Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.937.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 23:46 (m4r1n).
13 godina

eee takve volim koji oce 1v1 -.- ...ja znam sta je dota i hon...hon je prelagan za igrat kao i LOL ali dotu je teze igrat...

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
13 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
d4rkd3atH kaže...

zbog takvih kao ti HoN i dobiva popularnost...jer neznate igrat dotu u tom je problem

Po čemu si ti zaključio da ne znam igrat Dotu?

Više skilla je potrebno za HoN jer je brži 10 puta i treba imat odlične reflekse.

U Doti je sve kao u slow motionu, ne bih falio stun ni da sam slijep.

1v1 bi napravio kašu od tebe.

najbolji su ovakvi koji bi 1v1 i oni koji se bune kad ih se ubije 2(ili vise) v 1,zar je tako tesko svatit da su dota/lol/hon igre u kojima se nagraduje teamwork 

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...

eee takve volim koji oce 1v1 -.- ...ja znam sta je dota i hon...hon je prelagan za igrat kao i LOL ali dotu je teze igrat...

Dobri su ti argumenti.

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.
13 godina

gle ja znam sta je dota...igram je od 2007 godine...hon sam igrao godinu dana i znam jako dobro kakva je koja igra...

14 godina
neaktivan
Zaara kaže...

Ima tko moza problema sa fps dropom u team fightovima?

Imam ja... ali sam po ostalim forumima citao da se i ostalima desava nakon novog pathca.. Valjda ce fixat to uskoro

12 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
Zaara kaže...

Ima tko moza problema sa fps dropom u team fightovima?

Imam ja... ali sam po ostalim forumima citao da se i ostalima desava nakon novog pathca.. Valjda ce fixat to uskoro

Meni je to vec dugo, CS GO radi sve very high, i seriuous sam također (to je jedino sta imam instal) a dotu i dok sve na low stavim, i dalje u lane fazi fps max, cim dode team fight drop fpsa i 'cukanje' annoying je :S

13 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Sinko kerije poput Voida priznajem. Trebaju se ugledat na HoN koji radi zabavne i zanimljive heroje, a ne ove izbljuvke od 3 pasivna spella i jednog aktivnog.

ahahaha a hon je pola heroja pokupio iz dote 

16 godina

Decki, vodite ljubav, ne rat.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
protjeran
Dota 2

1v1 igraci dodjite mi na lejn da vas vidim

0 0 hvala 0
13 godina

perce nabe zar i ti zelis 1v1 :S o bože

15 godina
neaktivan
Dota 2

Sabio bih i tebe i njega 1v2. *badass*

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Nuclear kaže...

Sabio bih i tebe i njega 1v2. *badass*

xaaxaxaxaxaaxaax dovedi ekipu dobit cu te sa dodatna 4 easy bota

17 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
d4rkd3atH kaže...

haha ovo govore samo oni koji ga neznaju igrat :) ja ću uvijek igrat anti mage-a jer je predobar

Heroj koji nema stun se ne može ni nazvati herojem te je isti bliži kripovima nego herojima po snazi.

{#}{#}

Nuclear kaže...

kad odrastem, hoču biti kao ti i imati stun

Bountya, Seekera, Maginu, Juggera i slične treba izbacit iz Dote. Useless.

To što ti ne vidiš njihovu svrhu ne znači da ju nemaju.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
13 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Da li shvataš šta govoriš?

Bounty Hunter ima 100% ban/pick rate zbog ogromne količine gold-a koju donosi sebi i timu od levela 6 što dovodi do ogromne prednosti i u konačnici pobjede. Nažalost, nerfan je prije par dana pa track ne radi armor reduction.

Magina je (jesi li ikad vidio kineskog?) možda i najbrži farmer u igri. Mogućnost da ostane živ (stun? jesi li čuo za BKB?) i da čisti kampove sa Battlefury je bolesna. Manje-više bit DotA igre je da 4 igrača podrže carry-a, omoguće mi siguran farm i disable protivničkih carry-a.

Juggernaut na prvom levelu s Bladefury-em (nakon kojeg brdo igrača zaboravi uzimati stats-e) radi poremećeno mnogo dmg-a, jesi li kojim slučajem koristio Healing Ward za podršku svojm wave-u koji pusha? Pa ne znam postoji li bolji AOE heal. Osim toga, igrao sam ga i kao support (da, na pubovima, iako pickate prvi i kažete "support me" opet izaberu 4 carry heroja), dakle, uporaba warda, furya i ultija u fightovima i to je to.

Ok, Bloodseeker je heroj kojeg pickaju retardi u 99% slučajeva, ali ako si ikad vidio kako radi pravi Seeker onda ćeš znati zašto je u igri. Uz uporabu Bashera i kasnije Abyssal Bladea (stun koji prolazi kroz BKB) zna biti nezaustavljiv, pogotovo zbog Bloodbath pasiva koji me regeneriše HP u ogromnim količinama poslije svakog kill-a.

16 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
alscaul kaže...
Nuclear kaže...
d4rkd3atH kaže...

haha ovo govore samo oni koji ga neznaju igrat :) ja ću uvijek igrat anti mage-a jer je predobar

Heroj koji nema stun se ne može ni nazvati herojem te je isti bliži kripovima nego herojima po snazi.

kad odrastem, hoču biti kao ti i imati stun

Drow Ranger i Rikija treba izbaciti iz Dote. Useless.

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Riki useless?

Vidio sam više igara koje je carry-ao Riki nego Naga.

16 godina

Meni ovako igra nema smisla, svakom heroju bi sva 4 skilla trebala biti stun. E to bi onda bio materijal za GOTY!

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Riki #1 anti-carry.

15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

Meni ovako igra nema smisla, svakom heroju bi sva 4 skilla trebala biti stun. E to bi onda bio materijal za GOTY!

Svaki heroj bi treba imat aktivne spellove.

Svi navedeni keriji imaju makar dvi pasivne moći što rezultira dosadnim gameplayom sa tim herojima.

Je*ala ih kritikala da ih je*ala.

@Onjegin

Veze nemaš.

13 godina

dota je rađena za zabavu i kao takva ima svojih prednosti i nedostataka kao i SVE I JEDNA IGRA.....ak vam se nesviđa nemojte ju igrat...i to je to

te glupe rasprave ovog treba izbacit ovo ono je besmisleno...svaki heroj je jak na svoj način

13 godina
Nuclear kaže...
rocker55555 kaže...

Svi navedeni keriji imaju makar dvi pasivne moći što rezultira dosadnim gameplayom sa tim herojima.

@Onjegin

Veze nemaš.

ja vidim da si ti neki gotovan....sve voliš da brzo završi...meni je veči gušt igrat game od 1h gdje se tučemo a ne game od 20 min...jesam se malo ufarmao več gotov game....

nemoj mojlim te više ništa pisat jer pišeš gluposti...ak ti se nesviđa nemoj ju igrat i gotovo....skuzio sam da neznas igrat carry-a pa stalno pljujes po njima

13 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
rocker55555 kaže...

@Onjegin

Veze nemaš.

Recimo Vengeful Spirit.

Support heroj. Kako on funkcioniše? On postavlja situaciju i zbog ultimate-a najčešće i initiate-a. Udaljenost timova je 10 metara (60-ta minuta, svi lvl 5), 5v5 se sprema i odjednom: Akcija.

• Wave of Terror da im sniziš armour, 1. klik
  • Nether Swap njihovog support-a (najčešće ga tvoj tim ubije u trenu), 2. klik
  • Magic Missile, 3. klik
  • Scythe of Wise na njihovog carrya, 4. klik
  • Pipe, 5. klik
  • Resetirao se CD na Missile, 6. klik
  • Mekanism, 7. klik

Eto, sedam klikova uz konstantno podešavanje pozicije (team fight-ovi u DotA 2 su brzi), 99% šansa da ćeš umrijeti.

17 godina
Dota 2

imam 9 dota 2 keyeva pa eto navalite prvih 9 dobiva key..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

odlučio sam jučer baciti 1 game, mada mrzim MOBA gameove jer pobjeda igre više ovisi o timovcima nego tvojem individualnom skillu, ti si samo jedan od 5 faktora

no evo jučer dobim team gdje 3 lika prvi puta igraju dotu i totalno ono pop**dim kad 3 lika leavaju a ostanemo ja(kao luna) i axe protiv solidnog teama... mislio sam jednostavno izaći iz igre jer nisam mislio da imamo šanse pobjediti.... no nekim čudom evo score u slici:

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 17:34 (alscaul).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alscaul kaže...

odlučio sam jučer baciti 1 game, mada mrzim MOBA gameove jer pobjeda igre više ovisi o timovcima nego tvojem individualnom skillu, ti si samo jedan od 5 faktora

no evo jučer dobim team gdje 3 lika prvi puta igraju dotu i totalno ono pop**dim kad 3 lika leavaju a ostanemo ja(kao luna) i axe protiv solidnog teama... mislio sam jednostavno izaći iz igre jer nisam mislio da imamo šanse pobjediti.... no nekim čudom evo score u slici:

Btw... looking for team, mogu igrati sve uloge

Kad skontaš da je njihov Phantom Assassin buildao Sange and Yasha (wtf), Basher i Blademail i nije nešto čudno.

15 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
Nuclear kaže...
rocker55555 kaže...

@Onjegin

Veze nemaš.

ja vidim da si ti neki gotovan....sve voliš da brzo završi...meni je veči gušt igrat game od 1h gdje se tučemo a ne game od 20 min...jesam se malo ufarmao več gotov game....

nemoj mojlim te više ništa pisat jer pišeš gluposti...ak ti se nesviđa nemoj ju igrat i gotovo....skuzio sam da neznas igrat carry-a pa stalno pljujes po njima

U redu je ako ti voliš ubijat kripove, ja više volim klati druge ljude.

I ne, ja neću prestat igrat Dotu, ali ima toliko očiglednog mjesta za poboljšanje, a Valve ne vidi dalje od nosa.

Trebaju više mapa ubacit jer ova je dopiz*ila i bogu.

Tu opet na scenu izlazi HoN sa svojim odličnim gankerskim mapama di glavnu ulogu igra PvP, a ne uber dosadno ubijanje kripova 45min da bi za 5min završio gejm.

9/10 gejmova sam support, farmerski keriji su jednostavno predosadni jer se sve svodi na right clickanje po kripovima i drugim herojima.

@Onjegin

Just bad.

16 godina
neaktivan
Nuclear kaže...
d4rkd3atH kaže...
Nuclear kaže...
rocker55555 kaže...

@Onjegin

Veze nemaš.

U redu je ako ti voliš ubijat kripove, ja više volim klati druge ljude.

I ne, ja neću prestat igrat Dotu, ali ima toliko očiglednog mjesta za poboljšanje, a Valve ne vidi dalje od nosa.

Trebaju više mapa ubacit jer ova je dopiz*ila i bogu.

Tu opet na scenu izlazi HoN sa svojim odličnim gankerskim mapama di glavnu ulogu igra PvP, a ne uber dosadno ubijanje kripova 45min da bi za 5min završio gejm.

9/10 gejmova sam support, farmerski keriji su jednostavno predosadni jer se sve svodi na right clickanje po kripovima i drugim herojima.

@Onjegin

Just bad.

Ti nemaš pojma. Ja skoro nisam pročitao veću količinu gluposti napisanu od strane nekoga vezano za bilo što. Ne čudi me opet, jer igraš HoN, a ja sam zaključio igravši ga da je on kao i iOS i iPhone - u službi da poglupi igrače (koji su potencionalno već ionako poglupi). Ti jednostavno nisi navikao na DotA način igranja, i onda polu-argumentirano pljuješ po tome.

A argumenti su ti toliko jaki da pobijaju sami sebe.  Ti očito onda ne znaš gankat i iskoristiti prednosti i mane top i bot lane-ova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 17:55 (4ucker).
15 godina
neaktivan
Dota 2

Jesam naveo par mjesta di se Dota može višestruko unaprijedit? Jesam.

Šta ne valja u tome da ubace više mapa jer je dosadno igrat na jedno te istoj već 5 godina!?

Šta fali u tome da naredni heroji nemaju pasivne spellove jer su dosadni!?

Postoje i keriji sa aktivnim spellovima. Valve, make them!

Neka ubace i genkerske bootse iz HoN-a da bude malo više akcije, a ne da svi ubijaju kripove.

Dota i HoN su kao CoD i Quake gdje je naravno Quake neusporedivo kvalitetniji i zabavniji od CoD-a samo zato jer je brži i nabrijaniji.

0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nuclear kaže...

Dota i HoN su kao CoD i Quake gdje je naravno Quake neusporedivo kvalitetniji i zabavniji od CoD-a samo zato jer je brži i nabrijaniji.

Mislim da previše pojednostavljuješ razliku. Da, Quake jest brži ali to nije primarni razlog zašto je igra bolja (subjektivno). Igra ima daleko veću dubinu, kretanje je daleko kompleksnije, svako oružje ima svoju namjenu kao i načina ciljanja a k tome možemo još dodati i timing itema (duell,tdm). Ove karakteristike su ujedno i razlog zašto quake ima daleko manji community od CoD-a, igra je prilično teška i vrlo frustrirajuća za početnike.

HoN ne mogu komentirati jer ga nisam igrao.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice