Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Dojitza kaže...

Upravo takvo ponašanje je razlog uvođenja tog kada se kupuje iz shopa...

Pa nije Valve od jučer.

Hajde malo objasni molim te?

Prodajem nesto za 50 keyeva, imam covjeka ceka. On fino skokne do marketa, kupi keyeve i kad treba da ih iskoristi - KITA!

Ne razumijem, gdje je tu problem? Jos pogotovo kad doda novac na steam wallet gdje nista nije bilo..... 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Dojitza kaže...

Upravo takvo ponašanje je razlog uvođenja tog kada se kupuje iz shopa...

Pa nije Valve od jučer.

Hajde malo objasni molim te?

Prodajem nesto za 50 keyeva, imam covjeka ceka. On fino skokne do marketa, kupi keyeve i kad treba da ih iskoristi - KITA!

Ne razumijem, gdje je tu problem? Jos pogotovo kad doda novac na steam wallet gdje nista nije bilo..... 

Key je napravit za otključavanje chestova, a ne za trejd...

Tu je problem

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Uz, naravno, sigurnosne razloge, Valve vjerojatno želi potaknuti ljude da iz store-a kupuju za sebe, a ne za trade.

Je mučki od njih, al šta je tu je.

Što se tiče sigurnosnih razloga, tu već ima malo smisla.

Npr. Sad neki lik nabavi (ukrade, scamma..) tvoj account i vidi da imaš nešto para gore.

Uh-oh nice, idem sada dok nije promijenio pw kupit keyeve i trejdat si.

Ali BAM - not tradeable.
Po meni je vrlo zgodno što se nemože napraviti refund, iako oni, kao štite svoje korisnike :)

Sistem - 2 refunda godišnje sa rokom od tih 7 dana dok nije tradeable bi bilo sasvim ok.

Bottom line, Valve je više zabrinut za novce nego što je za korisnike.

13 godina
neaktivan
Dota 2

ali nema smisla jer je lik bukvalno stavio kesh na steam wallet i onda kupio, mada to je volvo, gdje prestaje realnost pocinje volvo

Glupost, njih interesuje samo novac a i kad hoces da ga potrosis ne mozes kako treba ;P

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

ali nema smisla jer je lik bukvalno stavio kesh na steam wallet i onda kupio, mada to je volvo, gdje prestaje realnost pocinje volvo

Glupost, njih interesuje samo novac a i kad hoces da ga potrosis ne mozes kako treba ;P

Sta ljudi jos koriste store? pored  marketa? koji je jeftiniji i ne treba se cekati odreden period za trejd .

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
13 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Sta ljudi jos koriste store? pored  marketa? koji je jeftiniji i ne treba se cekati odreden period za trejd .

Ma naletio sam na glupog amera koji ne vjeruje u market nego samo u store... 

11 godina
neaktivan
Dota 2

Sta da kucam u konzolu da iskljucim ovo sto sam ukucao. A ukucao sam da mi je uvek prikazan koji mi je fps latensi i jos nekih nebitnih sitnica ?????????

dasdas
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JusticeKnife kaže...

Sta da kucam u konzolu da iskljucim ovo sto sam ukucao. A ukucao sam da mi je uvek prikazan koji mi je fps latensi i jos nekih nebitnih sitnica ?????????

Ukucaj u konzolu

net_graph "0"

ali mislim da bi trebalo raditi i sa F10, nisam siguran 100%.

Ako zelis opet da se poakzuje ukucaj 1 umjesto 0.

Ne znam zasto ti smeta, u mene je nonstop ON, cisto da vidim kakvo je stanje...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 19:21 (goodye).
14 godina
goodye kaže...
JusticeKnife kaže...

Ne znam zasto ti smeta, u mene je nonstop ON, cisto da vidim kakvo je stanje...

Na manjim rezolucijama ti prekrije doslovno pola ekrana.

Say hello to my little friend
17 godina
Dota 2

Net graph se moze customizirat.

Ako hocete da izgleda ovako,

Evo link

0 0 hvala 1
17 godina
Ramo kaže...

Net graph se moze customizirat.

Ako hocete da izgleda ovako,

Evo link

Koju rezoluciju koristis?

zanima me kako dobiti onaj prazni dio izmedu slike heroja i minimape, ja koristim 1680x1050 i nemam toga dijela :(

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Koju rezoluciju koristis?

zanima me kako dobiti onaj prazni dio izmedu slike heroja i minimape, ja koristim 1680x1050 i nemam toga dijela :(

Ja koristim 1920*1200 i imam taj dio, a da nisam radio ništa specijalno da ga dobijem.

Vjerojatno je u pitanju samo rezolucija, jer na većim ima mjesta za prazan prostor.

Ispravak: Nemam ga, puno je manji :(

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 12:35 (Dojitza).
17 godina
Dota 2

Da, malo sam istrazivao, 16:10 nemaju taj dio, ni 4:3, stavise prikazuje se puno manje praznina, dok 16:9 imaju. Hvala u svakom slucaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Nije da se hvalim ali ja sam Rank #1 forever !! Volim ove bugove i ovaj beast event bit ce $$$$$ ka u prici :)

Medusa x6 divine !

1 4 hvala 0
17 godina
Dota 2

91 midnuta 9:3 kilovi lol

ubij se

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
goodye kaže...

ubij se

Ovo gore sta sam napisao rank #1 nadam se da si shvatio kao salu jer ovo je ipak bug party , ako nisi shvatio poantu slike i onoga sta sam napisao prije bi tebi rekao da se pokopas , a ne ubijes :)

17 godina
Dota 2

Postoji li neka opcija ili tipka da fiksiram stalno kameru na heroju (nešto tipa LoL)? Jer se ovako često puta pogubim od akcije i nemam pojma šta se dešava.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 18:36 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Postoji li neka opcija ili tipka da fiksiram stalno kameru na heroju (nešto tipa LoL)? Jer se ovako često puta pogubim od akcije i nemam pojma šta se dešava.

Zato i imas f1 botun. Ja ga konstantno spamam dok sam u borbi i dok nisam u borbi, neznam iz dote 1 mi uslo u naviku.

LoL acc THCJoshi
17 godina
razbijac kaže...
goodye kaže...

ubij se

Ovo gore sta sam napisao rank #1 nadam se da si shvatio kao salu jer ovo je ipak bug party , ako nisi shvatio poantu slike i onoga sta sam napisao prije bi tebi rekao da se pokopas , a ne ubijes :)

Poanta slike?

Na slici se vidi da je igra trajala 91 minut i da je musa upravo postigla duble kill, znaci rezultat do 91 minute je bio 10 kilova.

Znaci da ste vas 7 farmali 90 minuta.

Ja osobno ne shvacam poantu slike, a mislim ni ostali

13 godina
neaktivan
goodye kaže...
razbijac kaže...
goodye kaže...

ubij se

Poanta slike?

Na slici se vidi da je igra trajala 91 minut i da je musa upravo postigla duble kill, znaci rezultat do 91 minute je bio 10 kilova.

Znaci da ste vas 7 farmali 90 minuta.

Ja osobno ne shvacam poantu slike, a mislim ni ostali

Cekaj jel ti mene zezas ili ??? ovo sta sam stavio je cisti sprd , a po treci put ti kazem BUG AFK PARTY !

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 18:49 (razbijac).
15 godina
neaktivan
Dota 2

19.3 izlazi dokumnetarac ˝Free to Play˝ o Dota pro igračima i općenito o competitive sceni, bit će besplatan za download na Steamu...uz to moći će se kupiti Competitor Pack koji donosi razne stvarčice :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.2.2014 20:17 (Swen91).

4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Napokon da je Đelo i nama nešto izabrao!

13 godina
neaktivan
Dota 2

Kako prijaviti bug?

Naime u Ability draft, Sven+DK ulti = attackovi od zmaja ostaju na mjestu gdje stoji i tek rade dmg kad se ciljani unit sudari s njima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Kako prijaviti bug?

Naime u Ability draft, Sven+DK ulti = attackovi od zmaja ostaju na mjestu gdje stoji i tek rade dmg kad se ciljani unit sudari s njima.

Možda je bug, možda nije, ali Razorov dmg drain ide kroz Linken's.. Why?

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Schweini7 kaže...

Kako prijaviti bug?

Do sad je uvijek bilo tako i prilično sam siguran da nije bug.

15 godina
4ucker kaže...
Schweini7 kaže...

Kako prijaviti bug?

http://dota2.gamepedia.com/Linken's_Sphere

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
Dota 2

Koliko vrijedi Auspicious Redhoof (zeleno)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

Koliko vrijedi Auspicious Redhoof (zeleno)?

jako slabo...

imam ih 3, i useless...

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
4ucker kaže...
Schweini7 kaže...

Kako prijaviti bug?

Do sad je uvijek bilo tako i prilično sam siguran da nije bug.

U tom slučaju, prilično je retardirano i trebalo bi skloniti mogućnost korištenja kroz Linken's.

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...
U tom slučaju, prilično je retardirano i trebalo bi skloniti mogućnost korištenja kroz Linken's.

Fazon je u tome što ne mogu napraviti da Linken's u potpunosti countera nekog heroja. I Doom ima LVL??? Death.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice