kad je u đungli ljepo toplo i mračno ^^
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...
Šta nisi ti pobrisao dotu?
Jesam, pa je vratio pa je opet pobrisao.
Skontao sam da petkom i subotom svakako ne učim.
Najbolje mi je bilo, nakon što je 2-3 dana nikako nisam igrao, pravo sam je poželio. Prvi meč, odmah sam je zamrzio.
...
Zašto S&Y?
Yasha zbog +10% MS, Sange za Halberd.
Već sam ti rekao to, tebi treba jedno 100-200 gejmova sa support only herojem, dok ne naučiš mehaniku i ostale cake.
I ne igraj solo, igraj sa nekim iskusnijim, i zaportaj ga do smrti.
Ovako ne ideš nigdje, nit ćeš išta naučiti.
Ja sam isto poceo tek igrat,igra ima veliki faktor zaraze igram sa venomancerom nekako mi se cini jednostavan...dal sam odabrao dobrog heroja za pocetak?
Ja sam isto poceo tek igrat,igra ima veliki faktor zaraze igram sa venomancerom nekako mi se cini jednostavan...dal sam odabrao dobrog heroja za pocetak?
da daleko najkorisniji heroj i za nubove cak!
da daleko najkorisniji heroj i za nubove cak!
Meni je užitak igrati s njim. Ima sve:
- Ogroman slow i DoT
- Harass tool
- Wardove za pushanje, izviđanje, defendanje
- I jedan od najboljih team fight ultija
Ako tko nekim slucajem nema dotu 2 imam 62235325 invitova pa nek se javi
Moram priznati da je Wisp prilično zabavan heroj, istina odigrao sam tek 4 sa njim ali sve 4 pobijede.
Moram priznati da je Wisp prilično zabavan heroj, istina odigrao sam tek 4 sa njim ali sve 4 pobijede.
Uh, njega moraš igrati s prijateljem koji je Chaos Knight, Alchemist, Sven ili nešto slično.
Igrati Wisp u solo queue je recept za samoubistvo.
BTW. pogledajte ovaj Purge cast (ismijat ćete se). Ja dobijem pola ovih. Uvijek.
Uh, njega moraš igrati s prijateljem koji je Chaos Knight, Alchemist, Sven ili nešto slično.
Igrati Wisp u solo queue je recept za samoubistvo.
BTW. pogledajte ovaj Purge cast (ismijat ćete se). Ja dobijem pola ovih. Uvijek.
LOOOOOOL.
It's all about the gem, all about the gem.
LOOOOOOL.
It's all about the gem, all about the gem.
Two Power treads, he does have two feet...No Shadow fiend doesn't have feet.
Jucer dobih neku skrinju ,dal moram kupit kljuc ili ima neki drugi nacin da odkljucam skrinju? jedan moj kolega mi krade kilove kad ubijam kripove to bas i nije kolegijalno ili je dopusteno buduci da je timska igra?
Jucer dobih neku skrinju ,dal moram kupit kljuc ili ima neki drugi nacin da odkljucam skrinju? jedan moj kolega mi krade kilove kad ubijam kripove to bas i nije kolegijalno ili je dopusteno buduci da je timska igra?
Skrinje otvaras kljucem koji kupis, ili ako imas nesto dobro trejdas za kljuc.
Last hitove uzima onaj koji je carry ako igras supporta onda ostavis lasthitove carryu, ako igras carry, a support ti krade last hitove , zao mi je ali si izgubio mec :(, promjeni line, idi u jungle, ili bilo sta drugo, samo da farmas inace pusing.
Ako kolega nece igrati kako treba nemoj igrati s njim.
Outworld Destoryer koji krade last hitove Spectre-u. Fino mu kažem, imaš 2 minute da prestaneš, u protivnom postajem ward bitch.
Tako je i bilo. Spectre s malo farma i nije nešto uspješan.
Da ne pričam o tipu koji je na Random Draft izabrao Warlocka (ja sam pickao prvi, ne sjećam se šta) i onda se derao da svi poslije njega pickaju supporta. Kad su ovi izabrali carryje on je kupio boots kao prvi item i slippers of agility ako se ne varam.
