Diablo 4

poruka: 2.445
|
čitano: 804.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Diablo 4

Ma padaju stvari "malo" i prečesto po meni, i to svugdje, najbolje kad na goblina naletim, svaki drugi baca legendarni, osobno igram isključivo solo zasada, kampanju prolazim ponovno s drugim sorcerom (muski lvl 52 a zenski 51 - trenutno na act III, laganini i uživam) ... skuzio sam da sam prebrzo prosao igru (barbar lvl 46,tamo i stoji), odma na 3 nivo tezine i mucenje...barem meni...zato sad lagano, svaki dio mape gledam, sve altare trazim, side questove rijesavam, jedan izgleda zbagiran, par puta sam ga probao i nece, mozda kad prodjem kampanju i on proradi...

probao i hardcore, dva lika mi izginula, prvi radi pucanja veze, drugi od Butchera, a treci je Necro i sad je na lvl 20, ali cu hardcore kasnije kad izguštam softcore...

Ne žurim nigdje, nije mi cilj što prije do lvl100 ... jesam pet dana tako igrao, onda odustao, sad laganini koliko i kad stignem, istrazujem, lutam, uzivam u detaljima. Adventure mod, level 51, Act III i polagano.

1 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
Diablo 4

Goblina jos nisam sureo a l26 sam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Diablo 4
Boris grozni kaže...

ja imam likove 28 i 32..

sreo sam goblina 2 ili 3 puta.. nikad nije legendary bacio..

butcher me jednom ubio, taman je bio na zadnjih 5% healtha i rokno me.. za njega sam citao da baca 1 ili 2 legendary-a. 

žutih itema sad pada puno i konstantno.. malo previše čak za moj ukus 

16 godina
Diablo 4

Meni je dobar onaj vendor što prodaje random iteme za onaj currency neki, svaki treći četvrti item je legendary.

Al najviše me oduševio onaj neki prosjak na cesti što žica lovu da mu udijeliš.

Doslovno ispod svakog kamena leži 300 zlatnika i iz svakog ćupa ispadne 400 zlatnika, al on žica lovu. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2023 19:53 (Bitanga).
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Boris grozni kaže...

Eee, njega prvo samo cujes, onda ga moras nabrazaka naci, il' pobjeze!!!

fade to gray
13 godina
metallic kaže...
Boris grozni kaže...

Eee, njega prvo samo cujes, onda ga moras nabrazaka naci, il' pobjeze!!!

Nije istina, prikaze se na minimapi, i to iz poprilicne daljine/ prije nego ga "triggeras", dakle samo stoji dok mu ne dodes dovoljno blizu. Inace da, neke stvari su ocito podesili nakon server slama, pogotovo goblina i gambling koji bacaju legendarya ko sto je bilo u onoj prvoj open beti di su bili potvrđeno povecani drop rates.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
16 godina
Diablo 4

Goblini vani na mapi stoje i lako ih je uočiti na mapi. Da li ih možete uloviti i ubiti već ovisi o buildu i gearu, nakon lvl 20 nisam imao problema.

U dungeonu i goblin i Butcher stoje i vide se na mapi, dokle god ne umreš. Prva smrt briše ih iz dungeona.

Iskreno, goblin mi je razočarenje, niti gold, ni gemove, a bome rijetko i legendary baci. Relativno puno posla za to koliko je beskorisan, tako da...

Mislim ubijam ih ja iz navike, 2-3 dnevno sigurno, nekad više, al još se nisam okoristio njima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 4

Najbolji goblin drop do sada je bio kad sam našla goblin cellar. Bila su unutra trojica i od svakog je bio dost dobar drop, mislim čak od jednog i unique dobila 

Origin: Tetka_HR - Steam: Tetka - Twitch: https://www.twitch.tv/tetka__
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Rhodin kaže...

Goblini vani na mapi stoje i lako ih je uočiti na mapi. Da li ih možete uloviti i ubiti već ovisi o buildu i gearu, nakon lvl 20 nisam imao problema.

U dungeonu i goblin i Butcher stoje i vide se na mapi, dokle god ne umreš. Prva smrt briše ih iz dungeona.

Iskreno, goblin mi je razočarenje, niti gold, ni gemove, a bome rijetko i legendary baci. Relativno puno posla za to koliko je beskorisan, tako da...

Mislim ubijam ih ja iz navike, 2-3 dnevno sigurno, nekad više, al još se nisam okoristio njima.

nije do goblina nego do tvoje sreće , odnosno rng-a.
polovio ih cca 10-tak kroz story, ziher jedno 4 leg.
klinac dobio 2 leg (ring i boots) od jednog.

baš ili imaš sreće ili nemaš.
ja prvi leg nisam vidio prije cca 25lvl, a mount pizdariju prije 40lvl.
žena krenula sa rogue, 16lvl dobila 2 leg i mount.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2023 13:46 (vrx).
13 godina
vrx kaže...
Rhodin kaže...

nije do goblina nego do tvoje sreće , odnosno rng-a.
polovio ih cca 10-tak kroz story, ziher jedno 4 leg.
klinac dobio 2 leg (ring i boots) od jednog.

baš ili imaš sreće ili nemaš.
ja prvi leg nisam vidio prije cca 25lvl, a mount pizdariju prije 40lvl.
žena krenula sa rouge, 16lvl dobila 2 leg i mount.

Dijete i zena igraju diablo? Mozda da odrzis predavanje na temu kako pobijediti zivot :)

10 godina
Diablo 4

Predan zahtjev za Bug trolls clan, IGN; BreadEnjoyer  , imate li kakav discord?

Znaci nerfovali su mob density i broj elita u dungeonima i jos su nerfovali dropove od elita, izgleda da blizzard zeli unistiti igricu. 3-5x manje exp se dobiva sad od dungeona 

Poanta arpg je zoom zoom i ubijanje sto vise monstera u sto kracem vremenu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2023 13:47 (Mr.Natural).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pa nisu valjda trebali pustit da ekipa ima sve likove na lvl.100 u prvih misec dana od izlaska igre?

Diablo treba trajat godinama

fade to gray
10 godina
metallic kaže...

Pa nisu valjda trebali pustit da ekipa ima sve likove na lvl.100 u prvih misec dana od izlaska igre?

Diablo treba trajat godinama

da ali trebali su onda cekat sezonu prije nerfova, ovako sad je top ekipa lvl 100 a svi koji su kasnije poceli se mogu je..

12 godina

Pa uvik je tako svugdi, prvi dobije tortu, zadnji iapk ne.

Al ovaj put cekam koji misec da pocnem, nema zurbe.

fade to gray
16 godina
A neka su smanjili dropove to podrzavam ali ne volim kad je mali monster density! No vec imam 4 unique itema na level 57 sam! Jel to ok? Da li je netko dobio Shako? Navodno je drop toliko rijedak da je tek jedan lik iz Koreje dobio drop 😵‍💫
Intel 80286
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2023 14:53 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 4

Shako je zasad samo jedan potvrđen, da. Mnoge su teorije o njemu, moguce da pada tek iznad lvl 90 ili 95 ili tako nesto, to bi objasnilo zasto ih jos nema puno s obzirom da je vrlo mali postotak ljudi tako visok level. Ali u svakom slucaju izgleda ekstremno rijetko, nesto ko Tyrael's Might. Al cak mi se svida to, toliko je godly item da je savrsen chase gg item koji ce te sam od sebe pojacat za valjda 50% ako ga ikad uspijes nabavit.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gemmy kaže...

jer ima hrpa trolova i fanova d1/d2/d3 koji ce igri dati 0 samo da je snize sta vise jer im se ne svida neki aspekt igre, i zive u proslosti i njihov diablo je najbolji a ovaj je najgori

igra sigurno nije manje od 7/10 i ide do 10/10 kako za koka, nemoze biti 0 ili 1 jer takve igre su krs teski

podsjeca me na tlou 2 i review bombing, mislim da svaka novija i popularna takva igra moze tako nesto ocekivati

treba davati da ocjenjuju ljudi koji su igru kupili, i igrali xy sati, a ne da moze netko napraviti 50 acca i bombati reviewe

Ma hoce na silu umjetno napravit novi Tortanic, sam igra je tak dobra da naprosto nemogu, objektivno je dobra, a ove spike od 1 do 10 su tolko subjektivne.

Djeli se na one koji ju nisu igrali i pljuju po njoj i oni koji je bjesomucno igraju :)

Igru mos ocjenit sam ovak=ak volis taj zanr kupi, ne kupi, pricekaj popust

=ak ne volis ta zanr probaj mozda ti se svidi kad je popust, nemoj nit onda nije to za tebe

Moze meni recimo tulit kolko god oce za Forzu il Gran Turizmo kak je to remek djelo, kad je to meni gledam avto u gujzicu kak ide nekam i meni to ne steka al nisam nikad pljuvo, ljudi to vole, kupe si volan i zaobljeni monitor  i briiju si 

da su Ajrton Sjena i ko sam ja di im kvarim gust.

17 godina
Diablo 4

Ja sam tek lvl 71 (igram od early početka), doduše igram po par sati dnevno. 

Nisam uopće farmao XP/dungeone, ganjam zapravo sve dungeone za Codex i side questove.

Naravno, Helltide kad je tu, malo za Tree of Whisper, koji Nightmare dungeon, i naravno ako sam taman na početku pojave bossa. BTW, bossevi dropaju Grand Cache koji mogu otvoriti tek nakon lvl 80, pa ih skupljam...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 4

Pokušavao sam izbjeci sve informacije s interneta o D4 i danas mi prijatelj kaze da na lvl45 ima Capstone dungeon koji otvara trecu tezinu...

E sad problem tek sam završio Act 2 i Act 1 story dio igre, lvl 47 sam jer sam ocistio 90% contenta u prvoj zoni, Druid misije i rekao bi cetvrtinu contenta u drugoj zoni.

Pitanje dali mogu odraditi taj dungeon vec sada ili tek nakon što zavrsim story?

Plan mi je sad dovršiti story, ocekujem da cu biti cca lvl50 tad pa onda se vratit istraživanju mape...

0 0 hvala 0
16 godina
zagid3 kaže...

Pokušavao sam izbjeci sve informacije s interneta o D4 i danas mi prijatelj kaze da na lvl45 ima Capstone dungeon koji otvara trecu tezinu...

E sad problem tek sam završio Act 2 i Act 1 story dio igre, lvl 47 sam jer sam ocistio 90% contenta u prvoj zoni, Druid misije i rekao bi cetvrtinu contenta u drugoj zoni.

Pitanje dali mogu odraditi taj dungeon vec sada ili tek nakon što zavrsim story?

Plan mi je sad dovršiti story, ocekujem da cu biti cca lvl50 tad pa onda se vratit istraživanju mape...

Capstone tek kad dovršiš story.

Ja sam saznao u sličnom trenu što i ti. Moj savjet ti je kreni dovršavat story i SAMO story misije radi.

Kad dovršiš story napravi Capstone, pređi na W3 i igraj tamo renown.

Počet će ti dropat "sacred" oprema, oruže mi je dropalo +655 dps u 5 minuta.

Tu radi SVE - helltide evente (trbat će ti materijali za upgrade i socket), Tree of Whispers, world boss i dovrši renown na svim mapama za max skill, potione i paragon.

Ja sam u ovom dijelu igre dovršio veinu sidequestova, istraživanje mape i svega ostalog.

13 godina
Je li iko ganja Hardcore? Da li automatski koristi scroll of escape ili kad je gusto ga treba nabosti?

0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Mislim da se Capstone dungeon ni ne može "otvoriti" ako se ne završi story prvo.

Trebao bi Scroll automatksi raditi za "spašavanje" na HC, ali često ne radi, pa sretno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...
Mislim da igra ima premalo Unique itema i da bi neki slabiji trebali poceti dropati od samog pocetka igre.

A nisu neka sreca unique itemi.

Jedini koristan mi je bio Condemnation (dagger) dok sam jos radio kampanju jer nije bilo sacred itema i to, pa je bio dobar nekoliko levela za Rogue-a.

Poslije mi je palo vec nekoliko koji su zavrsili kao shardani jer su beskorisni ili su u stashu oni koji su account bound za slucaj da nekoj drugoj klasi moza budu korisni.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
15 godina
Minneyar kaže...

Shako je zasad samo jedan potvrđen, da. Mnoge su teorije o njemu, moguce da pada tek iznad lvl 90 ili 95 ili tako nesto, to bi objasnilo zasto ih jos nema puno s obzirom da je vrlo mali postotak ljudi tako visok level. Ali u svakom slucaju izgleda ekstremno rijetko, nesto ko Tyrael's Might. Al cak mi se svida to, toliko je godly item da je savrsen chase gg item koji ce te sam od sebe pojacat za valjda 50% ako ga ikad uspijes nabavit.

Uh volio bi da je tako, da mnogi unique itemi imaju drop rate ono jednom u 500 sati da ti ispadne. Ako se ispostavi da ćemo svi imati sve iteme u prvih 50-ak sati, onda je endgame bezveze. A sa ultra low droprate-ima ipak imas uvijek nečem jačem se nadati i težiti..

9 godina
neaktivan
Diablo 4

jel se vama cini da je poison damage zbugiran?

imam manje vise isti resist na svim elementima, i prakticki mogu stajat i face tankat dok me rokaju sa svime, osim sa poisonom, kod toga se topim ko lud i stiscem potione mahnito :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Jeste, i mislio sam da sam lud. Ali internet je pun primjedbi na poison damage enemya. Primjer 1, primjer 2.

Nadam se rebalansu (ne proračuna).

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina

resistovi su broken i useless, neko fulo decimalu :)

16 godina
Poisom dmg je u diablu 2 isto bio opak odnosno kad pozelenis samo ide energy! Tako da podrzavam ovo sa poisonom mora biti zahebana igra.. malo je unique itema u igri jedino to mi je meh
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Ima li još tko da nije na najjakijem klanu u regionu?

Bug Trolls klanu!!!

\o/\o/

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2023 19:25 (Kant).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja nisam kako da dodam klan
Bug trolls 🍺
Intel 80286
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice