DiRT 2

poruka: 1.567
|
čitano: 357.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: DiRT 2
PCLUĐAK kaže...

u igri postoje i hrvatske staze, jedva čekam da je počnem igrati :D

A kralja jesi ti ikad čuo da postoji GTA 4Cool.

BMW
15 godina

USKORO se i ja pridrizujem vama s screenshotovima,samo prvo moram nabavit igru Belji se

17 godina
DiRT 2
Ova tema je D.E.A.D. , sve se zna, većina nas je prešla igru ili odustala/zasitila se na 50-60% i uninstall deri dalje.
MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
12 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Ova tema je D.E.A.D. , sve se zna, većina nas je prešla igru ili odustala/zasitila se na 50-60% i uninstall deri dalje.

hehe ja doso do 25%,i odusto igro malo lan-u i to mi se neda pa ču sad možda izbrisat igru

My xf.mirkeckiller
17 godina
DiRT 2
Na 25% je još dobra igra, ali na 50% ti se sve jedno te isto ponavlja i većinom ti ostanu utrke sa buggyima koje je nemoguće upravljat (barem ja nisam uspio,a da budem prvi sa gamepadom).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

vjerojatno sam onaj od rjetkih koji to uspio tj. igra mu nije dosadila do prelaska 100% ;)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
Posto sam se vec nasitio solo igre,zainteresiran sam za igranje preko hamachija.
Ako netko zna kako,neka napise tutorial pa da igramo :)
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Posto sam se vec nasitio solo igre,zainteresiran sam za igranje preko hamachija.
Ako netko zna kako,neka napise tutorial pa da igramo :)

Mislim da je gore Marsel nešto pisao o Hamachiju.. Pogledaj na negdje sredinu stranice..

17 godina
DiRT 2

Ako netko želi grafičke modove za Maleziju, Maroko i Kinu mogu dat linkove. Razlika je očita, ali meni i ne izgleda baš nešto jer se gube praktički sve sjene... pa evo slike za usporednu u Maleziji...

original original
mod mod
original original
mod mod
original original
mod mod
ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
doktor1 kaže...

Ako netko želi grafičke modove za Maleziju, Maroko i Kinu mogu dat linkove. Razlika je očita, ali meni i ne izgleda baš nešto jer se gube praktički sve sjene... pa evo slike za usporednu u Maleziji...

Sa modom igra kao da ostari za par godina u smislu grafike. Originalno izgleda 10x ljepše.

17 godina
neaktivan
DiRT 2

Može li mi netko dati save game? Morao sam reinstalirat PC, a zaboravio sam sačuvati save game od Dirta 2. Bio sam na 60%.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Evo jedna utrka u Malesiji (Raid) iz kokpita.... (hardcore sa volanom)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Evo jedna utrka u Malesiji (Raid) iz kokpita.... (hardcore sa volanom)

Na kojem volanu to vozis?

Ja imam Logitech Formula Force Ex i nikako da ga nastimam da prati volan.

Uvijek kasni za virtulanim volanom.

Mozes reci kakve su ti postavke u igri(sterring itd.)?

17 godina
DiRT 2

Trenutačno vozim sa ovim volanom (slika1) i nemam nikakvih problema i volan radi odlično (odaziv trenutni, ali nije bilo ni problema sa Formulom ex). A ovo su postavke (slika2)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
DiRT 2

moželi mi netk reći kako se otključavaju auti,ja samo igram multiplay pa neznam jerse to može samo u singlu ili?

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Trenutačno vozim sa ovim volanom (slika1) i nemam nikakvih problema i volan radi odlično (odaziv trenutni, ali nije bilo ni problema sa Formulom ex). A ovo su postavke (slika2)

Sve sam slozio prema slici,ali opet igra ide "sve po starom".

Prevedeno,opet "pravi"volan ne prati virtualni.

Ali,srecom nasao sam zabavnu alternativu.

Gas/kocnica su mi pedale,a tipke lijevo/desno zna se vec sto.

Mogu reci da je poprilicno zabavno tako voziti,a cak mi niti volan ne nedostaje previse Smijeh

17 godina
DiRT 2

Evo OVDJE popriličan broj novih skinova. Provjereno radi (slike), a ja se idem bacit na "farbanje novih" šasija - Hummer u čolakovom stilu Cool

P.S. obavezno napravite backup starih ako dođe do problema da nebi bilo iso miki..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2010 22:29 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
Razer_Copperhead kaže...

Može li mi netko dati save game? Morao sam reinstalirat PC, a zaboravio sam sačuvati save game od Dirta 2. Bio sam na 60%.

Imam ja,samo mi javi svoj MSN/xfire na PM pa cu ti poslati.

15 godina
cappy kaže...
PCLUĐAK kaže...

u igri postoje i hrvatske staze, jedva čekam da je počnem igrati :D

A kralja jesi ti ikad čuo da postoji GTA 4Cool.

a ne nisam ono nikad čuo za nju :S

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Imam ja,samo mi javi svoj MSN/xfire na PM pa cu ti poslati.

Imam samo Skype.

Razer_Copperhead
17 godina
DiRT 2

Evo, napravio sam novi SLIME hummer skin, a sada radim Na GULF skinu. Evo slika...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 12:36 (doktor1).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

I GULF poprima svoje poznate boje. Još je daleko od kraja ali najteži posao je gotov. Stavio sam još kvalitetnije detalje  nego na original hummeru... Evo tri slike WIP-a i četvrta slika kako to izgleda u GIMP-u (sam sam napravio template za hummera)

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Napravio sam još dva skina, pa ako ih netko želi može ovdje  skinut GULF, a ovdje DC SHOES

Instalacija (GULF):
Najprije backupirat original file (ako poželite vratit) te zatim prebacit file iz rara u: x:\Dirt2\cars\hh3\livery_06\textures_high i kada pita zamjenit

Skin će biti vidljiv pod SLIME livery

Instalacija (DC SHOES):

Najprije backupirat original file (ako poželite vratit) te zatim prebacit file iz rara u: x:\Dirt2\cars\hh3\livery_05\textures_high i kada pita zamjenit

Skin će biti vidljiv pod SHOE livery

Evo slike...

DC Shoes DC Shoes
DC Shoes DC Shoes
GULF GULF
GULF GULF
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 14:56 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
DiRT 2

Zakon su ti skinovi, ali jedno pitanje: hoćeš bojati i druge aute ili? Točnije, neke Trailblazer, rallycross ili rally aute?

Hvala!

Ali što ovaj GULF skin budi sjećanja iz

Smijeh

Još jednom hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Hoću i druge. Ali sada sam napravio template za H3, (za napravit dobar template iz pssg file od DiRT2 treba vremena - izvozi, uvozi, precizno crtaj, alpha....) pa imam još par skinova u planu (da popunim svih šest koji se nalaze)...

template H3 template H3
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 15:50 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
DiRT 2

Lijepo lijepo!

Skinova nikad dosta, a uvijek sa sobom nose želju za isprobavanjem...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 2

Evo novi skin (Ken Block-ov "stari" Subaru) - DOWNLOAD

Najprije backupirat original file (ako poželite vratit) te zatim prebacit file iz rara u:

x:\Dirt2\cars\n12\livery_02\textures_high i kada pita zamjenit

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
7 0 hvala 2
16 godina

E ljudi ja sam na 70lvl sve sam utrke 1st ali pod Croatia mi je jedna utrka [??] kak da ju otkljucam Izlanuo se

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
17 godina
DiRT 2

Dva videa:

- Hummer

- Subaru

Plus ako netko želi Mod za šetetu koji ne prašta kao i original fizika... (slika) i mod koji miče auto reset

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 11:49 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 2

Evo jedna moja mala

.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 22:51 (P4k1).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice