Pozz,
Igra li ko na xbox 360 controlleru, koje postavke koristite ?
Pozz,
ekipa, jel itko od vas igra sa logitech formula force EX?
ja, kaj te zanima?
Pozz,
ja default
Iso miki vozim danas cjeli dan i najbolje vrijeme mi je +15 sec, pa kak ste se vi naučili ovo vozit ?
Pozz,
100 Sensivity i 10 Linearity
Pozz,
Default jedino rucna je RB i kamera na back
Uf decki mora da vam je tesko vozit na joji,imate li ffb na njima?
ma nije toliko tesko igrati
ja sam na xbox one gamepadu - ima ffb i dobar je
vozim bez ikakvih assistova, 100 steering sensitivity, 0 steering linearity
dosta se precizno moze voziti (doduse igram bez vsynca na 1ms 144Hz monitoru tako da vjerojatno i to pomaze :e)
ma nije toliko tesko igrati
ja sam na xbox one gamepadu - ima ffb i dobar je
vozim bez ikakvih assistova, 100 steering sensitivity, 0 steering linearity
dosta se precizno moze voziti (doduse igram bez vsynca na 1ms 144Hz monitoru tako da vjerojatno i to pomaze :e)
A dobro ako si zadovoljan,mislio sam tesko naprema volanu,ipak je volan za trke,to sam mislio.A taj monitor....mmmmmm ja bi :)
A dobro ako si zadovoljan,mislio sam tesko naprema volanu,ipak je volan za trke,to sam mislio.A taj monitor....mmmmmm ja bi :)
I tata bi sine.
I tata bi sine.
Pa tata ne skrtari,kupi na obojci
Profesionalna deformacija je vozit na đoji . doslovno po zvuku/vidu osjetim da auto klizi, a ne po osjecaju na rukama, samo me muci ono kad ga ganjam 200 pa treba pogodit skok, jer najmanji dodir i ode sve u picku materinu i da napravim spagetu oko drveta
Nego pripremite li se vi sa 2010 za sljedeću sezonu? Još koji dan..
Nego pripremite li se vi sa 2010 za sljedeću sezonu? Još koji dan..
ako zavrsim unutar 2 min iza prvog bit ce uspjeh
Mini kupljen (trebalo je skupit 650.000,00 kredita ), polagano ga nadograđujem.
Novi čit dobro radi, samo ga moram malo uštimati
Ha ha ha ha šta je to?
Šta ti voziš delorean bokte vidia.....
Stalno me neke gluposti na stazi ometaju da normalno završim stage.
s čim igrate?
15 | volan |
---|---|
12 | gamepad |
Nije valjda da čekate zadnji tren?
Nema reseta nema restarta...... hajmo!
https://www.dirtgame.com/leagues/league/19823/pr0league
Još 17 sati do kraja Eventa 1, a samo ja i mrski stigli do kraja. Ccc
Evo u zadnji čas stigo odvozit, naravno prvi skok i probušene ne jedna nego dvije gume, tako da sam izgubio 2min odma na prvom stageu.
Nisam štelao auto uopće, nisam bio siguran da li će biti omogućeno... doduše nisam se ni spremao tako da nebi stigao ništa pametno ni mjenjat...
Evo u zadnji čas stigo odvozit, naravno prvi skok i probušene ne jedna nego dvije gume, tako da sam izgubio 2min odma na prvom stageu.
Nisam štelao auto uopće, nisam bio siguran da li će biti omogućeno... doduše nisam se ni spremao tako da nebi stigao ništa pametno ni mjenjat...
Ja sam isto probušio dvije gume, ali sam ih rasporedio na dva stage-a.
Kad već pišete o probušenim gumama i ja sam probušio na predzadnjem stgeu i pola stagea se vukao ko isprebijana mačka do cilja. Negdje na stageu mislim 5 sam imao trostruku piruetu i dočekao se na točkove u suprotnom smjeru, te na stageu, mislim 3, sam drmnuo u drvo ali srećom bez prevelikih posljedica za auto osim gubitka vremena.
E ovo je sad pravi rally :D
Valjda sam zato uspio bit prvi jer nisam bušio gume! Osim bez svijetla zadnji stage!
Ja nisam ni prvi stage završio. Ledio sam kroz drveće ko Tarzan dok se nisam zakucao u drvo i napravio terminal damage.