Ova igra ce biti ver vrhova
Dok čekate eurotruck simulator 2 igrajte rig n roll, odlična je igra.
Hvala ti!
Baš je sad skidam.
Svidjela mi se nakon što sam odgledao nekoliko videa.
Evo jos par fotki, koje su izasle malo ranije. Primjer benzinske postaje, pa kamere na autocesti za mjerenje brzine, i uredivanje odnosno tuning kamiona (na svaki ovaj kruzic ce se moci nesto stavit) ...
Wow..jel to sa neke stranice ili?..ako da može link?
http://blog.scssoft.com/ tu se sve to nalazi (:
licencirani kamioni? ovo bi moglo biti jako dobro...
Ne. Na slici piše DAV, a proizvođać je inace DAF.
Cini mi se da su Scania i Renault licencirani... DAF ocigledno nije
DAF jos uvijek nije licenciran, a ako sam dobro razumio jos su u pregovorima pa mozda ima sanse. Scania i Renault jesu.
A šta sa Mercedesom i MAN-om?
moja greška, nisam vidio za dafa, vidio sam scaniu i renaulta... znam da je inače daf, imao sam dva komada na parkingu jedno vrijeme
Nemogu dočekat da izađe.....svakom novo slikom igra mi postaje sve bolja i bolja..aaaaaaaaaaaaaa...
Od MAN-a imaju jos licencu za German Truck simulator, tak da sam siguran da bude i ovdje.
Vjerojatno ce svi kamioni biti licencirani, nevidim i razloga zasto ne, samo im mize biti dobra reklama - uostalom kad veliki poput MAN-a i Renaulta ili Volva probiju led ostali prate.
Da li netko možda zna specifikacije?
Sad se već malo brinem.
Da li netko možda zna specifikacije?
Sad se već malo brinem.
Ti ne moraš brinit, ić će to bez problema
Evo da nam tema ne umre... Nove slike su stigle (znate vec gdje, na linku iznad). Ovoga puta se radi o AI vozilima koja prestizu na onim obicnim lokalnim cestama!
Evo da nam tema ne umre... Nove slike su stigle (znate vec gdje, na linku iznad). Ovoga puta se radi o AI vozilima koja prestizu na onim obicnim lokalnim cestama!
Baš ja htio reć da su došle nove slike..uživajte...
kojeg izlazi ova igrica?
kojeg izlazi ova igrica?
nezna se još,možda izađe krajem ove godine,ali vjerojatno u prvom kvartalu 2012.
kojeg izlazi ova igrica?
nezna se još,možda izađe krajem ove godine,ali vjerojatno u prvom kvartalu 2012.
a ja sam mislio da ce za 1 mj :((
Pisu ljudi u komentarima ispod slika da na amazon.de i na rondomedia.de pise da u njemackoj izlazi 01. 11. 2011. !