u igri postoje i hrvatske staze, jedva čekam da je počnem igrati :D
A kralja jesi ti ikad čuo da postoji GTA 4.
USKORO se i ja pridrizujem vama s screenshotovima,samo prvo moram nabavit igru
hehe ja doso do 25%,i odusto igro malo lan-u i to mi se neda pa ču sad možda izbrisat igru
vjerojatno sam onaj od rjetkih koji to uspio tj. igra mu nije dosadila do prelaska 100% ;)
Mislim da je gore Marsel nešto pisao o Hamachiju.. Pogledaj na negdje sredinu stranice..
Ako netko želi grafičke modove za Maleziju, Maroko i Kinu mogu dat linkove. Razlika je očita, ali meni i ne izgleda baš nešto jer se gube praktički sve sjene... pa evo slike za usporednu u Maleziji...
Sa modom igra kao da ostari za par godina u smislu grafike. Originalno izgleda 10x ljepše.
Može li mi netko dati save game? Morao sam reinstalirat PC, a zaboravio sam sačuvati save game od Dirta 2. Bio sam na 60%.
moželi mi netk reći kako se otključavaju auti,ja samo igram multiplay pa neznam jerse to može samo u singlu ili?
Trenutačno vozim sa ovim volanom (slika1) i nemam nikakvih problema i volan radi odlično (odaziv trenutni, ali nije bilo ni problema sa Formulom ex). A ovo su postavke (slika2)
Sve sam slozio prema slici,ali opet igra ide "sve po starom".
Prevedeno,opet "pravi"volan ne prati virtualni.
Ali,srecom nasao sam zabavnu alternativu.
Gas/kocnica su mi pedale,a tipke lijevo/desno zna se vec sto.
Mogu reci da je poprilicno zabavno tako voziti,a cak mi niti volan ne nedostaje previse
Evo OVDJE popriličan broj novih skinova. Provjereno radi (slike), a ja se idem bacit na "farbanje novih" šasija - Hummer u čolakovom stilu
P.S. obavezno napravite backup starih ako dođe do problema da nebi bilo iso miki..
Može li mi netko dati save game? Morao sam reinstalirat PC, a zaboravio sam sačuvati save game od Dirta 2. Bio sam na 60%.
Imam ja,samo mi javi svoj MSN/xfire na PM pa cu ti poslati.
a ne nisam ono nikad čuo za nju :S
Imam ja,samo mi javi svoj MSN/xfire na PM pa cu ti poslati.
Imam samo Skype.
Napravio sam još dva skina, pa ako ih netko želi može ovdje skinut GULF, a ovdje DC SHOES
Instalacija (GULF):
Najprije backupirat original file (ako poželite vratit) te zatim prebacit file iz rara u: x:\Dirt2\cars\hh3\livery_06\textures_high i kada pita zamjenit
Skin će biti vidljiv pod SLIME livery
Instalacija (DC SHOES):
Najprije backupirat original file (ako poželite vratit) te zatim prebacit file iz rara u: x:\Dirt2\cars\hh3\livery_05\textures_high i kada pita zamjenit
Skin će biti vidljiv pod SHOE livery
Evo slike...
Hoću i druge. Ali sada sam napravio template za H3, (za napravit dobar template iz pssg file od DiRT2 treba vremena - izvozi, uvozi, precizno crtaj, alpha....) pa imam još par skinova u planu (da popunim svih šest koji se nalaze)...
Lijepo lijepo!
Skinova nikad dosta, a uvijek sa sobom nose želju za isprobavanjem...
E ljudi ja sam na 70lvl sve sam utrke 1st ali pod Croatia mi je jedna utrka [??] kak da ju otkljucam