Igra instalirana ali dobijam ovaj error...any idea?
probaj verify files ako imas igru prek steama
probaj verify files ako imas igru prek steama
Ovo
http://www.tomshardware.co.uk/forum/124217-13-xinput1_3-missing
ili ovo
Reinstaliraj DirectX.
To je DOOM, mora da proradi :]
Samo ti gejmaj i uživaj
Unfortunately no -.- što je šteta. Ali viditi ćeš u postavkama zanimljivu opciju za metering FPS-a
Mislim da nema bench ali imaš onu ingame FPS brojač, CPU itd. Nađi negdje u opcijama podešavaš razinu informacija ko da su teksture - low, medium, high itd
Unfortunately no -.- što je šteta. Ali viditi ćeš u postavkama zanimljivu opciju za metering FPS-a
Mislim da nema bench ali imaš onu ingame FPS brojač, CPU itd. Nađi negdje u opcijama podešavaš razinu informacija ko da su teksture - low, medium, high itd
to sam ukljucio kao i vulkan...FPS je od 40-60 sa nekim custom postavkama (njegovim).
Ima nekih preporuka za namjestit neke postavke ili da pustim kako je (imam RX460 4GB)?
to sam ukljucio kao i vulkan...FPS je od 40-60 sa nekim custom postavkama (njegovim).
Ima nekih preporuka za namjestit neke postavke ili da pustim kako je (imam RX460 4GB)?
Kako ja radim kada tražim najbolje performanse/FPS za igru. Sve na LOW, i onda po redu dižem postavke i vidim kako se ponaša FPS, da malo treba vremena. DOOM sa svojim buildin prikazom je kao stvoren za uštimavanje.
Kako ja radim kada tražim najbolje performanse/FPS za igru. Sve na LOW, i onda po redu dižem postavke i vidim kako se ponaša FPS, da malo treba vremena. DOOM sa svojim buildin prikazom je kao stvoren za uštimavanje.
Ja sam primjetio da nekad sve na low radije lošije nego sa medium postavkama.
Shadows i Antialiasing najviše performanse uzimaju ja mislim. Onda imaš particle effects.
Single player campaign je ok 45-60+ fps. Prosječno da ti je 50. Ispod 45 se već primjeti. Ali ako padne i na 30 na jako kratko je ok. Osim ako se drži tu koju sekundu onda mi to smeta.
Meni je Doom radio na oko 55-60 fps average ja mislim, sa dosta viskim settingsima, na 1080 (makar imam 1440 monitor - tu bi 30-40 fps). R9 280 i5 2500k (nije OC).
Ja najčešće u igrama stavljam shadows na medium. Tj. Shadows prvo smanjujem. Onda particles effects ako nije nužno ili puno vuče. Onda idem na environments.
AA (meni to najbitnije), modele, texture pokušavam držati na visoko.
AA na 2x ili 4x ako nejde više.