Ajde nisi prvi ni zadnji kome se to desilo, bilo je jos takvih primjera na ovom forumu. Sta se tocno desilo....da probas neki bug report napisat???
Ali svi znamo pravilo broj 1, nemoj vozit ono sto si nemozes priustit da izgubis.
Ajde nisi prvi ni zadnji kome se to desilo, bilo je jos takvih primjera na ovom forumu. Sta se tocno desilo....da probas neki bug report napisat???
Ali svi znamo pravilo broj 1, nemoj vozit ono sto si nemozes priustit da izgubis.
Zato se ne isplati voziti corvetu/cutera/anakondu. Prevelik je omjer uloženo/dobiveno.
Python za multitasking i FDL za combat, ništa ti više ne treba u (elite) životu
Samo cutter bajo moj.
Zato se ne isplati voziti corvetu/cutera/anakondu. Prevelik je omjer uloženo/dobiveno.
Pa, meni je super brodove skupljat. Corvette je moćan brod. Anaconda je multirole, možeš trejdati, istraživati, fajtati se.
Uostalom zabavno ih je voziti i apgrejdati. Ograničiti se na 2 broda je dosadno. Stvarno dosadno.
Dok ispunim neke ciljeve, ići ću na cutter-a. Onda će flota biti premoćna
Pa, meni je super brodove skupljat. Corvette je moćan brod. Anaconda je multirole, možeš trejdati, istraživati, fajtati se.
Uostalom zabavno ih je voziti i apgrejdati. Ograničiti se na 2 broda je dosadno. Stvarno dosadno.
Dok ispunim neke ciljeve, ići ću na cutter-a. Onda će flota biti premoćna
To se zove role play
https://www.frontierstore.net/usd/game-extras/elite-dangerous-game-extras.html
Koju boju za oruzja uzet, nemogu se odlucit izmedu pink i purple.
goddamnit, sve ih treba kupit
Ja ću sve uzeti + corvette boje
Ubo sam si ljubičastu, plavu i zelenu
To je i bila moja poanta! Zato sam se vratio na manji brod. Moj je slucaj da sam vozio putnike,ali sam pazio da ne uzimam kriminalce,moja teorija je da je posto sam u kondu ugurao 5-6 misija u jednoj možda falio opis koriolis je nesto pobrkao i nakon scana me satrao.Iako imam disleksiju dobro sam pazio nisam imao kriminalca bar što je meni sa klientske strane prikazano ko mission description. I jedno je ko je kupio igru jos recimo na izlazu ili ja koj sam kupio prije nekoliko mj. i igrao kad mi se dalo. Tako dok sam ja uhvatio vlak za sothis/ceos vec je 2.2 bio na vratima. Da sam imao vise vremena bio je tu drugi exploit,jel tako? :) Data deliveri amo tamo, bolje nego donaciske misije jer jos i zaradis credita Svaki posijet si mogao dignut rank još ti ubaci navy misiju cargo delivery samo i to najbolja misija malo transporta a par mil, mogao sam biti prednji general ne zadnji. Nisam mogao jedno i drugo pa sam radije radio transport misije.A tek exploiti jos od prije Vindicator run i jos pokrpani.... Trebalo je znati sve exploitove da bi sada imao large brodove pogotovo obe fakcije. Ja sam masu radio misije kad sam poceo igrat,recimo trasport kargo mi je bila fora.trebalo mi je da skuzim da to nema smisla.To ne da je grindi nego je dosadno do boli(disclamer, kopiram tuđi izraz,neznam odakle) Normalnim gameplayom bez exploita,pogotovo ako se sad uključiš kad ih više ni nema nemožeš imati nikako Corvete ili, i! Cuter. Pa jasno je meni da ne ides na veči brod kad imaš recimo bar duplo credita jer ako nemam za rebuy svako malo zbog bugova rizik ih vozit vangameplaya. Ja nisam igrao kad je igra bila u stanju kad su se mogli miliuni skupljat samo tako;Youtube 2014,2015 mi bio svjedok! Ja sam kupio Anakondu obozavam gledat thrusters-e kad brod radi pitch, zvuk predobar,samo trejdat ili eto mislio sam trasportat putnike u D rated meni je bilo zakon,jos spustat se na planetu pa kad nemos stat nosediving na grad ko u manjim brodovima, rol i bost prema gore umro odstraha,nikad nisam isao explorat mon ili misiju na mon to me nije interesiralo,al sa kondom bi išo bilo di, to je bio moj roleplay. Pyton je vrlo dobar brod ako imas to mozes sve,M veličina puno lakše vozit,ali mi nije napeto.
Bio sam jučer online barem 20 min kad sam več rekao,ubijao cobre(pobrkao zmije,jos mi prošla žena.)ne anakonde oko navbeacona.
https://i.redd.it/wupm4islv6xx.jpg
Ono kad ides vozit anacondu sa 1.400 kredita a vec ionako otplacujes kredit za zadnju rebuy.
Commodity koji se ne mogu kupiti i materijale za inženjere je sad najbolje ganjati kroz passenger misije. Trebao sam Specialized legacy firmware, skupio ih 4 isključivo kroz passenger misije kroz nekih 2 sata.
Ono kad ides vozit anacondu sa 1.400 kredita a vec ionako otplacujes kredit za zadnju rebuy.
Ako trebaš 5-10 milijuna reci, ja ti poklonim. Nađemo se kupim gold ili nešto pa ćemo rješiti manjak kredita.
Maia ha? gadno mjesto, bogu iza nogu.
Stižu novi patchevi!
Powerplay. Možda ga i isprobam opet, ali mi se čini da je "too little, too late".
Combat Balance. Ukratko: fiksna oružja će postati još bolja u odnosu na gimbale, koji će popit nerf (pogotovo ako se kombiniraju sa šit senzorima). Ima još puno izmjena kao npr "Module Defense Packs" koji su kao HRPovi ali za module.
Engineer Blueprint Balance. Hrpa izmjena. Između ostalog, overcharged oružja će popit nerf od ~20%.
Jel' to FD napokon radi na poboljšanju postojeće igre umjesto dodavanja sadržaja?
EDIT: TL;DR:
Bilo bi super da su ubacilo crime/punshment system a ne još bolja oružja za ubijanje.
A baš sam si inženjerao sve gimbaled multicannone. FML.
Bit će ti i dalje ok gimbal MC, samo što više neće biti OP i morat ćeš pod obavezno stavit A senzore tako da će trebati i malo modat powerplant, a možda i stavit lightweight na par modula da iskompenziraš potrošnju i težinu spomenutih senzora.
Po meni ovo su sve odlične izmjene, malo će porazbacati metagame naokolo. Inženjeri su imali kontraefekt od željenog: sve se svelo na 2-3 builda, a hull tanking i silent runnning (u PvPu) su umrli.
Nova meta će biti vjerovatno Patreusove plazme, reinforceani moduli znače da će i hull tanking imati smisla (možda i FAS ponovno prestane skupljat prašinu), a Powerplayu se navodno sprema još dosta izmjena i dodataka.
Dakle izbacili su onaj Roller Coaster i sad prebacili ljude da poprave malo Elite.
Powerplay, ovdje stvari ne valjaju od dana 1. Vecina igraca tamo su bili module shopperi ili cisto da dobiju placu od 50milijuna bez puno muke dok nije uvedeno long range dostava govana...citaj biowaste koja se bolje placala.
Ovo cu cisto vatrogasne mjere za neke od gurucih problema, unistavanje powera iznutra gurajuci lose expanzije je davalo vise rezultata nego direktna borba.
Nije da powerplay nema potencija, bilo je hrpa prijedloga od igraca u zadnjih godinu dana ali FD nije ni prstom maknuo do sad, koliko je klanova/igaca u meduvremenu odustalo od PP i Elite opcenito.
Combat balance, kao netko tko koristi fixed drago mi je sto ce gimbal popit nerf i sto ce nagradit skill.
Engineers, svi znamo kako FD balansira stvari trenutacnu metu ce unistit a napravit ce novu.
Ne vjerujem u povratak silent brodova iz cistog razloga kad napadas jednog clana winga vidljiv si svima ostalima u winga iako si u silentu.
Dakle izbacili su onaj Roller Coaster i sad prebacili ljude da poprave malo Elite.
Powerplay, ovdje stvari ne valjaju od dana 1. Vecina igraca tamo su bili module shopperi ili cisto da dobiju placu od 50milijuna bez puno muke dok nije uvedeno long range dostava govana...citaj biowaste koja se bolje placala.
Ovo cu cisto vatrogasne mjere za neke od gurucih problema, unistavanje powera iznutra gurajuci lose expanzije je davalo vise rezultata nego direktna borba.
Nije da powerplay nema potencija, bilo je hrpa prijedloga od igraca u zadnjih godinu dana ali FD nije ni prstom maknuo do sad, koliko je klanova/igaca u meduvremenu odustalo od PP i Elite opcenito.
Combat balance, kao netko tko koristi fixed drago mi je sto ce gimbal popit nerf i sto ce nagradit skill.
Engineers, svi znamo kako FD balansira stvari trenutacnu metu ce unistit a napravit ce novu.
Ne vjerujem u povratak silent brodova iz cistog razloga kad napadas jednog clana winga vidljiv si svima ostalima u winga iako si u silentu.
Misliš Planet Coaster? Je, to je odličan sandbox, kao manager igra je (zasad) prelagana. Vjerovatno ciljaju Minecraft tip igrače populacije.... no bilo kako bilo Cobra je fakat impresivan engine. Nadam se da će simulacija humane populacije uskoro doći i u Elitu, jer tek sad ti inženjeri mogu raditi na ED.
Powerplay u Eliti ja nisam igrao ni dana. Sad najavljuju da je ovo samo prvi "pass" i da će biti još dosta radikalnih izmjena mehanike. Živi bili pa vidjeli.
Ja uopće nemam vremena igrat, neki dan sam je pokrenuo samo na pol sata da vidim kako izgledaju zeleni laseri. :D
SDCovci su oduševljeni najavljenim promjenama, a budući da je u zadnje vrijeme PvP = SDC, to valjda znači da će i oni doći na svoje.
Za silent buildove nisu ništa ni spominjali, samo se govorilo o povratku hull tankinga.
Frustrated Elite Dangerous players are trying to get Frontier to fix cheating
As developer admits failing to investigate some reports.
Moram priznati da isključujem internet često, pogotovo sada s ovim kretenima kojima je cilj samo bezumno ubijanje. Ma isključujem se već kod FDI-a, makar to nije ništa koliko me je do sada puta sama igra izbacila i dan danas se dešava da me disconnecta po 3-4 puta dnevno. Tako da kada jednom tehničari iz ED uzmu moj log to će biti čista forenzika jer tamo ima nekoliko tisuća disconnecta od kojih je nekih 20-30 combat log :D
Uglavnom napadanje teretnog T7 sa tri nabrijana broda u wingu meni se čini kao manijakalno iživljavanje, davno prije imao si pristojne pirate koji su te FDI i tražili da im daš razumni dio svog cargoa i to mi je bilo simpatično i skroz OK, ovo sada samo ubijanje je bezveze.
FD bi trebao nekako obuzdati te nasilnike, da se to dešava u našem svijetu npr. ISL, reagirale bi vojske da zaštite nevine, to bi trebao naporaviti i FD, poslati flotu da ih lovi pa da vidim kada njih 3-4 interdicta flota od 40 brodova ili stavljati 100-miljunske misije da se takvi nasilnci hvataju diljem galaksije. Kada bi takav pristup bio, onda ne bi bilo ni toliko combat logginga.
Manje combat logginga bi bilo kad bi ljudi koji voze t7mice cargo igrali Solo ,kad ga već ima.
Rješenje protiv KOS u igri ima,kad vec frontier neželi odustati od SOLO moda.
Moram priznati da isključujem internet često, pogotovo sada s ovim kretenima kojima je cilj samo bezumno ubijanje. Ma isključujem se već kod FDI-a, makar to nije ništa koliko me je do sada puta sama igra izbacila i dan danas se dešava da me disconnecta po 3-4 puta dnevno. Tako da kada jednom tehničari iz ED uzmu moj log to će biti čista forenzika jer tamo ima nekoliko tisuća disconnecta od kojih je nekih 20-30 combat log :D
Uglavnom napadanje teretnog T7 sa tri nabrijana broda u wingu meni se čini kao manijakalno iživljavanje, davno prije imao si pristojne pirate koji su te FDI i tražili da im daš razumni dio svog cargoa i to mi je bilo simpatično i skroz OK, ovo sada samo ubijanje je bezveze.
FD bi trebao nekako obuzdati te nasilnike, da se to dešava u našem svijetu npr. ISL, reagirale bi vojske da zaštite nevine, to bi trebao naporaviti i FD, poslati flotu da ih lovi pa da vidim kada njih 3-4 interdicta flota od 40 brodova ili stavljati 100-miljunske misije da se takvi nasilnci hvataju diljem galaksije. Kada bi takav pristup bio, onda ne bi bilo ni toliko combat logginga.
Nisam nikad napravio combat log, ali da sam poginuo od likova koji su trade brod napali sa full combat brodom, jesam. To sam već par puta spomenuo, pa ću opet; ne postoji balans rizika u igri; ja kao player koji ne cilja na PvP ili iživljavanje nad slabijima, snosim sav rizik i posljedice PvP-a, dok onaj koji me napada i ubija, nema apsolutno nikakvog rizika ni posljedica.
I upravo to što si rekao; može netko tvrditi da je to manijakalno ubijanje dio igre, ali da se tako nešto dogodi IRL, već bi im NATO sjedio za vratom.
Po meni bi trebali napraviti ovo:
Mjesta di je dozvoljeno napasti i ubiti drugog commandera, bez da je wanted:
- conflict zone
- anarchy sistemi (tak da ako ekipa želi neki dogovoreni PvP, može otići u anarchy system i tamo se klati do mile volje, bez posljedica)
- system tvoje frakcije, ako je CMDR član protivničke frakcije (takav će ti se odma pokazati wanted, pa vrijede klasična wanted pravila)
Sve ostalo, te flaga kao ubojicu i kriminalca i dobivaš dugotrajne i skupe restrikcije; od konstantnog napada NPC policije, do zabrane trgovine i kupnje opreme na dobrom dijelu stanica, srozavanje ranka sa svim "zakonskim" frakcijama na najniži nivo, zabranu pristupa inžinjerima, pa do toga da ti zapljene cijeli brod ako te ulove na nekoj stanici (bez "rebuy-a; znači imaš 200 milja vrijedan combat brod? e, sad više nemaš i ne možeš ga više dobiti nazad, osim da ga ponovno kupiš... što ne možeš, jer ti je zabranjen pristup stanicama koje prodaju taj brod ili opremu). Jedini način da skineš taj flag kriminalca, je da isplatiš punu vrijednost robe i broda onome kojega si ubio, te da mjesec dana ne počiniš ni jedan slični prekršaj. Ili da na crnom tržištu platiš JAKO masnu lovu.
Ali, da bi dali ipak neku opciju za PvP van ovih sustava, mogu uvesti misije za piratiziranje (npr, misija traži da ukradeš neku robu baš od CMDR, a ne od NPC-a i mogu se vezati uz neki trenutno aktivni comunity goal) ili lov na tražene CMDR; onda u tom slučaju ti piratska frakcija riješava eventualne probleme sa zakonom. Onda bi mogli uvesti neke paravojne i gerilske frakcije koje su totalno van zakona i rade sve po svome, ali isto tako imaju svoja stroga pravila koja onda definiraju kako se i playeri, koji su članovi tih frakcija, trebaju ponašati.
Da vidiš kako bi se ekipa primirila sa tim bezveznim napadima... A i PvP bi dobio nekog smisla i čara, a ne bi bio samo puko iživljavanje likova koji misle da su bogom dani zato jer su nešto sposobniji od ostalih u upravljanju nepostoječim digitalnim svemirskim brodom.
Svi ste već mogli zaključit da ja stvarno volim Elitu, ali to ne znači da je sve ružičasto i da devovi ne rade hrpu grešaka. Iskreno za masovno širenje combat logiranja najviše je kriv upravo Frontier. CL je postala općepopularna pojava kad je bio aktualan prvi val misija s Robiga: kad je sken značio da gubiš sve misije. Tad je bilo dostupno masu guideova u kojima su ljudi otvoreno preporučivali gašenje procesa / mreže da se izbjegne NPCa. FD nije reagirao i otvoreno dao do znanja da je to prihvatljivo ponašanje. Kad ti većina populacije combat loga, što ćeš napravit? Bannat ih sve? No to ne mijenja na činjenici da je riječ o exploitu.
O potrebi da se uvede kvalitetniji crime&punishment sustav smo već pričali... ima puno kvalitetnih ideja, ali FD je toliko dugo bezobrazno inertan oko PvP interakcije da je to iritantno do bola. Mišljenja sam da tu ima više problema:
a) Community je sastavljen dominantno od starijih igrača, koji spadaju u "forum-dad" (35+ godina, posao, žena, djeca, par sati tjedno za igru) populaciju kako to prekrasno zovu klinci koji imaju vremena za min-maxanje. I sam spadam u takve - no to ne znači da sam inherentno protiv PvPa - dapače, tko me zna, zna i da sam itekako podržavao kvalitetne interakcije igrača. Da mi se gadi ekipa koja koja početnike, tradere i explorere ubija bez povoda, upozorenja ili razloga, da, gadi mi se. No iskreno, mislim da i takvim psihopatima treba omogućit postojanje i da ih ne treba totalno onemogućit u takvom stilu igranja. Tako da nisam za drakonski pristup. No da bih im zabranio dockanje u sustavima minor a onda i major fakcija u kojima rade sranja, bih. Anarchy sustave bih ostavio free-for-all, i mislim da bi to i i bilo u skladu s loreom igre. No većina PvE igrača i "forum tata" se ne bi složila sa mnom nego bi takve linčovala na najbližem drvetu po kratkom postupku.
b) Elita nikad neće imati podršku za guilde, corpove kako god ih želimo zvat, kakve ima npr. EvE online. Tko se s tim nije pomirio ili misli da je drukčije je u zabludi. Braben je sam nekoliko puta izjavio da nema namjeru implementirati takve sustave na način kako to rade druge igre. Ono što oni žele je koristiti BGS kao glavni driver zbivanja u igri, a PowerPlay je trebao biti driver za in-game PvP (CQC na stranu). No tu devovima najveći problem predstavlja model solo-private-open jer svi ravnomjerno utječu na (još uvijek) bugovit BGS. Iskreno, ja bih u potpunosti onemogućio utjecaj na "player" fakcije van Open moda, a za ostalo stavio sočni bonus na djelovanje u Openu. Pogotovo za Powerplay. Ako netko hoće raditi Powerplay misije, ali nije kompetentan, igraj u solo i zezaj se samo s NPCima. Ako si sposoban, furaj pakete u Openu i zaradit ćeš dodatnu nadnicu za pretrpljeni rizik. :)
c) Elita nije isključivo "pew-pew" igra i nije isključivo PvP niti PvE igra. FD pokušava ugurati sve unutra, a na taj način nitko nikad neće biti 100% zadovoljan. Što god vam osobno bio najdraži sport u igri, naći ćete zamjerku i tražiti da se nešto popravi. Sami devovi evidentno uopće ne igraju Elitu - pogotovo ne PvP. Oni Edovi streamovi su bili savršen primjer, kad je ekipa rastavila Sandra, Adama i ostale na sastavne dijelove. Crvenili su se k'o paprike. Nije samo balans PvPa u igri: exploration praktički nije imao nikakav gameplay do 2.2 i ovih putničkih i turističkih misija koji su ajde de to malo podebljali, ali i dalje je to malo. Trgovina se svodi na furanje odnosno švercanje 2 commoditya, makar imaju odlične alate za simulacije pravog trgovinskog modela u kojem bi se trebalo isplatiti voziti sve od mrkvi do narkotika ovisno o stanju BGSa u nekom sustavu.
d) P2P model kao i multiplayer kod su još uvijek katastrofični, skoro 2 godine nakon izlaska igre, s novim bugovima umjesto rješavanja starih. Članovi wingoviase ne vide ili gube sync, igra užasno ovisi o kvaliteti veze (pogotovo je loša za nas jadne balkance). Tu se čini da Frontier stvarno nema iskustva s mrežnim igrama i optimizacijom.
Iskreno se nadam da se sad, kad je izašao Planet Coaster, oslobodilo dovoljno resursa da malo aktivnije porade na temeljnim problemima. Nemojmo se zavaravat da razvoj tog IPa nije utjecao na opterećenje svih zaposlenih u Frontieru, jer rollercoasteri su im zlatna koka u kojem su doma. Elita je zapravo Brabenov pet-project.
TL:DR
Igra ima hrpu problema, što tehničke, što gameplay prirode, što u komunikaciji s igračima. Combat logging je samo posljedica.
Moj prijedlog je bio fine + ship rebuy. Dakle ako već svi spominju taj dangerous u igri trebali bi se i sjetiti da je to igra koja simulira napredno društvo u budućnosti. Dakle ako danas ne možeš izači van na ulicu i raznesti susjedov auto i očekivati da ćeš dobiti 200 kuna kazne, onda je blesavo očekivati da bi u budućnosti bilo 200 CR za cijeli brod. Dakle samo anarchy, none i frakcijski prostor, sve ostalo nema smisla. Zašto bi samo žrtve plaćale milijune na zadovoljstvo gankera.
Još bolji prijedlog koji sam vidio da se igra razdvoji na PvP i PvE servere. Dakle nema solo nema privatnih grupa nego dvije zasebne recimo grupe. Ako želiš pvp ideš na taj server, ako PvE onda naravno na drugi. Ako te igrač napadne u PvE serveru, sustav ga automatski odlogira. Eto, pa tko voli nek izvoli.
Ova igra ionako nije zamišljena da se ljudi napucavaju i da bude svemirski world of tanks. Ova igra je daleko dublja od toga, zamišljena kao roleplaying game, sa puno različitih roleva, kao i nekom pričom koja se stalno odvija u pozadini. Ne jednom, mnogo njih.
I zato mi je muka kako tih doslovno par PvP'era stalno radi pritisak na FD, želeči pretvoriti ovu igru u dosadnu arenu za ubijanje veličine galaksije. I uspjevaju.
Ma nemam ja nikakvog problema protiv PvP sustava, dapače draž je u tome da smo svi tu negdje (pa makar u drugoj dimenziji istog svemira pa se ne vide u wingu) da se možemo civilizirano pofajtati ili gusariti kako su mene par puta u početku zaustavili i zamolili da izbacim 30% tovara. Napraviš to i oni te puste da jumpaš. Ne bi ja išao u solo bez obzira nema mi taj čar. Međutim istina je da se neki posvete igri po više sati dnevno, a neki kao ja po par sati tjedno jer imam i druge obaveze. I onda njih trojca dođu u brodovima od 1 milijardu + kredita i zdenfaju mog, ma bilo koji brod u 10 sekundi.
Volim SF cijeli život i uglavnom to mi ne odgovara logici niti jednog SF filma osim Mad Maxa ali to nije u svemiru. Dobro pada mi još na pamet Firefly ali tamo su oni luđaci-kanibali ograničeni na mali dio svemira oko svog home planeta. Mislim ako u Elite imamo Federaciju i Imperij onda bi zadatak njihovih flota trebao biti da love takve, a njihove stanice ne bi treba le prihvaćati te psihopate. Ovo bi FD tim mogao napraviti bezproblema, a bilo bi interesantno da uvedu i misije sa ogromnim nagradama za najozloglašenije CMDRe.
Ja nisam izvrstan pilot, više sam dobar npr. prosječno u HI CZ uberem 500.000 Cr prije nego što moram begati u stanicu na servis, ali nikada nisam igrao u wingu pa sam tu dosta šupalj i neupotrebljiv. Moj nabolji brod je Vulter ali bez i jednog upgrada jer nemam horizonte. Međutim kad me takva dva tri skinu, rasture me u 15 sekundi, ne stignem se ni okrenuti i to mi onda nema nikakvog smisla i daleko je od zabavnog. Uglavnom onda CL i ne vraćam se u igru idućih sat vremena pa ak čekaju neka pričekaju :)
Kako zaraditi lako oko 200-300 milijuna u satu? (Horizons potreban)
Otidite u 17 Draconis System i tamo otidite u starport( zaboravio sam ime ali je jedini, ne mozete faliti), i stackajte misije od jet mafie za ubijanje new alliance shipova, zatim otidite na planetarnu bazu (jedina u tom sistemu) i ubijajte scimmerse, (naime postoji bug da se scimmersi racunaju kao shipovi), te nakon ubijanja scimmersa( najlakse 1 ili 2 dumbfireom pokosite svih 7) resetajte bazu odlaskom u supercruise te natrag dok ne ispunite misije ( misije ce napocetku biti slabije placene dok ne dođete do allied statusa)
Kako zaraditi lako oko 200-300 milijuna u satu? (Horizons potreban)
Otidite u 17 Draconis System i tamo otidite u starport( zaboravio sam ime ali je jedini, ne mozete faliti), i stackajte misije od jet mafie za ubijanje new alliance shipova, zatim otidite na planetarnu bazu (jedina u tom sistemu) i ubijajte scimmerse, (naime postoji bug da se scimmersi racunaju kao shipovi), te nakon ubijanja scimmersa( najlakse 1 ili 2 dumbfireom pokosite svih 7) resetajte bazu odlaskom u supercruise te natrag dok ne ispunite misije ( misije ce napocetku biti slabije placene dok ne dođete do allied statusa)
Tnx! Baš će mi dobro doći; naime danas sam upalio Elite nakon dugo vremena i uspio 2 puta skršiti Cuttera :D Pa mi ne bi škodilo malo podebljati kasu :D
Paradiso stanica u 17 Draconis, "masacre ships" misije, a meta je Faraday keep.
Ja ću se isto danas zaletit do tamo, planiram već par dana pa nikako. Uzmite samo u obzir da je riječ o exploitu koji će bit patchan.