Ma skupi nas se 8 bez problema.
Kak vi to igrate, preko Tuungle-a ili Hamachi-a ?
Hamachia,budem kasnije napravio sobu....pa vam dam ime i pass..
Ma skupi nas se 8 bez problema.
Kak vi to igrate, preko Tuungle-a ili Hamachi-a ?
Hamachia,budem kasnije napravio sobu....pa vam dam ime i pass..
Aha, ja inače prakticiram Tunngle ali budem sredio Hamachi.
Aha, ja inače prakticiram Tunngle ali budem sredio Hamachi.
Ma hamachie nije tako kompliciran ko tunngle...
Imao sam tunngle i svaki čas neki zvukovi iz njega,a hamachie tam dolje u kutu miran ko zadnja sirotinja ;)
Da, istina, čim netko napiše u chat tuli.
e, jedno pitanjce, dva zapravo
Vi koji imate orginale, jer vam radi dirtnet? ja se nemrem ulogirat nikako :(
Druga pitanje bi bilo, kad odem na time trial, i kad stisnem F1 da mi pokaže full list leaderboard, igra mi baci poruku tipa da nisam ulogiran na games for windows live i da se logiram da vidim leaderboard. Ima netko rješenje?
Inače imam original, sve radi najnormalnije osim te dvije stvari.
kako napraviti da se kontrole sejvaju na volanu??
svaki puta ih moram na novo stavljati.....
Stisni enter na volanu/gamepadu kad uđeš u igru,jer kad stisneš na tipkovnici sje8eš sve
a di da nađem enter na volanu? xD
ili start.....
kako napraviti da se kontrole sejvaju na volanu??
svaki puta ih moram na novo stavljati.....
Stisni enter na volanu/gamepadu kad uđeš u igru,jer kad stisneš na tipkovnici sje8eš sve
ili start.....
Koji volan imas? Meni je na Logitech G25 di su 4 crna buttona, onaj doljnji.
Ako imaš neki drugi volan, stišći button po button pa vidi koji ti prihvati kao enter.
ili start.....
Pa idi u igru i namijesti si na volanu start,sljedeći put kad pokreneš igru stisni taj gumb.
Samo da kažem za one koji budu imali problem kao ja, problem je u antivirusu, avg zahebava.
Nije problem u antivirusu, problem je u tome sto je crack trojanac (paul.dll i skidrow.dll). Isto je bilo i sa The Witcher 2, al' nakon par dana izasao crack bez virusa.
niti jedan gumb mi ne prepoznaje kao enter
logitech Nascar racing wheel imam
ajde mi objasnite gdje je u konfiguracijama ENTER? ne postoji to...
imas lijevo desno mjenjac rucna kamere pogledi replay truba i tako jos nesto...ali enter nema...nigdje...tako da se ne moze namjestiti kao enter...jedino pauza u igri se moze namjestiti
Nije problem u antivirusu, problem je u tome sto je crack trojanac (paul.dll i skidrow.dll). Isto je bilo i sa The Witcher 2, al' nakon par dana izasao crack bez virusa.
neznam baš,meni isto javlja da je neko smeće ali sam svejedno instalirao...koga briga
obrisao sam avast i nemam nikakvu zaštitu,isto kao i Hyperion
Gluposti, to nisu virusi. Zašto onda Kaspersky, BitDefender ne pokazuju ništa a u top 5 najboljih su. To je jednostavno novi način krekanja bez da se dira .exe file.
Pa ja koristim Kaspersky Internet Security 2011 i on javlja da su to virusi.
Svima javlja, ali nisu virusi.
stavite lijepo u exclusion list ta dva dll-a i rokajte!!!!
nod32 FTW
igra mi postaje sve bolja i bolja,a još nisam ni počeo prelaziti,igram samo Time Trial i postajem sve bolji.odličan osjećaj vožnje,grafika super,ma sve je super i nemam baš nikakvih zamjerki na igru.
ja i dalje ne mogu pokrenut dode mi logo i onda crni ekran i izbaci an desktop. a avast sam reko da ignorira sve.
jel pokreces igru preko play.exe a ne preko dirt3.exe?
e, jedno pitanjce, dva zapravo
Vi koji imate orginale, jer vam radi dirtnet? ja se nemrem ulogirat nikako :(
Druga pitanje bi bilo, kad odem na time trial, i kad stisnem F1 da mi pokaže full list leaderboard, igra mi baci poruku tipa da nisam ulogiran na games for windows live i da se logiram da vidim leaderboard. Ima netko rješenje?
Inače imam original, sve radi najnormalnije osim te dvije stvari.
vidim da ti nitko nije ništa odgovorio pa budem ja
tako je i meni svaki put kad uđem u igru, ne mogu odmah u mp jer nije spojeno
nakon recimo dvije minute mogu, za to vrijeme odvozim jednu utrku i to je to, onda mogu u mp i normalno sve po netu od igre
zato ja uvijek kad mi antivirusni kaže da je virus samo ignoriram, jer crack ne može napravit nikakvu štetu kompu (ako se skine onaj pravi jelte, ne tamo neki sumnjivi)
Uf, moram priznati da sam ugodno iznenađen,na rezi 1680x1050 sve high/ultra AA 4x i minimalno 30fps, Dirt 3 izgleda predivno (efekti,sjene,detalji...blabla) jedino neznam, igra podržava dx11,a kako ja znam koji se dx koristi? (OS je win 7 32bit)
Jel jos netko primjetio skripte na Gymkhana kad treba radit donut?
Za ovo što vi kažete da su virusi,
to vam se zove false positive.
Za sve koji žele MP preko hamachija:
Ime sobe:DiRT 3 - BUG
Pass:bug online
Samo se trebamo još dogovorit kad vam paše da rokamo.
Meni najbolje odgovara navečer,iza 9h.Il u nedelju popodne.
Da li netko možda ima save game na drugoj sezoni ?
Uf, moram priznati da sam ugodno iznenađen,na rezi 1680x1050 sve high/ultra AA 4x i minimalno 30fps, Dirt 3 izgleda predivno (efekti,sjene,detalji...blabla) jedino neznam, igra podržava dx11,a kako ja znam koji se dx koristi? (OS je win 7 32bit)
documents-my games-dirt3-hardwaresettings-hardware_settings_config
ako piše
directx forcedx9 = false
onda se vrti u DX11 API-u, u suprotnom (true) u DX9
meni pise false, a kako moze mi se vrtit u dx11 kad nemam graficku koja podrzava preko 10?
btw. jos jedno pitanje...dali ovi problemi kod sejvanja kontrola imaju svi? dakle i originali i ne-originali? posto ja nemogu na volanu stisnuti nista tamo na ekranu press enter to start...pa mi se sve pomuti
netko je tu u temi prije napisao (mislim) da šteta što nema bodovno natjecanje u karijeri ili po vremenima
u mp to ima i jako lijepo funkcionira, igram samo mp, dok još imam net, poslje dok ga neće bit idem na karijeru, i uživam ko nikad
sviđa mi se opcija kod rally-a za start, da svatko kreće u vremenskom razmaku od drugog, doduše ima i da svi krenu isto samo što su kao duhovi na stazi pa te zna malo bunit
rallycross, rally, trailblazer u svim utrkama se zabavim, samo ako nema budala koje lagaju, ali ti su rijetki, i koje se samo zabijaju u druge, nažalost toga zna bit kod rallycross-a i stvarno te zna zahebat budala
onako voziš, lijepo si prvi i vidiš u retrovizoru da dolazi lik koji laga, i naravno čim dođe kod tebe znaš šta te čeka, kako mu auto stalno skaće po stazi, te opali i ti lijepo za 2, 3 mjesta dolje padaš odmah
najbolji mod za mp je zasigurno transporter, iltiga CTF
danas sam igrao sa random likovima i odlično bilo, u svakom timu po dvoje, 5 mapa i peri
svi imali mikrofone i ajme smijeha i zajebancije, odlično bilo, jednu rundu se nakrali zastava jedni od drugih da to nije bilo normalno, a završilo je tako da je od 4 tima dva tima su imala 4 boda, jedan 5 i zadnji 3
cijelo vrijeme netko drugi zakuco zastavu, igrali tu rundu pola sata i uživali skroz
mogli bi se skupit, za one koji imaju hamachi da se tako skupimo pa da malo vozimo i zahebavamo se
@ruske - imam xbox 360 kontroler i nikakvih problema hbg
vjerujem da na gamepadima se stisne X i onda sve stima, dok kad na volanu stisnem gas ili bilo koje dugme ne dogada se nista...valjda ce izac koji patch...dok ne poboljsam svoju voznju i kupim key...zato bi volio znati dali postoji taj problem ne sejvanja kontrola u legalnoj verziji