OK, jucer sam upalio bajni Dirt2 i iživcirao se kao nikada... u tom trenu sam napisao mali rivju koji sam bacio na fejs, ali evo vam ga i ovdje:
"Okej, igra zgleda super... i to je to... Jedno od većih smeća koje sam ikada igrao... brijem da se kolin okreno u grobu kad su ovo izdali...
Ako želite igrati igru u kojoj ćete 75% vremena provoditi u kul animiranim menijima čekajući da se sve to sranye izvrti kako biste ekčli mogli i vozit neki qrac, ovo je igra za vas!
Sam enđin je jako dobar.. ok, fizika je tipično kolinovska, oliti, namijenjena baš svakome... nema tu neke poštene realnosti, ali je zabavno....
I da, još jedan razlog zašto ju mrzim! Zato jer sam u ovom gownu valjda 800 puta čuo: kul, osm, man, duud i ostala tipično američka sranya....
Jesam reko da je igra sranye?????
Eh... ovaki grafički enđin i fizikalni enđin od LFS-a....
E, sjetih se još jedne sitnice.... na sam reli otpada valjda 10%... i ne, nemojte se nadati da ćete voziti kompletne relije.... neee neee, ovdje su sve neki izmišljeni izdrkani rejsovi koji ni ne postoje... ali bitno da je glupa Baja tu... kao i tona drugih gowana koja nemaju kaj radit u jednoj vonabi reli igri .... ma jooj, lud sam... "
Slažem se s tobom igra je čista arkada, a nema ni WRC prvenstvo što me svaki puta razljuti jer ne volim igrati izmišljene evente i neke glupe kamione itd. Jednostavno igra izgleda ko jedna velika reklama za off road svijet.. Još američki relly vozači koji su tak dobri da u posljednih 20 godina nisu nikaj osvojili poštenog u najprestižnijim relly natjecanjima, ali glavno da vode riječ kroz cijelu igru od koje mi je laganini zlo.