Trebala bi postojati opcija, ako netko ide Boots first da se može leavati game. Ili ako netko ne kupi iteme prije prve minute.
Dosta mi je ljudi koji idu na Ring of Health ili Morbid Mask i ne kupe ništa, onda ili skamiču da im pomogneš kad ih netko harassa (pa i ja bi da si mi protivnik, retarde bez regena) ili da im daš svoj tango.
P.S.
Recimo, idete Huskar Morbid mask first. Huskar ima base dmg oko 45 ja mislim. Morbid mask daje 15% lifesteala. To znači da ćete raditi 6,75hp lifesteala na lvl1 (što se neće mnogo povećavati s levelima). Recimo da je ispred vas AA, koji radi oko 50dmg, da bi njegov jedan udarac regenerisali (ignoriramo armour) morat ćete last hitati 7.4 puta.
U suprotnom, ako budete mlatili creepove da se regenerišete pokvarit ćete ravnotežu creepova i wave će pushati.
Outworld Destoryer koji krade last hitove Spectre-u. Fino mu kažem, imaš 2 minute da prestaneš, u protivnom postajem ward bitch.
Outworld Destroyer je jaci carry od spektre -_-
Spectre u ovoj verziji je totalno los heroj, treba mnogo mnogo farma da bi bila koliko tolika vrijedna ekipi. Takodje je u lejnu totalno beskoristna. Daggerom ne moze farmati, a kada ga iskoristi jednom, mana da opali ponovo ce joj doci nazad za 10 minuta. Mora imati babysittera, a solo ne dolazi u obzir. Takodje ne moze ubiti nista prije 50-te minute. U sledecoj verziji sigruno dobija buff.
Kada bi uzeo na jednom timu destroyera,i u drugom timu spektru, i da ih pustis da farmaju 30 minuta, destroyer bi imao solidnu sansu za rampage. Dok spektra nije u mogucnosti solo ubiti supporta.
Outworld Destroyer je jaci carry od spektre -_-
Spectre u ovoj verziji je totalno los heroj, treba mnogo mnogo farma da bi bila koliko tolika vrijedna ekipi. Takodje je u lejnu totalno beskoristna. Daggerom ne moze farmati, a kada ga iskoristi jednom, mana da opali ponovo ce joj doci nazad za 10 minuta.
A ne znam... Normalno da daggerom ne može farmati, može sa Radiance. OD+Spectre lane ne bi trebao niti postojati. U slučaju da postoji, OD bi se trebao posvetiti pullanju.
Problem s spectre je mnostvo bugga , a ne viability.
DOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DOTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I mi ju volimo igrati. Također, tako isto reagiramo kad igramo S Onima Koji Ne Znaju, a tek pogotovo Kad Smo Mi Ti Koji Ne Znamo (trebao bih govoriti u svoje ime)...
Tako je i bilo. Spectre s malo farma i nije nešto uspješan.
Da ne pričam o tipu koji je na Random Draft izabrao Warlocka (ja sam pickao prvi, ne sjećam se šta) i onda se derao da svi poslije njega pickaju supporta. Kad su ovi izabrali carryje on je kupio boots kao prvi item i slippers of agility ako se ne varam.
Trebala bi postojati opcija, ako netko ide Boots first da se može leavati game. Ili ako netko ne kupi iteme prije prve minute.
Dosta mi je ljudi koji idu na Ring of Health ili Morbid Mask i ne kupe ništa, onda ili skamiču da im pomogneš kad ih netko harassa (pa i ja bi da si mi protivnik, retarde bez regena) ili da im daš svoj tango.
P.S.
Recimo, idete Huskar Morbid mask first. Huskar ima base dmg oko 45 ja mislim. Morbid mask daje 15% lifesteala. To znači da ćete raditi 6,75hp lifesteala na lvl1 (što se neće mnogo povećavati s levelima). Recimo da je ispred vas AA, koji radi oko 50dmg, da bi njegov jedan udarac regenerisali (ignoriramo armour) morat ćete last hitati 7.4 puta.
U suprotnom, ako budete mlatili creepove da se regenerišete pokvarit ćete ravnotežu creepova i wave će pushati.
OD i spectra na istom laneu, a brate mili... ako se to dogodi, znaš onu "pametniji popušta"... hebat ga :)
bootsi su u određenim situacijama odlican prvi item, s obzirom da sad dođu 450, tipa yunero/veno itd...
huskar koji ide prvi item life steal je jungle strat i tu nema šta bit loše... osim šta je on shit tier heroj a to je prica za sebe :)
Uglavnom, kao što je reka kolega prije, OD je odličan carry i ne trpaj ga u int supporta jer on to nije ;)
OD i spectra na istom laneu, a brate mili... ako se to dogodi, znaš onu "pametniji popušta"... hebat ga :)
bootsi su u određenim situacijama odlican prvi item, s obzirom da sad dođu 450, tipa yunero/veno itd...
huskar koji ide prvi item life steal je jungle strat i tu nema šta bit loše... osim šta je on shit tier heroj a to je prica za sebe :)
Uglavnom, kao što je reka kolega prije, OD je odličan carry i ne trpaj ga u int supporta jer on to nije ;)
Svatko tko je imao priliku igrati nafarmanog OD-a zna koliko pure dmg-a može napraviti.
tko je od i jedno pitanje jel vama glupo kad neko igra sa drow rangerom ili phantom assassinom meni su to skroz noob likovi..
tko je od i jedno pitanje jel vama glupo kad neko igra sa drow rangerom ili phantom assassinom meni su to skroz noob likovi..
Sto uopce koristis Heroja , uzmi creepa i igraj igru HARD MODE!
Ako ideš All pick, pickaj Drow Rangera. Čekaj da cijeli protivnički tim izabere svog heroja, repickaj pravog heroja poput Licha i to je to.
Za 100 Golda si se riješio tog retardiranog heroja. Bolje već da si wardove kupio.
Ako ideš All pick, pickaj Drow Rangera. Čekaj da cijeli protivnički tim izabere svog heroja, repickaj pravog heroja poput Licha i to je to.
Za 100 Golda si se riješio tog retardiranog heroja. Bolje već da si wardove kupio.
Genijalno, kako se nisam toga prije sjetio!? :(
Odsad samo pikam Bountya i onda ga repickam u nekog normalnog...
Drow ranger je useless heroj, samo je forirajte u mass fightu, kupite ward ili dust, gem sta god hocete i nema je, ako ne bude uzimala wind walk jos bolje. Ako znas pudgea igrati samo je ganjas preko mape ili ursa, samo mora je neko stun na sec. Nju je najlakse kontrirati jer nema escape mehanizma, osim sa wind walkom koji kupi, ali ja je rejpam da to ne stigne kupiti :)
Za phantom assasina, znaci ako imas frienda na team speaku, samo posjetite jungle i nadjete je, ne na pocetku vec kasnije malo, uglavnom dok ona kupi life steal. Uvijek provjeravajte jungle, tu cete uvijek naci free kill. Nubovi uvijek napadaju midom, cjeli game idu midom, samo treba skrenuti u sumu i ubiti jednog vidjeces kako ostali dolaze da ginu jedan po jedan :) tako ti je to na malom lvlu :)
Drow ranger je useless heroj, samo je forirajte u mass fightu, kupite ward ili dust, gem sta god hocete i nema je, ako ne bude uzimala wind walk jos bolje. Ako znas pudgea igrati samo je ganjas preko mape ili ursa, samo mora je neko stun na sec. Nju je najlakse kontrirati jer nema escape mehanizma, osim sa wind walkom koji kupi, ali ja je rejpam da to ne stigne kupiti :)
Za phantom assasina, znaci ako imas frienda na team speaku, samo posjetite jungle i nadjete je, ne na pocetku vec kasnije malo, uglavnom dok ona kupi life steal. Uvijek provjeravajte jungle, tu cete uvijek naci free kill. Nubovi uvijek napadaju midom, cjeli game idu midom, samo treba skrenuti u sumu i ubiti jednog vidjeces kako ostali dolaze da ginu jedan po jedan :) tako ti je to na malom lvlu :)
da, useless. zato je (zadnji put kada sam provjeravao) bila most played hero i most win % hero. totalno ju treba buffat
daj nepravi se pametan ae sta ako traxa ode na safe lane sa 2 suporta i do 20 min ufarma mantu i bkb kako je ti mislis ubit?