Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.956.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2

pa da to ti je u biti samo naprednija verzija Dote sa nekim dodacima koji su došli u HoNu i LoLu (teamspeak,serveri,neki ladder, reconnect itd.). Pa je bilo pitanje vremena kad će i DotA postati takva  {#}. Mislim da to nije loše samo što će biti opet potrebno vremena navići se na nove izglede. Jer sad svaki spell izgleda drugačije da se teže čovjek snalazi dok ne odigra 20-30 partija {#}. Sad kužim kad mi neko kaže za Dotu "kako išta vidiš tu od silnog šarenila"  {#}.

14 godina
neaktivan
Dota 2

ukrainci digli 1000000$ 

pogledajte slike decki djeluju jako mlado cak mi se cini da neko od njih ima i manje od 18 godina (po izgledu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ajde bas mi je drago za ukrajince, trebat ce im ta lova u tako bijednoj zemlji.

Bogu hvala da nije ova zuta bagra, zlo mi je od samog pogleda na takve gejmere.

WoT: GuntherPrien
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 18:31 (dedaa).
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

Jesi ti neki fail troll ili stvarno takav? Boze sacuvaj...

Bang!
16 godina
neaktivan
WindEmperor kaže...
dedaa kaže...

Jesi ti neki fail troll ili stvarno takav? Boze sacuvaj...

Nisam trol, reci mi sto ne valja u mojem komentaru?

Ajde ovo zuta bagra je malo okrutno ali jbg, forum je forum i imam pravo na svoje misljenje.

Ili ti mozda mislis da je Ukrajina zemlja prosperiteta i blagostanja?

WoT: GuntherPrien
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 18:54 (dedaa).
17 godina
neaktivan
Dota 2

E moj deda :D, to je ukrajinski tim, ali mislim da su trojica od njih Rusi. Inače je Na'Vi jako bogat tim kolko znam i mislim da sam negdje vidio da ga drži neki Ukrajinski milijarder. Inače rasturili su turnir i zaslužili pobjedu, moj favorit je bio ehome jer mislim da su imali najbolji početak turnira, ali svakako mi je draže da je dobio europski team.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

ehome i NaVi su zapoceli turnir sa 3-0 oba dvoje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Znam, ali hoću reć da je ehome baš deklasirao sve protivnike u tim prvim mečevima.

Potpis
15 godina
Dota 2

Jeste li se prijavili za betu? Kad bi Valve trebalo poceti slati invite?

Bang!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
null kaže...
ToMisLaW kaže...
alscaul kaže...
dedaa kaže...

Ako ne uzme F2P model nema teoretske sanse da opstane.

HoN i LoL su u punom zamahu te su jos besplatni, gledajuci ove filmice dota 2 izgleda ko ku*ac od ovce, vjerujem i mnogima tako.

Ljudi jednostavno nece htjeti opet davati lovu za jos jednog dota klona nego ce rade ostati na honu, ko ja, ili lolu.

kladim se da nece biti f2p... gle koliko su para bacili na ovaj turinr u svrhu marketinga

za jos jednog dota klona

cuj za klona.. pa HoN  i LoL su klonovi dote , a dota 2 je nastavak od dote...

i bice FTP , nemora znacit da ce oni zaradit prodajom igre..

kako youtube , facebook nista se neplaca a zaraduju ...

ja bi prije rekao da je DotA 2 Patch na DotA-u, jer ja ne vidim razliku u te dvije igre osim grafike i nekih dodataka.

Dota2 nije klon niti patch za originalnu Dotu, vec nasljednik dok su Demigod, HoN, LoL, Rise of Immortals... klonovi, isto kao sto je Diablo2 nasljednik originalnog Diabla a sve ostalo klonovi, doduse kod Dote je citava stvar ipak malo kompliciranija nego kod Diabla ali na kraju se sve ipak moze svesti na taj zakljucak...

hellraiser1110 kaže...
Zodiak kaže...

Znam, ali hoću reć da je ehome baš deklasirao sve protivnike u tim prvim mečevima.

I ja sam malo pratio i mogu rec da je u finalu za svakog tko se malo razumije apsolutni favorit bio NAVI - decki su, za razliku od EHOME-a (a ima tu svega) apsolutno deklasirali sve iz redovnog dijela i probili se u finale bez izgubljenog matcha, a onaj mulac pupey/ pupeth ili kako se vec zove je po meni vjerojatno najbolji igrac turnira - dokazo ono sta ja odavno tvrdim odavno: Chen je zvijer od heroja, naravno u pravim rukama...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 16:15 (dado8).
14 godina
neaktivan
dado8 kaže...

I ja sam malo pratio i mogu rec da je u finalu za svakog tko se malo razumije apsolutni favorit bio NAVI - decki su, za razliku od EHOME-a (a ima tu svega) apsolutno deklasirali sve iz redovnog dijela i probili se u finale bez izgubljenog matcha, a onaj mulac pupey/ pupeth ili kako se vec zove ja po meni vjerojatno najbolji igrac turnira jer je apsolutno dokazo ono sta ja odavno tvrdim odavno - Chen je zvijer od heroja, naravno u pravim rukama...

Moram se složit da je Na'Vi bio definitivno najbolja ekipa na turniru (iako sam navijac MYM-a :) i ne simpatiziram Na'Vi uopce ) i svakako su zaslužili taj novac jedino neznam zasto im LoH stalno igra support heroje T_T . 

14 godina
neaktivan
Dota 2
coopeR

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

http://uk.games.ign.com/articles/118/1189750p1.html

Dota 2 pobijedila na IGN people's Choice Award :D

Nothing is true, Everything is permitted!

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kuys kaže...

A meni je jucer neki tip rekao da nije izasla.

Pa kako ce dobiti nagradu ako nije izasla?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Kuys kaže...

Pa nije nijedna igra izašla još... To je bilo glasanje vezano uz najdražu igru na Gamescomu

16 godina
protjeran
Kuys kaže...
Mentalist kaže...
Kuys kaže...

Pa nije nijedna igra izašla još... To je bilo glasanje vezano uz najdražu igru na Gamescomu

Znaci moglo se glasati i za igre koje ne postoje uopste, a glasali su ljudi koji su vidjeli 3 screenshot-a?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Dota 2

lol pa di ti živiš? Ne da je bila prezentirana igra, nego je bio turnir s najboljim ekipama na svijetu uz prize pool od 1.6 milja $

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kuys kaže...

lol pa di ti živiš? Ne da je bila prezentirana igra, nego je bio turnir s najboljim ekipama na svijetu uz prize pool od 1.6 milja $

Aha, oprosti, ja sam mislio da mogu glasati svi, a ne samo oni koji su dobili silne pare od proizvodjaca.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Ček jel ti to mene trollaš il? Pa samo su ekipe dobivale pare a glasat je mogo ko želi...

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kuys kaže...

Ček jel ti to mene trollaš il? Pa samo su ekipe dobivale pare a glasat je mogo ko želi...

Mogu li igrati ljudi kod kuce ili se samo igralo na tom turniru?

17 godina
neaktivan
Dota 2

Ma pusti ga vidiš da se pravi blesav.

Potpis
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dado8 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Tko ovdje ima najviše iskustva, sati i znanja u Doti da me pouči jednom kad izađe Dota 2 ili ako upadnemo u betu. Ajde ljudi da čujemo koliko imate sati i koji heroji vam najbolje idu? A ako bude tutor sistem da bolji igrači uče nas početnike u Doti, vjerojatno ćete i vi profitirat iz toga.

ako ulovim vremena i ako me ne zagnjave previse RL obveze i rado cu uzet pod okrilje jos jednog padawana{#}

s obzirom da obožavam dotu i jedva iščekujem dotu 2 i meni će trebati neke pripreme iako ni u doti nisam bio neki super igrač pa ako bi me netko mogao malo ufurati u to itd. bio bih mu zbilja zahvalan

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
15 godina
Dota 2
haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<&a
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Je li neko od sa bug.hr-a dobio beta key mozda? {#}

Ja znam par srba koji su dobili invajte. Steta, samo 100k ce 'navadno' 'kasnije' dobiti kljuceve. Od 500k prijavljenih. Nista za mene izgleda...

0 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...
Ajde mi lijepo objasni, meni iskusnom igracu dote od 2006 god. Sto je drugo nego usminkani klon sa nekim novim mogucnostima.

Cijenim misljenja od takvih poput tebe, ajde mi definiraj rijec nastavak i objasni po cemu je dota 2 "nastavak" dote a ne klon.

Ne postoji, niti ce ikada postojati nekakva varijanta dote (dakle hon, lol, D2) koja ce iole moći parirati originalnoji DotA-i.

Jednostavno nema teoretske šanse da netko pogodi takav warcraftov engine, (ne)balans heroja, količinu varijabli, igrivost, jednostavnost i bug-ovitost (namjerni bugovi - recimo crixov burrow strike s kojim se moš "portat" preko unpassable terraina, iskorištavanje foga itd). Svi koje znam da igraju dotu i da su probali igrat hon, lol itd su rekli da je to sve u odnosu na dotu smeČe.

Odigrao sam bar 6-7 tisuća partija, dakle 5x5 onlin (battle.net, garena, ICCup) plus bar soma protiv AI-ja i nisam vidio ništa što bi me (ili bilo koga iz mog "klana") privuklo na ovu Dotu2. A poprilično smo detaljno pratili Na'Vi (koji je na kraju i dobio taj turnir) tako da ne pričam bezvez.

Naravno da nije nastavak, bez obzira na IceFroga, to je samo uljepšana dota s dodanim glupostima tipa teamSpeak (ingame) i kojekakvi nepotrebni dodaci.

Dota je ko nogomet, mogu postaviti kameru kod gola (ili mikročipove u lopte) da vide jel lopta prešla crtu ili ne, no sa time uništavaju čar, ali upravo je to nogomet, tako i dota, hoće li te izbacit ili ne, pa oce li laggat zbog skypea ili ce dropat nekog iz teama.. oce li te 3 puta za redom bashat ili ne.. Zato se dota igra.

Unatoč kvaliteti ovog projekta, a zaista mislim da to neće biti loša igra, ipak će dota ostati dota.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
neaktivan
Dota 2

A jesi ga nadrobio. :D

Tebi je čar igranja DotAe konstantan lagg, dropanje, plugganje, zastarijeli engine, očajna grafika, očajan UI... da ne nabrajam...

Nadam se da će sve to ispraviti i nadodati još brdo stvari. Meni je HoN idealan, ali sam ga se polako zasitio pa želim nešto novo.

Ne ide mi u glavu kako se nekom može sviđat DotA, a ne sviđat HoN koji je u svakom aspektu bolji.

Evo ajde reci jednu prednost DotAe nad HoNom ili DotAom 2, molim te!

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

5 0 hvala 0
15 godina
Nuclear kaže...

A jesi ga nadrobio. :D

Tebi je čar igranja DotAe konstantan lagg, dropanje, plugganje, zastarijeli engine, očajna grafika, očajan UI... da ne nabrajam...

Nadam se da će sve to ispraviti i nadodati još brdo stvari. Meni je HoN idealan, ali sam ga se polako zasitio pa želim nešto novo.

Ne ide mi u glavu kako se nekom može sviđat DotA, a ne sviđat HoN koji je u svakom aspektu bolji.

Evo ajde reci jednu prednost DotAe nad HoNom ili DotAom 2, molim te!

Neznam zašto "bolju" grafiku smatraš prednost? To što -da bi ekvivalent lichu u honu (plague rider?) pobaco sve svoje spellove mora zasvijetljet pol ekrana na 10 sekundi - trebaš kolko tolko jaku grafiku , da ne kažem cijelu konfu, ne mora nužno biti prednost HONa ili D2 naspram doti. remember tetris anyone?

HoN ima te fensi drlj mrlj ušminkane stvari koje nisu uvijek prednost. Što se lagga i dropa tiće, neznam preko čega igraš online, ja igram preko ICCupa (koji vodi statistiku i broji ti leave kojeg svi vide kada joinaš u game.), ima preko 7k usera online evo sada u 7.34(329384 ukupno registriranih playera), lagga gotovo da i nema i ima reconect tool,... drop i dc ne ovisi o igri pa neznam kako je to prednost hona il D2? nekom pukne veza netko rage qq-a i jbg..

Šta ako ja igram D2 i nonstop se DC-am šta je onda D2 loša igrica??

Nekako je to sve skup osobnih preferenci. Igram dotu vec 5? godina i nisam se zasitio, to je također prednost. I Hon i lol i D2 su kopirali dotu, dakle dota je super "igrica", dakle pokušali su napraviti "bolju" dotu no ipak ima više igrača dote nego lola, hona skupa, tako da sudeći po svemu nisu usjeli.

Više je igrača dote odustalo od igranja zbog Garene nego zbog lola i hona. trust me.

Moje mišljenje jest da su Hon (za lol neznam) i D2 super projekti koji nažalost, iako su kopije dote, nemaju previše veze sa dotom. Glavna prednost dote, dakle njena jednostavnost - što enđajna što grafike- tebi je mana?!.

Iako ima puno mana, naravno, no dota je super zbog svega toga skupa, i kad promijeniš jednu stvar to više nije to.. uzmi samo animaciju heroja, pa ja sam 3 godine "učio" kako kripat s kojim herojem i last hitat..

Al vidi se da ti "mrziš" dotu, neznam šta ti je skrivila, al ja ne mrzim hon, dapače odigram svako tolko ali to je sasvim druga igra..

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 8:01 (ivan dragi).
16 godina
neaktivan
Dota 2

DotA ima ono 'nesto' sto DotA2 nikad nece imati (niti hon i lol, ali oni su potpuno druga prica). A to je da je napravaljena da uveseli igraca a ne da zaradi, i to joj se vidi. Mnogi game developeri bi ubili da to 'nesto' samo tako mogu implementirati u igru.

- Rekao je The Butcher mislim 2009-e kad je usporedjivao COD:MW2 i BF

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

I mene nekad hvata DotA nostalgija ali sta sad..cinjenica je da su dotu pokrile (ne potpuno) bolje, naprednije i kvalitetnije igre TOCKA

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

I mene nekad hvata DotA nostalgija ali sta sad..cinjenica je da su dotu pokrile (ne potpuno) bolje, naprednije i kvalitetnije igre TOCKA

točno... nemaju validne argumente fanboyi pa se vrte u krugu i pokušavaju napraviti filozofije iz nostalgije i gluposti....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice