Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.156
|
čitano: 7.331.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
macgyver 53 kaže...
IMVK kaže...
macgyver 53 kaže...

Jel mi može neko poslat svoj save game ko je na 24. levelu i po mogućnosti da vozi scaniu.

Unaprijed hvala :)

Ja sam na 30 i nekom.

Da ti posaljem?

Može.A oćeš poslat to na mail ili kak?

Mail mi daj.

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

Stavit cu ti na medafire.
I da vozim DAV-a

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moj mali voni park od 2 kamiona.

Koji vam je draži? {#}

3 MAN TGX V8
14 DAF XF
MAN MAN
DAF DAF
šta će nama šoferima kuća, kad je naša kuća putujuća.... :D

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel mi može neko poslat svoj save game ko je na 24. levelu i po mogućnosti da vozi scaniu.

Unaprijed hvala :)

Imam ja na 40-i-nekom {#}

P.S. Sto ce ti? Na lvl 36 ili 37 imas sve skillove popunjene i nema vise napredovanja, samo leveli i lova.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 18:30 (BULIGO).
12 godina
neaktivan

jer mi mozes dat link za te led lampice i za taj mod 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ima li kakva prirađena mapa da ima više naselja uz cestu i više uskih običnih cesta? autoceste mi iđu na živce. nije zanimljivo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Trip to dijon --- part 1

Teret: Jabuke

Nagrada 28:546 eura

veći dio puta po noći i autocesti. ne baš zanimljiva tura ali eto. ako {#}

... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
... ...
autocesta autocesta
time for rest time for rest

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nova pila.

Level 28, cca 55000km i oko 30 kamiona (bilo bi i više da se ima vremena za igrati).

7 0 hvala 0
13 godina
asibulj kaže...

Nova pila.

Level 28, cca 55000km i oko 30 kamiona (bilo bi i više da se ima vremena za igrati).

linkaj mi skin plz :) Nevinašce

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

novi zmaj..

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gefufna kaže...

novi zmaj..

Rusija majka {#}

13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
linkaj mi skin plz :) Nevinašce

Tegljač

Prikol'ca

{#}

12 godina
IMVK kaže...

Stavit cu ti na medafire.
I da vozim DAV-a

Jesi uploado save game? :)

14 godina
neaktivan
gefufna kaže...

novi zmaj..

moze link od tog skina

12 godina
gefufna kaže...

novi zmaj..

jel može link od tog zmaja?

12 godina
neaktivan
leotom kaže...
gefufna kaže...

novi zmaj..

jel može link od tog zmaja?

de kad već imaš tog "zmaja" uploadaj ga na na mediafire ili depositfiles pa daj link. nemogu shvatit kako ljudi uploadaju na neke glupe stranice pa te dok skineš odvede na 100 drugih :D

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://depositfiles.com/files/3e6vwhzts

evo link za KAMAZ

inače zamjenjuje DAF kamione

1 0 hvala 1
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ko i za svaki drugi mod KAMAZ sam ektraktiro u mapu mod, ali samo unutrašnjost od njeg imam, dok je vani to isti stari DAF (vjrj neki BUG)! Ali nema veze, iskreno mi se baš i ne sviđa, jer unutrašnjost nije baš promjenjiva, neznam koako bi to rekao, upalim žmigavac, a unutra se ne vidi nikakav pomak prekidača za nj i sl. Gledam razne stranice sa modovima i nigdje ne mogu naći još neke stare kamione, pa ako ima netko link jel bi ga mogo stavit? Stvarno bi htio vozit MAN TGA i tako nešto slično! 
Usput, da se malo pohvalim, imam 4 garaže, 15 kamiona (svih marki, doslovno), oko 70000 kilometara. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leotom kaže...

Ko i za svaki drugi mod KAMAZ sam ektraktiro u mapu mod, ali samo unutrašnjost od njeg imam, dok je vani to isti stari DAF (vjrj neki BUG)! Ali nema veze, iskreno mi se baš i ne sviđa, jer unutrašnjost nije baš promjenjiva, neznam koako bi to rekao, upalim žmigavac, a unutra se ne vidi nikakav pomak prekidača za nj i sl. Gledam razne stranice sa modovima i nigdje ne mogu naći još neke stare kamione, pa ako ima netko link jel bi ga mogo stavit? Stvarno bi htio vozit MAN TGA i tako nešto slično! 
Usput, da se malo pohvalim, imam 4 garaže, 15 kamiona (svih marki, doslovno), oko 70000 kilometara. 

Nisam ga skinio. Žao mi dafa. Leotom i ja bi vozio MAN TGA {#}

EDIT: Probao sam Kamaza. Dobar je zvuk i radi kompletan a ne samo unutrašnjost. Neću ga koristit jer mi zaposlenik vozi DAFa pa me može izbacivat iz igre i pravit probleme. Svejedno hvala na linku. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 14:14 (mantgxtruck).
11 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
leotom kaže...

EDIT: Probao sam Kamaza. Dobar je zvuk i radi kompletan a ne samo unutrašnjost. Neću ga koristit jer mi zaposlenik vozi DAFa pa me može izbacivat iz igre i pravit probleme. Svejedno hvala na linku. {#}

i moji zaposlenici voze DAF-a i mogao sam bez problema na njihov profil nije me izbacivalo..

12 godina
neaktivan

Neznam šta bi ti rekao. Dizajn je još prihvatljiv ali svakom novom generacijom dizajn auta i kamiona ide u 3 p**** materine. Budem li ikad vozio radije ću vozit 10-15 god. star MAN TGA ili TGX. nego ovakve kamione.

Nevezano za citat. Tunel kroz Alpe sa slike mi iđe na živce. Upravo samga prošao

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 14:50 (mantgxtruck).
14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
leotom kaže...

ja sam stavio mod u folder gdje su mi ostali modovi, ali kad odem u DAF-ov dućan ostali su mi dafovi, u kojem ste vi dućanu kupili kamaz-a?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam kupovao nego napravio novi profil samo da vidim kakav je {#} dobar je. zvukovi su odlični i što je dobro u kabini je isto bučno iako sam mislio da neće bit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

Nisam kupovao nego napravio novi profil samo da vidim kakav je {#} dobar je. zvukovi su odlični i što je dobro u kabini je isto bučno iako sam mislio da neće bit

dali si samo otpakirao rar i ubacio u modove ili si jos nesto napravio? dali to ima veze sto ja imam patch na igri?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Idemo u Koln otrat digger 500. opet kroz alpe :/ no ipak je putovanje zanimljivo. jedan dio puta je bila gusta magla i izbjegao sam sudar s kombijem u zadnji tren. budala pristizala na punoj liniji pa sam morao na travu. {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
TomoRI kaže...
mantgxtruck kaže...

dali si samo otpakirao rar i ubacio u modove ili si jos nesto napravio? dali to ima veze sto ja imam patch na igri?

Neznam ima li veze sa patchom. ja sam extraktira iz rar_a na desktop i pribacio u mapu mods. to je to

14 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...
TomoRI kaže...
mantgxtruck kaže...

Neznam ima li veze sa patchom. ja sam extraktira iz rar_a na desktop i pribacio u mapu mods. to je to

i kad si usao u DAF-ov ducan su vise nisu bili dafovi? ja sam isto to napravio ali i dalje kad odem u shop su mi dafovi tamo

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

stvarno neznam. meni su radili. napravi novi profil za to pa ih probaj.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice