Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ToMisLaW kaže...

It's just a game, y u heff to be mad?

17 godina
Dota 2

Tko su ovi Alliance? Dečki za sada imaju sve pobjede

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Zar ne shvatate da grupna faza nije bitna?

iG je iz loser breketa pobjedio.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

Tko su ovi Alliance? Dečki za sada imaju sve pobjede

Europski Evil Geniuses... doslovno, samo rebrandan 

14 godina
neaktivan

Misliš Meet Your Makers

14 godina
neaktivan
m4r1n kaže...

Misliš Meet Your Makers

ne

13 godina
neaktivan
alscaul kaže...
m4r1n kaže...

Misliš Meet Your Makers

ne

Kako misliš EG kad niti jedan igrač iz [A] nije igrao u EG:

• Loda: MYM, SK, Team Zenith, NTH, Fnatic
  • Akke: MYM, SK, NTH
  • EGM: QPAD, NTH
  • Admiral: NTH
  • S4: Team Empire, Copenhagen Wolves
13 godina
neaktivan
Arxi kaže...

Zar ne shvatate da grupna faza nije bitna?

iG je iz loser breketa pobjedio.

Loser's bracket igra BO1 i jako je rizično otići u LB.

14 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
alscaul kaže...
m4r1n kaže...

Misliš Meet Your Makers

ne

Kako misliš EG kad niti jedan igrač iz [A] nije igrao u EG:

• Loda: MYM, SK, Team Zenith, NTH, Fnatic
  • Akke: MYM, SK, NTH
  • EGM: QPAD, NTH
  • Admiral: NTH
  • S4: Team Empire, Copenhagen Wolves

Pa kakve to veze ima u kojima su bivšima teamovima... opet soliš pamet ko i u prošlim komentarima, spusti se na zemlju, nisi pobrao svu pamet svijeta....

Da pratiš malo sc2 scenu i Naniwu znao bi o čemu govorim...

13 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Pa kakve to veze ima u kojima su bivšima teamovima... opet soliš pamet ko i u prošlim komentarima, spusti se na zemlju, nisi pobrao svu pamet svijeta....

Da pratiš malo sc2 scenu i Naniwu znao bi o čemu govorim...

Kako misliš kakve veze ima? Ne razumijem te.

Evo čitam liquipedia članak o NaNiwa-i, valjda će mi to objasniti.

EDIT:

Naniwa je neki emo tip koji je prvi postigao 4000 nekih poena i osvojio par turnira, svaki tim ga je izbacio, konstantno je dobivao kaznene poene, nema manire i ponaša se nekulturno. Kakve to veze ima s petorkom u [A]?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 12:24 (Onjegin).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Naniwa je već godinama top 3 igrač izvan koreje i zbog lošeg imidža ga nisu mogli primiti u EG... zbog toga su otvorili novi team (ono kao novi brand - zvan Alliance), s njim absorbirali team NO TIDEHUNTER i Naniwu kao prvog sc2 igrača. Nigdje nisu službeno objavili veze s EG-om no sc2 community i reddit zna od početka da je to zapravo rebranding EG-a, bilo je puno postova o tome i ima masu dokaza tipa imaju istu domenu na netu, iste sponzore i kad jedan tim dobi novog sponzora odmah i drugi i td...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 13:05 (alscaul).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nije li Alliance jednostavno preimenovani NTH?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Naniwa je već godinama top 3 igrač izvan koreje i zbog lošeg imidža ga nisu mogli primiti u EG... zbog toga su otvorili novi team (ono kao novi brand - zvan Alliance), s njim absorbirali team NO TIDEHUNTER i Naniwu kao prvog sc2 igrača. Nigdje nisu službeno objavili veze s EG-om no sc2 community i reddit zna od početka da je to zapravo rebranding EG-a, bilo je puno postova o tome i ima masu dokaza tipa imaju istu domenu na netu, iste sponzore i kad jedan tim dobi novog sponzora odmah i drugi i td...

Dizalo se dosta prašine oko ovog na redditu. Iskreno mislim da je istina, ali na kraju krajeva stvarno nebitno.

13 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Izvini zbog nesporazuma, učinilo mi se da si nešto ljut na mene pa sam se osjećao uvrijeđeno.

Mislim, igrači [A] nikad nisu mili članovi EG-ea nego NoTideHuntera tako da sadašnja DotA postava [A] nema nikakve veze s EG. To što su šefovi radili nikog nije briga.

Team=igrači.

Team≠ime.

Npr.

Kad u fudbalu retardirani casteri castaju utakmicu 2 kluba obično navode njihovu povijesti i kažu: TeamA je pobijedio TeamB šest puta u razdoblju od 1999-2004 ne uzimajući u obzir da se roster oba tima od tada promijenio 100% tako da ta dva tima nikad nisu igrali jedni protiv drugih.

Ne treba takve nebuloze prenijeti i u e-sports.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Kad u fudbalu retardirani casteri castaju utakmicu 2 kluba obično navode njihovu povijesti i kažu: TeamA je pobijedio TeamB šest puta u razdoblju od 1999-2004 ne uzimajući u obzir da se roster oba tima od tada promijenio 100% tako da ta dva tima nikad nisu igrali jedni protiv drugih.

Ne treba takve nebuloze prenijeti i u e-sports.

Može zvučati  nebulozno, ali tako se nabijaju kompleksi. Nema veze što je Real promijenio skoro cijelu ekipu od 2008.-2011., Barca ih je dobivala više-manje redovito. Onda recimo Athletico Madrid nije 15 godina (!) pobijedio Real Madrid. Ekipe su se bezbroj puta promijenile, ali je postojala neka blokada kod igrača, vjerojatno u cijelom klubu. Sad teško je to prenijeti na eSports, ali sigurno ti nije svejedno ako ti netko nabija komplekse porazivši ekipu A 10x u nekoliko godina i ujedno ti samopouzdanje raste ako znaš da igraš protiv te i te ekipe.. Malo karikiram, ali mislim da je poanta razumljiva.

Why so serious?
14 godina
neaktivan
Dota 2

pa mislim malo me živciraš jer je očito da držiš visoko do sebe i  misliš da si uvijek u pravu... očito od zanje 2 strane ove teme

... i evo dalje, sad idu spike kako se definiraju teamovi samo da ne bude ispalo da pametovaš o stvarima o kojima nemaš poima

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 15:46 (alscaul).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alscaul kaže...

pa mislim malo me živciraš jer je očito da držiš visoko do sebe i  misliš da si uvijek u pravu... očito od zanje 2 strane ove teme

Nemam namjeru da ikog živciram ja samo tako pričam. Slobodno mi recite da nisam u pravu ako nisam. To je jednostavno ton mog pisanja.

alscaul kaže...

... i evo dalje, sad idu spike kako se definiraju teamovi samo da ne bude ispalo da pametovaš o stvarima o kojima nemaš poima

?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 15:47 (Onjegin).
12 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav svima, zanima me bih li mogao pokrenuti dotu 2 sa mojim pc( pogledajte pod moj pc)? 
I kako prije nisam imao iskustva sa steamom i dotom {#}zanima me moram li imati račun na steamu da bih igrao i kako radi taj steam jel onda moram sve igre preko njega pokretati( igre su mi na cd-ima), jel jako usporava komp, ono nadzire sve pa usporava, i nonstop puni komp raznim ponudama, uglavnom dosađuje??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
spartlanin kaže...

Pozdrav svima, zanima me bih li mogao pokrenuti dotu 2 sa mojim pc( pogledajte pod moj pc)? 
I kako prije nisam imao iskustva sa steamom i dotom {#}zanima me moram li imati račun na steamu da bih igrao i kako radi taj steam jel onda moram sve igre preko njega pokretati( igre su mi na cd-ima), jel jako usporava komp, ono nadzire sve pa usporava, i nonstop puni komp raznim ponudama, uglavnom dosađuje??

Ici ce na low-mid postavkama. Samo me taj cpu malo brine.

Moras imati racun na steamu jer ti je igra povezana na njega. Ne usporava komp, ponude izbacuje kada izades iz igre, ali to se moze lagano iskljuciti u postavkama.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.8.2013 19:29 (rocker55555).
12 godina
neaktivan

Igram LOL i on mi ide oko 25-30 fps, ne znam na kojim postavkama, valjda mid... Nadam se da će raditi... Idem odmah napraviti acc i skidam dotu{#}!

13 godina
Dota 2

jel mi moze neko objasnit ovo kaj je compendium match itd koje su prednosti i tako to..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

jel mi moze neko objasnit ovo kaj je compendium match itd koje su prednosti i tako to..??

Compendium match je match u kojem su igrači koji ga igraju smješteni u okružje meča kojeg su igrali timovi u kvalifikacijama za TI3.

Dakle, timovi su već određeni (mečevi se mijenjaju) i potrebno je samo da se odabere tko igra koga. 

Prednost je u tome što se dobiju instrukcije, mana u tome što ljudi ne znaju kako se radi agresivni trilane, ne znaju engleski, ne znaju igrati sve heroje (Visage, Chen i sl.).

13 godina
Dota 2

a cek jel jedan compedium dovoljan za stalno igranje ili je jedan dovoljan za stalno..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

a cek jel jedan compedium dovoljan za stalno igranje ili je jedan dovoljan za stalno..??

Jedan je dovoljan za stalno igranje.

15 godina
Dota 2

Ako ovdje ima dobrih dota igraca slobodno me dodajte pa da nabacimo koju s domacom ekipom

MOJ STEAM

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
eplati.com kaže...

Ako ovdje ima dobrih dota igraca slobodno me dodajte pa da nabacimo koju s domacom ekipom

MOJ STEAM

Dobrih? U ovom threadu ima igraca koji bi zatvorenih ociju osvojili International...  {#}

16 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

MOJ STEAM

Znam staviti wardove ponekad na ono oko koje označva predviđeno mjesto za ward, s vremena na vrijeme stackam Roshana i denyjam ancient.

Dovoljno?

15 godina
4ucker kaže...
eplati.com kaže...

MOJ STEAM

Znam staviti wardove ponekad na ono oko koje označva predviđeno mjesto za ward, s vremena na vrijeme stackam Roshana i denyjam ancient.

Dovoljno?

Low skill, noob, ggwp ff.

17 godina
neaktivan
eplati.com kaže...
4ucker kaže...
eplati.com kaže...

MOJ STEAM

Dovoljno?

Low skill, noob, ggwp ff.

Bitno da si ti pro {#}  Zato i je dota zajednica u qrcu

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
14 godina
neaktivan

Mislim da ovo low skill, noob, ggwp ff nije bilo u ozbiljnom tonu :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice