Mozete li mi preporuciti koju igru s dramaticnom pricom.Presao sam Assassins creed i fahrenheit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozete li mi preporuciti koju igru s dramaticnom pricom.Presao sam Assassins creed i fahrenheit
metro 2033
Max Payne.........
Max Payne.........
O cemu se radi u igri?
Max Payne.........
O cemu se radi u igri?
cek...cek... nisi igrao max payne?
Call Of Juarez ili Call Of Juarez: Bound In Blood (ako voliš westerne, obadva nastavka imaju dobru priču)
Call Of Juarez ili Call Of Juarez: Bound In Blood (ako voliš westerne, obadva nastavka imaju dobru priču)
Priša igra je odlicna
Igrao sam ali ne volim takav tip igrica u ratovima
Max Payne.........
O cemu se radi u igri?
Priča je super. Kao iz nekog filma s tematikom akcijske drame. Al, još je bolji način na koji je ispričana u igri. Svakako preporuka.
Max Payne.........
O cemu se radi u igri?
Priča je super. Kao iz nekog filma s tematikom akcijske drame. Al, još je bolji način na koji je ispričana u igri. Svakako preporuka.
Koji je dio naj
Max Payne.........
O cemu se radi u igri?
Koji je dio naj
Odigraj pa ćeš znat.
Još ne vjerujem da ima netko tko nije odigrao Max Payne-a.
WTF nikad nisi igrao Max Payne, pa to je jedana od najzescih igrica............
Neces promasit ni sa prvim ni sa drugim dijelom.............
WTF nikad nisi igrao Max Payne, pa to je jedana od najzescih igrica............
Neces promasit ni sa prvim ni sa drugim dijelom.............
Ok.Hvala pokusat cu nabaviti igru jeli moze raditi na win 7 jer neke stare igre ne mozu.I cuo sam za Max Payne ali nikad nisam imao zelju igrati ga
Sad sam se sjetio! Marc Eckos Getting Up: Contents Under Pressure (2006). Igra mi je svojedobno bila jedna od najboljih koje sam igrao (a i još je). Ne znam jesi li čuo za nju ili ju probao igrati ali igra ima izvrsnu političku priču (Mladi grafiti-artist traži ubojicu svog oca u gradu vođenom od strane korumpiranih političara). Igra mi je ostala u sjećanju i zbog fenomenalnog soundtracka.
ako te zanima prica moras igrat OVU igru
tu joj nije nijedna blizu
nikakav mw2 niti neznam sta
max payne i Indigo Prophecy nista drugo
ako te zanima prica moras igrat OVU igru
Naveo je u prvom postu da je prešao Fahrenheit/Indigo Prophecy.
haha ah mogu uzet ko ispriku da je kasno i da mi se vec polako muti u glavi od nespavanja
a evo vele da je ova slicna fahrenheit-u i preporucju ju okolo pa
ak mu se da nek proba
http://www.gamespot.com/pc/adventure/longestjourney2wt/review.html
Ma sve OK.
I meni se ponekad spava dok sam još aktivan na forumu, pa se ne zamaram sa čitanjem pojedinih tema na forumu od početka.