EA Sports FC24

poruka: 833
|
čitano: 387.583
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: EA Sports FC24
acmilan2 kaže...

Web App je maknut i u iscekivanju je novi... 

Web App - 20.9.

Companion App - 21.9.

Early access za igru - 22.9. (EA Play 10 sati trial/EA Play Pro i Ultimate Edition)

Release standard - 29.9.

Kako sam ispaio iz fore za tu igru to je nevjerovatno. Nekad bi ovakve podatke znao napamet, a sad je doslo da nisam ni znao. 

Ovo za 22.09 si mozda uzmem cisto da vidim kako izgleda. Al kako je netko vec rekao, ova igra cilja sasvim neku drugu publiku. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
12 godina

efootball ko da je iz doba ps3 ili mobilna igra, jedino kaj je valjalo je pes 2021

3 godine

Igram Football life a sad treba dobiti novi update.

16 godina
EA Sports FC24

Dobri su, ove godine nema packova dobrodošlice kada pokrenete novu igru. Bit će samo neki dres, objectives za odraditi i grb ako se ne varam. Za igrače ćete trebati strpljenja ili uložiti novce ako nemate strpljenja grintati do prvih igrača u klubu. Kakvi majstori.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Dobri su, ove godine nema packova dobrodošlice kada pokrenete novu igru. Bit će samo neki dres, objectives za odraditi i grb ako se ne varam. Za igrače ćete trebati strpljenja ili uložiti novce ako nemate strpljenja grintati do prvih igrača u klubu. Kakvi majstori.

Ja sam odavno rekao da bi ultimate team morao biti na foru da krenes sa svim bronze i da ne mozes kupiti gold igraca dok nemas odigranih recimo 50 utakmica sa bronze teamom i 50 sa silverom. Tu bi dolazio skill na uvid, a ne da u prvom tjednu igre vec imaju ikone i u napadu mbappe i te pizd*rije. To bi bila simulacija, to bi trebalo igraca motivirati da bude bolji, da se trudi.

Kovačić
16 godina
acmilan2 kaže...

Ja sam odavno rekao da bi ultimate team morao biti na foru da krenes sa svim bronze i da ne mozes kupiti gold igraca dok nemas odigranih recimo 50 utakmica sa bronze teamom i 50 sa silverom. Tu bi dolazio skill na uvid, a ne da u prvom tjednu igre vec imaju ikone i u napadu mbappe i te pizd*rije. To bi bila simulacija, to bi trebalo igraca motivirati da bude bolji, da se trudi.

Tko danas ima vremena toliko igrati da bi krenuo od brončanih pa na dalje? I ovako je igra robija koja te konstantno tjera a tada bi to bio još jedan nivo više. Vidim da se uvode nekakve kartice evolucije koje će se nadograđivati i takve ćeš moći kupiti za pravi novac ili coinse. Znači žele smanjiti još više taj period u kojem dođeš do dobrih kartica. Vrijeme je novac, kako kažu. Kupio sam igru iz navike ali mislim da ću ove godine igrati još manje. Svake godine smanjujem jer me sve manje veseli. Evo složio sam sve najbolje kartice u igri u fifi 23 i još nisam s njima odigrao niti jednu tekmu. U subotu sam rekao da ću startati u nedjelju, u nedjelju da ću u ponedjeljak, danas da ću sutra a sutra već starta web app fc 24 tako da su dobre šanse da uopće niti ne probam.

13 godina
neaktivan
El Torro kaže...

Igram Football life a sad treba dobiti novi update.

ja takodjer...barem je uzitak igrati nesto sto izgleda kao nogomet, a ne ovo

16 godina
EA Sports FC24

Umjesto paketa dobrodošlice svi dobivamo ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A sta ce ti paket dobrodoslice?

Za tjedan dana imas vec cijelu gold ekipu, dobivas nagrade od DR i SB i ako jos odigras WL, imas cak i neke dobre igrace.

Kovačić
12 godina
EA Sports FC24

Odavno su bronze i silver igraci samo filleri. Pogotovo ove zenske kartice su sad teski filleri paketa. Tako da ce se jos teze dobivat dobre kartice. Bronze i silveri jedino vrijede nesto kad sloze neki retardirani zahtjev u SBC pa trebas uzbekistanca sa pokvarenom sesticom, silver... povuko ga zadnji put neki klinjo na pocetku igre i stavio ga u bronze paket.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
acmilan2 kaže...

A sta ce ti paket dobrodoslice?

Za tjedan dana imas vec cijelu gold ekipu, dobivas nagrade od DR i SB i ako jos odigras WL, imas cak i neke dobre igrace.

Da bih za tjedan dana imao gold ekipu moram imati kartice igrača s kojima ću to ostvariti. Svake godine na startu sam dobivao oko desetak packova. Poberem oko stotinjak kartica igrača. Nerijetko dobijem neku solidnu karticu za početak, a najbitnije imam  dovoljno kartica za odraditi sve SBC koji se nude na početku u kojima dobijaš dobre packove. Nakon toga imaš u klubu hrpu kartica i možeš počerti trgovati i igrati. Kako ću doći do prvog igrača i kako ću igrati SB i DR bez ijednog igrača? Zar trebam kupiti packove da bih startao?

12 godina

Ne, imao si u ovoj fifi objective za odradit da bi dobio nesto tako da nece bit paket dobrodošlice, al ce biti paketi za koje si objective odradio. Imao si za igranje u SB dosta toga i to se neda nikome kad nema glitcha. Ostalo di morao davati bronze ekipu za SBC i dobio si lijepo.

Kovačić
16 godina
acmilan2 kaže...

Ne, imao si u ovoj fifi objective za odradit da bi dobio nesto tako da nece bit paket dobrodošlice, al ce biti paketi za koje si objective odradio. Imao si za igranje u SB dosta toga i to se neda nikome kad nema glitcha. Ostalo di morao davati bronze ekipu za SBC i dobio si lijepo.

Za razliku od prošle fife u ovoj nisi imao nista za odraditi da bi u fc24 dobio bilo kakav pack. Nemoj pisati gluposti. Svaki dan odigram sve sbc koji se nude. Furaju se da startamo od nule i nema niceg sto je bilo sve ove godine. Nista se iz fife23 ne prebacuje u fc24 osim fifa pointsa. Do sada su se dobivali packovi na osnovu toga koliko si igrao prethodnu fifu a zadnja dva tjedna isli su sbc koje si rjesavao i onda si u novoj fifi dobivao packove tipa tri napadaca ratinga 80+, pa vezna i obrambena. Ove godine toga nije bilo. Objašnjenje je da je ovo nova igra, svi koji startamo smo osnivaci igre. Ne zele nikakvu poveznicu s fifom. Ne daju mi niti onih 4800 fifa pointsa u komadu kao do sada vec su ih podijelili na 3 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2023 9:25 (movie).
12 godina
EA Sports FC24

Ja sinoć bezveze odem pogledat kad izlazi novo govno, a ono preload i piše 22. 9. da mogu početi igrati.

U 23 sam uživao prvih mjesec dana, a ovo ostalo je bilo paćenje.

Moram se pohvaliti da sam svo vrijeme igrao bez presinga.

Uključio sam ga možda 5 puta na početku, i to onaj predefinirani.

Kasnije kad sam složio svoju formaciju i postavke, nikakav jebeni presing nisam palio.

MRZIM presing!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
acmilan2 kaže...

Za razliku od prošle fife u ovoj nisi imao nista za odraditi da bi u fc24 dobio bilo kakav pack. Nemoj pisati gluposti. Svaki dan odigram sve sbc koji se nude. Furaju se da startamo od nule i nema niceg sto je bilo sve ove godine. Nista se iz fife23 ne prebacuje u fc24 osim fifa pointsa. Do sada su se dobivali packovi na osnovu toga koliko si igrao prethodnu fifu a zadnja dva tjedna isli su sbc koje si rjesavao i onda si u novoj fifi dobivao packove tipa tri napadaca ratinga 80+, pa vezna i obrambena. Ove godine toga nije bilo. Objašnjenje je da je ovo nova igra, svi koji startamo smo osnivaci igre. Ne zele nikakvu poveznicu s fifom. Ne daju mi niti onih 4800 fifa pointsa u komadu kao do sada vec su ih podijelili na 3 mjeseca.

Oprosti, sad sam provjerio, krivo sam skuzio. Da, znaci trebat ce grindati... jbg

Kovačić
16 godina
EA Sports FC24

Izašao web app

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2023 19:22 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
acmilan2 kaže...

Naravno da si imao, još napadaš čovjeka da piše gluposti.

join the club 1, 2 pa 3 su bili objectivei di si dobivao 83*5 i 84*5 packove u NEXT YEAR'S ultimate teamu.

Za nekog toliko fanatičnog za ovaj poluproizvod od igre, you failed....

11 godina
movie kaže...
acmilan2 kaže...

to jednostavno nije istina, rjesavao sam objective za packove u novoj igri ove godine

16 godina
EA Sports FC24

Jel još netko ima 0 fifa pointsa iako ste preorderali ultimate edition?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dodinho kaže...

Od 22og koliko sam ja shvatio će bit pointsi, i općenito mogućnost kupovanja packova.

16 godina
jopis kaže...

Naravno da si imao, još napadaš čovjeka da piše gluposti.

join the club 1, 2 pa 3 su bili objectivei di si dobivao 83*5 i 84*5 packove u NEXT YEAR'S ultimate teamu.

Za nekog toliko fanatičnog za ovaj poluproizvod od igre, you failed....

Istina. Sad sam pogledao u igru i vidio. Nisam igrao fifu zadnja dva tjedna pa nisam skužio da ima to u objectivesima. Svaki dan upalim fifu u 19h kada se mijenja sadržaj za SBC i odradim sve SBC i ugasim igru. Ne znam kako nisam to išao gledati. Složio sam i Mbappea i nisam s njim odigrao još niti jednu utakmicu. Stoga, moj previd i moja isprika.

16 godina
Dodinho kaže...

Tih 4600 fifa pointsa dobiješ kada pokreneš igru a ne web app. Ove godine nećeš dobiti u komadu pointse već svaki mjesec po 1600 fifa pointsa sljedeća tri mjeseca. 

edit: sada sam pročitao da će samo PC igrači dobiti pointse na tri rate a konzolaši sve odjednom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2023 19:25 (movie).
12 godina
EA Sports FC24

Ja sam odradio SBC-ove i objectivse, dobio sam ništa. Nemojte sad mene napadati zbog toga, ispričao sam se čovjeku jer nisam ništa dobio. Da sam nešto dobio, već bih rekao. Dal se nešto sje*alo tamo? Moguće. To je EA, nije to nista novo.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
acmilan2 kaže...

Ja sam odradio SBC-ove i objectivse, dobio sam ništa. Nemojte sad mene napadati zbog toga, ispričao sam se čovjeku jer nisam ništa dobio. Da sam nešto dobio, već bih rekao. Dal se nešto sje*alo tamo? Moguće. To je EA, nije to nista novo.

Pa jesi ušao u igru? Nisi. Kak bi onda dobio?

22-og, ingame, pisalo je na nekoliko uk i us sajtova. Ak lažu oni, lažem ja.

14 godina
EA Sports FC24

Ako platim 1 mjesec EA play, mogu li pokrenut igru prije nego je narucim i dodam u Origin ili mora biti preorderana da je mogu pokrenut?

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
16 godina
Jack Black kaže...

Ako platim 1 mjesec EA play, mogu li pokrenut igru prije nego je narucim i dodam u Origin ili mora biti preorderana da je mogu pokrenut?

Plati 1 mjesec i igraj 10 sati. Poslije kupiš igru i nastaviš dalje igrati.

10 godina
U koliko sati po našem vremenu se igrica može pokrenut sutra na PC-u?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
playjob kaže...
U koliko sati po našem vremenu se igrica može pokrenut sutra na PC-u?

Mislim da je po lokalnom vremenu u ponoć već večeras.

Koristite blage riječi i jake argumente
10 godina
Sad sam uzeo EA Play Pro i stoji da mogu igrat tek od 6h sutra ujutro, ali to je to. Hvala puno!
14 godina
playjob kaže...
Sad sam uzeo EA Play Pro i stoji da mogu igrat tek od 6h sutra ujutro, ali to je to. Hvala puno!

Jel je mozes stavit skidat vec danas pa loadas samo sutra?

VISCA BARCA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice