Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
4ucker kaže...
U tom slučaju, prilično je retardirano i trebalo bi skloniti mogućnost korištenja kroz Linken's.

Fazon je u tome što ne mogu napraviti da Linken's u potpunosti countera nekog heroja. I Doom ima LVL??? Death.

Ako svjesno idu degenizirati igru, neka to urade sa stilom i zadrže kontinuitet. lol

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Onjegin kaže...
4ucker kaže...
Schweini7 kaže...

Kako prijaviti bug?

Naime u Ability draft, Sven+DK ulti = attackovi od zmaja ostaju na mjestu gdje stoji i tek rade dmg kad se ciljani unit sudari s njima.

Možda je bug, možda nije, ali Razorov dmg drain ide kroz Linken's.. Why?

Do sad je uvijek bilo tako i prilično sam siguran da nije bug.

U tom slučaju, prilično je retardirano i trebalo bi skloniti mogućnost korištenja kroz Linken's.

Uopce nije retardirano, dapace, takvi primjeri su razlog zasto je dota tako napredna, zanimljiva, i igrana, jednostavno te neke male stvari daju ogroman car igri, za razliku od LoL-a u kojem je sve po spagi, u doti nije i zato ju obozavam.

LoL acc THCJoshi
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Uopce nije retardirano, dapace, takvi primjeri su razlog zasto je dota tako napredna, zanimljiva, i igrana, jednostavno te neke male stvari daju ogroman car igri, za razliku od LoL-a u kojem je sve po spagi, u doti nije i zato ju obozavam.

Voliš li ti biti Weaver? Ja volim.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Previše se jadaš.

Nije imba i bok. Sve se može counterati, pa tako i razor, weaver i svi ostali "op" heroji

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Jonja kaže...

po tvome, onda i ulti od Beastmastera, Banea itd. ne bi trebao ici kroz BKB, jer se to tebi ne sviđa...

A kada bi to uveli, e onda bi se zalio zasto ne ide kroz bbk,  jer opet ne valja kada igras sa tim herojima...

13 godina
neaktivan
Dota 2

Svaki put kad ga vidim nasmijem se :D

haha

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
4ucker kaže...
Jonja kaže...

po tvome, onda i ulti od Beastmastera, Banea itd. ne bi trebao ici kroz BKB, jer se to tebi ne sviđa...

A kada bi to uveli, e onda bi se zalio zasto ne ide kroz bbk,  jer opet ne valja kada igras sa tim herojima...

Ama stvar je jednostavna. Zna se kakav bi tip spellova Linken's po pravilu trebao blokirati.

15 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ama stvar je jednostavna. Zna se kakav bi tip spellova Linken's po pravilu trebao blokirati.

Pa fino pise: Blocks most targeted spells once every 17 seconds.

http://dota2.gamepedia.com/Linken's_Sphere

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

haha

Ne znam da li se smijati ili plakati. Da ne govorim o komentarima koji su mi usadili tumor u tijelo. lol

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Zna se?

I sad, jer je velika večina single target spellova blokana, moraju biti blokani svi, jer eto, zna se šta se bloka.

14 godina
neaktivan
4ucker kaže...
chaselol kaže...

haha

Ne znam da li se smijati ili plakati. Da ne govorim o komentarima koji su mi usadili tumor u tijelo. lol

Decko je ispao nekulturna seljacina, zalosno

13 godina
neaktivan
Dota 2

Kenjate puno samo zato sto je lik srbin, nista vise. {#}

Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Kakav stručnjak za psihoanalizu i međuljudske odnose, ništa više.

Btw. o čemu ovisi brzina učitavanja shopa in-game? Viđao sam kod drugih da učitava prilično brzo, a imaju lošije računalo od moga, a i lošiju internetsku brzinu.

14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

A to si zakljucio po cemu?

13 godina
neaktivan
Dota 2

Auh sto kenjate yebote {#}

Vi kao ne bi reagovali kad bi razbili Na'vi, te naduvane likove? Te iste likove koji su prvi poraz dozivili od vas? Ma daj......

Ovo je bila iskrena reakcija od njih, nista vjestacko a to je rijetkost! 

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Auh sto kenjate yebote {#}

Vi kao ne bi reagovali kad bi razbili Na'vi, te naduvane likove? Te iste likove koji su prvi poraz dozivili od vas? Ma daj......

Ovo je bila iskrena reakcija od njih, nista vjestacko a to je rijetkost! 

Da, bas se cini prikladno jeb** mu mater i sve zivo samo zato sto smo ih dobili...

14 godina
neaktivan
Dota 2

iskrena reakcija? ne, ovo je čist seljačizam.

naravno da ćeš ovakav "uspjeh" proslaviti i vikom i deračinom ako treba, ali ovo slanje u pi*ku materinu je jadno. i onda kasnije još, licemjerno, ide važno čestitati suparničkoj ekipi.

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

iskrena reakcija? ne, ovo je čist seljačizam.

naravno da ćeš ovakav "uspjeh" proslaviti i vikom i deračinom ako treba, ali ovo slanje u pi*ku materinu je jadno. i onda kasnije još, licemjerno, ide važno čestitati suparničkoj ekipi.

Svi znaju kad Seb Vettel pobijedi da ode psovat boga, materu, Isusa, djecu i mrtvog oca svim ostalim vozačima F1.

Zato jer je to iskreno.

11 godina
neaktivan
Dota 2

Zna neko kako mogu kupiti nekoliko keyeva pomoću paysafecard iz Hrvatske i koji su sve paketi (za koliko kuna mogu uzeti) dostupni?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
noobfromhell kaže...

Zna neko kako mogu kupiti nekoliko keyeva pomoću paysafecard iz Hrvatske i koji su sve paketi (za koliko kuna mogu uzeti) dostupni?

bolje nadi nekoga tko ima karticu, i plati njemu..

11 godina
neaktivan

Znaci nije moguce uzeti ili je dosta komplicirano ?

15 godina
neaktivan
Dota 2

Moguce je uzet ali moras kupovat sa slovenskog storea http://store.steampowered.com/?cc=si

i kad ti javi gresku da nemozes moras pisat supportu da ti to rjese, i onda ces moci kupovat sa paysafecardom

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dota 2

addaj mene FarmWithMe acc sa Pikachuom na avataru mogu ti prodat 20ak keyeva ako hoces.

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

svi koji niste imali prilike biti u poziciji kao sto je on, da ste na vrhu postolja, partije, utakmice protiv protivnika za koje imate užasni respekt, ne razumijete zašto je lik tako reagirao. To je iskrena rekacija iz srca, to je čisti adrenalin. Reakcije su svakave, netko psuje, netko skače/pleše, neki počnu plakati... ne znam lika ali ga razumijem. Pa prije nego počnu uvrede bolje se zapitajte da li ste vi ikada bili i takvoj situaciji i sto bi napravili.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

svi koji niste imali prilike biti u poziciji kao sto je on, da ste na vrhu postolja, partije, utakmice protiv protivnika za koje imate užasni respekt, ne razumijete zašto je lik tako reagirao. To je iskrena rekacija iz srca, to je čisti adrenalin. Reakcije su svakave, netko psuje, netko skače/pleše, neki počnu plakati... ne znam lika ali ga razumijem. Pa prije nego počnu uvrede bolje se zapitajte da li ste vi ikada bili i takvoj situaciji i sto bi napravili.

sve to stoji, ali slanje u pi*ku materinu nekoga dok ga gledaš ravno u oči - no, thanks. razumijem i ono naslađivanje, ustajanje, deranje ali ovo mi je ipak malo previše.

17 godina
Dota 2

Ja se ne slazem s tim, kao ni bilo kakav shittalk, koga je sve vise u doti.

Strasno me zivcira kada poslje 65 min igre, gdje tjesno zavrsi lik napise ez. Koja mahuna ti je bilo easy? ako igra zavrsi u 15-20 min razumijem...

I ono deranje, ne mogu shvatiti, jos im ide pruziti ruku, jadno.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
goodye kaže...

Strasno me zivcira kada poslje 65 min igre, gdje tjesno zavrsi lik napise ez. Koja mahuna ti je bilo easy? ako igra zavrsi u 15-20 min razumijem...

Ja imam običaj da se dreknem kad dobijem poen kad igram rukometa.

Ali da se derem zbog igre u kojoj sam klikao mišem po mapi, rofl.

A to EZ napišeš samo da zezaš protivnika. Pa svaki meč Dote je ez zato što je to igra koja većinom ne iziskuje neki napor. 

14 godina
Dota 2

Ne znam zašto lupate TD-ove Ognjenu, pa naravno da će čobjeku koji ima preko 2k sati Dota biti lagana. Stoga ima i pravo da zaf*kava one koji su manjeg skilla od njega.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
goodye kaže...

EZ

17 godina

GG noob

reported

uninstall

cyka

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice