- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jbte ovo prekrasno izgleda.. Može cfg? :P
Dali se meni samo čini ili je prije bilo (prije uvođenja ovih 64bit..bla,bla) puno veče opterečenje za procesor nego sada. Na slici je MP u okolici Rotterdam-a sa solidnim brojem kamiona u krugu 500m, rezolucija je 1920x1080.
Konačno nakon nekoliko dana štimanja, podešavanja i pokidanih živaca uspio sam podesit sweet fx kako odgovara mom oku
jel to madjarska?
Ne, ProMods je u pitanju, a što se tiče ovog sweet fx-a mogu uploadovat pa ostavit link i popis modova koje koristim sa istim, pa ako neko želi nije problem, malo sam s vremenom kratak pa bi to moglo bit tek sutra
Ne, ProMods je u pitanju, a što se tiče ovog sweet fx-a mogu uploadovat pa ostavit link i popis modova koje koristim sa istim, pa ako neko želi nije problem, malo sam s vremenom kratak pa bi to moglo bit tek sutra
Ajd kolega uploadaj onaj SweetFX_settings, samo 19 kb ima fajl.
narode moze pitanje i pomoc
nisam jakooooo dugo igrao ets2 jer me ubilo u pojam to izlazenje novih verzija malo malo (sad mi je inst 1.8.5 ako se nevaram hehe)
zanima me ako kupim na steamu za 19.99E http://store.steampowered.com/app/227300/ dali onda samo idem ovdje http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
i updateam igu i samo dalje nastavi igrati ili opet sve ispocetka zajebancija kao i do sada??
narode moze pitanje i pomoc
nisam jakooooo dugo igrao ets2 jer me ubilo u pojam to izlazenje novih verzija malo malo (sad mi je inst 1.8.5 ako se nevaram hehe)
zanima me ako kupim na steamu za 19.99E http://store.steampowered.com/app/227300/ dali onda samo idem ovdje http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
i updateam igu i samo dalje nastavi igrati ili opet sve ispocetka zajebancija kao i do sada??
Pirata imaš sada? Izbriši ga ali si sačuvaj save-ove. Kad kupiš igru aktiviraš ju na Steamu i automatski ti se sve tamo ažurira, ne trebaš dalje ništa naknadno skidati. Ne pratim cijene i stranice koje prodaju ali pričekaj radije da netko dođe da ti linka povoljnije ako ima trenutno, ima akcija gdje kupiš igru za 5-6 €, ne trebaš davati 20.
Imaš recimo OVDJE ETS2 + Going East za malo više od 5€.
Kupiš instaliraš i pičiš. Ja čak nisam ni saveove morao spremat, automatski mi je našao sve jer je mapa u Dokumentima, ali za svaki slučaj spremi je negdje na drugi disk, pa ako dođe do kakvih problema, samo je vratiš i nastaviš gdje si stao.
I dobrodošao natrag za volan! Puno sretnih km!
Imaš recimo OVDJE ETS2 + Going East za malo više od 5€.
To je samo DLC, dolje piše Requires Euro Truck Simulator 2 on Steam in order to play.
Moja greška! Gledam jedan link, a stavim drugi.
ok hvala ako di zapne javim se :)
nego volan drzim svaki dan na poslu :) a ovo mi je fora zbog tuninga hehe i dosta je realno iako mogu jos poboljsati hehe
šta će biti sa sejvom kad izađe ovaj dlc i neki novi updejt ako dodam neke modove, konkretnije AI traffic by Jazzycat i napravim neki skin za kamionče.
Oće modovi da mi prcnu sejv? Već sam jedan put igrao iz početka, pa nebih opet. Hvala :)
makneš modove i nasejvaš bez modova :) tak sam ja radio i bilo je ok...
napravio novi profil za promod, na steamu stavio 1.16 public beta ali kad mi krene load samo se igra crasha, trebam jos nesto skinuti ili drugu verziju moda?
Datoteke sweetfx-a se zaljepe u dokumente igre ili u instalacijski folder?
Ljudi evo linka: http://www.file-upload.net/download-10238210/SweetFX_Max.zip.html ; unutra imate Readme sve sam pojasnio i uživajte
@dennocro
Da li si pravilno skinuo verziju 1.84 jer prvo imaš onaj def file kojeg skineš pa onda ona tri dijela, ako jesi makni sve modove pa probaj samo sa mapom i nemoj zaboravit da je ovo ProMods samo sa fixom i da ima problema sa DLC truck dilerima evo slike koje gradove treba izbjegavat
Ljudi evo linka: http://www.file-upload.net/download-10238210/SweetFX_Max.zip.html ; unutra imate Readme sve sam pojasnio i uživajte
A sta mislis o ovim cestama (ali i ostali), samo ih treba staviti ispod svih mapa i SweetFX iako on nije neophodan ...
ma bio je problem u def filea odma sam skuzio al nisam stigao prepraviti tu da sam rjesio...uspio sam na svoj stari profil ga aktivirati ali je falio def pa ga rusio, sad sve radi super. hvala svejedno
Kako izdrkavaju s tim novim DLC-om. Čini mi se da bi mogli paprenu cijenu staviti kad se pogleda koliko ga promoviraju, kao da se radi o nekoj novoj igri.
Kako izdrkavaju s tim novim DLC-om. Čini mi se da bi mogli paprenu cijenu staviti kad se pogleda koliko ga promoviraju, kao da se radi o nekoj novoj igri.
... "A decko, ajde oladi ..." ... ...
Ja si planiram uzeti dlc a sto se tice ATS prvo cu probati jogurt verziju pa ako mi se svidi kupit.Koliko sam po videu uspio skontat isto je kao ETS 2 samo su kamioni,auti i mapa izmjenjeni.Da sam nesto lud za americkim kamionima i nisam ali nemogu reci kakva je dok ne probam.
... "A decko, ajde oladi ..." ... ...
Ne vjerujem da budu baš toliko visoke cijene, pa to je samo nekih 20% više cesta nego ih sada ima po defaultu, onda bi sama igra trebala koštati 40-50€. Ali po nekom hypeu koji hoće napraviti ne bi me ni začudilo da bude toliko koštalo a toliko im sigurno neću dati, nisam lud. Bilo bi SCS-u pametno da se uhvate Autobahn-a i da ga unaprijede jer je nikakav. Trebaju samo malo pogledati kako je to napravio Reislord na svojoj mapi i tako bi trebao izgledati.
Bilo bi SCS-u pametno da se uhvate Autobahn-a i da ga unaprijede jer je nikakav. Trebaju samo malo pogledati kako je to napravio Reislord na svojoj mapi i tako bi trebao izgledati.
Eh covjece u zicu me diras, iz tvojih usta preko SCS-ovih usiju pravo u SCS-ove ruke. Apsolutno se slazem ...
Samo ja se ipak jos nadam (makar malkice) da nas Reislord nije trajno napustio nego da samo ceka da SCS prestane ovako svakotjedno mijenjati default mapu zbog cega odmah sve mod mape prestaju raditi ...
------------------------- edit
Radi se, radi ... it's working ... work in progress ... radovi u toku ... bude cim bude ...
Tko radi ne boji se gladi ...
Samo ja se ipak jos nadam (makar malkice) da nas Reislord nije trajno napustio nego da samo ceka da SCS prestane ovako svakotjedno mijenjati default mapu zbog cega odmah sve mod mape prestaju raditi ...
Ma prvo su promjenili one male truck dealere, sad u 1.16 velike, po meni nepotrebno i sad svi moderi trebaju baš sve ove nove dealere prilagoditi svojim mapama ali ima fixeva koji vraćaju stare dealere pa nema rušenja. Eh, nemam već 2 tjedna problema s nikakvim rušenjima, trzanjima i isprobavanja modova jer ni ne mogu igrati a i ne znam kad ću opet jer mi je grafa na servisu završila a tako bih si odvozio koju
Novi TruckSim Map 5.4 > http://ets2.lt/en/trucksim-map-5-4/
This is the new TSM Map 5.4 for Patch 1.16 and above. It will not work with Patch 1.15 and before!
Changes for Version 5.4
– added city: Bregenz in Austria
Changelog from 2015/01/25:
– all Bugs fixed
– New town Bregenz
– TSM Agencies in other cities
– Rebuilt of the Hamburger Elbtunnel
– added some Dischargepoints by Truckdealers
– Changes on the Highway A 24 in Germany
– Changes on the exits and the gas stations on the A 12 in Austria
For technical reasons we had to put our map in 2 versions, one for users with the DLC Going East and one for users without. Please beware that you use the right one for you!
------------------------- edit
Radi se, radi ... it's working ... work in progress ... radovi u toku ... bude cim bude ...
Tko radi ne boji se gladi ...
Ček od kud ti Zagreb i Sarajevo u TSM mapi, te koju si verziju Rus Map koristio da bude tolika mapa ? Nisam igrao od prije Božića a mogao bih ovih dana probati sa novim TSM-om i RusMap kombinacijom (mrsko mi updateati ProMods+RusMap profil sa novim ProModsom nakon 1.16 patcha)