DiRT Rally

poruka: 992
|
čitano: 118.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: DiRT Rally
sculacdh kaže...

Valjda sam zato uspio bit prvi jer nisam bušio gume! Osim bez svijetla zadnji stage!

Zato sam na zadnjem dobio 11 sekundi!

Vidilo se da ste zeznuli zadnji stage malo.

Ma jok da i nisam probušio gumu, mislim da bi eventualno mogao biti drugi sa jedno 30tak sekundi zaostatka, ali onda da Dama nije probušio bi bio ispred itd. itd....

13 godina
DiRT Rally

Završen Event 1 (Finska) Sezone 5 Serija 2010

Pobjednik je sculacdh. Bravo!!!

Ukupni poredak glasi:

Sljedeći Event je kišni Wales.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 13:11 (Soldier977).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Aroomar kaže...
sculacdh kaže...

Valjda sam zato uspio bit prvi jer nisam bušio gume! Osim bez svijetla zadnji stage!

Zato sam na zadnjem dobio 11 sekundi!

Vidilo se da ste zeznuli zadnji stage malo.

Ma jok da i nisam probušio gumu, mislim da bi eventualno mogao biti drugi sa jedno 30tak sekundi zaostatka, ali onda da Dama nije probušio bi bio ispred itd. itd....

Da odmah drugi zavoj, ali valjda zato što sam bio opušten jer sam znao da imam dobru prednost! Inace pričaj mi sa ti jer ja sam ti mlad decko više manje

10 godina
neaktivan
sculacdh kaže...

Da odmah drugi zavoj, ali valjda zato što sam bio opušten jer sam znao da imam dobru prednost! Inace pričaj mi sa ti jer ja sam ti mlad decko više manje

Haha, mislo sam na sve, barem ove ispred mene ;)

Šteta što nema detaljnije poredak po stageovima, to mi baš fali :(

13 godina
DiRT Rally

Sinoć sam odvezao sve odjednom i opet mi je pukla guma  i to stage 5. 70% stagea sam vozio na felgi, ali nisam htio odustati. 

Nije mi se ranije dešavalo ovoliko da mi puca guma, a mislim da je to radi toga što ovaj auta (serija 2010) može više vremena da se vozi s puni gasom, i da taj "puni gas", ako auto imalo zakači ivicu staze (gdje su kamenja) izazove da pukne guma. 

Ali sve u svemu predobro mi je bilo voziti Wales s Polom.  Baš am uživao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DiRT Rally

Ja sam uspio na početku zadnje etape prvog stejdža izletiti u publiku i probušiti gumu. Na drugom stejdžu "samo" se izvrtio. U četvrtom probušim gumu na kraju prve etape i tako doguzam još tri etape do kraja stejdža. Uglavnom jedno divno i opuštajuće iskustvo

Zadnja četri stejdža sam ostavio za danas još jedno opuštanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Ja sam uspio na početku zadnje etape prvog stejdža izletiti u publiku i probušiti gumu. Na drugom stejdžu "samo" se izvrtio. U četvrtom probušim gumu na kraju prve etape i tako doguzam još tri etape do kraja stejdža. Uglavnom jedno divno i opuštajuće iskustvo

Zadnja četri stejdža sam ostavio za danas još jedno opuštanje

13 godina
DiRT Rally

Evo ga kako je to bilo 

Stage 1-5

Stage 6 (pukla guma na samom početku)

Stage 7 i 8 nisam snimio... dosta je bilo mučenja 

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 14:23 (Soldier977).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
DiRT Rally

Pozdrav! Gdje uzeti jeftino Steam key a da nije 50 eura ili nekakav sale ak ima negdje?

thug life... R.I.P. Marco Simoncelli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mat777gold kaže...

Pozdrav! Gdje uzeti jeftino Steam key a da nije 50 eura ili nekakav sale ak ima negdje?

kinguin 38 € i g2a 36 € a ovdje imas cijelu listu link

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 21:04 (zagi55).
15 godina
zagi55 kaže...
mat777gold kaže...

Hvala,samo nisam nikad ovako kupovao key negdje drugdje za steam pa sad malo glupo pitanje postavljam. Na Steamu mi ne nudi download gumb već da stavim u cart da kupim i ak tak napravim bum kupio za 50e kaj ne?

15 godina
mat777gold kaže...
zagi55 kaže...
mat777gold kaže...

Hvala,samo nisam nikad ovako kupovao key negdje drugdje za steam pa sad malo glupo pitanje postavljam. Na Steamu mi ne nudi download gumb već da stavim u cart da kupim i ak tak napravim bum kupio za 50e kaj ne?

Kada stavis u košaricu/cart onda te jos bude pitao kako želiš platiti kartica / paypal i onda jos potvrditi. Znam da treba barem tri koraka nego ti steam uzme lovu :) Btw steam ti odmah uracuna i nas PDV od 25%.

15 godina
U pravilu treba downloadati igru pa unijeti key koji bi uzeo, to stoji da steam pita za način plačanja u košarici ali kaj ne nudi download prije nego uplatim?
9 godina
neaktivan
DiRT Rally

igra li netko na logitech gt-u ?

0 0 hvala 0
10 godina

E bogati, ti bi prvo jeba pa platija 

Ne znam kako ide preko steama ali npr. na g2a prvo stavis igru u kosaricu, ides na checkout, odaberes nacin placanja, platis i onda ti na mail dode kljuc koji uneses u steam i igra ti se pojavi u library-u. I onda trebas downloadati igru. Nista ne birini, sve je to ok i niko te nece zajebati

16 godina
Prte kaže...

Nista ne birini, sve je to ok i niko te nece zajebati

U zadnje vrijeme G2A je "cancer", tako da nemoj bit baš tolko siguran.

SVEMOGUĆI
9 godina
neaktivan
kako riješiti problem lag-a sa volanom u ovoj igri ? na početku sve ide glatko a nakon 10-15min igra postane usporena i ne igriva ? dok recimo kada igram sa gamepadom nema tih problema..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prte kaže...

E bogati, ti bi prvo jeba pa platija 

Ne znam kako ide preko steama ali npr. na g2a prvo stavis igru u kosaricu, ides na checkout, odaberes nacin placanja, platis i onda ti na mail dode kljuc koji uneses u steam i igra ti se pojavi u library-u. I onda trebas downloadati igru. Nista ne birini, sve je to ok i niko te nece zajebati

A isto samo se ne pojavi kljuc nego igra u library a na mail racun.Naravno sve je ok na steamu

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
DiRT Rally

Vozio sam Colin McRae Rally 98' 04' 05' i DiRT i ne sjecam se da su ti rubovi kolinika koji su uzdignuti i grbavi tako lako izbacivali s putanje. Vozio sam Grčku dionicu sa mini moris-om i to je strava pa samo malo ogrebeš rub kolnika mini moris postaje zrakoplov. Imam osjećaj kao da su barem za sada auti prelagani kao da nemaju mase. Najbolje kada nagazim na kočnicu zmotam volan skroz u jednu stranu a ovaj samo nastavi ravno i  onda mi se nudi tri mogučnosti: a) zaustavljanje u drvo/kamen b) slobodni pad nad provalijom c) frontalka u nasip ili brdo  
Btw ko ide na rally kumrovec  4-5.3 link ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zagi55 kaže...

Vozio sam Colin McRae Rally 98' 04' 05' i DiRT i ne sjecam se da su ti rubovi kolinika koji su uzdignuti i grbavi tako lako izbacivali s putanje. Vozio sam Grčku dionicu sa mini moris-om i to je strava pa samo malo ogrebeš rub kolnika mini moris postaje zrakoplov. Imam osjećaj kao da su barem za sada auti prelagani kao da nemaju mase. Najbolje kada nagazim na kočnicu zmotam volan skroz u jednu stranu a ovaj samo nastavi ravno i  onda mi se nudi tri mogučnosti: a) zaustavljanje u drvo/kamen b) slobodni pad nad provalijom c) frontalka u nasip ili brdo  
Btw ko ide na rally kumrovec  4-5.3 link ? 

Ne znam da li si probao u stvarnom životu na makadamu ili bilo kojoj drugoj podlozi stisnuti kočnicu do kraja u vozilu bez ABS-a i smotati volan? Meni je fizika i mehanika vožnje u Dirtu daleko najrealnija do sada što je  ponudio svijet rally racing simulacija. 

15 godina
MRSKI kaže...

Ne znam da li si probao u stvarnom životu na makadamu ili bilo kojoj drugoj podlozi stisnuti kočnicu do kraja u vozilu bez ABS-a i smotati volan? Meni je fizika i mehanika vožnje u Dirtu daleko najrealnija do sada što je  ponudio svijet rally racing simulacija. 

Trebam se još priviknuti na realnu fiziku jer sve ostalo kaj sam vozio na kompu osim rally je čista arkada pa mi je već u posvijesti nagazi na kočnicu smotaj volan te će on skrenuti kam želim. 

13 godina
zagi55 kaže...
MRSKI kaže...

Trebam se još priviknuti na realnu fiziku jer sve ostalo kaj sam vozio na kompu osim rally je čista arkada pa mi je već u posvijesti nagazi na kočnicu smotaj volan te će on skrenuti kam želim. 

Nemoj odustajati jer znam  neke koji su "kupili" i igru i volan da bi na kraju sve rasprodali  

U početku zna biti teško i frustrirajuće ali kada malo pohvataš konce igra postane takav gušt da odavno nešto bolje nisam igrao. 

14 godina
MRSKI kaže...

Nemoj odustajati jer znam  neke koji su "kupili" i igru i volan da bi na kraju sve rasprodali  

Dva volana?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Dva volana?

Vjerovatno me pozna :)

13 godina
Blade Runner31 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Dva volana?

Nisi valjda i ti??

Mislio sam na Ivaneca, znam da je on kupio dva G27 i oba vrlo brzo prodao

14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
Blade Runner31 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Dva volana?

Nisi valjda i ti??

Mislio sam na Ivaneca, znam da je on kupio dva G27 i oba vrlo brzo prodao

Da kupio G27,crko encoder pa kupio T300RS i Fanatec CSP V2 pedale,popravio G27 i prodao 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 17:07 (Blade Runner31).
15 godina
DiRT Rally

Par zavoja prije cilja u finskoj. https://vid.me/ocgn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DiRT Rally

Stage 7 Pr0League Baumholder

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
DiRT Rally

Završen Event 3 (Njemačka) Sezone 5 Serija 2010

Pobjednik je sculacdh, opet. Bravo!!! 

Ukupni poredak glasi:

Može li iko stati na kraj sculachd-u? Kako stvari idu.... teško, ali još ništa nije gotovo.

Sljedeći Event nas vodi u Monaco. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
DiRT Rally

Kako li je ovo samo bilo blizu nakon 8 stageva 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: