Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 358.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Istina, samo neka izbace potpun, kvalitetan i igriv proizvod {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na žalost sad su najavili i još jednu Alphu, pa zatim jedno 2-3 Bete i tek onda igra službeno izlazi.

Čini mi se da prije kraja ove godine ništa od toga, a nadao sam se ovog ljeta malo istraživat ED svemir  {#}

Još malo novijih screenshot-a...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Peek of the week slikica, sa služebenog foruma.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 15:53 (Branimir82).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
protjeran

meni ovo izgleda kao da ce biti bolje od X serijala, a   i  ovo je igra sa MP(jer ionako vise nemam vise  interesa u SP igre)

nema potrebe zuriti kad bude gotovo bice zavrseno  nikad nece biti kasno a,i vrijeme ionako brzo protice

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Elite je ziher bolja od X serijala, tu nema nikakve dvojbe. Igra je legenda i preteća čitavom žanru. 

Jedino mi je žao što su toliko odgodili izlazak pa će na kraju i Star Citizen imati igrive module vani prije nego mi Elite izađe (a htio sam u miru nekoliko mjeseci peglat ED prije nego se bacim na SC).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo i Alpha NO.4 je dostupna, konacno vise sustava  za posjetit.Mene fascinira velicina galaksije, zivotna misija mi je vidjet kaj je na drugom kraju:)

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lov na glave {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo i Jingles opet plovi svemirskim prostranstvima :)

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 16:00 (Berko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Napokon sam  zaigrao alphu.Upgradeo sam na premium beta, i sad mi je dostupna rana verzija alphe, a beta se otvara 30. svibnja.

Oduševljen sam ! Ni jednog crasha, ni jednog bug-a, izgleda kao potpuno završen proizvod.Grafika je naravno još bolja nego snimke youtube gameplaya, a zvuk je priča za sebe.

Na listi misija u istom danu sam došao do anaconde, koja je MRCINA.Moj mali sidewinder, sa dva wingmana, para laserima po njoj, zatrpavam je salvama raketa ali za sad je još živa...

Večeras se otvara beta, dakle praktički konačna verzija igre, sa multiplayerom ! :-) 

Javim dojmove, s pokojom slikicom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 7:53 (Branimir82).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Znam da je mozda prerano za pitati, ali sto igra nudi osim space combata? Primjerice, da li se isplati igrati nekomu tko je vise zainteresiran za trgovinu i eksploraciju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Elite: Dangerous
crnyo kaže...

Znam da je mozda prerano za pitati, ali sto igra nudi osim space combata? Primjerice, da li se isplati igrati nekomu tko je vise zainteresiran za trgovinu i eksploraciju?

Naravno,

poanta Elite serijala je oduvijek bio 'free roaming'. Dakle drugim rječima možeš raditi što god želiš u svemiru - trgovina, lov na glave, šverc komerc, piratstvo, istraživanje, rudarenje itd.

Zamisli si EVE online samo više kao simulaciju iz cockpita {#}

Lijep pozdrav ;)
12 godina
neaktivan
crnyo kaže...

Elite je baš za nekoga tko je zainteresiran za deep space istraživanje i trgovinu.

Primjerice, na zvjezdanoj karti nađete planet sa visoko razvijenom agro-kulturom, tu natrpate sav raspoloživi cargo space sa kavom.Zatim nađete visoko tehnološki razvijen planet gdje je kava jako skupa, i profitirate dovoljno da vam se tom rutom opet isplati doći, usput tu kupite npr. računala koja su na prethodnoj planeti na cijeni ili odma povećate cargo space za sljedeću turu.

17 godina
neaktivan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Branimir82 kaže...
crnyo kaže...

Elite je baš za nekoga tko je zainteresiran za deep space istraživanje i trgovinu.

Primjerice, na zvjezdanoj karti nađete planet sa visoko razvijenom agro-kulturom, tu natrpate sav raspoloživi cargo space sa kavom.Zatim nađete visoko tehnološki razvijen planet gdje je kava jako skupa, i profitirate dovoljno da vam se tom rutom opet isplati doći, usput tu kupite npr. računala koja su na prethodnoj planeti na cijeni ili odma povećate cargo space za sljedeću turu.

po cemu se onda razlikuje od npr x3 terran conflict (osim sto imas cockpit)?

btw imas li vise brodova na raspolaganju ili samo taj jedan?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 21:23 (Fanu).
17 godina
neaktivan

Kupuješ brod - sve bolji i bolji..  mislim da možeš imati u hangaru više brodova (kao i u SC-u) pa koristiti svaki za drugu namjenu.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To je igra više za strpljivije i ozbiljnije kljente. LEGENDA

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 20:06 (gumicar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Malo novih screenshot-a...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na lijepom plavom dunavu...   zaštitni znak Elite serijala {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I najnoviji trailer sa E3-a...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dado_ZG78 kaže...

Na lijepom plavom dunavu...   zaštitni znak Elite serijala {#}

Steta sto su to popalili iz Odiseje u svemiru {#}

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
17 godina
neaktivan

Isitna, ali ja se i dan danas naježim kad se sjetim prvih sljetanja sa autopilotom na stanice uz skladne zvuke..  (čak i na C64 je zvučalo jako dobro {#})

Do nabavke auto pilota trebalo se ručno slijetati tj. gađati prorez na stanicama rotirajući se skupa sa stanicom, bilo je zabavno.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fino su redizajnirali web stranicu.

Sada to pomalo počinje ličiti na nešto, samo kad bi pristup beti bio jeftiniji {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Još samo 3 dana za kupnju doživotne pretplate na sve buduće ekspanzije...

Mislim da je fer cijena (40€) s obzirom da će Elite serijal dobivati redovite ekspanzije cca svakih godinu dana barem idućih 5-8 godina.

Ja svoju danas riješio {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Još samo pare dočekat pa bi mogla neka kupovina past za godišnji :D

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
12 godina

Kad bi ovo čudo trebalo izać? obožavam space simove i baš gledam dal da preorderam ovo plus expansion pass al brate 80 eura!!! nije malo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Kad bi ovo čudo trebalo izać? obožavam space simove i baš gledam dal da preorderam ovo plus expansion pass al brate 80 eura!!! nije malo!

Već je trebala izač ovo proljeće ali eto, svidjelo im se naplačivanje bete pa su se malo zaigrali..  mislim da će ju pustit van na jesen {#}

Lijep pozdrav ;)
12 godina

Pa uboh ga...

Nakon malo čitanja mogao bi ovo biti jako dobar simulator! Iako mi se čini da malo pretjeruju sa cijelom galaksijom. Milim baš će raditi 400 MILIJARDI sustava. Osim ak neće bit autogenerirani odnosno svi isti onda ok. Bolje 200 al detaljnih nego ovo no dobro vidjet čemo. U svakom slučaju veselim se. Šteta što nisu više medijski eksponirani jer koliko sam skužio u odnosu na Star Citizen su sakupili jako malo para a po njihovim najavama će bez problema konkurirati. Hm hm...

Na kraju treba još nabavit ovo:

http://www.saitek.com/uk/prod/x55.html

:)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.7.2014 9:51 (Azmo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Iako mi se čini da malo pretjeruju sa cijelom galaksijom. Milim baš će raditi 400 MILIJARDI sustava. Osim ak neće bit autogenerirani odnosno svi isti onda ok. 

Koriste napredne algoritme za random generaciju sadržaja i na taj način dobiju bezbroj kombinacija koje imaju smisla i savršeno se uklapaju u virtualni svemir.

Ako su u Elite jedinici uspjeli ugurati galaksiju, sve one žićane modele brodova i skladbu 'Na lijepom plavom Dunavu' u 64kb RAM memorije onda za današnja računala nema straha {#}

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Službeno je aktivna Beta1 koja nam donosi:

* 55 star systems covering 29,000 cubic lightyears
* Initial online mission system functionality added (to be further developed through Beta)
* Player-to-player communication by text and voice added
* Friends management and matchmaking added
* Private Group play option added
* Solo play option added
* Overview trade route mapping added
* The concept of fuel consumption added
* Docking computers added to assist with safe landings
* Additional Viper heavy fighter and Lakon Type 6 medium trader ships added

Beta 1 will be initially available in English only, but will be updated shorty after to add localisation in the following languages: German, French, Russian, Polish, Dutch, Italian, Spanish, Mexican Spanish, Portuguese, Brazilian Portuguese, Swedish, Finnish, Norwegian and Simplified Chinese.
Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
I malo novih screen-ova...
Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: