Doom 4

poruka: 255
|
čitano: 52.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Doom 4 u izradi
13 godina
Re: Doom 4
Prince-Artas kaže...

Mislim tko sastavlja ove zahtjeve, razlika između FX-8320 i FX-8350 je mizerna a jedan je minimum a drugi preporučen??

Upravo sam i ja htio napisati :D

Npr, ja sam svog 8320 overclockao iznad 8350. Što sad? Jesam minimum il sam iznad recommended?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Doom 4

Ma to su čiste pizdarije...

Ako imaš 8 GB memorije, sve iznad FX 6300 procesora i 4GB grafičku možeš se ugodno igrat; u većini igara nećeš imat lock@60, ali će radid super!

Ova moja GTX 960 2GB još sve tjera iako nemogu stavit na Ultra detalje u nekim igrama radi memorije, ali danas je razlika između High i Ultra uglavnom sprdačina, (npr Dark Souls 3; Na high postavkama imam 90% vremena lock na 55 gdje sam zaklkjučo FPS, a kada stavim na Ultra tada pada i na 45, a jedino šgdje se može vidjet razlika je u refleksiji ako se zagledaš ko konj)...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Prince-Artas kaže...

Mislim tko sastavlja ove zahtjeve, razlika između FX-8320 i FX-8350 je mizerna a jedan je minimum a drugi preporučen??

tak i moja grafička je minimum

Milorad Rakuljić Zelov PREVARANT!!
15 godina
Doom 4

http://www.g2play.net/doom-steam

može mi netko objasniti, kakva je razlika kod tih 3 verzije? Čemu tolko verzija dooma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gremlin144 kaže...

http://www.g2play.net/doom-steam

može mi netko objasniti, kakva je razlika kod tih 3 verzije? Čemu tolko verzija dooma?

prva verzija ti je doom + pre order bonus (dobis neke dodatne demone za multiplayer)

druga je doom + doom 3 (znaci bez pre order bonusa)

a treca je samo season pass (znaci samo svi buduci DLCovi)

17 godina
Doom 4

Evo malo Doom singleplayera (na GeForce GTX 1080; nakon minut i 20ak sekundi gase v-Sync pa framerate s 60 skaće na više od duplo, i to na 1080p Ultra).

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Doom 4

Ekskluzivno: Polygon igra Doom lijevom nogom.

Na kraju su ugasili ratingse i komentare. Bilo bi smiješno da nije patetično.

0 0 hvala 0
15 godina
Doom 4

meni je ok igra, štata kaj niko ne igra coop multiplayer

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Alex Mercer kaže...

Ekskluzivno: Polygon igra Doom lijevom nogom.

Na kraju su ugasili ratingse i komentare. Bilo bi smiješno da nije patetično.

Ako može objašnjenje?

Tko je (su?) Polygon?

Zašto "lijevom nogom"? Neka fora? Nema ničeg u opisu.

Što je patetično u ugašenim komentarima? I zašto bi netko uopće ugasio komentare na gameplayu?

Moram priznati da nisam u toku

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
11 godina
Doom 4

3 sata odigrao,dojmovi odlicni MP me ne zanima cisto pricam o SPu,ide kao podmazano,puske su super,razno-razni upgrejdi,level dizajn nije normalan koliko je dobar cak sam se i izgubiti uspio.
Tko je cekao DOOM kao ja samo zbog SPa mislim da nece biti razocaran.

Pogledajte samo slojeva koliko ima,tu sam se na vrhu negdje i izgubio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 20:36 (Wack).

2 0 hvala 6
15 godina
Wack kaže...

3 sata odigrao,dojmovi odlicni MP me ne zanima cisto pricam o SPu,ide kao podmazano,puske su super,razno-razni upgrejdi,level dizajn nije normalan koliko je dobar cak sam se i izgubiti uspio.
Tko je cekao DOOM kao ja samo zbog SPa mislim da nece biti razocaran.

Pogledajte samo slojeva koliko ima,tu sam se na vrhu negdje i izgubio.

Dobar je DOOM, čak mi i coop dosta ok, igrao sam neš sitno s nekim likovima.

Leveli znaju bit dosta komplicirani, nez sad točno na kojem, al tolko je veliki level da me glava boljela xd pogotovo kad se zgubiš na kojekakvim skrivenim područjima di se drže oružja i apgrejdovi neki. Danas sam odigrao 3 sata sutra nastavljam :D

Igra mi nekad zna trzat

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 20:53 (Gremlin144).
11 godina
Doom 4

Istina i ja se pogubim ti i tamo :D,ali iskreno ne smeta mi zatupili su me ovi jednodimenzionalni (valja se ovo zajedno pise :P) corridor FPSovi gdje ga zadajes pravo nekada desno i nekada lijevo.
Na cemu igras kod mene je i52500k,8giga rama i 970tka.
Uglavnom pravo osvjezenje kad su SP FPS igre u pitanju.

0 0 hvala 0
14 godina
Doom 4

Kakav co-op? Campaign co-op?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 23:06 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Doom 4

Odigrao prve dvije misije, dojmovi odlični, prava PUCAČINA :-) Igram na PS4, kretanje je tako brzo i 'smooth' da je osjećaj kao da igram s mišem i tipkovnicom.

Grafika i zvuk/glazba 5/5 !

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wack kaže...

Istina i ja se pogubim ti i tamo :D,ali iskreno ne smeta mi zatupili su me ovi jednodimenzionalni (valja se ovo zajedno pise :P) corridor FPSovi gdje ga zadajes pravo nekada desno i nekada lijevo.
Na cemu igras kod mene je i52500k,8giga rama i 970tka.
Uglavnom pravo osvjezenje kad su SP FPS igre u pitanju.

kod mene je grafa problem, to baš osjetim 7870, Igra je više prilagođena Nvidiji. Al da dosta je dobra :D

tigerija kaže...

Kakav co-op? Campaign co-op?

Ne prelazi se kompanja, nego imaš kao neke modove. Jedan je di se kao utrkivate i tu se ubijate, pa ko prvi prođe mapu pobjednik, s tim da na mapi ima dosta stvari koje te mogu ubiti. Onda imate jedan mod di s jedne strane izlaze čudovišta ii trče na drugu, morate pazit da ne prođu na drugu stranu ako ih prođe 20  izgubite. Ima jedan di prolazite skupa nivo i ima još jedan mod koji igrate skupa, al taj nisam skužio najbolje, nisam imal vremena pa sam samo na kratko pogledal. Al zabavno je :D

Branimir82 kaže...

Odigrao prve dvije misije, dojmovi odlični, prava PUCAČINA :-) Igram na PS4, kretanje je tako brzo i 'smooth' da je osjećaj kao da igram s mišem i tipkovnicom.

Grafika i zvuk/glazba 5/5 !

Meni je malo prespora, da je malo brža ili da ima neku tipku za sprint, bilo bi mi bolje

15 godina
neaktivan
Doom 4

puno fluidnije izgleda na pc-u

fejzer_hr BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
logi7 kaže...

puno fluidnije izgleda na pc-u

kad je na Titan snimano xd

15 godina
Doom 4

sad sam baš gledao, najniži fps do sad mi je bio 20. lockan mi je na 45. Još nitijedna igra mi nije tako nisko pala s fps-om ko ovaj doom

sve je na ultra grafika, a rezolucija je 720p

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 17:47 (Gremlin144).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Doom 4

odigrao par sati 4k60 aa off lock igra izgleda fantasticno i nije preteska 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 19:24 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

0 0 hvala 0
17 godina
Doom 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2016 23:28 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Doom 4

Nvidia sramotna, bas me zanima koliki ce boost u igrama "odjednom dobit" Pascal kad kroz drivere uniste Maxwell kao sto su unistili Kpeler, 960 jaca od 780 al ok.

Slijedeca kartica AMD.

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
15 godina
Doom 4

Ne vjerujem baš tim benchmarkima. Istina je da mi se 90% igre vrti na 40-50 fps-a. Ali ima djelova di pošteno padne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Doom 4

Noćas prešao igru na Ultra-violent pa onima koji još nisu počeli preporučam ovaj nivo težine jer je fakat adrenalin rush u dosta situacija.

Mislim da mi ne bi bio toliki fun igrat da sam samo lagano prešao igru, već je fora baš da neke situacije moraš 5-6 puta probavat preći jer te sašije masa monstera (u par situacija me podsjetilo na Serious Sam kad ih masa doleti i samo se novi spawnaju).

Dapače, malo mi je čak žao što nisam više vremena provodio tražeći secret-e okolo i cijelu mapu istražio, al ima vremena drugi put.

Osobno na otprilike trećini igre sam mislio OK sad mi ovo već lagano postaje dosadno i ostao razočaran, al reko ajd idem još malo pred spavanje preć i odjednom masu bolje.

Ne znam točno što, dal je odjednom bilo više fajteva, teži enemiji il nešt, al je postalo puno više fun.

Bio sam skeptičan na razne rune, modove za vepne i slično al imaju smisla i ok su više manje.

Od bugova sam imao jedan random crash na desktop, vidio sam da imaju ljudi s tim problema al evo u 11-12h singleplayera se to jednom dogodilo.

Na kraju kad sam prešao mi je bio fakat gud filing, ono "fuck yeah", pa sam odma počeo dalje na Nightmare (zasad sjebano, jedan dva hit-a i padaš).

Multiplayer mi je malo bezveze, ima masu modova a svi su isti i nekako prebrzo završi. Fali neki timski aspekt, a nije samo do mase nubova koji peru već jednostavno nije tak predviđeno.

Teamdeathmatch 75 fragova limit. Wtf, il se igra na više il na neki timelimit 15-20min. Ne znam dal se može voteat fraglimit il nešt nisam detaljnije gledao. 

Freeze tag i clanarena sam se nadao da će bit sa više manje svim oružjima, al i dalje biraš loadout kao i u svemu ostalomei imaš 2 vepna+granatu.

Ove soul harvest i domination varijante nisam igrao, nisam ljubitelj toga. EDIT: igro sam malo domination, ispada da mi je još i najbolji mod

Bilo bi super da slože coop singleplayer, to bi bio vrh.

Osobno mi fali obični fakin deathmatch, 20 igrača na mapi i peri deri, a kod timske igre mi fali da su weaponi razbacani po mapi, spawnaš se sa pištoljem (ko blaster u q2) i onda traži weapone, armor, snađi se druže, čuvaj vepne frendu i to.

Ovako ispada ko napucavanje koje dopi*zdi nakon par gameova, fali malo taktike u svemu tome. Možda to promjene i daju si truda nakon par mjeseci kad se ekipa navikne na igru, ne čini mi se kao nešto u što bi trebalo sad masu vremena uložit da se ispegla.

Općenito ti loadoutovi ko u Battlefieldu mi ne pašu za ovu igru, pogotovo jer trenutno ima imba oružja pa nitko ni ne bira druge varijante (chain, dupla šotka).

Snapmap mi se čini fora, igrao sam samo jedan mod di imaš vepne na sredini, uzmeš koji hoćeš i coop (4igrača) se boriš protiv demona koji u valovima dolaze. 

Tu bi moglo bit dobrih šema, u kratkom vremenu sam vidio da ima dost modova.

To bi bilo to ovak na "prvu". Hf

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2016 8:25 (R4ck0).
Moj PC  
3 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Doom 4

http://www.techspot.com/review/1173-doom-benchmarks/page4.html

otprilike je to to..

titan x, 5960x na 4.2 i tako drzi u prosjeku 45fps, plus minus 10m, nekad i na 60... ali da nemaju nikakvu podrsku za SLI.. divno opet nista od triple screen igranja... 

sta je onaj fazon sto su vrtili 140 i koliko vec na onom primjeru.. 1080p rezolucija ili slicno.. ? ebiga

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doom 4

evo baš sam ubio onog prvog bossa. Gledal sam nekog lika na twichu lik ga 10 put pokušal ubiti, nikak ga ubit... pa ga više nisam mogel gledat. Ja ga prošao s 3. pokušaja. Igram na normalnoj težini, 2. po redu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doom 4

Kako ide saveanje? Jel mozes quicksaveat gdje oces i da te tocno tamo vrati, ili je nesto sa checkpointima?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Kako ide saveanje? Jel mozes quicksaveat gdje oces i da te tocno tamo vrati, ili je nesto sa checkpointima?

checkpointi

11 godina
Doom 4

Jedina zalba ajmo reci mi je premalo boss fajtova,ostalo (pricam samo o SP,mp me ne interesira previse) sam zadovoljan i nije mi zao novca presao za nekih 12 sati,vjerovatno cu jos nekada u buducnosti pokusati na najvecoj tezini,boss fajtovi su mi zanimljivi bili pogotovo onaj zadnji,steta eto samo sto ih vise nije bilo.
Dostojan nasljednik DooMa i soundtrack su isto pogodili.

0 0 hvala 0
15 godina
Doom 4

Da baš sam pogledao na yt, lik prošao igru za 9 sati. Kraj mi je bezveze, trebali su staviti nešda se boriš protiv tog robota, jer kao on te prevario i na kraju da trebaš uništiti taj artefakt. Takva priča bi bila bolja

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 8:02 (DrNasty).
Moj PC  
0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Doom 4 u izradi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice