Aaaaaaaaaaaaa...slinim ko neki pas,predobro,najviše mi se sviđa ovaj tuning ja nevjerujem da su tako dobro to napravili ajmeeeeeeee.
Ovo ce bit super!
"One of cool new features of Euro Truck Simulator 2 is the Route Advisor. It is a combination of a navigation unit, scheduling device, diagnostics and communication module. Rather than using abstract user interface elements, we are trying to produce a believable "gadget" - a smart box that every truck driver would love to have with him or her on the road in our ETS2 world."
ma da bar ima multi i onda moras na CB languagu govorit prek mikrofona ko da si u americi
Nove slikice
Slike su prehebene,to će biti dobra investicija.
Dodali su i bloom. Nadam se da će se moći isključiti
Dodali su i bloom. Nadam se da će se moći isključiti
Šta je to bloom?..
odsjaj
Neki hint kada bi moglo to prelijepo čudo izaći u prodaju?
Ovo KUPUJEM majke mi!
ovo izgleda fenomenalno, jedva cekam da izadje i onda uzivancija uz volan .
stigla je i mapa :D
jos nema balkana :/
Mapa sa vecinom gradova je stigla, ali vazno je napomenuti da su rekli da na toj mapi nisu prikazani svi gradovi jer je taj screenshot mape napravljen ranije pa to nije potpuna mapa. To se prije svega odnosi na UK i vjerojatno jos neki gradovi u Francuskoj. Izgleda da bi mogla biti i Madarska u ETS2.
A sto se tice izlaska igre i dalje stoji 10.01.2012. na str. izdavaca, ali SCS se jos ne oglasava oko toga.
Nemogu da vjerujem kako je tehnologija uznapredovala. Pa ova igrica nema neke razlike sa izgledom pravog svijeta
Nemogu da vjerujem kako je tehnologija uznapredovala. Pa ova igrica nema neke razlike sa izgledom pravog svijeta
Niti blizu. Ali izgleda lijepo - tu se mogu složiti.
Pa ako si mozda igrao driver na play station 1 ( uzimam ovu igricu kao primjer ona mi se najvise svidjela ) meni je to u to vrijeme ta grafika bila nevjerovatna. Nisam mogao zamisliti da to moze biti tako stvarno a vidi sad ovo...
Pa ako si mozda igrao driver na play station 1 ( uzimam ovu igricu kao primjer ona mi se najvise svidjela ) meni je to u to vrijeme ta grafika bila nevjerovatna. Nisam mogao zamisliti da to moze biti tako stvarno a vidi sad ovo...
Napredak je ali nije fotorealno, to sam htio reći, štoviše, postoji nekoliko drugih igara koje su daleko bliže fotorealizmu.
Lijepo izgleda ali nema detalja. Cesta svagdje izgleda ko da je jučer stavljen asfalt, gradovi su nekako pusti, nema ljudi.
Lijepo izgleda ali nema detalja. Cesta svagdje izgleda ko da je jučer stavljen asfalt, gradovi su nekako pusti, nema ljudi.
U Italiji i Belgiji ako se ne varam je npr. cesta izgledala drugacije, bit ce radova na cesti, sto je ajmo rec detalj. A sto se tice ljudi ne zna se jos da li ce ih biti. Govorili su o tome da ih mogu staviti bez problema ali onda bi valjda trebali povecati onu dobnu skupinu koja moze igrat igricu ( Pegi 12 npr.) jer onda igrica moze biti ocjenjena kao "brutalna" jer bi mozda mlada djeca dosla u napast da gazi ljude... SCS je vec pisao o tome, i oni bi htjeli ljude, ali ako uspiju pronaci neki nacin da se sprijeci to gazenje ljudi.
U Italiji i Belgiji ako se ne varam je npr. cesta izgledala drugacije, bit ce radova na cesti, sto je ajmo rec detalj. A sto se tice ljudi ne zna se jos da li ce ih biti. Govorili su o tome da ih mogu staviti bez problema ali onda bi valjda trebali povecati onu dobnu skupinu koja moze igrat igricu ( Pegi 12 npr.) jer onda igrica moze biti ocjenjena kao "brutalna" jer bi mozda mlada djeca dosla u napast da gazi ljude... SCS je vec pisao o tome, i oni bi htjeli ljude, ali ako uspiju pronaci neki nacin da se sprijeci to gazenje ljudi.
pa shema Drivera recimo...
Mada su modovi imali ljude, ali se kroz njih moglo proc...
Kako god ja ovu igricu nemogu igrati. Jedva mi je komp izdrzao jedinicu :D
Kad ono izlazi igra (nemrem ju cekat!!!)
Kad ono izlazi igra (nemrem ju cekat!!!)
dogodine...
Igrajte german truck simulator u međuvremenu isto odličan naslov.
Igrajte german truck simulator u međuvremenu isto odličan naslov.
preso ga :) malo sam pi*zdio kolko je bilo voznji po autobanu..(ak to je to)
Evo novih slika po noći...
skoro pa isto kao na german truck simulatoru, ja nevidim razliku.
ccc