ja ih imam oko 600 ,koliko je to golda?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja ih imam oko 600 ,koliko je to golda?
x40 ja mislim
Ma sta cu nafarmat, igram danas, disconecta me, i poslije kad se probam reconnectat dota crasha. Pomogao jedino restart kompa. I lagano abandon... Goni ih u ku..c sa netestiranim updateovima.
Mene danas izbaci s "No Steam Logon" errorom i nema šanse da se reconnectam jer ne može naći server. Sva sreća bilo je dvije minute prije kraja gejma.
P. S. imam već 11 abandona, koje sam sve spušio zbog kvalitete servera i update-ova.
Mislim da sveukupno nisam imao deset partija u low priority-u.

Nemoguce koliko je glup novi mod u doti. NEMOGUCE!!!
Nemoguce koliko je glup novi mod u doti. NEMOGUCE!!!
Zasto? Meni se osobno svidja, igras obican ranked i dobivas ingotse,a za 2.5k dobis mythical chest ako dodjes do 100mil dmg, a nije neki problem doc do 100mil.
Pozz,zasto nemogu staviti na market list ove iteme?
Hare hunt Shoulders
Name Tag
Artificers Chisel
Inscribed Kills
Armblade of the Chiseled Guard
Level 3 Present.
A neke od tih itema,sam vidi oda ljudi imaju na market listi...
Aha,a znaci ja mogu dobiti takve iteme iz onih chestova koje samo otvaram,ali da se mogu staviti na market?Ili samo dobivas one koje nemozes prodavat?
Ako mislis na chestove koj ti je valve dao kao poklon(one koje mozes otvoriti bez icega) onda nemozes nista od tog prodati jer su svi not tradeable.
Ako mislis na chestove za koje ti treba key da ih otvoris, onda mozes sve iteme iz tog chesta nakon nekog vremena prodat.
kasnije ces dobiti po 1 item koji mozes staviti na market ja sam lvl 61 present dobio neke rogove za seera i mogao sam ih normalno mijenjati..
Da nakon lvl 10 presenta dobivas novi svakih 5 lvla koji ti daju normalna drop itema kao nakon gamea kad dobijes.
jel trebaju nekom kljucevi..??
da meni
Ovisi sta trazis za uzvrat :D
1.5$ po kljucu..
Inace jel ima negdje lista nagrada za napravljeni dmg u svakom modu..??
Treba nam +2 za beast 2500, po mogucnosti netko s iskustvom i da zna igrat warlocka u beast modu...
Postava je: Ta/warlock/necro/sniper/troll
Danas od beasta dobio mythical mount za lunu i miranu, mythical staff za cm, anouncer i courier. Today was a good day.
http://dota2.gamepedia.com/New_Bloom_Festival_2014
Imaš pri dnu
Danas od beasta dobio mythical mount za lunu i miranu, mythical staff za cm, anouncer i courier. Today was a good day.
Samo danas dobio 15k tokena? Kako?
Ili to nisi nikako otvarao chestove pa danas sve :D
http://dota2.gamepedia.com/New_Bloom_Festival_2014
Imaš pri dnu
hvala inace nisam pomno gledao samo sam nagrade vidio jel zna mozda neko dali je ovo zadnji put za borbu ili ce se pojavit jos koji put..??
Samo danas dobio 15k tokena? Kako?
Ili to nisi nikako otvarao chestove pa danas sve :D
Nazalost sam zbog rokova propustio prvi krug, tako da sam sve jucer. A imao sam i favor booster.
Igrao sam dotu nekad kad sam bio mlad. :) Cuo sam da je izasla dota 2 i instaliram je, i odigram tako sedmicno 10-ak gejmova, i igrao sam kalibraciju, mada ne znam sta je to. Dali su mi 3700 rejta solo ranked. Sta to znaci, jesam dobar ili sam los ? :) I sad igram ranked, mogu reci da su igraci mnogo bolji nego pre na gareni, ili playdoti serveru. Uvek neko kupi kurira, nadje se poneki ward. Pre si morao da molis za te svari. I ukucao sam u konzolu da mi meri fps u igrici, a ne znam kako da to iskljucim, ako neko zna neka kaze. I sad kad igram smetaju mi ti brojevi od pinga i fps.
Trazim ljude koji imaju vremena za bug maximum ingots ! ukratko afk party koji traje 90 min i kasnije se dobije maximum ingota. sve sta morate je imat ss od 500% koji je uvijet svakoga u partyu. za vise info add me sparklystars na steam
Molim da me addaju samo ljudi koji imaju 500% i da znate ad afk traju po 90min ! i zauzvrat dobijete maximum broj ingota. Pitaju me ljudi jeli se isplati naravno da je imam 31000 ingota za sada. steam sparklystars !
Molim da me addaju samo ljudi koji imaju 500% i da znate ad afk traju po 90min ! i zauzvrat dobijete maximum broj ingota. Pitaju me ljudi jeli se isplati naravno da je imam 31000 ingota za sada. steam sparklystars !
A da pojasnis kako funkcionira? Da vidim jel se isplati kupovati 500% favor
A kakvo je misljenje valvea o tome, tj o explotanju bugova ? Mozes li pobrat ban na accu ili vac ban na doti ?
A kakvo je misljenje valvea o tome, tj o explotanju bugova ? Mozes li pobrat ban na accu ili vac ban na doti ?
Neznam nikog da je dobio ban jer je koristio propuste valvea , oni jedino sta mogu ispraviti tu gresku ali dati ban za njihov propust nema sanse.
Ne mozes dobiti ban zbog tog. Pa dosad je svaki put kad je bio neki event bilo bugova milion, pa su ljudi farmali ko ludi dok ne bi zakrpali.
Naravno da se isplati 0.69€ platis i imas za sigurno 5 bounty blooma
Naravno da se isplati 0.69€ platis i imas za sigurno 5 bounty blooma
Favor od 500% je 5€, ne 0,69