamer2 kaže...

vidim da nas ima dosta koji voze za lotus na pocetku karijere....

kad je najljepsi od ponudenih na pocetku

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

evo upravo zavrsio kvalifikacije za VN Kanade, sa lotusom, na 3 mjestu sam, ne mogu vjerovat, nakon tolikuh frustracija sa gamepadom (sve pogaseno osim TC na low) , nekako se poslozilo, sad je puno llakse  vozit... kakvu mi strategiju predlazete... utrka je na 20%, kada da udem u boks, obicno ulazim oko sredine utrke, mogu pokupiti dosta bodova, dajte savjet...

e i zasto mi se ne cuju poruke iz boksa.... jednostavno nitko nista ne govori , inace se sve ostalo cuje....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer2 kaže...

evo upravo zavrsio kvalifikacije za VN Kanade, sa lotusom, na 3 mjestu sam, ne mogu vjerovat, nakon tolikuh frustracija sa gamepadom (sve pogaseno osim TC na low) , nekako se poslozilo, sad je puno llakse  vozit... kakvu mi strategiju predlazete... utrka je na 20%, kada da udem u boks, obicno ulazim oko sredine utrke, mogu pokupiti dosta bodova, dajte savjet...

e i zasto mi se ne cuju poruke iz boksa.... jednostavno nitko nista ne govori , inace se sve ostalo cuje....

odi u boks prije ili poslije svih lol samo nemoj kad i drugi jer ce ti se sve shebat :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

hahahah, ok, ocekivao s sam malo strucniju prognozu u stilu nevena novaka, ali ajde, probat cu ovako....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

igro ko s g25??

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina

Da,nemojte ulaziti u boks kad i drugi,ja sam ušao u boks u BAhreinu kao 6. i držao me 18 sekundi dok svi nisu otišli i tek onda pusti mene,i vratim se na 23. mjesto.Zato treba ići kda drugi ne idu.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
gamer2 kaže...

moja strategija za svaku utrku:

startaj sto bolje, prvi zavoj pokusaj sto vise pozicija dobiti bez zabijanja u nekoga...do kraja 1. kruga deri sto brze mozes... nakon toga ustali se iza nekoga, mozes i izgubiti 1 do 2 pozicije, ali bolje ako zadrzis...tako cuvaj gume sto vise, bez pretjeranih jahanja pasica, bez bocenja i slicno...onda ces vidjet kad ulaze oni ispred tebe i sad je onda na tebi da odvozis krug ili dva (ako ti gume dopuste, ovisi koliko si ih cuvao) sto brza vremena i onda udes u box po svjeze gume i izbit ces na bolje mjesto nego ono na kojem si bio prije pocetka ulaska u boxeve...poslije odvozi do kraja kako uspijes, mozes jos mozda dobiti par pozicija...i tako to...

tako sam ja u australiji startao 18ti dosao kroz krug dva na 12to i drzao do boxeva, ulazili ovi ispred mene i ja sam ostalo krug dva, imao praznu stazu, radio solidna vremena (koliko god se moze sa lotusom) i usao u box i izasao kao 4ti, odmah ispred vettela, koji me prestigao nakon 2 kruga borbe zbog moje greske i onda me button napadao do kraja utrke, pa sam ja u zadnjem krugu zbog vec potrosenih meksih guma izvrtio se u jednom zavoju i prestigli su me 3ojica, od kojih sam ja dvoje prestigao u kocenju prije zavoja prije ulaza u box i tako zavrsio 6ti i osvojio prve bodove za team (nakon 23. mjesta u bahrainu - mrzim tu stazu, trebao sam doc 14ti, ali 20sek kazne u zadnjem krugu i baj baj)

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

eh, hvala na savjetu, vec sam odvozio, imao sam katastrofa start, bacilo me na 7.  mjesto, nakon toga, alonso se zaletio u mene , izeltio sam sa staze, uspio doci do 4. mjesta, radio sam nevjerojatna vremena lotusom, hahaha, zadnji sam isao u boks,  dosao na prvo mjesto , slagao dobra vremena,  nakon povratka iz boksa na  4. mjesto, i onda zadnji krug najsporijem zavoju na stazi , prekocim se, i ravno u zid.... nekako sam na brzinu se izvukao , izgubio 5 mjesta, zadnji zavoj prije kraja prestignem hulkenberga i po treci put u sezoni u bodovima....  

istovremeno sam ljut i presretan, sjajna igra....

Eh da sad su za mene pokazali interes i HRT i Virgin... nek se zna tko je glavni, hehe....

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 22:22 (gamer2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer2 kaže...

eh, hvala na savjetu, vec sam odvozio, imao sam katastrofa start, bacilo me na 7.  mjesto, nakon toga, alonso se zaletio u mene , izeltio sam sa staze, uspio doci do 4. mjesta, radio sam nevjerojatna vremena lotusom, hahaha, zadnji sam isao u boks,  dosao na prvo mjesto , slagao dobra vremena,  nakon povratka iz boksa na  4. mjesto, i onda zadnji krug najsporijem zavoju na stazi , prekocim se, i ravno u zid.... nekako sam na brzinu se izvukao , izgubio 5 mjesta, zadnji zavoj prije kraja prestignem hulkenberga i po treci put u sezoni u bodovima....  

istovremeno sam ljut i presretan, sjajna igra....

Eh da sad su za mene pokazali interes i HRT i Virgin... nek se zna tko je glavni, hehe....

LOL... to i nije baš za neku pohvalu Smijeh

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

friški review sa race departmenta...Cool

i sorry za dupli nisam ni skužio da je moja zadnja...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 23:42 (smrad06).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

ufff koja utrka!!! (malezija)

krenuo 17ti (jako lose Q2, nisam nikako uspio odvoziti 1 krug, kako na tvrdim, tako na meksim gumama...jbg...nista krenem i nakon prva dva zavoja 180° sam se popeo na 9to mjesto (jedno jaaako kasno kocenje u 1. zavoju, sa unutarnje strane sam proklizao na vanjsku, skoro se izvrtio, malo lupnuo kobayashija, u 2. zavoju je bio neki mali krs, pretekao 3 odjednom i jos na izlazu par...i tijekom prvog kruga dosao do 4te pozicije i drzao to lijepo cvrsto. izabrao sam prvo mekse gume za start, kako bi nadoknadio sto vise pozicija, no te gume su nakon 2,5 kruga dale svoje, pocele su se degradirati (odlican osjecaj kad znas da mozes 220 u tom zavoju a moras ga proc sa 180 inace letis van) odvozio svoje lijepo sve to kraja 6tog kruga (a vec su bile za mjenjati nakon 3-4tog kruga), postigao sam svoje najbrze vrijeme na vec izrabljenim meksim gumama u 5tog krugu, krug prije odlaska u box. tad sam bio drugi (webber je bio odmah iza mene, no ostao je jos na stazi) udem obavili su mi dosta sporo pit stop (5,8 sek bez ikakve promjene nosa, samo gume) izletio van na stazu taman ispred senne (bio je tad 8mi LOL) posto je imao bolji ulaz u 1. zavoj me prestigao, no rijesio sam ga jako lako nakon 2. zavoja posto sam imao svjeze gume...odvozio lijepo do kraja, pokusao stic webbera koji je nakon boxa imao dobru prednost ispred mene (neznam kako, znam da nisam najbolje vozio izlazni krug nakon boxa, no imao je 10+sek prednosti - mozda neki BUG) i tako pokusao ga stic, medutim nista, rosberg mi bio na ledima, krug i pol pred kraj utrke primjecujem nesto zanimljivo: gume su mi zelene na ekranu (i jos mi mehanicar govori da su optimal temperature) no osjecam kako mi auto jako slabo drzi i sve slabije...rosberg mi se priblizio jako, u jednom zavoju sam losije izasao iz njega, on mi se naguzio, stisnuo sam ga uz rub staze, preko pasica, izvrtio se, pao par mjesta i onda sam zadnju polovicu kruga odvozio doslovno kao po jajima...a na ekranu sve ZELENO...nije mi jasno (mozda BUG)...mislim da mi zadnji krug bio 10sek sporiji od ostalih, kao da mi gume imaju 10-15 krugova, a ne 4...i nista, uspio odrzati nekako vettela iza, zavrsio treci, presretan sam bio!!! drugi put samo malo ranije promjeniti mekse gume jer su stvarno sugavo drzale (sve 4 crvene)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 0:22 (RuskeGTT).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

krenuo 17ti (jako lose Q2, nisam nikako uspio odvoziti 1 krug, kako na tvrdim, tako na meksim gumama...jbg...nista krenem i nakon prva dva zavoja 180° sam se popeo na 9to mjesto (jedno jaaako kasno kocenje u 1. zavoju, sa unutarnje strane sam proklizao na vanjsku, skoro se izvrtio, malo lupnuo kobayashija, u 2. zavoju je bio neki mali krs, pretekao 3 odjednom i jos na izlazu par...i tijekom prvog kruga dosao do 4te pozicije i drzao to lijepo cvrsto. izabrao sam prvo mekse gume za start, kako bi nadoknadio sto vise pozicija, no te gume su nakon 2,5 kruga dale svoje, pocele su se degradirati (odlican osjecaj kad znas da mozes 220 u tom zavoju a moras ga proc sa 180 inace letis van) odvozio svoje lijepo sve to kraja 6tog kruga (a vec su bile za mjenjati nakon 3-4tog kruga), postigao sam svoje najbrze vrijeme na vec izrabljenim meksim gumama u 5tog krugu, krug prije odlaska u box. tad sam bio drugi (webber je bio odmah iza mene, no ostao je jos na stazi) udem obavili su mi dosta sporo pit stop (5,8 sek bez ikakve promjene nosa, samo gume) izletio van na stazu taman ispred senne (bio je tad 8mi LOL) posto je imao bolji ulaz u 1. zavoj me prestigao, no rijesio sam ga jako lako nakon 2. zavoja posto sam imao svjeze gume...odvozio lijepo do kraja, pokusao stic webbera koji je nakon boxa imao dobru prednost ispred mene (neznam kako, znam da nisam najbolje vozio izlazni krug nakon boxa, no imao je 10+sek prednosti - mozda neki BUG) i tako pokusao ga stic, medutim nista, rosberg mi bio na ledima, krug i pol pred kraj utrke primjecujem nesto zanimljivo: gume su mi zelene na ekranu (i jos mi mehanicar govori da su optimal temperature) no osjecam kako mi auto jako slabo drzi i sve slabije...rosberg mi se priblizio jako, u jednom zavoju sam losije izasao iz njega, on mi se naguzio, stisnuo sam ga uz rub staze, preko pasica, izvrtio se, pao par mjesta i onda sam zadnju polovicu kruga odvozio doslovno kao po jajima...a na ekranu sve ZELENO...nije mi jasno (mozda BUG)...mislim da mi zadnji krug bio 10sek sporiji od ostalih, kao da mi gume imaju 10-15 krugova, a ne 4...i nista, uspio odrzati nekako vettela iza, zavrsio treci, presretan sam bio!!! drugi put samo malo ranije promjeniti mekse gume jer su stvarno sugavo drzale (sve 4 crvene)

Nevjerujem ti, montirao si SS u fotošopu. hhh Smijeh

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

koja si vremena vrtio...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
F1 2010 - rasprava

1:43 u utrci i Q2, a u Q1 1:41 kad sam bio 10ti...nisam u utrci previse gario, osim prvi krug i zadnji prije boxa

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ima gdje popis timova po perfomansama bolida za različite stavke, npr. handling, top speed itd. Pitam zbog biranja ugovora u karijeri.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
naxeem kaže...

Ima gdje popis timova po perfomansama bolida za različite stavke, npr. handling, top speed itd. Pitam zbog biranja ugovora u karijeri.

sta postoji to?

17 godina
F1 2010 - rasprava

Evo par modova za popravit neke vizualije......

F1 2010 Real RPM Mod

F1 2010 Skins

Realistic Tires Update

A ja radim nove skinove da nema onih oštrih rubova kao npr na reanultovom bolidu

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
F1 2010 - rasprava

Ljudi, jedno pitanje...

Kada je izašao u hrvatskoj?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

ima li ikakvih vijesti o patchu ?

čekam patch pa da nastavim igrati karijeru

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ljudi di mogu naci kako trebam namjestit bolid za sve staze....

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...

ima li ikakvih vijesti o patchu ?

Ovdje su najnovije vijesti.

@AngusCro: LINK

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Kako se moze igrat sa joystick. Nevidim nigdje da se moze nariktat ??

A sto se tice same igre, Igra je odlicna .

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ljudi, jedno pitanje...

Kada je izašao u hrvatskoj?

Isto kada i u ostatku europe, 23.09.2010.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Kako se moze igrat sa joystick. Nevidim nigdje da se moze nariktat ??

A sto se tice same igre, Igra je odlicna .

Odeš u kontrole i na neku stisneš enter kao da ju hoćeš promijenit. I onda umjesto te tipke koja je zadana stisneš određenu na joysticku. Tako sam ja.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

[...]

A ja radim nove skinove da nema onih oštrih rubova kao npr na reanultovom bolidu

Zakon... Ti si radio i skinove za GTR2 jel da? Koliko ti treba da napraviš skin za jedan bolid?

Ja sam mislio napraviti neki skin s Bugovim logotipom i još nekim điđa-miđama vezano za Bug onako iz zezancije pa ako dobro ispadne budem poslao.

When you came pulling in here, did you notice the sign on the front of my house that said ''Dead Nigger Storage''?
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

nije mi jasno zasto jos nema igre na xfireu da ju detektira a dosta je vremena proslo

0 0 hvala 0
15 godina
R4zOR229 kaže...

igro ko s g25??

Ja sam malo vozio  i mogu reći da je užitak voziti s ručnim šaltanjem s kamerom iz kokpita.

And Justice For All....... Metallica Forever!
16 godina
neaktivan
Igor18 kaže...

Ne znam kako vama ali mene malo nervira situacija kada u kvalifikacijama vozim brzi krug a AI vozači ponašaju se kao da vozimo utrku, ne maknu se s putanje, blokiraju me jednostavno nedaju da prođem normalno.

Pored toga, dali se vama događa kada vozite utrku da vozač ispred počne krivudat po stazi ko pijan.  Jedan moj primjer: Vozim u kini, dugi pravac u posljednjem sektoru i negdje na sredini Button odjednom ničim izazvan počne krivudat od lijevog do desnog ruba staze (nešto poput Hamiltona u dvoboju protiv Petrova sa početka sezone) s tim da ga ja nisam napadao.

To mi se učestalo događa.

Ovo sa kvalifikacijama se i meni dešava, hebiga glup AI, a ovo sa utrkom još nisam primjetio. Najgore mi je što zbog tog nemicanja AI bolida često pokupim kaznu .

I'll be back
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice