Diablo II

poruka: 51
|
čitano: 17.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Diablo II

i ja sam iz bj daj el hoćeš preko hamachija da malo zaigramo sam da probam

16 godina
odjavljen
Nemo_BJ kaže...

Ova Griswold oprema je predobra, kao i armor sa runama...

Ima daleko bolje opreme. Griswold's pada nenormalno (toga sam se ispoklanjao masu). Isto kao i IK set - doduse, on je malo tezi za kompletirati (o ostalima niti necu pisati). Najteze je kompletirati TR set.

Njega jedinoga nisam, jer mi je nedostajala jedna 'komponenta'. U principu set oprema je vise ono 'fency', jer lik svijetli, ali ima daleko bolje opreme u igri.

Nazalost, vise nemam niti igricu, a i nemam namjeru igrati, jer sam utukao toliko vremena da bi zaplakao sada. Cekam trojku Cool

15 godina
neaktivan
kuba kaže...

i ja sam iz bj daj el hoćeš preko hamachija da malo zaigramo sam da probam

Uf, teško, trenutačno sam u ZG-u i u gužvi sa faxom, tako da stignem jedino koju partiju CS-a odigrati tu i tamo..

Ali imat ću na umu, pa se možemo sada preko ljeta koji put dogovoriti..

15 godina
neaktivan

ajd ja sam taman završio srednju

15 godina
neaktivan
Diablo II

Imam problem u Diablu II. Nemogu uopće igrati Mršti se. Mislim pokrene mi se igra no non-stop mi se pojavljuju color/graphic problemi. Inače imam Vistu Home Premium 32-bita (iako sam im rekao da mi stave 64-bita, al nisu). Na XP-u mi radi odlično.

Evo slike: http://img682.imageshack.us/img682/1368/diablo2colorproblem.jpg

Ajd pomozi te mi stvarno Diablo i Diablo II su mi najdraže igre!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
enneloop kaže...

Imam problem u Diablu II. Nemogu uopće igrati Mršti se. Mislim pokrene mi se igra no non-stop mi se pojavljuju color/graphic problemi. Inače imam Vistu Home Premium 32-bita (iako sam im rekao da mi stave 64-bita, al nisu). Na XP-u mi radi odlično.

Slaba ti je graficka :P, salim se naravno. Neznam tocno sta je ali sam primjetio da je tako slicno i kod mene na Win7 kad pokusam igrati neku stariju igricu. Jesi probao compatibility mode?(meni ne pomaze)

15 godina
neaktivan
T-they kaže...
enneloop kaže...

Slaba ti je graficka :P, salim se naravno. Neznam tocno sta je ali sam primjetio da je tako slicno i kod mene na Win7 kad pokusam igrati neku stariju igricu. Jesi probao compatibility mode?(meni ne pomaze)

Jesam, ali i dalje isto Mršti se. Ali stvarno neznam u čem je stvar? Meni Diablo odlično radi, ali Diablo II non-stop te neke blijede boje pojavljuju Mršti se.

16 godina
odjavljen
enneloop kaže...

Jesam, ali i dalje isto Mršti se. Ali stvarno neznam u čem je stvar? Meni Diablo odlično radi, ali Diablo II non-stop te neke blijede boje pojavljuju Mršti se.

Jel' ti je isto kada imas ukljucen i 2d i 3d ?

Usput, u compatibility modu probaj ukljuciti run in 256 colors.

15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
enneloop kaže...

Jel' ti je isto kada imas ukljucen i 2d i 3d ?

Usput, u compatibility modu probaj ukljuciti run in 256 colors.

Jesam ukljucio sam već prije 256 colors jer sam tu informaciju našao na jednom forumu no i dalje isto. A kako da ukljućim 3D?

16 godina
odjavljen
enneloop kaže...

Jesam ukljucio sam već prije 256 colors jer sam tu informaciju našao na jednom forumu no i dalje isto. A kako da ukljućim 3D?

Pa zar nemas pod video opcijama u igri tu soluciju ?!?!

15 godina
neaktivan
Diablo II

aj ka to složiš jel hoće ko preko hamucija igrat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
enneloop kaže...

Pa zar nemas pod video opcijama u igri tu soluciju ?!?!

Ja ne vidim nigdje 3D da piše kada odem pod "Video options".

16 godina
odjavljen
enneloop kaže...

Ma prosvrljaj negdje.

Znam da se pojavi na pocetku izbor izmedju directdraw-a i direct3d (i glide-a, ako si imao 3dfx).

15 godina
neaktivan
Diablo II

MP ima ko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
enneloop kaže...

Ma prosvrljaj negdje.

Znam da se pojavi na pocetku izbor izmedju directdraw-a i direct3d (i glide-a, ako si imao 3dfx).

Ja te funkcije stvarno nisam uspio naći. Ak' imaš neki screen možda ću se bolje snaći.

15 godina
neaktivan

jebeš se tu tjedan dana daj skini ponovo i to je to

16 godina

Probaj promijenit rezoluciju

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan

Pošto sam dao PC tati, trenutno rabim stari sa XP-om.

rocker55555 kaže...

Probaj promijenit rezoluciju

Već probao prije 2 tjedna i niš.

16 godina
odjavljen
enneloop kaže...

Ja te funkcije stvarno nisam uspio naći. Ak' imaš neki screen možda ću se bolje snaći.

Eto ti na ovom linku

http://www.tweak3d.net/tweak/diablo2/2.shtml

Dakle, nesto slicno tome moras imati kao opciju i to mislim da se pokrece prije pokretanja igrice... Tu se konkretno radi o 3dfxu.

14 godina
neaktivan

POKRENI RUN TEST KAD INSTALIRAS DIABLO 2 BEZ EXPANSIONA,I INSTALIRAY GA POD COMPATIBILITY XP SP 3 I RUN AS ADMINISTRATOR,neces imat nikakve u k.. boje,meni na 7x64 sve radi savrseno.

i odi na ekspanziju open cd ili ak si ga mounto di ti je mountan,kopiraj sve mpq fajlove sa cd(5kom ih imas za copy) i owerite ih u folder di si instalirao igru,to ti je da igras bez cd diablo,i zadnji patch instaliraj,diablo 2 lod 1.13c

17 godina
protjeran
Diablo II

Igram s prijateljem preko hamachija i imamo problem. Kad izađemo iz igre poništi mu se save XP napredak i vrati ga na level 10 i izgubi sve iteme koje je skupio od tada. Meni sve ok. Ne kužim zašto mu igra od jedanput prestane pratiti napredak?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice