sva sreca pa ne vozis pravi rally inace neznam kako bi reagirali suvozaci na to...
a i nenzam kako bi vozio po tim cesticama bez vodenja...
mislio sam na glasove u meniu smartass
sva sreca pa ne vozis pravi rally inace neznam kako bi reagirali suvozaci na to...
a i nenzam kako bi vozio po tim cesticama bez vodenja...
mislio sam na glasove u meniu smartass
Kupio sam Dirt 3, ali igra ne radi !! Instalirao sam je s key-om koji je unutra naljepljen na kutiju od DVD-a, ali kad idem na SIGN IN u GFWL onda pri downloadu profila/update kaže nešto kao "key in not valid". Deinstalirao sam igru par puta, i GFWL isto, isključio AV, ništa. Kome da se obratim? Ima li ko riješen problem, a čitao sam nisam jedini? Ono što je bitno je: Napravio sam novi acc na GFWL jer sam mislio da stari od DIRT 2 nije nešto dobar. Sve je isto i sa novim i sa starim. i ono što mi posebno nije jasno kako je moguće instalirati igru DIRT 3 sa keyom od DIRT 2 ??
Kupio sam Dirt 3, ali igra ne radi !! Instalirao sam je s key-om koji je unutra naljepljen na kutiju od DVD-a, ali kad idem na SIGN IN u GFWL onda pri downloadu profila/update kaže nešto kao "key in not valid". Deinstalirao sam igru par puta, i GFWL isto, isključio AV, ništa. Kome da se obratim?
Kontaktiraj GFWL odnosno Xbox Live support (obzirom da je to ista stvar).
i ono što mi posebno nije jasno kako je moguće instalirati igru DIRT 3 sa keyom od DIRT 2 ??
Nije moguće.
i ono što mi posebno nije jasno kako je moguće instalirati igru DIRT 3 sa keyom od DIRT 2 ??
Nije moguće.
- Ooo itekako je moguće... :) Pa nemam razloga da lažem nekoga, došao sam ovdje da mi neko pomogne i zašto bih onda izlagao netočne informacije.
ako je jogurt verzija moguce ju je instalirat i ako napises samo xxxxx-xxxxx itd,ali online zaboravi.
- Ooo itekako je moguće... :) Pa nemam razloga da lažem nekoga, došao sam ovdje da mi neko pomogne i zašto bih onda izlagao netočne informacije.
Možeš instalirati sa svim jedinicama al nećeš se moći spojiti na GFWL.
Da može se, i to znam. Ali još uvjek nisam dobio dobar odgovor tj riješenje problema. Dal je moguće da je neko u trgovni iskorisito moj kod. Bilo je zapakovano u foliji cakum-pakum i naljepnica s unutrašnje strane kutije sa kodom. Što mislite, dali da se obratim GFWL-u ili trgovini u kojoj je igra kupljena. :-/. Generalno oni nisu krivi ali ipak "proizvod" koji je kupljen kod njih nije ispravan.
moram priznat da mi je u dirt 2 rallycross bila jedna od najdosadnijih disciplina a ovde mi je medu najdrazima , poboljsali su je.
meni su trailblazer i drift skupa sa gymkhanom najbolji...rally auti nisu toliko brutalni kao ovi u TB npr.
EVO zavrsio sam igru , trebalo mi je oko 15h , imam vec 20h gameplaya ali sam se malo sprdao po gymkahani , ocjena 8/10 , jako dobro ali sam ocekivao malo vise , sad cu vam se pridruzit na hamatchiju ;D
Evo danas sam ponovno zaigrao, samo na tipkovnici.
Hoćmo li zaigrati jednu utrku? (vi s originalom?)
tek poslje četvrtka, još u četvrtak imam jedan ispit, točnije popravni, valjda se bude riješio
:D
tek poslje četvrtka, još u četvrtak imam jedan ispit, točnije popravni, valjda se bude riješio
:D
hehe ok. Ja danas zadnji važniji dan (engleski mi dala 2) sutra slavlje i zadnji dan škole.
to neki fax ili? ovo je brutalno da za 13/100 bodova ne pusti te! uzas...
to neki fax ili? ovo je brutalno da za 13/100 bodova ne pusti te! uzas...
faks je ovaj za turistički i hotelski menadžment u opatiji
kod nas je sistem da ti možeš skupit maksimalno 100 bodova, tj. 100% usvojenog znanja, sa 3 kolokvija, aktivnost na nastavi, pristunost na nastavi, esej, seminar i tako to
za prolaz ti treba 40 bodova ilitiga 40 %, ocijena 2 ali me to ne dira, glavno da ja prođem
ja sam na završnom dobio dva negativna boda i došao na 39,87, prije toga sam imao 41,87, te mi fali 0,13 boda da prođem
a profa je kao da pričaš sa zidom i nebi dala te bodove, koji su manje od četvrtine boda da prođem, nego kaže ona da moram na popravni, a na njemu moram imat minimalno 6 točnih, ili 5, od 10 pitanja da dobijem pozitivne bodove, valjda se bude riješilo
stvarno izlaze na ruku studentima profesori, ne samo kod mene na faksu, vjerujem da na svakom ima neki profesor koji je priča za sebe
nećemo više u OT
brutalno...skoro kao audi quattro trailblazer na snijegu sa iskljucenim assistima (FTW)
evo ako vam je ikad palo napamet kako bi bilo provozat buggy ili nesto drugo po gymkahana stazi ovaj mod omogucuje koristenje bilo kojeg auta na bilo kojoj stazi , ja sam ga instalirao , awsome je , samo ga stavite u dirt 3 mapu i pokrenite :
Izašao je novi dlc za dirt,power and glory pack...donosi 5 novih automobila:
bmw m3 rally-rally 80s
lancia delsta s4-group b
ford focus st rallyx-rallycross
scion tc-gymkhana
chevrolet camaro ssx concept-trailblazer modern
Release date:
Out Now! (XBL: 14th June, GFWL/PS3: 15th June)
Price:
Xbox Live Marketplace - 480 MS Points
Games For Windows Live Marketplace - 480 MS Points
Playstation Network - € 4.99 / $5.99
These vehicles will be available to purchase seperately at 160 MS Points, € 1.49, or $1.99 each.
Zna li neko kako dobiti te ms bodove?
dobio sam cd key za dirt 3 uz graficku karticu a buduci da mi netreba koja je neka realna cjena za to ?
stavio sam na njuskalo 150... jeli to previse ?
dobio sam cd key za dirt 3 uz graficku karticu a buduci da mi netreba koja je neka realna cjena za to ?
stavio sam na njuskalo 150... jeli to previse ?
Ma mislim da ćeš 150kn dobit za njega, ako ne ide probaj za 100kn.
Da ne skidam bzvz, system rquirements dirta 3 za high postavke kaže da mi je potreban proc intel core i7, a ja imam core i5 2500k.
Jel mi to dovoljno?
Da.
Da ne skidam bzvz, system rquirements dirta 3 za high postavke kaže da mi je potreban proc intel core i7, a ja imam core i5 2500k.
Jel mi to dovoljno?
Na taj sys req imam samo jedno za reći - LOL! Ekipa sa daleko slabijim procevima ganja na max @fullHD...
Meni tjera 35-40 fps sve na high, one neke postavke na ultra nisam ni stavljao, s jadnim dual coreom 2.3 zato ne kužim ovo da je preporučeno i7. Ovo je jedna od najbolje optimiziranih igara ikad
meni dirt 3 savršeno radi i imam ga 3 tjedna ali nemogu nikako sejavati igricu i to me ubija, napravio sam offline account i i opet ne mogu. Zašto? Pomoc molim.
nece nitko ovdje pomoc, ja sam vec masu puta pitao zasto ne sejva postavke volana tj kontrole i zasto ne radi split screen...nitko nista nije javio...ocito smo ostavljeni sudbini googlanja
Dali ti se ulogira na offline account? Znači iako je offline account, mora se ulogirati.
jel ima ko od vas tipkovnicu logitech g110? ja imam i kad pocnem vozit utrku sve mi zasteka, ne mogu nista napraviti, niti jedna tipka ne radi osi onih g tipka sa lijeve strane. jedino sto mogu uciniti je resetirati komp na gumbicu na kucistu, a to bas i nije pametno raditi. trazio sam na googleu i pronasao da samo oni koji imaju tu tipkovnicu imaju taj problem i da je jedino rjesenje igranje s nekom drugom tipkovnicom. imate li vi kakvih iskustva s tim i znate li kakvo rjesenje?