Pošto sam dosta unutra pokušao sam naći prikladan materijal za tu staviti kako bi se moglo vidjeti bolje o kakvoj se igri radi.
PixelTwitch kanal je dobio prava na snimanje competitivnih mečeva i promociju igre pa ne bi trebalo biti nekih prevelikih sumnji za kršenje NDA pravila samo ne previše širiti ovaj link (**za SD je bitno da je video "unlisted" on youtube).
Inače oni imaju već više od 30-tak video uradaka snimljenih DB competitivnih borbi i dosta sam ih pregledao, a ovdje vidim da je komentator usavršio kretanje po mapi (free fly+fps view) i komentiranje, a uz to kvaliteta igrača i borbi je izvanredna pa treba to obavezno pogledati. Oni koji vole igre tipa Brink će biti oduševljeni... :)
Zanimljivo je promotriti taktiku rješevanja objektiva, koji se likovi najviše koriste za obranu i napad te upotrebu njihovih ablitiesa, uočiti bitne lokacije (pozicije) na mapama (glavni i sekundarni objektivi) oko kojih se vodi borba i koje se nastoje zauzeti.
Radi se o kompletnim Stopwatch borbama na mapama WHITECHAPEL i VICTORIA. Dakle, gleda se tko ima bolje ukupno vrijeme u izvršavanju objektiva, a obje ekipe igraju kao napadači i obrambeni timovi.
Ekipe: evac.mix vs eQx.mix