Igra mi se resetira da li mogu ikako pokrenuti u DX9 modu?
Komp pod Moj PC
:(
Komp pod Moj PC
Komp pod Moj PC
ideš u my documents -> my games -> dirt 3 -> hardwaresettings -> i otvoriš fajl kod kojeg piše config
ctrl+f i upišeš directx i da nađe o trebalo bi ti pokazat da ti piše sljedeće :
<directx forcedx9="false" />
tu ovaj false zamijeni sa true
tako bi trebalo pokrenuti igru u dx9
Komp pod Moj PC
ideš u my documents -> my games -> dirt 3 -> hardwaresettings -> i otvoriš fajl kod kojeg piše config
ctrl+f i upišeš directx i da nađe o trebalo bi ti pokazat da ti piše sljedeće :
<directx forcedx9="false" />
tu ovaj false zamijeni sa true
tako bi trebalo pokrenuti igru u dx9
Hvala. imaš TUXD
Probam pa javim, uspio sam promjenit "false" u "true".
Sad ču pokrenut igricu da vidim ako radi pa javim još kako je prošlo.
Btw nadam se da bi trebalo sve O.K.:S
HVALA. Evo radi;)
Konačno mogu normalno igrat igricu i završit ju.
Makar i u DX9:O
sry na double-postu
XD
i mislio sam si da radi jer da ne radi bi odgovorio u roku 5 min
i mislio sam si da radi jer da ne radi bi odgovorio u roku 5 min
Eo upravo završio igricu na Casual.
Thx još jedanput.
Onako stalno nešta štekalo i freezalo se ekran..XD
Imam problem s kontorlama, naime kad nariktam kontrole na gamepadu sve radi super, ali kad izađem iz igre i ponovo uđem kontrole mi se resetiraju i moram ih uvijek namještat ponovno, jel ima ko rješenje?
Čitam po internetu ima dosta ljudi s tim problema. Imam zadnji patch!
Šta se tiče kontrola to zahvali sposobnim ljudima u Codemastersu. Patch to nije popravio! Imbecili!
Imam problem s kontorlama, naime kad nariktam kontrole na gamepadu sve radi super, ali kad izađem iz igre i ponovo uđem kontrole mi se resetiraju i moram ih uvijek namještat ponovno, jel ima ko rješenje?
Čitam po internetu ima dosta ljudi s tim problema. Imam zadnji patch!
mislim da sam negdje čitao za to. pokušaj kod ulaska u igru sa kontrolerom uć, znači na kontroleru stisnut nešto da uđe unutra, ne a tipkovnici, jer na taj način bi ti trebale ostat postavke kontrolera kako si namjestio, ako se ulazi u igru sa tipkovnicom onda se gube postavke
također ako ti to ne upali, onda ti je još bolja solucija da si skineš emulator za kontroler od xbox 360 i ubaciš u mapu, tako će ti kontroler čitat kao xbox-ov i neće bit nikakvih problema, samo provjeriš dali su sve tipke konfigurirane na svoje mjesto, ako nisu posložiš
imam problem sa dirtom instaliro sam ga i odem na steam i pokrenem ga i samo pise lunching dirt 3 i to se ugasi i ne upali su uopce help
Zanima me moželi se kako promjeniti sensiviti skretanja na dirt-u 3 jer previše mi reagira kad pritisnem tipku ili pomaknem gljivu (igram s PS3 kontrolerom na PC-u )
Pozz , isprike ak smetam .
Zanima me , kak bi dirt radio na ovoj konfi :
AMD Athlon 64 X2 4000+ 2.1ghz
Gigabyte GA-M56S-S3
2GB DDR2 Transcend ram
NVIDIA 8500GT 512mb
fala unaprijed :)
Pozz , isprike ak smetam .
Zanima me , kak bi dirt radio na ovoj konfi :
AMD Athlon 64 X2 4000+ 2.1ghz
Gigabyte GA-M56S-S3
2GB DDR2 Transcend ram
NVIDIA 8500GT 512mb
fala unaprijed :)
Evo ti pa čitaj.
Ugl radio BI to DA;)
Samo na nekoj 1280x1024 i low-medium detaljima i ofcorse u DX9
instalirao sam ponovo DiRT 3 i pokusao ubaci stari gamesave(da bih nastavoo) i kad udjem u igru da izaberem ono profil stari pokazuje mi koliko sam trka odvozio i kad idem next izbaci mi profile load falid?? kko to da rjesim?
Zanima me moželi se kako promjeniti sensiviti skretanja na dirt-u 3 jer previše mi reagira kad pritisnem tipku ili pomaknem gljivu (igram s PS3 kontrolerom na PC-u )
Može pomoć?
smanji si steering linearity u opcijama, meni je na -10 i nekako mi je lakše vozit tako
pokušaj pa ćeš vidit
Može li se nekako namjestiti kad se igra split screen da vremenski uvjeti budu rain/snow? Meni samo nudi morning, evening, night. Neki unlocker možda...
Imam mali problem sa slikom. Gore mi se vidi rub prozora, a dolje ova traka sa ikonicama. Kako da to maknem?
alt+enter
i igra ide u full screen
Evo sad opet trebam pomoć. Stavio sam AA x16 i pojavio mi se ovakav ekran. Šta ću sad?
ti je cijela igra tako ili samo taj screen ??
Probaj smanjivat AA dok ne dobiš dobru sliku.Jesi instaliro zadnje drivere ?
Imam mali problem sa slikom. Gore mi se vidi rub prozora, a dolje ova traka sa ikonicama. Kako da to maknem?
alt+enter
i igra ide u full screen
Ja imam isti problem ali alt + enter neradi mi.
Evo sad opet trebam pomoć. Stavio sam AA x16 i pojavio mi se ovakav ekran. Šta ću sad?
ti je cijela igra tako ili samo taj screen ??
Tako je cijela.
Instaliro sam zadnje drivere i ne pomaže. Jel ima način kako da smanjim AA dok sam van igrice jer mi je unutar sve crno.
Instaliro sam zadnje drivere i ne pomaže. Jel ima način kako da smanjim AA dok sam van igrice jer mi je unutar sve crno.
50 GB HDD?
Ups to sam zaboravio promijenit, dobro da si me podsijetio.
Pozdrav svima,
citao sam malo ali nisam nasao , verujem da ima negde ali puno mi je da citam 30 stranica.
Ovako od skoro sam instalirao DIRT 3 i pokusavao sam da podesim volan ali mi ne ide, svaki put se iznerviram i izadjem.
Ako neko moze da mi kaze dobra podesavanja za ovaj volan:
Logitech Formula Vibration Feedback
Znaci sva podesavanja za advanced wheel settings..
Unapred zahvalan