Ja sam ispunio survey is sve ali ništa,usput ako neko ima jedan dodatni key tek toliko da vidim i iskusim gameplay bio bi zahvalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam ispunio survey is sve ali ništa,usput ako neko ima jedan dodatni key tek toliko da vidim i iskusim gameplay bio bi zahvalan.
Svako ko upadne u betu ce dobiti 3 keya da podijeli prijateljima , pa ak upadnem eto ti jedan primjerak ;)
Svako ko upadne u betu ce dobiti 3 keya da podijeli prijateljima , pa ak upadnem eto ti jedan primjerak ;)
Ma dobit cemo mi svi znas sta... frisku figu
btw ovi zadnji heroji djeluje predobro
Ukoliko netko upadne, nadam se da ce bit dovoljno velikodusan pa da da pokoj primjerak nama, siromasnoj bug online zajednici. Ne zbilja, da mi netko samo posudi beta key, zapamtio bi mu ime do kraja zivota
Dao bi ja da imam keyeva, ali sam istog trena podijelio frendovima, ali vidio sam neku poruku od icefroga da će navodno svi postojeći beta testeri dobiti još keyeva tako da možda uspijem izdvojit.
Dao bi ja da imam keyeva, ali sam istog trena podijelio frendovima, ali vidio sam neku poruku od icefroga da će navodno svi postojeći beta testeri dobiti još keyeva tako da možda uspijem izdvojit.
sta sam rekao, ovima sta su vec dobili jos a nama ostalima figa
bilo bi posteno, zapravo bilo bi fora da se vama koji ste imali srece upast u betu slozi nekakav ladder pa da se boljima dijele key-evi umjesto da se svima dijeli kapom i sakom i to samo stoga sto su imali srece upast...
Navodno je počeo drugi val beta keyeva pa ak netko ima višak prosljedite mi.
ja jos nisam dobio key:(
ispunio sam survey odmah kad mi je dosao
Gdje ste se prijavili za taj survey?
Gdje ste se prijavili za taj survey?
http://blog.dota2.com/2011/10/the-sleeping-dragon-wakes/
Sve ti pise .
Btw jel dobio ko jucer inv ?
ja jos dan dans nisam dobio :(
Navodno je počeo drugi val beta keyeva pa ak netko ima višak prosljedite mi.
nije jos poceo , bit ce na njihovoj stranici kada pocne
Eo link kada je prvi bio:
http://blog.dota2.com/2011/11/your-time-has-come/
BTW. ako neko ima/bude imo key viska nek mi posalje u poruke :)
Nisam ni ja još ništa dobio, pa eto, ako netko ima key viška, slobodno mi pošalje. Sve je stvar dobre volje i kolegijalnosti tu na forumu. Lijep pozdrav!
Prodajem dota 2 beta key, može detaljniji dogovor na PM!
nacekat ces (cemo) se...
Jos uvijek bez invite'a , lud sam vise. -_-
Ako kojim slucajem dobim invite (yeah right) podijelit cu jedan key tu na forumu jer vidim da je pun k ljudi nestrpljivo isto ko i ja . :D
Koliko sam iscekivo skyrim..a na kraju ispada da mi je time-killer do dote 2 zzz
Jos uvijek bez invite'a , lud sam vise. -_-
Ako kojim slucajem dobim invite (yeah right) podijelit cu jedan key tu na forumu jer vidim da je pun k ljudi nestrpljivo isto ko i ja . :D
evo i ja se pridruzujem akciji...
steam - shockrebmx
steam - shockrebmx
kad bi imao key rado bi ti se pridružio :)
ja se mucim na google.russia ocu naci stogod :D
steam - shockrebmx
Haha "mutavo mi solo" - znas kako to nama koji ne mozemo igrat zvuci eeeee ..bi ti se pridruzio rado samo da mi je keya
Nudin sexualne usluge za jedan beta ključ. Iman teoretsko znanje o sexu. Fala lipa.
Ja nudim LoL acc lvl 30 s vise od polovice heroja otkljucanih, dobar dio za 6300 IP za beta kljuc!:D
Ja nudim LoL acc lvl 30 s vise od polovice heroja otkljucanih, dobar dio za 6300 IP za beta kljuc!:D
brate nema ti to smisla-sad će uskoro open beta...
Tocno 3002 igraca online, a prije nekih tjedan i po je bilo oko 2100 HOPE