It's just a game, y u heff to be mad?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tko su ovi Alliance? Dečki za sada imaju sve pobjede
Zar ne shvatate da grupna faza nije bitna?
iG je iz loser breketa pobjedio.
Tko su ovi Alliance? Dečki za sada imaju sve pobjede
Europski Evil Geniuses... doslovno, samo rebrandan
Misliš Meet Your Makers
Misliš Meet Your Makers
ne
Misliš Meet Your Makers
ne
Kako misliš EG kad niti jedan igrač iz [A] nije igrao u EG:
- Loda: MYM, SK, Team Zenith, NTH, Fnatic
- Akke: MYM, SK, NTH
- EGM: QPAD, NTH
- Admiral: NTH
- S4: Team Empire, Copenhagen Wolves
Zar ne shvatate da grupna faza nije bitna?
iG je iz loser breketa pobjedio.
Loser's bracket igra BO1 i jako je rizično otići u LB.
Misliš Meet Your Makers
ne
Kako misliš EG kad niti jedan igrač iz [A] nije igrao u EG:
- Loda: MYM, SK, Team Zenith, NTH, Fnatic
- Akke: MYM, SK, NTH
- EGM: QPAD, NTH
- Admiral: NTH
- S4: Team Empire, Copenhagen Wolves
Pa kakve to veze ima u kojima su bivšima teamovima... opet soliš pamet ko i u prošlim komentarima, spusti se na zemlju, nisi pobrao svu pamet svijeta....
Da pratiš malo sc2 scenu i Naniwu znao bi o čemu govorim...
Pa kakve to veze ima u kojima su bivšima teamovima... opet soliš pamet ko i u prošlim komentarima, spusti se na zemlju, nisi pobrao svu pamet svijeta....
Da pratiš malo sc2 scenu i Naniwu znao bi o čemu govorim...
Kako misliš kakve veze ima? Ne razumijem te.
Evo čitam liquipedia članak o NaNiwa-i, valjda će mi to objasniti.
EDIT:
Naniwa je neki emo tip koji je prvi postigao 4000 nekih poena i osvojio par turnira, svaki tim ga je izbacio, konstantno je dobivao kaznene poene, nema manire i ponaša se nekulturno. Kakve to veze ima s petorkom u [A]?
Naniwa je već godinama top 3 igrač izvan koreje i zbog lošeg imidža ga nisu mogli primiti u EG... zbog toga su otvorili novi team (ono kao novi brand - zvan Alliance), s njim absorbirali team NO TIDEHUNTER i Naniwu kao prvog sc2 igrača. Nigdje nisu službeno objavili veze s EG-om no sc2 community i reddit zna od početka da je to zapravo rebranding EG-a, bilo je puno postova o tome i ima masu dokaza tipa imaju istu domenu na netu, iste sponzore i kad jedan tim dobi novog sponzora odmah i drugi i td...
Nije li Alliance jednostavno preimenovani NTH?
Naniwa je već godinama top 3 igrač izvan koreje i zbog lošeg imidža ga nisu mogli primiti u EG... zbog toga su otvorili novi team (ono kao novi brand - zvan Alliance), s njim absorbirali team NO TIDEHUNTER i Naniwu kao prvog sc2 igrača. Nigdje nisu službeno objavili veze s EG-om no sc2 community i reddit zna od početka da je to zapravo rebranding EG-a, bilo je puno postova o tome i ima masu dokaza tipa imaju istu domenu na netu, iste sponzore i kad jedan tim dobi novog sponzora odmah i drugi i td...
Dizalo se dosta prašine oko ovog na redditu. Iskreno mislim da je istina, ali na kraju krajeva stvarno nebitno.
Izvini zbog nesporazuma, učinilo mi se da si nešto ljut na mene pa sam se osjećao uvrijeđeno.
Mislim, igrači [A] nikad nisu mili članovi EG-ea nego NoTideHuntera tako da sadašnja DotA postava [A] nema nikakve veze s EG. To što su šefovi radili nikog nije briga.
Team=igrači.
Team≠ime.
Npr.
Kad u fudbalu retardirani casteri castaju utakmicu 2 kluba obično navode njihovu povijesti i kažu: TeamA je pobijedio TeamB šest puta u razdoblju od 1999-2004 ne uzimajući u obzir da se roster oba tima od tada promijenio 100% tako da ta dva tima nikad nisu igrali jedni protiv drugih.
Ne treba takve nebuloze prenijeti i u e-sports.
Kad u fudbalu retardirani casteri castaju utakmicu 2 kluba obično navode njihovu povijesti i kažu: TeamA je pobijedio TeamB šest puta u razdoblju od 1999-2004 ne uzimajući u obzir da se roster oba tima od tada promijenio 100% tako da ta dva tima nikad nisu igrali jedni protiv drugih.
Ne treba takve nebuloze prenijeti i u e-sports.
Može zvučati nebulozno, ali tako se nabijaju kompleksi. Nema veze što je Real promijenio skoro cijelu ekipu od 2008.-2011., Barca ih je dobivala više-manje redovito. Onda recimo Athletico Madrid nije 15 godina (!) pobijedio Real Madrid. Ekipe su se bezbroj puta promijenile, ali je postojala neka blokada kod igrača, vjerojatno u cijelom klubu. Sad teško je to prenijeti na eSports, ali sigurno ti nije svejedno ako ti netko nabija komplekse porazivši ekipu A 10x u nekoliko godina i ujedno ti samopouzdanje raste ako znaš da igraš protiv te i te ekipe.. Malo karikiram, ali mislim da je poanta razumljiva.
pa mislim malo me živciraš jer je očito da držiš visoko do sebe i misliš da si uvijek u pravu... očito od zanje 2 strane ove teme
... i evo dalje, sad idu spike kako se definiraju teamovi samo da ne bude ispalo da pametovaš o stvarima o kojima nemaš poima
pa mislim malo me živciraš jer je očito da držiš visoko do sebe i misliš da si uvijek u pravu... očito od zanje 2 strane ove teme
Nemam namjeru da ikog živciram ja samo tako pričam. Slobodno mi recite da nisam u pravu ako nisam. To je jednostavno ton mog pisanja.
... i evo dalje, sad idu spike kako se definiraju teamovi samo da ne bude ispalo da pametovaš o stvarima o kojima nemaš poima
?
Pozdrav svima, zanima me bih li mogao pokrenuti dotu 2 sa mojim pc( pogledajte pod moj pc)?
I kako prije nisam imao iskustva sa steamom i dotom zanima me moram li imati račun na steamu da bih igrao i kako radi taj steam jel onda moram sve igre preko njega pokretati( igre su mi na cd-ima), jel jako usporava komp, ono nadzire sve pa usporava, i nonstop puni komp raznim ponudama, uglavnom dosađuje??
Pozdrav svima, zanima me bih li mogao pokrenuti dotu 2 sa mojim pc( pogledajte pod moj pc)?
I kako prije nisam imao iskustva sa steamom i dotom zanima me moram li imati račun na steamu da bih igrao i kako radi taj steam jel onda moram sve igre preko njega pokretati( igre su mi na cd-ima), jel jako usporava komp, ono nadzire sve pa usporava, i nonstop puni komp raznim ponudama, uglavnom dosađuje??
Ici ce na low-mid postavkama. Samo me taj cpu malo brine.
Moras imati racun na steamu jer ti je igra povezana na njega. Ne usporava komp, ponude izbacuje kada izades iz igre, ali to se moze lagano iskljuciti u postavkama.
Igram LOL i on mi ide oko 25-30 fps, ne znam na kojim postavkama, valjda mid... Nadam se da će raditi... Idem odmah napraviti acc i skidam dotu!
jel mi moze neko objasnit ovo kaj je compendium match itd koje su prednosti i tako to..??
jel mi moze neko objasnit ovo kaj je compendium match itd koje su prednosti i tako to..??
Compendium match je match u kojem su igrači koji ga igraju smješteni u okružje meča kojeg su igrali timovi u kvalifikacijama za TI3.
Dakle, timovi su već određeni (mečevi se mijenjaju) i potrebno je samo da se odabere tko igra koga.
Prednost je u tome što se dobiju instrukcije, mana u tome što ljudi ne znaju kako se radi agresivni trilane, ne znaju engleski, ne znaju igrati sve heroje (Visage, Chen i sl.).
a cek jel jedan compedium dovoljan za stalno igranje ili je jedan dovoljan za stalno..??
a cek jel jedan compedium dovoljan za stalno igranje ili je jedan dovoljan za stalno..??
Jedan je dovoljan za stalno igranje.
Znam staviti wardove ponekad na ono oko koje označva predviđeno mjesto za ward, s vremena na vrijeme stackam Roshana i denyjam ancient.
Dovoljno?
Znam staviti wardove ponekad na ono oko koje označva predviđeno mjesto za ward, s vremena na vrijeme stackam Roshana i denyjam ancient.
Dovoljno?
Low skill, noob, ggwp ff.
Dovoljno?
Low skill, noob, ggwp ff.
Bitno da si ti pro Zato i je dota zajednica u qrcu
Mislim da ovo low skill, noob, ggwp ff nije bilo u ozbiljnom tonu :)