EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 440.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
neaktivan
RE: EVE Online
Gajotres kaže...

Jok, ima prelud tenk ali nije bašu sferi dps-a nekakav pomak od drake-a. Mođda ti bolje legne tengu.

Edit: Sry, zaboravio sam njegovu cijenu :) lol, drži se drake-a

Teorija:

Drake: 7 launchera, 5% bonus kinetic missile damage po levelu

Nighthawk: 6 launchera, 5% heavy launcher rate of fire, 5% bonus kinetic missile damage po levelu

Teorija kaže ~10% jači damage uz sličan fit

Međutim, zbog jačeg shield tanka, u nighthawk možeš malo slobodnije konfigurirati low slotove pa možeš ubaciti koji dodatni balistic II i onda dobiš itekako na dps-u.

Praksa: Nighthawk razbija u misijama. Isprobano. Otkad sam sjeo u nighthawka za L4 misije, ne silazim iz njega. Čak sam zbog toga prestao vozit svog dragog abaddona jer mi se svidjelo da čučim na mjestu i samo skidam sve redom..

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 12:34 (Zura).
17 godina
EVE Online

Ali kada nije nešto brži u riješavanju misija onda i nije nešto, a gledati kako neprijatelji polako tope je zabavno kao i mining. Zato unatoc svemu preferiram Domija afk kralja. Ili neki Caldary bs ako mi je pravo do brzine. Nije vrijedno tih 200 mill. Radije skupiti još 200 mill i kupiti Tengua s odgovarajučim sub sistemima. Mislim Tengu  brže riješi anomalije nego carrier, definitivno super DPS.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

itekako je brži:

Angel extravaganca (+ bonus soba) nestane za pol sata.

T3 kruzere jos nisam probao.. sta bi po tvom iskustvu bilo bolje Legion ili Tengu ? (ove druge jos ne mogu voziti)

16 godina
neaktivan
ludizao kaže...

A vozio si solidno fittanog Drakea u istoj misiji? S relativno lošim skillovima svojedobno mi je trebalo manje od ćuke za Extravagancu, sad bi to bilo valjda 40-tak minuta +/-, doduše bez bonus sobe  {#}

Nije nešto strašno brže...

:) bez bonus sobe mi treba oko 15min :)

Inače klasično fitan drake (shield purgeri, 1 BCS II, malo rechargera, extendera i rezisti), T2 heavy rakete, mislim da mi treba oko pol sata za extravagancu bez bonus sobe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 14:40 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Tengu definitivno, mislim ja nisam vjerovao,  cijelo vrijeme sam govorio, kakva glupost dok ga nisam probao.  Brod je pre strašan, obicni t2 je super a tek ako malo iska uložiš u njega možeš još veči dps dobiti

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Tengu definitivno, mislim ja nisam vjerovao,  cijelo vrijeme sam govorio, kakva glupost dok ga nisam probao.  Brod je pre strašan, obicni t2 je super a tek ako malo iska uložiš u njega možeš još veči dps dobiti

mmm da.. ponukan tvojim hvalospjevom išao sam u evefit malo se igrati sa tenguom:

T2 fit, T1 rig.. da ne duljim:

54k efective hitpointa buffer

495 dps-a, T2 heavy rakete

alternativno sam složio i Legion-a:

35k efektivni buffer, ali i aktivni 130dps tank

470 dps-a, T2 kristali, 360mm senzori

opako u svakom slučaju.

17 godina
EVE Online

Mislim da je kvaka staviti onaj bay loader acellerator i onda kada mašina uhvati drmati :)

1 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

jel ima koga sada online da mi pomogne reactivirati account

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Evo ja idem sad online.

Ali necu dugo.

Cca 30 min.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Naletio sam na Endevu, on mi je pomoga nije frka više

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prvom prilikom ću odštopati extravagancu u drake-u i NH-u.. pa javim. Sad si mi dao misliti da li se mozda varam u percepciji vremena.

Uglavnom, dok to ne izmjerim, u prilogu su ti moji fitovi pa provjeri koliki je kod tebe dps.

Meni je za drekeca 349 dps, a za NH 419 dps. I da.. u većini slučajeva koristim T2 rakete (barem za sve "velike" misije). One lagane prolazim s jeftinijim T1 varijantama.

Držim da vrijeme utrošeno u rješavanje misije vrijedi tih novaca.

[Drake, Letva]

Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Ballistic Control System II

Ballistic Deflection Field II
Invulnerability Field II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Heat Dissipation Amplifier II
Magnetic Scattering Amplifier II

Heavy Missile Launcher II, Scourge Fury Heavy Missile

Medium Bay Loading Accelerator I
Medium Core Defence Field Purger I

[Nighthawk, Ugly beast]

Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Damage Control II

Large Shield Extender II
Large Shield Extender II
Invulnerability Field II
Invulnerability Field II
Magnetic Scattering Amplifier II

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dps je bez dronova. Za misiju na kojoj zaradim 10+ milja mi nije problem kupiti 1000-2000 T2 raketa koliko obično ode (350-700k ISK)

p.s. ovaj gore fit samo kopi-pejstaj u EVEfit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 14:03 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj Nighthawk mi izgleda mrak. (Samo treba mi nekih 30d skilanja).

Tengu mogu voziti vec sada.

Dajte neki T2 fit koji misijate u Tengu da ubacim u EFT.

Inace misijam u Ravenu i ide cisto ok, ubacio sam Target Painter u mid pa moram malo biti oprezniji, jer sam oslabio tank.

Slobodno me popljujte zbog TP.

Namjeravao sam uzeti CNR (Caldary Navy Raven), ali mi brojke iz ovog Nighthawka izgledaju pre*ebeno.

Budem vidio kakve su brojke od Tengu-a.

A naravno moram vidjeti i cijene na marketu.

17 godina

Ja sam ti ovo koristio za anomalije.

Pithi C-Type Small Shield Booster
Cap Recharger II
10MN Afterburner II
Ballistic Deflection Field II
ECCM - Gravimetric II
Shield Boost Amplifier II

Core Probe Launcher I,Core Scanner Probe I
Heavy Missile Launcher II,Scourge Fury Heavy Missile

Medium Warhead Calefaction Catalyst I
Medium Warhead Flare Catalyst I

Tengu Defensive - Adaptive Shielding
Tengu Electronics - Emergent Locus Analyzer
Tengu Engineering - Augmented Capacitor Reservoir
Tengu Offensive - Accelerated Ejection Bay
Tengu Propulsion - Fuel Catalyst

ECCM - Gravimetric II slobodno makni i dodaj još jedan rig

16 godina
neaktivan

troše cap.. a drek nije bas cap friendly :)

ugl. sa mojim skilovima ovo je statistika na dreku:

Effective HP: 68.490
Tank Ability: 477,76 DPS
Damage Profile - <Omni-Damage> (EM: 25,00%, Ex: 25,00%, Ki: 25,00%, Th: 25,00%)
Shield Resists - EM: 70,54%, Ex: 73,75%, Ki: 85,03%, Th: 75,60%

Capacitor: Stable at 50,08%

Volley Damage: 2.494,80
DPS: 349,14

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Od launchera imam Caldari Navy, ali to ne znam naći u EFT-u, kao ni T2 "raketice". Vidim samo T1 i faction {#}

U donjem lijevom uglu imas za biranje Market / Faction / Complex / Commander.

T2 municija ti se pojavi za dodati samo na T2 launcherima, jer obicni i faction ne mogu loadat T2 municiju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Mlitavi kaže...

Baš sam danas dobio tu misiju i nije mi nikako bilo jasno s čim se vi toliko patite. Ja sam tog lika u Abaddonu naguzio bez ikakvog problema. Nisam trebao koristit niti dronove mada mi je bio cijelo vrijeme u dometu dronova.

Yup, ali ne patimo se mi nego se patio moj CEO švabac. Nije mogao ubiti Mysunu ni nakon 15 ili koliko minuta. Uglavnom, večeras se Vengeance ponovio i štoperica je rekla ravno 2 minute i 39 sekundi, doduše s dronovima, vikom, mahanjem rukama i svim što se imalo. Za cijelu misiju nešto više od 20 min, što znači da Zura u Feroxu II to sredi za nepune 4 minute.

{#}

je,u Guristasovoj Vengeance je malo teze ubiti zadnjeg guzonju.ima dobar tank ali polako opada shield.

nitko ne mrzi Asrock vise od mene...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ludizao kaže...
 Za cijelu misiju nešto više od 20 min, što znači da Zura u Feroxu II to sredi za nepune 4 minute.

{#}

lol

Baš sam u high seku od jučer i samo čekam da mi uleti misija (sad moram i Vengeance misiju čekati). :)

Nadam se da se ova tema, prema dobro ustaljenoj bug forum praksi, neće pretvoriti u benchmark EVE misija :) :) :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

http://www.bug.hr/master/toplista/

trebali bi updejtati to... EVE Online: Tyranis-a nema vec neko vrijeme, a i danas stavljau EVE Online: Incursion 1.1.0, pojednostavljeni PI i novi sistem kreiranja likova.. igro sam malo na sisi i super izgleda..

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IllinFrik kaže...

http://www.bug.hr/master/toplista/

trebali bi updejtati to... EVE Online: Tyranis-a nema vec neko vrijeme, a i danas stavljau EVE Online: Incursion 1.1.0, pojednostavljeni PI i novi sistem kreiranja likova.. igro sam malo na sisi i super izgleda..

Da. Slažem se.. BUG je redovito kasnio s održavanjem imena EVE-online obično oko pola godine.

Što se tiče novog patcha, nadam se da su popravili sistem kojim kreiraš izgled lika, jer je uz ono što sam probao na sisi pred kraj prošle godine proizlazilo da svi likovi izgledaju isto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 12:23 (Zura).
17 godina
EVE Online

Činimi se da su kritike urodile plodom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zura kaže...
ludizao kaže...

A vozio si solidno fittanog Drakea u istoj misiji? S relativno lošim skillovima svojedobno mi je trebalo manje od ćuke za Extravagancu, sad bi to bilo valjda 40-tak minuta +/-, doduše bez bonus sobe  {#}

Nije nešto strašno brže...

:) bez bonus sobe mi treba oko 15min :)

Inače klasično fitan drake (shield purgeri, 1 BCS II, malo rechargera, extendera i rezisti), T2 heavy rakete, mislim da mi treba oko pol sata za extravagancu bez bonus sobe.

Ispravak netočnog navoda, ipak sam imao krivu predodžbu o vremenu (tako mi i treba kad radim druge stvari istovremeno).

Jučer sam upravo odvozio Angel Extravaganca, sa Nighhawkom i gore navedenim fitom.

trebalo mi je točno 31minuta. (21:04 - 21:35).

Supportni raketni skilovi su mi svi na L4 i nemam nijedan Hardwiring implant koji boosta missile damage ili slično (mada bi uskoro i to trebao piknut.. jednostavno je šteta da implant slotovi zjape prazni)

Vengeance još čekam... dopisat ću ovdje kada se pojavi.

17 godina
protjeran
EVE Online

Novim char creatorom izgubile su se rasne (frakcijske) razlike, prije je svaka rasa bila prepoznatljiva sada moram procitati info da bi saznao porijeklo lika.Nevazna cinjenica ali opet...

CCP je najavio update char creatora u buducim ekspanzijama,nadam se da ce main char male intaki dobiti long hair.

Hvala CCP-u jer nam je dao jos jednu sansu za revamp likova jer je u prvom pokusaju moja amarr RP lady izgledala kao jeftina ,na nekim psihodelicima, galente drolja  iz Deltole-a.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

je.. nadam se da ce popraviti taj char editor prije nego što istekne mjesec dana. jer točno toliko ima vremena na raspolaganju da "popraviš" ako želiš svoj lik.

:( na žalost ja ni svojeg ne mogu dotjerat ni približno slično.

17 godina
protjeran
EVE Online

Ma nece editor popraviti ni dopuniti za mjesec dana,ali ce nam omoguciti rewamp nakon svakog editor update-a.

Zvanicno sansha nations invazija pocinje u utorak, nakon downtime-a..

Sinoc je bio nekakav event u Vylade-u,400+ igraca ,nekoliko tisuca dronova, krkljanac protiv jednog sansha capitalca.Interesantno, uvijek se mora naci jedan moron  koji ce izazvati concord flotu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da je nesto slicno bilo i u Ashabu prije neki dan. Ekipa koja je sudjelovala je komentirala da vise nikad nece pokusati ponoviti to iskustvo. Lag je navodno bio gori nego u žešćim masovnim pvp bitkama.

Naravno, bilo je plača zbog izgubljenih brodova itd. itbl.

sto se tice char editora.. ako je tako, nek onda polako rade na tome pa mozda i uspijem na kraju sloziti sliku slicnu staroj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 1:28 (Zura).
16 godina
neaktivan
RE: Incursion

Koliko sam shvatio iz svega, mislim da će sansha incursion biti kao novi "komplex" u koji ćeš moći uletiti i razvaliti sve ponuđeno. :P

Već prema količini (odnosno po stupnju upada) posojat će neki negativni efekti na naše brodove (slično efektima u WH).

Mislim da neće biti napada na POS-ove niti će stanice biti nedostupne.

Naravno, to je moje mišljenje iz sveg napisanog o incursionu.. ostaje nam da vidimo danas kad to sve krene.

Također, postojat će nekoliko levela (4?) koji će se razlikovati po snazi i dobitku LP-eva. Najmanji su navodno optimirani za 3-5 ljudi, dok su oni najjači za 30-50 ljudi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: EvE Online : Basics of Incursions (High Sec)

jučer sam bio u vanguard misijama i je*ene sanshe su tvrdi u p*m*. nije preteško ako svi znaju što rade, ali glavni problem je što flota koja se sakupi nije previše kohezivna. ne znam što, al uvijek se nađe par tukaca koji voze po svom i ne slušaju zvanje targeta. Neko moje mišljenje je da se primarno sakupi poznata ekipa, pa se eventualno pobere još par ljudi ako fali.

Uglavnom, odgulio sam 3 "misije" i mogu reći da je fora. Jedino što nas je bilo 15 pa je nagrada bila umanjena poprilično (neisplativo).

Dakle, ako neko želi radit ove incurzije, obavezno ići u floti s max preporučenim brojem pilota za maksimum nagrade (ako je 5-10.. ići na flotu s 10 pilota).

Logistički brodovi su pod obavezno za vanguard i više.

Također, svaka "misija" ima za cilj napraviti određenu specijaliziranu akciju, npr. izmajnati neku rudaču, hackirat određene objekte i sl. tako da je dobro imati jednoga pilota koji ili ima fitan potreban modul (šteta slotova) ili ima pripremljen brod u sistemu pa se switcha u potrebnom trenutku.

Kad uđeš u sajt, potrebno ga je odguliti do kraja inače ništa od nagrade. Ako si unutra, sudjeluješ u akciji i odwarpaš iz nekog razloga, a misija završi dok te nema -> ti popušiš jer ne dobiješ ništa.

Ako ne završiš sajt, pocket se neće despawnat i stalno dolaze nove sanshe.

Vrlo se lako popuši brod !

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
EVE Online

A kao neka fora da ljudi imaju osječaj kako je u 0.0 i forsaju grupni rad. Čovjek se brzo nauči na to. Dobar FC je bitan. Ne znam jel to u hi secu ili lov secu, ali znam da je sasvim normalno da se ubije nekog iz fleeta-a tko ne sluša koji brod povesti, i kako se ponašati. Posebno ako je FC tanjih živaca. (Twinkie69).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na žalost u high seku to ne pali osim ako je dotični iz tvojeg korpa jer ti se inače loše piše :)

Jedino što ti preostaje je izbaciti ga iz fleeta.

edit: inače, nagrade za LP-eve i final drop (barem po pričama, još nisam išao provjeriti) su BP-ovi fakcijskih kapitalnih komponenti. navodno u nul seku iz glavnog "bossa" (sansha mothershipa) može ispasti BPC od sansha mothershipa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 13:24 (Zura).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice