Evo samo kratki update vezano za X52 HOTAS.
Danas sam fixao problem sa kablovima i gubljenjem konekcije između joysticka i throttle-a: http://imgur.com/a/V1DtV
Evo samo kratki update vezano za X52 HOTAS.
Danas sam fixao problem sa kablovima i gubljenjem konekcije između joysticka i throttle-a: http://imgur.com/a/V1DtV
Od danas elite dangerous mozete kupit i na steam http://store.steampowered.com/app/359320/?snr=1_4_4__106
aaaa najs :)
jabi tu maju
Stigao dugo očekivani paket :-)
Koliko nofčića?
Stigao dugo očekivani paket :-)
Koliko nofčića?
Nekih 150 funti, uloženo još prije 2 god, kickstarter.
100k bountya na elite condi joystick se pomalo isplaćuje
Dodajte me ingame :))
Argus Wishbone
U smimpanom clipperu sam
E, ljudi, samo da još jednom podsjetim: http://www.reddit.com/r/EliteDangerousCRO/
Ne bi inaće dosađivao, ali za sad ispada da se sam sa sobom tamo dopisujem Evo, obečajem da ću i "Savjete za početnike" koje sam započeo, nadopuniti
Meni osobno je dosta doletiti tu na forum i/ili na službeni od ED-a za info te da se hvalim ili plačem, zavisi kakvu sam noć imao
Recap sinoćnjeg BH sessiona u RES-u: pola milje u bountyu, od toga jedan python(80k), conda(100k) i clipper(90k) + još par cobri i eaglova sastrane te nekih 100k od explora zadnjih tjedan dana što sam malo letio uokolo. Čisto sam zadovoljan sa zaradom, ovim tempom za tjedan dana sam u vultureu (ili aspu, nisam još odlučio). Sad još da si nađem nekog za wing
Sa stickom tamburam NPC-ove k'o veliki, dok me neki CMDR u openu ne skine
A ja još u defaultnoj kanti sa 4k kredita
Ja polako skupljam za opremit Pythona top opremom, pa bih se malo počeo bavit PvP piraterijom. Brane, ima li zainteresiranih u BIGu za slične aktivnosti? :)
A ja još u defaultnoj kanti sa 4k kredita
I meni je start bio težak (vjerujem da je svima), još kaj sam se dosta kasno uključio u igru, kao i ti.
Upočetku sam obavljao bulletin board zadatke i tu je zarada bila mizerna, ali kad sam prešao na BH u sidewinderu, krediti su počeli kapati i jako brzo sam prešao na vipera. Nakon toga je lakše za igrat.
Jako je lagano dobiti pare sada,pogotovo kad su buffali bountye.
Da si vidio muke prije kad se dobivalo 3x manje para...
Oprostio se sa CS GO Howl skinom za 230tak eura,kupio Elite danas,jos cekam ako GTA ne fejlaju optimizaciju i to uzmem.
Nikada nisam igrao space simove ovo mi je prvi tek odradio prvi tutorial trebalo mi je 20min da one kanistere pogodim/nadjem,ali evo idemo dalje :)
Ja polako skupljam za opremit Pythona top opremom, pa bih se malo počeo bavit PvP piraterijom. Brane, ima li zainteresiranih u BIGu za slične aktivnosti? :)
Trenutacno smo kod lave sustava, u obliznjim anarchy sustavima pljackamo i ubijamo ekipu.
Tko je zainteresiran za akciju sa nama neka dođe na nas forum http://www.aantdesign.in.rs/big/forum/index.php ( potrebno je registrirati se i napisati 1 post da se dobije pristup skoro cijelom forumu).
Tamo su i podaci za ts.
Vecina nas dolazi online navecer oko 8-9 i svaki dan nas se skupi dovoljno za barem 1 wing.
Ok, pogledali par video-a, idemo malo trejdati i neki keš zaraditi.
Kako je lako izgubiti par sati u toj igri a da ne primjetiš
a tek brod izgubit... :D
onaj osjecaj kad krešaš u type7 s punim cargom i fali ti 35 tisuca (il kolko vec je bilo) za insurance,i nemaš ...zuris u taj ekran jedno 10 min jer znas da nemos platit i podvijenog repa uzmes sidewinder.
20 milja down the drain.
onaj osjecaj kad krešaš u type7 s punim cargom i fali ti 35 tisuca (il kolko vec je bilo) za insurance,i nemaš ...zuris u taj ekran jedno 10 min jer znas da nemos platit i podvijenog repa uzmes sidewinder.
20 milja down the drain.
Ne bih znao, ali vjerujem da ću saznati koji je to osjećaj
20 milja down the drain.
Ja igram na sigurno.....sa trenutacnom lovom mogu oko 400 puta pokriti osiguranje.
Štos je u tome da sam konačno našao program za game capture koji mi radi kak spada, a ne generira filove od par giga za 2 min videa :)
Tak da sad spamam YT sa svim i svačim :D :D
Ali, primarni motiv oko ovih "tutoriala" je to kaj sam vidio da igra ima pun qrac negativnih review-a na Steamu, a 90% ih je vezano uz to da ljudi nisu skužili neke osnovne mehanike igre...
Kad smo kod steama, evo kaj znaći hrpa novih igraća; hrpa sidewindera: http://i.imgur.com/9wjQDqI.png
Štos je u tome da sam konačno našao program za game capture koji mi radi kak spada, a ne generira filove od par giga za 2 min videa :)
Ali, primarni motiv oko ovih "tutoriala" je to kaj sam vidio da igra ima pun qrac negativnih review-a na Steamu, a 90% ih je vezano uz to da ljudi nisu skužili neke osnovne mehanike igre...
Kad smo kod steama, evo kaj znaći hrpa novih igraća; hrpa sidewindera: http://i.imgur.com/9wjQDqI.png
Ja koristim raptr i npr video od 25 min u fhd rezoluciji je velicine 5GB
Puno hvala commanderu Koberku na pomoći danas
Hauler je kupljen
Ne razumijem te ajmo ih nazvat retarde koji kupe igru,neznaju o čem se radi,i onda igraju pol sata,neznaju odljepit od docka i onda rage quittaju i napisu negativan review.
Igra je jako jednostavna.i za letit i za pohvatat. Kontrole su jednostavne,sve šljaka kako treba,i stvarno nije teško pohvatat osnove.
ljudi jednostavno nisu navikli na ovakvu slobodu,evo ti brod ,nemaš quest,nemas nis,stvaraj si sadrzaj,radi što hoces. Ako ti je volja izac iz stanice i pocet pucat po svemu ti to mozes. Naravno biti ćeš kaznjen za to,ali te nitko ne sprjecava da to napravis.
Ljudi su navikli da ih se drzi za rukicu cijelo vrijeme,al neka. Takvi u igri ni netrebaju,brzo se zito od kukolja odvoji.
Isto vrijedi za Wargame (RTS),iskreno najbolji je koji sam dosada igrao. Nema ravnoga tome. Vecinu ljudi odvrati zbog toga koliko je kompliciran a i treba neke čuke imat dok se igra. AL opet,radije bi igrao sa playerbaseom od 3k ljudi koji su baš zagrizeni i ozbiljni nego sa retajima koji ne razumiju da nemozes sa f16block52 ić u enemy air space di su bukovi,tunguske i povremena OSA.
Štaš.
Ja koristim raptr i npr video od 25 min u fhd rezoluciji je velicine 5GB
Ja sad snimam sa Open Broadcaster i možda nije najjednostavniji za podesiti, ali mi je full HD video od 30 min spakirao u cca 1 GB file i zadovoljan sam kvalitetom videa. A ono kaj mi je najbitnije, mogu bez problema editirat filove u After Effects bez ikakvih problema (iz nekog razloga, video sniman sa Fraps ili sa Bandicam mi je u Afterima bio out of sinck sa zvukom, bez obzira na codec ili format)
Puno hvala commanderu Koberku na pomoći danas
Hauler je kupljen
No frx. Sljedećom prilikom se spustimo dolje do Scirth-a ;) Makar je sad tamo izbio rat, pa su cijene robe podivljale, ali još ima dobrih dealova.
Ne razumijem te ajmo ih nazvat retarde koji kupe igru,neznaju o čem se radi,i onda igraju pol sata,neznaju odljepit od docka i onda rage quittaju i napisu negativan review.
Igra je jako jednostavna.i za letit i za pohvatat. Kontrole su jednostavne,sve šljaka kako treba,i stvarno nije teško pohvatat osnove.
ljudi jednostavno nisu navikli na ovakvu slobodu,evo ti brod ,nemaš quest,nemas nis,stvaraj si sadrzaj,radi što hoces. Ako ti je volja izac iz stanice i pocet pucat po svemu ti to mozes. Naravno biti ćeš kaznjen za to,ali te nitko ne sprjecava da to napravis.
Ljudi su navikli da ih se drzi za rukicu cijelo vrijeme,al neka. Takvi u igri ni netrebaju,brzo se zito od kukolja odvoji.
Isto vrijedi za Wargame (RTS),iskreno najbolji je koji sam dosada igrao. Nema ravnoga tome. Vecinu ljudi odvrati zbog toga koliko je kompliciran a i treba neke čuke imat dok se igra. AL opet,radije bi igrao sa playerbaseom od 3k ljudi koji su baš zagrizeni i ozbiljni nego sa retajima koji ne razumiju da nemozes sa f16block52 ić u enemy air space di su bukovi,tunguske i povremena OSA.
Štaš.
A Elite je totalni sandbox, samo kaj ljudi ne kuže kaj je to sandbox igra... svi misle da je to nešto tipa GTA i sl, ali GTA je sandbox tek kad riješiš sve story misije... do onda je linearna story driven igra, smještena u svijetu koji poslije može poslužiti za neki sandbox... A u svakoj sandbox igri, MORAŠ role-play-at da bi ti bilo zabavno; tj. na igraću je da si sam osmisli "priču" igre... Ili da sudjeluje u pričama koje su drugi stvorili, ali igra sama po sebi "priču" u klasičnom obliku ne nudi. Nudi otvoreni svijet, sa selekcijom mehanika, a na igraću je da odluči kako ih bude koristio.
Jasno,poanta je da je vecina ljudi jednostavno retard.